Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

SINGLE ODDS

Single odds eller single spil er det nemmeste væddemål, som du kan indgå, men det kan faktisk være din genvej til flere gevinster. Læs hvordan her.

Single odds

Derfor skal du spille singler

En Single er det simpleste spil overhovedet, og det betyder egentlig bare, at du kun oddser på én enkelt kamp. Det kan f.eks. være X’et i en fodboldkamp og ikke andet.

I en Single er der således kun et enkelt spil din kupon, og det kan i mange tilfælde godt betale sig at holde sig til det enkle.

Mange vælger at kombinere to eller flere kampe på den samme kupon, fordi oddsene på de kombinerede kampe ganges op, sådan at det samlede odds bliver højere.

Husk dog dette..

Du skal dog huske på, at jo flere kampe, som kombineres, jo større er risikoen for, at én af kampene tabes, og at kuponen og den potentielle gevinst derved også tabes.

Hvor mange gange har man ikke ærgret sig over, at den sidste kamp, som lige skulle med på kuponen, endte med at blive den, der ødelagde en ellers fejlfri kupon? Et godt råd: Keep et simple.

Det kan ofte betale sig at vinde flere sikre singler end at jagte en kupon med et mega-odds.

Peter S.

Du kan spille singler hos alle bookmakere, da det er den mest almindelig spilvariant. NordicBet er blot én udbyder af mange som vi har skrevet en anmeldelse af – se bl.a. hvad vi har givet NordicBet i samlet score på tværs af kategorierne bonus, odds (udvalg), website, mobil og app samt support.

Er du klar til single odds?

Er du klar til at placere væddemål som singler, kan du fluks hoppe ind på Nordicbet.dk.

Spil på single odds

Hvis man har udset sig et godt spil, kan det derfor ofte betale sig at spille det som Single og så eventuelt forøge indsatsen, fremfor at begynde at kombinere med andre spil for at få oddset og derved gevinsten højere op.

Når du spiller en Single, er oddset måske lavere, end hvis du kombinere to eller flere kampe, men til gengæld er din chance for at vinde også betydeligt større, og på den lange bane kan det i mange tilfælde være profitabelt at nøjes med et enkelt spil per kupon.

Læs også: Bonus hos NordicBet

Indsatsen afhænger af gevinsten på oddset

Der kan være værdi i et Single-spil uanset om oddset er højt eller lavt – det vigtigste er selvfølgelig bare, at du tror på, at spillet kan gå hjem.

Få det højeste odds

Du kan gøre forskellige ting for at sikre dig det højeste odds på dit single spil. En effektiv metode er at benytte Betfairs smarte løsning, Price Rush, hvor du automatisk kan score det højeste odds på dine spil, bl.a. singler. Det er ret smart – tjek det ud.

Hvor meget man vil spille for er et temperamentsspørgsmål, men oftest vil man satse en større indsats på et spil med lavt odds, sådan at gevinsten bliver tilsvarende større, mens et spil med et højt odds kan spilles med en mindre indsats og stadig resultere i en stor gevinst.

Oprettet d. 8. marts 2017