Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

SCANDIC BOOKMAKERS BONUS

Du får 100 % på første indbetaling op til 750 kroner. Se hvordan nedenfor

Bonus hos Scandic Bookmakers

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få op til 750 kroner (100 %) i bonus

Modtag din bonus

Scandic Bookmakers bonus

Scandic Bookmakers tilbyder dig en 100 % bonus op til 750 kroner på din første indbetaling. Din bonus er tilgængelig, når du har omsat for et beløb, der svarer til din første indbetaling. Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode hos Scandic Bookmakers.

Fire steps til din bonus hos Scandic Bookmakers

1) Gå til Scandic Bookmakers her!

2) Opret en konto hos Scandic Bookmakers.

3) Indbetal minimum 75 kroner. Indbetaler du op til 750 kroner, får du den maksimale bonus.

4) Du modtager din bonus, når du har omsat for et beløb, der svarer til din første indbetaling. Herefter skal din bonus omsættes fem gange til minimums-odds 1,70.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Hos Scandic Bookmakers finder du gode ugentlige tilbud. Desværre halter mobil-delen af siden gevaldigt, hvilket selvfølgelig trækker ned. Til gengæld er der masser af tenniskampe at spille på - og her får siden et stort klap på skulderen!
Bonus - 7.5
Odds - 8.5
Website - 7
Mobil og app - 4
Support - 8

7

Hos Scandic Bookmakers finder du gode ugentlige tilbud. Desværre halter mobil-delen af siden gevaldigt, hvilket selvfølgelig trækker ned. Til gengæld er der masser af tenniskampe at spille på - og her får siden et stort klap på skulderen!

Bonuskode til Scandic Bookmakers

ScandicBookmakers’ indbetalingsbonus er lidt anderledes i forhold til størstedelen af andre bookmakere, hvor man får sin bonus omgående. Hos Scandic skal dit første indbetalingsbeløb først omsættes, sådan så en eventuel indbetaling på 750 kroner først skal spilles i gennem, før man får sin bonus på 750 kroner. Du modtager til gengæld din bonus direkte efter, at du har omsat din første indbetaling én gang til minimum odds 1,70. Der er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode for at kvalificere sig. Herefter skal dit bonusbeløb gennemspilles fem gange til minimum odds 1,70 før den er fri til at udbetale. Her er det samtidig værd at nævne, at hvis du forsøger dig med kombinationsvæddemål skal alle odds der indgår være over 1,70 for at være kvalificeret i forhold til gennemspilningskravene.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Fin og overskelig hjemmeside

Det er til at se, at Scandic Bookmakers er blevet opkøbt af storebror Sportingbet. Designet er nærmest identisk på de to sider, men det behøver ikke nødvendigvis være negativt, for siden er nem at navigere rundt på, selvom designet med meget mørke nuancer ikke ligefrem indbyder til fest og farver. Websitet giver dig aktuelle begivenheder og populære kampen øverst i menuen, mens du som på så mange andre sites har en Bet-slip med dine udvalgte kampe til højre på skærmen. I bunden af hjemmesiden vil du altid have en fast bjælke, der viser de kommende live-begivenheder så du hurtigt kan klikke dig ind til en given kamp der er ved at starte. Føler du dig forstyrret af denne feature er det selvfølgelig altid muligt at klikke den væk, men det er en spændende tilføjelse i forhold til at layout og opbygning ofte er meget ens blandt bookmakere. Websitet er alt i alt meget tilfredsstillende og tilbyder de fleste gængse features, hvor den eneste mangel man kan fremhæve, er den udeblivende søgefunktion, der lige ville have givet Scandic Bookmakers det sidste plus i bogen.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Tidlige odds på glimrende spiludvalg hos Scandic

Scandic Bookmakers har holdt fast i traditionen om at være bredt repræsenteret på oddsmarkedet. Sammen med Sportingbet er de ekstremt ofte ude som nogle af markedets allerførste aktører, hvilket gør det muligt at finde et saftigt odds i god tid. Antallet af specialspil på de store ligaer er også godt oppe at ringe med næsten 100 styk, hvis man ser på en tilfældig Premier League-kamp. Det er dog til at se, at Scandic Bookmakers ikke længere er en dansk forretning, eftersom antallet af specialspil på danske arrangementer er noget nær nul. Superligaen er rigt repræsenteret med specialspil, men dog ikke på spillerpræstationer eller lignende. Så selvom Scandic er bredt repræsenteret på den store palet, savner man alligevel lidt kreativitet i udvalget. Et acceptabelt niveau af spil til den gennemsnitlige underholdnings-better, men et manglende udvalg for den analyserende fuldtids-oddser. Du vil dog være sikker på at finde en lang række gode odds, hvorfor Scandic Bookmakers altid bør være blandt din bookmaker-portefølje.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Tennis og fodboldfavoritter er de bedste odds

På positivsiden har Scandic lagt sig klart i spidsen hvad angår odds på tennis. Med tilbagebetalingsprocenter på over 94 ligger man klart i spidsen blandt bookmakere med dansk licens, hvor eksempelvis giganten fra Bet365 er helt nede under 93 på sine tenniskampe. Til gengæld lader Scandic lidt tilbage at ønske når det kommer til fodbold og basketball, hvor en tilfældig udvalgt kamp fra Premier League i fodbold og en basketball-kamp fra NBA afslørede, at Scandic Bookmakers lå med den laveste tilbagebetalingsprocent i begge tilfælde. Til gengæld holder specialspillene en ganske glimrende tilbagebetalingsprocent på 92-93 %, hvor flere bookmakere synes at have tendens til at gå ned mod 90-91 procent i tilbagebetaling. På LIVE-betting fronten tilbyder Scandic et utal af muligheder, specielt hvad angår tenniskampe, hvor både kampe fra næsthøjeste og tredjehøjeste niveau er at finde på LIVE-menuen.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Spil på mobil og tablet er ikke optimalt

Hvis du vil spille på din mobil eller tablet på Scandic Bookmakers, kan dette kun tilgås via en browser hvor du bliver præsenteret for præcis det samme layout og design som på desktop-versionen. Dette betyder både et genkendeligt design, og nem mulighed for at navigere rundt mellem de forskellige begivenheder, men samtidig også en dårlig oplevelse der ikke fungerer på de mindre skærme. Derfor er man som mobil bruger nødsaget til at skulle scrolle og zoome hele tiden, for at være sikker på at ramme de rigtige knapper og kampe. Du opretter en mobil pinkode på desktop-websitet efter du har logget ind to gange med Nem-ID, og det skal samtidig nævnes at det hverken er muligt at ind- eller udbetale fra mobilsitet. Overordnet set må man konkludere, at det mobile område virkelig er et felt hvor Scandic Bookmakers hænger efter sine konkurrenter, og et område med et meget stort udviklingspotentiale når man ser på hvor meget betting der idag foregår på mobilen.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Risikofrie spil hver uge til eksisterende kunder

Scandic Bookmakers gør rigtig meget for løbende at give eksisterende kunder gode tilbud. Hver uge er der eksempelvis risikofrie spil i selskab med Stig Tøfting på de største fodboldkampe, ligesom der løbende køres gode kampagner med pengene tilbage, hvis du taber på NBA og NFL. Specielt det, at det er uge efter uge, er noget, man som eksisterende kunder bør sætte pris på. Klik dig ind på Scandic Bookmakers hjemmeside idag og se hvilke aktuelle tilbud du lige nu kan få.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Kundeservice i dagstimerne via email, chat og telefon

Scandic Bookmakers er særdeles glimrende udrustet med både telefonisk hotline på dansk, LIVE-chat og e-mail kontakt, hvor man i sidstnævnte tilfælde kan udfylde et online-skema med mulighed for at vedhæfte billeder. Eneste issue er dog, at kundeservice kun er bemandet mellem 11:00 og 19:30 alle ugens dage, hvilket er noget begrænset i forhold til den gennemsnitlige bookmaker på markedet. Til gengæld vil du stort set altid være sikker på at få dansk hjælp, når du henvender dig til kundeservicen hos Scandic Bookmakers. Ser man på udbetalingsmetoder, er der et stort væld af muligheder, hvor du dog ved første transaktion skal udbetale til samme kilde som din indbetaling.

Få din 100 % bonus hos Scandic Bookmakers – klik her!

Anmeldelse af Scandic Bookmakers

Efter at være blevet opkøbt af Sportingbet-gruppen, har Scandic Bookmakers tydeligvis fået sværere kår i forhold til at være en selvstændig spiller på markedet. Tenniselskere vil givetvis få meget ud af at oprette en konto med henblik på oddsudvalg og LIVE-betting, men ellers er der langt mellem snapsene hos Scandic Bookmakers, der ud fra en sportslig betragtning har langt op til pladserne i Champions League, men omvendt heller ikke kommer i nedrykningsfare. En mangelfuld mobilløsning trækker gevaldigt ned i det samlede billede, og er helt klart noget der bør optimeres fremadrettet. Dog er de ugentlige tilbud til eksisterende kunder et stort trækplaster på toppen af velkomstbonussen hos Scandic Bookmakers.

BookmakerBonusStreamingAnmeldelseFå din bonus
Oddset500 kronerJaOddsetOpret konto
888sport1.200 kronerNej888SportOpret konto
bwin1.000 kronerJabwinOpret konto
Betfair2.000 kronerNejBetfairOpret konto
Unibet1.500 kronerJaUnibetOpret konto
Betsafe1.000 kronerJaBetsafeOpret konto
Jetbull1.000 kronerNejJetbullOpret konto
CashPoint1.000 kronerNejCashPointOpret konto
NordicBet1.000 kronerJaNordicBetOpret konto
LeoVegas100 % BonusNejLeoVegasOpret konto