YANKEE (SYSTEMSPIL)

Yankee er et advanceret systemspil, hvor du kombinerer 4 kampe ud på doubler, tripler og firlinger. Det lyder svært, men det kan godt betale sig at prøve dette system af. Læs med, og bliv klogere på en Yankee.

HVAD ER EN YANKEE?

På en Yankee vælger du fire væddemål, og så er der gevinst, hvis to eller flere af dem går hjem.

Yankee er altså et systemspil, og det fungerer i praksis sådan, at dine fire valgte væddemål kombineres på 11 forskellige kuponer.

Når du spiller en yankee, spiller du derfor i virkeligheden følgende:

Yankee (systemspil)
6 x doubler
4 x tripler
1 x firlinger

Ved at kombinere dine fire valgte væddemål på denne måde, opnår du et systemspil, hvor alle dine væddemål ikke nødvendigvis behøver at gå hjem, for at du vinder.

2 ud af 4 skal gå hjem

Gevinsten bliver selvfølgelig højere, hvis du har tre eller fire rigtige, frem for at kun to går hjem. Desuden bestemmes gevinstens størrelse selvfølgelig af, hvor høje odds dine væddemål står til.

Er du klar til at spille din første Yankee?

Du kan spille systemet Yankee hos de fleste bookmakere, da doubler, tripler og firlinger efterhånden er meget normalt. Hvis du mangler et sted at oddse, kan vi anbefale Unibet, hvor du lige nu kan hente hele 1.000. i bonus*!

HVAD VINDER JEG PÅ YANKEE?

Helt kort: På en Yankee behøver du ikke at ramme rigtigt på mere end to af dine væddemål, før der er gevinst.

Vær opmærksom på dette:

Det er dog vigtigt at have for øje, at Yankee-systemspillet er relativt dyrt at spille – da du betaler for de 11 forskellige kombinationer, som det består af – og hvis kun to af dine valgte væddemål går hjem, skal oddsene være høje, for at der er fortjeneste.

Som nævnt spiller du i virkeligheden seks doubler, fire tripler og en firling, når du vælger Yankee-systemet. Hvis kun to af dine fire valgte væddemål går hjem, vinder du kun på den ene af dine doubler, mens de resterende ti kuponer ikke går hjem, og så kan Yankee’en måske ikke betale sig.

3/4 eller 4/4

Rammer du plet på tre ud af fire væddemål, er gevinsten derimod noget større, da du i så fald vinder på tre doubler og en tripler. Får du pladen fuld, og alle fire væddemål går hjem, indkasserer du den helt store gevinst, da du så vinder på samtlige 11 kuponer i systemet.

Går alle fire væddemål hjem, kan det give et rigtig flot overskud. Størrelsen af gevinsten afgøres selvfølgelig af, hvor høje odds der er på de væddemål, du har valgt til din Yankee.

Læs også: Velkomstbonus hos Cashpoint

HVAD KOSTER DET AT SPILLE YANKEE?

Som beskrevet ovenfor udgøres Yankee-systemspillet af 11 forskellige kuponer, som kombinerer dine fire valgte væddemål på kryds af tværs.

10 kr. bliver til 110 kr.

Det betyder samtidigt, at du betaler for 11 kuponer, når du spiller en Yankee, og at din indsats derfor ganges med 11. Vælger du en indsats på 10 kroner, vil Yankee-systemspillet altså koste dig 110 kroner.

Vær opmærksom på, at din indsats vil blive ganget med 11, da en Yankee består af 11 kuponer.

Peter L.

Når du spiller systemspil skal du være meget opmærksom på, hvilke væddemål du kombinerer.

Ved at kombinere dine væddemål i eksempelvis et Yankee-system, hvor kun to af fire behøves at gå hjem, forøger du selvfølgelig dine chancer for en gevinst, men samtidigt forøges indsatsen også.

En Yankee vil derfor oftest kun kunne betale sig, hvis oddsene på dine spil er meget høje, eller hvis du rammer plet på alle fire valgte spil.

BEDSTE BOOKMAKER TIL YANKEE?

Yankee er som nævnt et forholdsvis normalt spil, da det består af doubler, tripler og firlinger, som tilbydes hos mange bookmakere. Når du skal vælge en passende bookmaker, bør du derfor kigge på den samlede pakke (størrelse på bonus, odds, website, mobil/tablet og support) før du endeligt vælger.

Du kan f.eks. læse en anmeldelse af Unibet, som generelt er et rigtig stærk sted til betting. Er Unibet noget for dig, kan du lige så godt modtage en pengebonus på op til 1.000 kr. til dit næste Yankee spil.

Til slut:

Har du styr på skattereglerne for odds gevinster? Mange kender ikke til reglerne. Vi anbefaler alle at læse op på dette regler – vi har kogt det vigtigste ned til omkring gevinster og skat.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening