Optakt: Rumænien – Danmark m. odds og startopstillinger

Et meget vigtigt opgør i VM kvalifikationen finder sted, når Danmark tager til Stadionul Dr. Constantin Radulescu for at møde Rumænien. Danmark vandt senest i VM-kvallen over Kazakhstan, mens Rumænien tabte på hjemmebane til Polen. Danmark har dog ikke været skarpe udebane på det seneste, men kan Danmark besejre Rumænien i den vigtige VM-kval kamp, og dermed komme tættere på en VM-billet?  Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Rumænien – Danmark, som spilles søndag den 26. marts klokken 20.45. Du kan se kampen på Kanal 5.

Odds på Rumænien – Danmark

Bookmakerne tror, at det bliver en meget tæt kamp mellem Rumænien og Danmark. Bookmakerne ser dog Danmark som smalle favoritter.

Hvem vinder kampen?
Rumænien: 2,95 (bwin)
Uafgjort: 3,10 (Danske Spil)
Danmark: 2,70 (bwin)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,50 (888sport)
Under 2,5 mål: 1,54 (Betsafe)

Handicap (1-0)
Rumænien: 1,50 (bet365)
Uafgjort: 4,25 (888sport)
Danmark: 5,60 (888sport)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Den rumænske trup har ikke så mange internationale, kendte navne i truppen. De mest kendte er Fiorentinas førstemålmand Ciprian Tatatusana, Napoli-forsvaren Vlad Chriches og spydspidsen fra Bursaspor Bogdan Stancu. Mange af de andre spillere spiller i den rumænske liga, mens der er et par stykker som til dagligt spiller i den belgiske liga. Rumænerne må undvære Stancu, da han er ude med en skade. Det giver plads til Claudiu Kesurü, som også er en yderst farlig spiller. Han er topscorer for Ludogorets i Bulgarien, og han scorede blandt mod FCK, da de to hold spillede.

Hareide har sendt Kasper Dolberg hjem til Ajax, da han har en lyskenskade. Derudover har Åge Hareide ladet blive Viktor Fischer og Pierre-Emil Højbjerg blive hjemme grundet manglende spilletid og kamptræning i deres respektive klubber. Nikolai Jørgensen har også døjet med småskavanker, men han burde være klar fra start alligevel.

Rumæniens forventet startopstilling: (4-2-3-1): Tatarusanu – Benzar, Grigore, Chiriches, Tosca  – Prepelita, Marin – Popa, Stanciu, Chipciu – Kesurü

Danmarks forventet startopstilling: (3-4-1-2) Schmeichel – Kjær, Christensen, Vestergaard – Ankersen, Kvist, Delaney, Durmisi – Eriksen – Jørgensen, Cornelius

Betting: Danmark vinder den vigtige udekamp

Det bliver en meget spændende kamp, når Rumænien tager imod Danmark på Arena Nationala. Begge hold er pressede inden opgøret, og et nederlag til et af holdene vil få fatale konsekvenser for deres videre kvalifikation til VM i 2018. Danmark tabte noget overraskende til Montenegro på hjemmebane, og derfor har danskerne været presset siden den kamp. Rumænien tabte deres seneste hjemmekamp med 0-3 til topholdet Polen, og man skal langt tilbage for at finde den sidste hjemmesejr for rumænerne. Sidste sejr kom d. 3. juni 2016 mod Georgien i en venskabskamp. I VM-kvalen har Rumænien tabt til Polen og spillet uafgjort med Montenegro på hjemmebane, og her har holdet kun scoret én gang. Danmarks udebanestatistik er heller ikke noget at tabe hurra for. Danmark har kun fået to point i otte udekampe. Deres seneste udebanesejr var over Serbien i 2014, så det er ved at være længe siden, at Danmarks drenge har vundet på fremmed græs. Det bliver med garanti en meget intens kamp, hvor begge hold godt kan være lidt påpasselige med at åbne for meget op for modstanderen. Danmark har muligvis formstærke Nikolai Jørgensen og Andreas Cornelius på toppen, og de kommer til at skulle slås med de rumænske forsvarsspillere. Christian Eriksen bliver en af de vigtigste spillere for Danmark, da han kommer til at fordele spillet, og dermed er være med til at skabe danske målchancer. Vi tror ikke, at Danmark får mange chancer, men de chancer, som de får, udnytter danskerne. Vi spiller derfor på, at Danmark tager sejren over Rumænien, og dermed kommer et skridt tættere på VM. Montenegro møder samtidigt topholdet Polen, hvor et nederlag til Montenegro er en mulighed. Derfor er kampen ekstra vigtig.

Danmark vinder over Rumænien til odds 2,70 hos bwin.

Læs også: bet365s velkomstbonus

Optakt: Danmark kæmper på udebane

Rumænien er ikke prangende på hjemmebane. De har både tabt til Polen og Albanien i kvalkampe, mens holdet en del gange har spillet uafgjort mod blandt andet Bulgarien, Spanien og Finland. Rumænien er placeret som nummer 39 på verdensranglisten, og de har det seneste tid rykket op af listen. Holdet er placeret som nummer fire i gruppen efter Polen, Montenegro og Danmark. Rumænien har vundet over Armenien med hele 0-5. Derudover har holdet spillet uafgjort med Kazakhstan og Montenegro, mens det er blevet til et nederlag til topholdet Polen.

Rumænien har scoret seks mål i fire kampe. Rumænerne lavede dog fem ud af seks mål i kampen mod Armenien. Rumænernes topscorer er Adrian Popa, og han har scoret to mål. Holdets største profil er nok målmand Ciprian Tatatusana fra Fiorentina. Han står fast for Serie A-klubben, og han bliver en nøglespiller i kampen mod Danmark. Rumænien har kun lukket fire mål ind i fire kampe. Her er det kun Polen, der for alvor har formået at åbne deres forsvar, da de vandt med 0-3.

Tidligere var Rumænien meget stærke på hjemmebane, og i 2013 fik holdet både point med Grækenland og Argentina. Holdet har dog ikke vundet deres seneste fire hjemmekampe.

Danmark har ikke været godt spillende på udebane. De har ikke vundet udekamp siden november 2014. Danskerne har blandt andet tabt Portugal, Sverige, Skotland, Polen og modstanderne fra Rumænien. Danmark er placeret som nummer 48 på verdensranglisten, og her er modstanderne fra Rumænien ni pladser bedre end Danmark.

Danmark må undvære Ajax-spydspidsen Kasper Dolberg, og Danmark må derfor sætte sin lid til Nikolai Jørgensen, Andreas Cornelius eller Martin Braithwaite. Danskerne vandt deres seneste kamp mod Kazakhstan med 4-1 i VM-kvalen, og det gjorde, at Danmark spillede sig tilbage i kampen om en plads til VM. Christian Eriksen fra Tottenham er Danmarks topscorer med tre mål, og han bliver også en vigtig spiller for danskerne.

Danmark har kun scoret fire mål i de sidste otte kampe, og den seneste udekamp i VM-kvalen tabte Danmark med 2-3 til topholdet Polen. Det bliver derfor en meget vigtig kamp for Danmark. De er placeret som nummer tre i gruppen med seks point. De har et point op til Montenegro på andenpladsen, mens Polen er stukket af på førstepladsen. Danmark har vundet over Kazakhstan og Armenien i gruppen, mens det er blevet til nederlag til både Polen og Montenegro.

De to hold har mødt hinanden syv gange tidligere. Her har Rumænien vundet tre gange, mens danskerne har fået tre point i to tilfælde. Deres sidste møde var i 2014, hvor Rumænien vandt sikkert med 2-0 på Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

 
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening