Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

TRIXIE (SYSTEMSPIL)

Trixie er et systemspil, hvor du kombinere 3 kampe ud på en række doubler og en enkelt trippel. Det kan være en ret smart måde at oddse på, hvis du gør det lidt klogt. Læs vores gennemgang af en Trixie her.

Trixie systemspil

Hvad er en Trixie?

Trixie er et systemspil, hvor du vælger tre spil, hvoraf minimum to af dem skal gå hjem, for at du vinder en gevinst.

Årsagen til dette er, at dine tre valgte spil kombineres på fire forskellige kuponer, når du spiller en Trixie. Systemspillet består af følgende kombinationer:

 • Trixie
 • 3 x doubler
 • 1 x tripler

Når du spiller en Trixie, så spiller du altså reelt tre kuponer med to spil på hver samt én kupon med alle dine tre valgte spil:

 • Trixie (kuponer)
 • spil 1 + spil 2
 • spil 2 + spil 3
 • spil 1 + spil 3
 • spil 1 + spil 2 + spil 3

På denne måde kombineres de tre valgte spil, sådan at du vinder på alle fire kuponer, hvis alle tre går hjem, mens du vinder på en enkelt af kuponerne, hvis to af de valgte spil går hjem.

Egentlig er Trixie-systemspillet en variant af det klassiske 2 ud af 3-systemspil, hvor du kan nøjes med at ramme rigtigt på to ud af tre valgte spil og stadig vinde en gevinst.

I et normalt 2 ud af 3-spil spiller du reelt tre kuponer med en doubler på hver, og den eneste forskel ved en Trixie er, at der tilføjes en ”lige på”-kupon, hvor alle tre valgte spil er samlet som en tripler.

Et godt råd:

Du bør overveje, om du skal spille en Trixie eller et klassisk 2 ud af 3-systemspil. Det er nemlig sådan, at går alle tre valgte spil hjem, så er det rigtig fornuftigt at have spillet en Trixie, mens et normalt 2 ud 3-spil bedre kan betale sig, hvis det kun er to af de tre valgte spil, der går hjem.

Vælg derfor dine kampe med omhu og overvej, hvad du vil spille af de to systemer.

Er du klar til en Trixie?

Hos Betfair kan du indkassere en plovmand i bonus (500 kr.), når du opretter dig som kunde. Du skal blot trykke på linket og følge guiden på Betfairs hjemmeside.

Hvad vinder jeg på Trixie?

Din gevinst afhænger af, hvor mange af dine spil, der går hjem, samt hvor høje oddsene er på dem. Den højeste gevinst udløses selvfølgelig, hvis alle tre valgte spil går hjem, da du i så fald vinder på både tripleren og de tre doubler.

Din gevinst afhænger af først og fremmest af, hvor mange af dine 3 kampe som er gået hjem. Herefter afhænger gevinsten af oddsene på kampene.

Mark C.

Hvis det kun er to af spillene, som går hjem, så vinder du kun på den ene double-kupon, og så er gevinsten noget mindre. En Trixie og dens potentielle gevinster kunne se sådan ud.

Eksempel:

 • Trixie (eksempel)
 • Indsats: 10 kroner x 4 = 40 kroner
 • Spil 1 = odds 2,60
 • Spil 2 = odds 2,10
 • Spil 3 = 1,80

1 og 2 går hjem = 2,60 x 2,10 = 5,5 = 55 kroner

2 og 3 går hjem = 2,10 x 1,80 = 3,8 = 38 kroner

1 og 3 går hjem = 2,60 x 1,80 = 4,7 = 47 kroner

1, 2 og 3 går hjem = 2,60 x 2,10 x 1,80 = 9,8 = 98 kroner

Hvis alle tre spil går hjem, vindes alle fire kuponer, og derfor ville den samlede gevinst i dette tilfælde være 238 kroner.

Rammer du kun rigtigt på to af de tre spil, så afhænger gevinsten af, hvilken af de doubler-kuponer, der går hjem. I dette tilfælde vil gevinsten i så fald være enten 55, 38 eller 47 kroner.

Læs også: Bonus hos Tipwin

Vil du gerne bekræftes i, at Betfair er den rette bettingudbyder for dig? Så læs vores anmeldelse af Betfair og bliv klogere!

Hvad koster det at spille Trixie?

I et Trixie-systemspil kombineres dine tre valgte spil som nævnt på fire forskellige kuponer.

Reelt spiller du derfor fire kuponer, og den indsats som du vælger skal derfor ganges med fire. Vælger du en indsats på 10 kroner bliver den samlede pris for Trixie-spillet derfor 40 kroner.

Når du har valgt dine spil, kan du få vist en oversigt, som den ovenstående, der fortæller hvad du kan vinde på hver enkelt af de fire kuponer.

Udregn din gevinst

Ud fra dette kan du udregne, hvad du vinder, hvis du rammer rigtigt på alle tre spil, samt hvad du vinder, hvis det kun er en af doubler-kuponerne, der går hjem. Oftest vil Trixie-spillet kun kunne betale sig, hvis der er høje odds på dine tre valgte spil.

Hvis det kun er to af de tre spil, der går hjem, så er oddset nemlig nødt til at være relativt højt for bare at kunne vinde nok til at dække indsatsen for Trixie-spillet.

Vil du lære andre systemspil?

Kender du til Yankee? Dette systemspil er blevet utroligt populært blandt mange oddsere, men det kræver også, at du forstå logikken bag.

Oprettet d. 8. marts 2017