Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

ODDS PÅ VILD MED DANS 2018

0Timer0Minutter0Sekunder

Hvem vinder Vild med dans 2018=?

Odds på Mayweather mod McGregor

Odds på Floyd Mayweather – Conor McGregor

Floyd Mayweather er den helt store favorit til at vinde den store kamp mod Conor McGregor. Vi giver dig her en række væddemål, hvor der er mange odds med god værdi.

Hvem vinder kampen?

Floyd Mayweather: 1,28 – SPIL HER >>

Conor McGregor: 3,75 – SPIL HER >>

Hvordan afgøres kampen?

Floyd Mayweather vinder på knock out: 4,00 – SPIL HER >>

Floyd Mayweather vinder på point (enstemmig): 3,50 – SPIL HER >>

Floyd Mayweather vinder på point (delt): 34,00  – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder på knock out: 7,50  – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder på point (enstemmig): 41,00  – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder på point (delt): 67,00  – SPIL HER >>

Uafgjort: 51,00  – SPIL HER >>

Går kampen tiden ud?

Ja: 3,25 – SPIL HER >>

Nej: 1,36 – SPIL HER >>

Hvem vinder og i hvilken omgang (intervaller)?

Floyd Mayweather vinder i 1.- 3. omgang: 8,50 – SPIL HER >>

Floyd Mayweather vinder i 4.- 6. omgang: 6,00 – SPIL HER >>

Floyd Mayweather vinder i 7. – 9. omgang: 6,50 – SPIL HER >>

Floyd Mayweather vinder i 10. – 12. omgang: 10,00 – SPIL HER >>

Floyd Mayweather vinder på point eller teknisk afgørelse: 3,75 – SPIL HER >>

Uafgjort eller teknisk uafgjort: 41,00 – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder i 1.- 3. omgang: 10,00 – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder i 4.- 6. omgang: 12,00 – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder i 7. – 9. omgang: 34,00 – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder i 10. – 12. omgang: 51,00 – SPIL HER >>

Conor McGregor vinder på point eller teknisk afgørelse: 23,00 – SPIL HER >>

Omgange i alt

Over 9,5: 2,30 – SPIL HER >>

Under 9,5: 1,64 – SPIL HER >>

spil på mayweather vs mcgregor

 

Floyd Mayweather – Conor McGregor: Optakt og historien bag kampen

Vi giver dig her en optakt til kampen, som bliver det største boksebrag i meget lang tid. Vi giver dig derudover historien bag kampen, og hvordan den er kommet i stand.

Tid
Kampen bokses søndag d. 27. august klokken 05.00 dansk tid.

Sted
Kampen bokses i T-Mobile Arena i Paradise, Nevada. Mayweather plejer ellers at bokse i MGM Grand Garden Arena, men mon ikke, at Mayweather kan finde sig til rette i arenaen. McGregor har dog tidligere duelleret i arenaen tilbage i 2016 mod Nate Diaz.

VM-bælter
Det er en meget speciel kamp, da McGregor til dagligt er MMA fighter, og Mayweather er bokser. Derfor er der ingen VM-bælter på spil i denne kamp. Der er til gengæld mange penge og prestige på spil.

Billetpriser
Billetpriser er skruet helt i vejret til kampen mellem de to legender. Alle boksefans har lyst til at se det spændende opgør mellem Mayweather og McGregor, og det får priserne til at stige markant. Du skal betale mellem 2100 og 90.000 dollars for en billet. Du kan således ikke komme ind til kampen for under 10.000 danske kroner.

TV
Kampen vises som Pay Per View

Live streaming
Det er muligt at streame kampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor hos Viaplay. Det koster 499 kroner at se kampen, men så kan du til gengæld se hele eventen med opvarmningskampe og så videre. Det bliver et verdensklassebrag mellem to mestre i hver deres kampsport, så det er helt sikkert værd at smide en skilling for at se braget.

 

odds fra bet365 på boksekampen

Historien bag kampen

Mange har set frem til kampen mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor. Der har været snak om en kamp mellem de to legender i to år. Mayweather og McGregor er to legender i bokseverdenen og MMA-verdenen. Denne kamp handler om utrolige summer af penge, og mange MMA-fans og boksefans må slikke sig om munden ved tanken om en kamp mellem Mayweather og McGregor. Mayweather og McGregor har i lang tid forhandlet om en aftale, så kampen mellem de to atleter kunne komme i hus. Der har været spekulationer omkring kampen, da McGregor normalt er MMA-fighter, mens Mayweather er bokser. McGregor fik sin bokselicens tilbage i december sidste år, og derfor var vejen banet for en kamp mod Mayweather. Kampen kommer til at foregå som en boksekamp, og det må siges at være en klar fordel for Mayweather. Kampen er meget utraditionel, og grunden til, at kampen er kommet i stand er på grund af prestige og penge. McGregor vil gerne vise, at han er den største nogensinde, mens Mayweather gerne vil lukke munden på McGregor, som er kendt for spydige kommentarer om sine modstandere. Det er McGregor, som har presset meget på, for at denne kamp skulle blive til noget. Til sidst gav Mayweather efter, hvor han eftersigende har fået op imod 100 millioner dollars for at stille op. Det kommer til at være boksning i verdensklasse, og begge legender er dygtige til at knockoute deres modstandere, så det bliver interessant at se, hvordan kampen forløber sig. Der siges at være over 600 millioner dollars på spil til kampen mellem de to giganter.

