PRICE RUSH

Price Rush hos Betfair er en smart feature, hvor du helt automatisk kan få forhøjet dit odds og dermed sikre dig en større gevinst. Lyder det smart? Læs med, og lær mere om Price Rush.

HVAD ER PRICE RUSH?

Med Betfairs eksklusive feature, Price Rush, kan du være heldig at få forhøjet dit odds kvit og frit – og helt uden at du selv skal røre en finger.

Betfair har indført Price Rush for at sikre dig de højest mulige odds på singlespil, og bookmakeren tjekker derfor løbende, om de har mulighed for at tilbyde dig et højere odds på dit spil.

Hvis dette er tilfældet, bliver oddset på dit spil opdateret og forhøjet helt automatisk. Betfair tjekker kun for højere odds på dit spil, og dit odds vil derfor aldrig kunne falde.

Med andre ord:

Dit odds kun gå en vej, og det er op!

For at få adgang til Price Rush skal du oprette dig hos Betfair. Heldigvis får du en stor bonus, når du gør dette. Lige nu kan du hente op til 1.000 kr. i velkomstbonus med Betfair kampagnekoden.

SÅDAN FUNGERER DET

Betfair har en Spillebørs, hvor spillere kan købe og sælge odds af og til hinanden, uden at Betfair er involverede.

Konceptet svarer til handel med aktier, og det betyder, at når odds udbydes og købes mellem spillere, så regulerer oddsene sig i takt med udbud og efterspørgsel.

Med Price Rush kan du være heldig at drage fordel af Betfair-brugernes indbyrdes handel af odds, og det bedste er, at du slet ikke behøver at sætte dig ind i, hvordan Spillebørsen fungerer.

Med Price Rush kan du få forhøjet dig odds helt automatisk – og derved vinde en større gevinst.

Mark H.

Når du har placeret et helt normalt singlespil hos Betfair, tjekker bookmakeren nemlig automatisk, om det som du har spillet på, kan findes til et bedre odds på Spillebørsen.

Fra odds 41 til odds 70:

Hvis Betfair finder dit spil til et højere odds, forhøjes oddset på dit spil automatisk, og du er således sikker på, at du altid får det absolut højeste odds, som Betfair kan tilbyde. Har du spillet på noget til odds 41, som efterfølgende kan findes til odds 70 på Betfairs Spillebørs, vil dit odds blive forhøjet 70, og det vil komme til at fremgå af din kupon, at oddset er blevet forhøjet grundet Price Rush.

Vil du lære Betfair bedre at kende?

Er du i tvivl om Betfair er stedet, hvor du skal oddse? Læs vores grundige anmeldelse af udbyderen Betfair, og få svar på alle evt. spørgsmål.

Hvordan bruger jeg spillebørsen, Price Rush?

Price Rush tilbydes på udvalgte markeder indenfor fodbold, tennis, golf og basketball, og featuren er også tilgængelig på udvalgte live spil.

På Betfairs hjemmeside kan du i menulinjen vælge ”Price Rush” og derved få vist en oversigt over de spil, som Betfair tilbyder Price Rush på.

Du skal ikke tilvælge Price Rush, og det koster dig ikke noget at have muligheden for at få forhøjet dit odds.

Hvis du spiller et singlespil, hvor Betfair tilbyder Price Rush, behøver du således ikke gøre andet end at håbe på, at oddset stiger i Spillebørsen.

Du vil kunne se det ændrede odds ved at gå ind under ”Min konto” og derefter ”Mine spil”.

  1. Gå til Betfair.dk – KLIK HER*
  2. Klik på Price Rush i menulinjen.
  3. Placér dit spil.
  4. Hvis oddset på dit spil stiger i Spillebørsen, forhøjes dit odds automatisk.

Det er bare med at komme i gang med Price Rush hos Betfair – der er absolut intet at tabe for dig som spiller. Husk at oprette dig med Betfair kampagnekode og modtag op til 1.000 kr. i bonus.

Kender du hemmelighederne bag Live odds?

Er du vild med live odds? Klik ind, og læs om alle fordele og ulemper ved denne spilform.

Vi håber du har fået ordentlig styr på betydningen af “Price Rush“.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening