Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

TIPICO BONUS

OBS! Tipico tilbyder ikke længere spil i Danmark

Bonus hos Tipico

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få din bonus

Modtag din bonus

Tipico bonus

Tipico tilbyder dig en 100 % bonus op til 1.000 kroner på din første indbetaling uden bonuskode. Ingen ventetid og ingen indtastede bonuskoder. Pengene står ganske enkelt på din konto direkte efter, at du har lavet din første indbetaling. Så du kan komme godt i gang med Tipico direkte, eller læse videre med vores anmeldelse nedenfor.

Vilkår gælder. Læs dem alle HER.

Tre trin til bonus hos Tipico

1) Gå til Tipico.dk her!

2) Opret en konto hos Tipico.

3) Indbetal minimum 100 kroner. Indbetaler du 1.000 kroner eller mere, får du den maksimale bonus.

4) Du modtager din bonus omgående fra Tipico.

Hos Tipico kan du både spille online, på et velfungerende website, samt i fysiske kiosker og butikker rundt omkring. Dette miks er blevet populært - og vi forstår hvorfor. Bonus er også ganske fin, så vi lander højt oppe i hierakiet!
Bonus - 8
Odds - 7.5
Website - 8
Mobil og app - 8
Support - 8

7.9

Hos Tipico kan du både spille online, på et velfungerende website, samt i fysiske kiosker og butikker rundt omkring. Dette miks er blevet populært - og vi forstår hvorfor. Bonus er også ganske fin, så vi lander højt oppe i hierakiet!

Bonuskode til Tipico

Tipicos bonus er en klassisk indbetalingsbonus, hvor din første indbetaling svarer til det beløb, du modtager i bonus. Bonussen er på 100 %, og det betyder altså, at indsætter du 1.000 kroner, får du 1.000 kroner i bonus og har 2.000 kroner at spille for. Du kan maksimalt få 1.000 kroner i bonus, men kvalificerer dig også til bonussen, så længe du indsætter minimum 100 kroner. Indsætter du mindre end 1.000 kroner, modtager du bare det mindre i bonus. Uanset beløbets størrelse er der ingen krav om brug af bonuskode. For at spille bonussen fri, skal du omsætte indbetalingen samt bonusbeløbet tre gange til minimum odds 2,0. Hvis du benytter dig af den maksimale bonus på 1000 kr. er det altså 6000 kr. du skal spille igennem, før dine gevinster er frie og til at udbetale.

Tysk teknik giver flot website

Tipicos hjemmeside er enkel og meget brugervenlig – som man ville forvente af tyskere. Et smart søgefelt fanger hurtigt øjet oppe i venstre hjørne, sådan så man altid kan søge på det hold, man gerne vil spille på. Rullemenuen i venstre side af skærmen gør, at du frit kan sammensætte en forskellig palet af sportsgrene og ligaer. Til højre på skærmen har du hele tiden overblik over dine udvalgte kampe eller igangværende væddemål. Websitet må siges at være nemt og gennemskueligt, og man finder hurtigt ud af hvordan man smartest navigerer sig rundt mellem kampe og sportsgrene. Tipico har desuden et felt, “Top vindere”, på forsiden, hvor man kan se hvilke kuponer andre spillere har spillet og vundet på, hvis man en dag mangler lidt inspiration til at sammensætte sin kupon. Yderligere skal en lille feature nævnes, hvor Tipico udmærker sig ved at forklare hvad der forståes ved de mange forskellige spilvarianter som en ekstra hjælp til sine kunder. Ved at føre musen over et lille spørgsmålstegn, kan man få en forklaring på spillet, hvilket er en sjov og brugervenlig ekstra service.

Tipicos spiludvalg er for fodboldelskere 

Selvom Tipico stadig fremstår som en af markedets mindre aktører i Danmark, så er spiludvalget ganske imponerende. Store fodboldligaer som Primera Division og Premier League er altid med mindst 50 ekstra spilmuligheder udover 1X2. Specialspil på TV-programmer som Oscar-uddelingen, Vild med Dans og andre underholdningsspil er også at finde hos Tipico, ligesom live betting kører meget fint. 24 timer i døgnet er der kampe på menuen, og selvom oddsudbuddet ikke kan matche giganter som Unibet, så bør man alligevel ikke mangle underholdning hos Tipico, mens kampene er i gang. Specielt ikke fordi Tipico har spillekiosker flere steder i landet, hvor man kan spille ganske nemt ved blot at gå op til disken og fortælle medarbejderen, hvilket udfald man ønsker at spille på – både før og under kampen. Tipicos kiosker viser flere kampe på storskærm, ligesom der er et begrænset udvalg af snacks og drikkevarer. Dog er der ingen bonus der. Herudover skal det nævnes at Tipico ofte har mange spilvarianter på NBA-kampe, og har tit spil på over/under antal point ude meget tidligt. Her kan man være heldig at finde et godt odds før de andre bookmakere er på banen med noget tilsvarende.