Floyd Mayweather: Comeback i den vildeste fight nogensinde

 • Floyd Mayweather har haft en lang karriere, hvor han har vundet et hav af titler. Han har aldrig tabt en professionel boksekamp, og han har vundet hele 49 boksekampe igennem sin karriere.
 • Mayweather er hele 40 år, og han er født i Michigan. Han stoppede faktisk sin karriere tilbage i 2015, efter at han vandt over landsmanden Andre Berto.
 • Mayweather vandt WBO weltervægts-titlen efter en sejr over filippinske Manny Pacquiao, og han har også tidligere vundet The Ring, som er verdensmesterskabet inden for forskellige vægtklasser. Derudover er han indehaver af følgende VM-bælter: WBC World weltervægt, WBA Super World veltervægt og WBC World super weltervægt. Han er tidobbelt verdensmester.
 • Mayweather er 173 centimeter høj, og han har et vingefang på 183 centimeter.
 • Mayweather bliver kaldt Pretty Boy og Money.
 • Han vandt OL-bronze tilbage i 1996 i Atlanta i fjervægt (mellem 54 og 57 kilo).
 • Mayweather har vundet 26 af sine kampe på knockout.

Conor McGregor: Notorious på udebane

 • Conor McGregor er en meget kendt MMA fighter, og han har vundet 21 ud af 24 kampe, hvoraf han har vundet 18 kampe på knockout. MMA består af en række forskellige kampsportsgrene og teknikker, som han kan bruge til sin fordel i bokseringen.
 • Han har aldrig før bokset en professionel boksekamp, og det bliver spændende at se, hvordan han klarer den mod den meget rutinerede Mayweather.
 • Conor McGregor er 28 år, og han er født i Dublin, Irland. Han bliver kaldt ”Notorious”, og han er kendt for at have en slagkraftig stil. Han startede med at træne boksning, men blev senere draget af MMA.
 • Han har kæmpet i både fjervægt, lightvægt og weltervægt i MMA-regi.
 • Han er i øjeblikket indehaver af UFC Lightvægts Championship, efter han besejrede Eddie Alvarez tilbage i november 2016 på knockout i anden runde.
 • McGregor har det brune bælte i brasiliansk Jiu-Jitsu.
 • Han er 175 centimeter høj og vejer 70 kilo. Han har derudover et vingefang på 188 centimeter.
antal omgange i floyd vs conor

Betting: Fire mulige udfald af Mayweather v McGregor

Mayweather vinder på knockout

Floyd Mayweather er kæmpe favorit til at vinde over Conor McGregor, og han er en langt bedre bokser. McGregor har aldrig prøvet at bokse en professionel boksekamp før, og det kommer han til at kunne mærke mod én af boksehistoriens største legender. Conor McGregor er en dygtig MMA-fighter, men når det kommer boksning, er det mere usikkert, om ireren kan stå distancen. Derfor kan Mayweather meget vel vinde over McGregor på knockout, da amerikaneren er mere rutineret, og har en bedre teknik end McGregor. Du kan få odds 1,82, hvis Mayweather vinder på knockout.

Spil på boksekampen nu – KLIK HER!

Mayweather vinder på point
Mayweather og McGregor mødes i en kæmpe kamp, hvor begge duellanter vil kæmpe med alt, hvad de har. McGregor vil gøre alt, hvad han kan, for at holde sig inde i kampen, også selvom han måske bliver presset i løbet af kampen. Mayweather er bedre på papiret, men McGregor vil kæmpe, så kampen nemt kunne afgøres på point. Her vil Mayweather stå godt, da han burde få flere rene slag ind på ireren, nu hvor McGregor ikke må bruge fødderne. Du kan få odds 3,00, hvis Mayweather vinder på point.

Spil på boksekampen nu – KLIK HER!

McGregor tager fusen på Mayweather
McGregor er 12 år yngre end Mayweather, og derfor kan ireren godt løbe om hjørner med amerikaneren. McGregor er hurtig, og det kan komme til at snyde Mayweather, hvis han ikke er klar fra starten af. McGregor vil udnytte alle muligheder for at få Mayweather ud af kurs, og det kan han blandt andet gøre på hurtigheden. Derfor er det muligt, at McGregor tager fusen på Mayweather, og måske vinder kampen. Du kan få odds 7, hvis McGregor vinder kampen på knockout eller odds 41, hvis det sker på point.

Spil på boksekampen nu – KLIK HER!

McGregor bliver diskvalificeret
McGregor er kendt som en dygtig MMA-fighter, men i MMA må man godt bruge fødderne til at sparke med. Det er forbudt i boksning, og hvis ireren bliver rigtig presset, kan det være, at han kommer til at bruge nogle af sine MMA-tricks. Den går bare ikke i bokseverdenen, og det kan koste ham dyrt, hvis han forsøger. Du kan få odds 1,82, hvis Mayweather vinder på knockout eller diskvalifikation.

Spil på boksekampen nu – KLIK HER!

spil på mayweather vs mcgregor

Oprettet d. 25. august 2017