Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

Super Bowl 2020

Få de bedste odds og tilbud til Super Bowl 2020 d. 3. februar.

SPIL PÅ KAMPEN →TILBUD: DOBBELT OP PÅ GEVINST →

Indeholder affiliate links - OBS: Indholdet på denne side er p.t. forældet

0Dage0Timer0Minutter0Sekunder

Vind dobbelt så meget på Super Bowl hos 888sport. De fordobler nemlig din gevinst på kampen. Du får også op til 1.000 kroner i startbonus. Gælder for nye spillere.

 OPRET KONTO

Gratis: Freebet på 51 kroner

Danske Spil giver dig et freebet på 51 kroner til kampen. Der er ingen krav om indbetaling. Du kan bruge dit freebet på et valgfrit spil både før kampstart og LIVE.

 OPRET KONTO

Betfair giver astronomiske odds 6 på Patriots og odds 10 på Falcons. De normale odds er til sammenligning kun 1,62 og 2,30. Hvem vælger du? Gælder for nye spillere.

 OPRET KONTO

Regler og vilkår gælder.

Odds på Super Bowl MVP

New England Patriots har fire gange tidligere haft en Super Bowl MVP. Atlanta Falcons har aldrig tidligere haft en.

SpillerOdds
Tom Brady, New England Patriots1,90
Matt Ryan, Atlanta Falcons2,75
Julio Jones, Atlanta Falcon17,00
Julian Edelmand, New England Patriots19,00
LeGarrette Blount, New England Patriots21,00
Devonta Freeman, Atlanta Falcons26,00
Dion Lewis, New England Patriots29,00
Tevin Coleman, Atlanta Falcons34,00
Chris Hogan, New England Patriots34,00
Vic Beasley, Atlanta Falcons51,00

NEW ENGLAND PATRIOTS

Vejen til Super Bowl

New England Patriots gik igennem grundspillet med 14 sejre og to nederlag. Selv uden Tom Brady i sæsonens fire første kampe viste Patriots, hvilken klasse de besidder. 1. pladsen i AFC Øst var reelt aldrig i tvivl, og med flere storsejre og en Brady i hopla blev Patriots allerede tidligt i sæsonen udnævnt til en af de helt store favoritter til at nå Super Bowl. I slutspillet besejrede New England Patritos først Houston Texans med 34-16, inden Pittsburgh Steelers i AFC Conference Final blev besejret med 36-17.

Statistikker:
Med 38,8 point per kamp i grundspillet var New England Patriots det mest scorende hold af alle i NFL. Tom Brady satte undervejs NFL-rekord med den bedste touchdown-to-interception ratio på imponerende 28:2, og Patriots-angrebet er der ikke en finger at sætte på.

Tre profiler
Tom Brady er efter 17 sæsoner hos Patriots blevet et synonym med klubben, og ikke overraskende er Brady den altafgørende profil hos Patriots. Denne Super Bowl bliver Bradys syvende af slagsen, og Brady sætter hermed endnu en NFL-rekod.

RB LeGarrette Blount har gang i karrierens bedste sæson, og Blount kan blive afgørende, når der er lukket for Bradys øvrige muligheder i angrebet. Blount fører i denne sæson ligaen med 18 rushing TD, og det er tilmed første gang nogensinde, at Blount noterer sig 1000+ yards og 10+ TD.

Bill Belichick er et lidt usædvanligt bud på en profil for Patriots. Ikke desto mindre har den erfarne headcoach ved flere lejligheder vist, hvad han mestrer. Belichick har syv gange tidligere ført Patriots i Super Bowl, og det er NFL-rekord. Belichick indehaver ligeledes rekorden for flest sejre i NFL Playoff med 25 af slagsen.

Nøglen til at vinde
Ikke overraskende skal New England Patriots vinde Super Bowl igennem offensiven. Jo længere tid Tom Brady og co. kan tage af klokken desto bedre. Patriots må nemlig erkende, at deres defensve kan komme på hård prøve, og som det ofte er tilfældet hos Patriots, skal offensiven afgøre det.

Atlanta Falcons

Vejen til Super Bowl

Atlanta Falcons endte grundspillet på 11-5, og selvom det ikke var helt samme standard som New England Patriots, var de 11 sejre nok til at sikre sig 1. pladsen i NFC Syd. I slutspillet har Falcons besejret Seattle Seahawks med 36-20 og senest Green Bay Packers med 44-21 i NFC Conference Finals. Falcons har ikke tabt siden Week 13, og med seneste sejr over Green Bay Packers, der ikke havde tabt otte kampe i træk, må Falcons bestegnes som et hold i topform.

Statistikker

Atlanta Falcons har i denne sæson sat ny franchise-record med 415,8 yards per game. Tilmed har Falcons I denne sæson noteret 120 big plays (løb over 10-yards eller passes på +20 yards), og det fortæller meget godt om Falcons spillestil. Her kan det også nævnes, at Matt Ryan snitter over 9 yard per kast. Til sidst skal det også med, at Falcons er det eneste hold til at ranke i top fem i både passing (nummer tre) og rushing (nummer fem).

Tre profiler
Matt Ryan har spillet hele sin niårige karriere i Atlanta Falcons, og det er derfor ikke overraskende, at Falcons’ QB er en populær herre. Ryan er favorit til at vinde MVP for sæsonen, og det er ikke overraskende, som Ryan har spillet i denne sæson. Her er det blevet til karrierebedste med 4944 yards og 38 TD.

WR Julio Jones er det foretrukne mål for Matt Ryan, og det kræver derfor også en stor aften af Jones, hvis Falcons skal løbe med trofæet. Jones har tidligere i sæsonen noteret en kamp med 300 yards, og med sin størrelse og fysik vil Jones helt sikkert være en spiller, Patriots har forberedt sig ekstra godt på.

DE Vic Beasley leverede 8,5 sacks fra Week 5-10 og sluttede tilmed sæsonen, som den spiller med flest sacks med i alt 15,5. Efter en stille start satte Beasley, der spiller sin blot anden NFL-sæson, for alvor skub i Falcons-defensiven, og Beasley kan igen vise sig som en vigtig spiller for Falcons, når Tom Brady skal begrænses.

Nøglen til at vinde

Hvis Atlanta Falcons skal vinde Super Bowl, kræver det, at Matt Ryan spiller som en MVP. Det har dog ikke været et problem indtil nu, og faktisk er Ryan blot blevet bedre, som sæsonen har forløbet. I grundspillet notererede Ryan 309 passing yards per game og en touchdown-to-interception ratio på 38-7 touchdown-to-interception ratio. De stats er fulgt op af +70% pass completion, 365 passing yards per game og en 7:0 touchdown-to-interception ratio i Playoff, hvor Falcons i øvrigt har snittet 40 point. Den høje pointtotal er kun overgået to gange tidligere i Playoff med pointsnit på 43,7 point og 42 point af San Francisco 49ers i 1994 og 1989.

Top fem: De vigtigste stats før kampen

1. Atlanta på rekordkurs

Atlanta Falcons har otte gange i træk scoret på deres første drive. Det er ikke præsteret af noget andet hold siden 2000.

2. Stillingskrig før 4. quarter

Falcons har ført ved starten af 4. quarter i 17 kampe i træk. New England har ligeledes ført ved starten af 4. quarter i 17 af de seneste 18 kampe.

3. Kan Patriots komme bagud?

New England Patriots har ikke været bagud siden Week 12 mod Jets. Det er mere end syv timers fodbold med en føring.

4. Quarterback-duel om MVP

Matt Ryan og Tom Brady er placeret som nummer ét og to som favorit til MVP for sæsonen. Ryan har imponeret over hele sæsonen, mens Brady sad ude af de første fire kampe med karantæne.

5. Ny rekord for antal point

Den tidligere højeste pointlinje fra bookmakernes side til Super Bowl var 56, da New Orleans Saint og Indianapolis Colts tørnede sammen i 2010. Til denne Super Bowl er linjen omkring 58,5 point.

Top fem: Skarpe spilforslag til Super Bowl

Super Bowl i tal (fun facts)

Dyrt reklameindslag
Et 30-sekunders reklameindslag kostede ved den første Super Bowl i 1967 omkring $40.000. Sidste år kostede et 30-sekunders reklameindslag omkring $5.000.000.

Flest Super Bowls
Dallas Cowboys og Pittsburgh Steelers har otte optrædener i Super Bowls, men de må i år se sig overhalet af New England Patriots, der spiller sin niende Super Bowl

Ingen Super Bowl
Detroit Lions, Houston Texans, Jacksonville Jaguars og Cleveland Browns har som de eneste NFL-hold aldrig tidligere spillet en Super Bowl.

All in white
New England Patriots kommer til at spille i hvidt i denne Super Bowl, og historisk set er der en klar fordel i det. 11 ud af 12 seneste Super Bowls er nemlig blevet vundet af holdet, der spiller i hvidt.

Øl og mad i lange baner
1.33 milliarder chicken wings, 14,500 tons of chips og 325.5 gallons af øl blev indtaget under Super Bowl sidste år – vel og mærke kun i USA.

Enorme seertal
Sidste år blev Super Bowl set af 111,9 millioner amerikanere. Det er cirka en tredjedel af USA’s befolkning.

Sejr og nederlag
I 1973 vandt Miami Dolphins med 14-7 over Washington Redskins. Det er den laveste sejr i et Super Bowl nogensinde. I 1990 vandt San Francisco 49ers med 55-10 over Denver Broncos. Det er den største sejr i et Super Bowl nogensinde. Denver Broncos er med fem nederlag i Super Bowl det hold, der har tabt flest finaler. Seneste Super Bowl-nederlag er i 2014. Pittsburgh Steelers er med seks sejre det hold, der har vundet Super Bowl flest gange. Senest i 2009.

MVP

Bestemmes af fanstemmer under kampen og et panel af 16 eksperter med 20-80% fordeling.

PositionTotal
Quarterback27
Running back7
Wide receiver6
Linebacker4
Defensive end2
Safety2
Cornerback1
Defensive tackle1
Kick returner/punt returner1

Oprettet d. 1. februar 2017