Tipico er tidligt ude med høje odds

Tipico plejer at være hurtige ved havelågen med odds, hvor man allerede inden en runde er afgjort i Premier League, kan finde odds på kampe den kommende weekend. Amerikanske sportsgrene som NBA og NHL, hvor flere bookmakere godt kan nøle med at komme med odds, findes også allerede ud på formiddagen, natten efter en kamprunde har været i gang. Når det kommer til specielt fodbold er Tipico med helt fremme blandt de allerbedste med høje odds på 1X2 og over/under. Eneste anke omkring de amerikanske sportsgrene er, at tilbagebetalingsprocenten på NBA er lav sammenlignet med nogle af markedets store aktører, men til gengæld kompenseres der ved, at der udbydes flere fine specialbets – bl.a. på spillerpræstationer. Her er det ofte nemt at finde lige præcis det spil man ønsker, hvor andre bookmakere kan være mere begrænsede. Det er meget få sportsgrene, der ikke udbydes af Tipico, så man bør sjældent gå forgæves med et kig nedover rullemenuen i venstre side.

Solid løsning til de mobile brugere

Tipico har en meget fuldendt og solid løsning til de mobile enheder, der fungerer upåklageligt og stort set kan erstatte oplevelsen med desktopudgaven af websitet. Dette er virkelig et område hvor Tipico er foran mange konkurrenter, og den dedikerede mobilapplikation tilbyder samme spiludvalg inklusiv søgefunktion og mulighed for udbetaling. Samtidig kan man indstille appen til at forblive logget ind, så hvis der skulle være et hurtigt spil du ikke vil glippe, mister du ikke dyrebare sekunder med login. Alt i alt en fornem løsning, der gør at du roligt kan lægge al din mobil-betting i Tipicos hænder.

Gratis spil dumper ind hos eksisterende kunder

Fra tid til anden dumper der et tilbud om freebet ind fra Tipico. Som sådan får man ikke besked pr. mail eller SMS, men tilbuddet vil fremgå under spilkuponen i højre side, hvor man kan vælge “Benyt gratis spil”, når man skal til at placere sin indsats. Som oftest er det i forbindelse med større begivenheder som Champions League-finaler eller slutrunder, at Tipicos tilbud om freebet dukker op. Der er oftest tale om beløb mellem 100 og 250 kroner. Herudover har Tipico også haft for vane at sende gode tilbud ud pr. mail til sine kunder, hvor det som oftest drejer sig om en 100% eller 50% indbetalingsbonus, hvis man som kunde har brug for at give sin konto et lille boost.

Kundeservice alle ugens dage via e-mail og chat

Tipico yder support gennem en smart kontaktformular på siden, hvor man effektivt og hurtigt kan få hjælp ved at udfylde skemaet så præcist som muligt. Her vender Tipico så tilbage med svar, og hjælp til at løse dit problem. Supporten yder hjælp på både dansk og engelsk, men har dog begrænsede åbningstider. Svartiderne er sjældent mere end en dag. Live-chat er samtidig en mulighed for dem der føler den bedste hjælp forekommer her, men denne har også kun begrænset åbningstid, hvorfor det nogle gange vil være smartest at sende en mail. Telefon-support er helt valgt fra fra Tipico’s side, netop for at gøre de to andre kontaktformer mere effektive.

Anmeldelse af Tipico

Tipico er en ganske glimrende bookmaker, som med et stærkt spiludvalg og en meget nem hjemmeside at navigere rundt på, bør være en del af alle spilleres portefølje. Hertil kommer en meget fuldendt og velfungerende mobil løsning, der tæller godt op i den samlede vurdering. Det er yderst fordelagtigt, at man også kan spille fra kioskstande over det meste af Danmark, og selvom man ikke bombarderes med promotions og tilbud, gør Tipicos alsidige udvalg dem til et solidt valg i bookmakerjunglen.