nyhed fra bwin
Reklame*. Vilkår gælder. Spil med omtanke. 18+.

Det er sidste chance, hvis du vil vinde 750.000 kr. i bwin’s gratis Predictor konkurrence. Konkurrencen holder pause efter weekendens runde, så klik dig ind forbi nu, så du er sikker på at være med, når de 750.000 kr. langes over disken en sidste gang. Du skal forsøge at gætte tidspunktet for første mål i tre udvalgte kampe, og den første af disse fløjtes i gang kl. 16:00 lørdag d. 6. januar 2018.

Vind 750.000 kr. i gratis konkurrence

Vi har beskrevet step-by-step, hvordan du deltager i konkurrencen. Det er meget nemt, og det tager maksimalt et par minutter.

1. Gå til kampagnen – KLIK HER!

2. Opret en konto / log ind.

3. Tilmeld dig ved at bruge dit gratis gæt i Predictor-konkurrencen.

Bemærk: Dit første gæt i konkurrencen er gratis, men du kan optjene flere gæt ved at oddse. For hver 75 kroner, som du omsætter til mindst odds 1,70 på sportsmarkedet, modtager du et ekstra gæt (maksimalt 25 gæt pr. dag).

Læs også om: bwin’s velkomstbonus

Om præmien i Predictor konkurrencen

Hvis du som den eneste formår at gætte tidspunktet for første mål i de tre udvalgte kampe, som i denne weekend er Manchester City vs. Burnley, AS Roma vs. Atalanta og Celta Vigo vs. Real Madrid, vinder du hovedpræmien på 750.000 kr. Er I flere, som gætter måltidspunkterne korrekt, deles præmien. Der er ingen gennemspilskrav forbundet med præmien, som udbetales senest 48 timer efter, at kampene er færdigafviklede.

Ny hos bwin? Få 1.000 kroner i bonus
Hvis du ikke allerede har en spilkonto hos bwin, kan du oprette dig og være med i konkurrencen. Når du opretter din konto, kan du modtage en 100 % indbetalingsbonus på op til 1.000 kroner. Gennemspilskravene for denne bonus er 10 gange til odds 1,70 i løbet af 60 dage – herefter kan en udbetaling foretages.