Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

Forudsigelse af VM 2018

Er du på udkig efter et solidt, et stensikkert eller et satset VM-spil? Så frygt ej! Vi har kigget i krystalkuglen og kommer her med vores forudsigelser omkring, hvordan slutrunden i Rusland kommer til at forløbe.

Vores bud: 10 forudsigelser om VM i fodbold

Tyskland ender i top 8
Tyskerne er blandt de allerstørste favoritter til at forsvare VM-guldet, og de har aldrig prøvet at ende dårligere end som nummer tre ved en VM- eller EM-slutrunde under Joachim Löw, og det er svært at forestille sig, at det skulle ændre sig denne sommer. Die Mannschaft er spækket til randen med fremragende spillere, og selvom de absolut ikke er endt i en let gruppe, så er der god sandsynlighed for, at de ender som etter og derfor får en lettere modstander i 1/16-finalen. I så fald skal Tyskland nok spille sig frem til kvartfinalerne og dermed en plads blandt de otte bedste.

Harry kane bliver engelsk topscorer
En stor del af ansvaret for Englands præstation ved VM kommer til at lægge på Harry Kanes skuldre. Spurs-spidsangriberen har gennem de seneste sæsoner slået sit navn fast blandt den absolutte elite, og mange vil nok påstå, at han for tiden er verdens bedste 9’er. På klubplan scorer han efter behag, og på landsholdet ligger han på et scoringssnit på omkring to mål per kamp, og der er selvfølgelig ingen tvivl om, at han er sikkert førstevalg, uanset om England vil spille med en, to eller tre mand i front. Kane er manden, der skal score de engelske mål, og odds 2,00 på superstjernen som topscorer for sit land er ganske flot.

Vi forudsiger: Tre vilde og vanvittige hændelser ved VM

Romelu Lukaku bliver VM-topscorer
Belgiernes frontmand er ikke blandt de største favoritter til topscorertitlen, men hvis du vil smide en skilling eller to efter et højt odds, så er Manchester United-angriberen et godt bud. Belgien er kommet i gruppe med England, Tunesien og Panama, og især mod de to sidstnævnte bør der være rigtig gode muligheder for Lukaku-kasser. Belgierne har en stjernebesat offensiv til at sætte Lukaku op, og han er bare en notorisk målscorer. I kvalifikationen lavede Belgien vanvittige 43 mål i ti kampe, og heraf stod Lukaku for de 11. Det gjorde ham til den tredjemest scorende spiller i kval’en, og man skal ikke blive overrasket, hvis han også blander sig i toppen af topscorerlisten, når vi når til slutrunden. Belgien har endnu ikke helt indfriet forventningerne ved de store slutrunder, men det kan være, at det kommer i år. De er i hvert fald sikre på at gå videre fra gruppespillet, og det kan ikke afvises, at de kan komme til at nå rigtig langt i turneringen, for truppen ser uhyggeligt stærk ud.

Island overrasker argentinerne
Vores nordiske naboer møder Argentina i deres første gruppekamp, og selvom Messi og Co. selvfølgelig er gigantiske favoritter, så har islændinge vist, at man aldrig skal undervurdere dem. Ved EM overraskede de alt og alle ved at ende over Portugal i gruppespillet og sidenhen ekspedere England ud af turneringen i 1/16-finalen. I kvalifikationen til VM i Rusland beviste de, at EM-succesen ikke blot var en enlig svale, da de vandt kvalifikationsgruppe I med syv sejre ud i ti kampe – ganske imponerende af et land med blot lidt over 300.000 indbyggere! Argentina storskuffede omvendt i kval’en, hvor de var millimeter fra at glippe VM-deltagelsen. Sampaolis mandskab havde store problemer med at få de mange verdensstjerner til at fungere sammen, og selvom de kan præstere en sand stjerneparade af offensivspillere, var det kun Bolivia, som scorede færre mål i løbet af de 18 kampe i den sydamerikanske kvalifikationspulje. Argentina har stjernerne, men Island har bevist, at de kan nå virkelig langt med det gode kollektiv. Måske der ligger en nordisk overraskelse og lurer allerede i den første grupperunde?

Danmark vinder gruppe C foran Frankrig
Drømmescenarie? Måske… Men det er alligevel ikke helt utopisk, at de danske drenge kan levere overraskelsen i gruppe B, hvor Frankrig selvfølgelig er forhåndsfavorit til førstepladsen. Danmark kan dog ikke afskrives, for Hareide råder over et uhyre talentfuldt hold, og med Eriksen i spidsen har Danmark værktøjerne til at kunne spille op med de allerbedste, hvis profilerne rammer dagen. På papiret er Frankrigs trup noget stærkere end den danske, men den franske arrogance kan potentielt føre til pointtab, hvis modstanderne bliver undervurderet. Der var indtil flere svipsere i Frankrigs kvalifikation, hvor de undervejs spillede uafgjort mod Hviderusland og Luxembourg samt tabte til Sverige, og det vidner om, at de absolut ikke er uovervindelige. Hvis Les Bleus dummer sig i en af de to første gruppekampe, mens Danmark omvendt leverer varen, så kan vi ende med en gruppefinale i den sidste kamp – og hvis danskerne rammer dagen, er det ikke umuligt, at Dannebrog-drengene kan klare uafgjort eller endda snuppe sejren og gruppens førsteplads.

Sikker som amen i kirken: Det sker!

VM-vinderen skal findes blandt de sædvanlige
Tyskland, Brasilien, Frankrig, Spanien, Argentina, England og Uruguay har alle gjort det – vundet verdensmesterskabet i fodbold. Og der er gigantisk chance for, at denne sommers VM-triumfator skal findes blandt førnævnte. Hvis en outsider skulle kunne gå hele vejen, så skulle det være Belgien, men der er ikke meget, der tyder på, at det skulle blive en realitet i år. Belgierne har på trods af fremragende trupper ikke evnet at spille med på højeste hylde i løbet af de seneste slutrunder, og de ser fortsat ud til at mangle det sidste i forhold til rutinerede verdensmestre som Tyskland, Brasilien, Frankrig og Spanien.

William Carvalho bliver udtaget hos Portugal
Den defensive midtbanemand fra Sporting havde andel i den solide defensiv, der førte Portugal til EM-guldet i 2016, og han har også stort set spillet alle kampene i kvalifikationen til VM. Fernando Santos har sat pris på en defensivt stærk central midtbane, og her passer Carvalho perfekt ind. Han er disciplineret, fysisk stærk og har også et fint afspil, så der skal en skade til, hvis det ikke skal blive til en plads i Portugals VM-trup.

Rusland vinder åbningskampen
Man kan nok ikke tillade sig at have de helt store forventninger til Rusland ved denne slutrunde, men man må dog gå ud fra, at de vil være i stand til at slå Saudi Arabien i åbningskampen. Ørkenstaten er blandt de 2-3 svageste hold, der er med, og hvis russerne skal videre fra gruppespillet, skal de selvfølgelig vinde over Saudi Arabien. Der er ikke meget at skrive hjem om, når man ser ned over den russiske trup, men den er stadig en del stærkere end den saudiarabiske, og med hjemmepublikummet i ryggen skal de have tre point i den første kamp.