nyhed fra LeoVegas
Reklame*. Vilkår gælder. Spil med omtanke. 18+.

Julemåneden er over os – og det skal fejres. Hver dag kan du klikke dig ind forbi LeoVegas, hvor der er smidt hele 3.000.000 kroner i pakkekalenderen. Der gemmer sig både pengegaver, freespins og odds-challenges bag lågerne, så der er nok at se frem til. Og så kører LeoVegas’ julekalender faktisk helt frem til nytår!

Prøv LeoVegas’ julekalender i december

1. Opret en konto / log ind hos LeoVegas – KLIK HER!

2. Gå til kampagnesiden og vælg ”En 3 MILLIONERS julegavefest!”.

3. Åbn dagens låge i pakkekalenderen.

4. Brug din julegave hos LeoVegas.

Værd at vide
LeoVegas kører deres julekalender helt frem til nytår d. 31. december. Der gemmer sig en masse forskellige og spændende gaver bag lågerne, og regler og vilkår for disse gaver kan variere. Det er ganske gratis for dig at se, om dagens gave er noget for dig – så klik dig ind forbi LeoVegas i dag, og kom i julestemning!

Læs også om: LeoVegas’ velkomstbonus

Få et freebet på 500 kroner hos LeoVegas

Har du ikke allerede en konto hos den nye og spændende bookmaker, LeoVegas, kan du nemt oprette dig nu – og kvalificere dig til et freebet på 500 kroner. Når du har foretaget en indbetaling, skal du placere dit første spil (op til 500 kroner) til mindst odds 1,80. Dermed er du kvalificeret til at modtage et freebet (op til 500 kroner), som du kan bruge, når du spiller fra mobilen.

Regler og vilkår gælder.