Reklame*. Vilkår gælder. Spil med omtanke. 18+.

OSCARS 2017

Få de bedste odds på alle 24 kategorier
Spil på Oscars 2017Se odds på alle nominerede →

indeholder affiliate links / vilkår gælder

ODDS PÅ OSCARS

BOOKMAKERE TIL ACADEMY AWARDS

Det suverænt største udvalg af odds på The Oscars. Alle 24 kategorier + 89 specials. Tilmeld høje odds på favoritterne. Velkomstbonus på 2.000 kroner.

 OPRET KONTO

Stort udvalg af odds på Academy Awards hos Danske Spil. Tilmeld flere specials på de danske nominerede. 500 kroner i startbonus til nye spillere.

 OPRET KONTO

Kæmpe velkomstbonus på 2.000 kroner. Vil du have mere at oddse for, er det altså 888sport. Odds på alle 24 kategorier inklusiv danske nomineringer.

 OPRET KONTO

Regler og vilkår gælder.

OPTAKT TIL THE OSCARS – VORES BUD OG FORUDSIGELSER

Bedste film

La La Land er bookmakernes helt store favorit, og det er ikke helt uden grund. I alt er La La Land nomineret til hele 14 Oscars i år – samme antal som Titanic for år tilbage også var det. Med Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne har musicalen, der indeholder masser af sang og dans, gjort et eftertrykkeligt indtog i filmbranchen. Det hele foregår i Los Angeles, og jagten på drømme og forelskelse er nøgletemaet i filmen.

Få odds 1,10 på La La Land – SPIL HER >>

Moonlight er i år nomineret til otte Oscars. I filmen følges en sort mand, Chiron, der kæmper med at finde sin plads i livet – og i et af Miamis mest belastede kvarterer er det ikke nemt. Fra en barsk opvækst med en mor, der er stofmisbruger samt grov mobning, til en ungdom med vold og usikkerhed om seksualitet og videre til et voksenliv med manglede identitet og styring over eget liv. Det er Moonlight kort opsummeret.

Få odds 7,00 på Moonlight – SPIL HER >>

Hidden Figures er nomineret til tre Oscars, og er af bookmakerne udnævnt som en af udfordrerne til La La Land. I filmen følger vi tre afroamerikanske kvinder, der arbejdet for NASA. De tre kvinder er matematiske genier og spiller en stor rolle i rumkapløbet i 1960. Hidden Figures er baseret på en faktabog af samme navn, og til trods for stor indflydelse hos NASA må de tre kvinder kæmpe mod flere fordomme.

Få odds 21,00 på Hidden Figures – SPIL  HER >>

Manchester by the Sea med Casey Affleck i hovedrollen er nomineret til i alt seks Oscars. Historien om en onkel, der er nødsaget til at tage sig af sin nevø, da drengens far dør. Onklen er tvunget til at vende tilbage til Massachusetts – en lille fiskerby, onklen i første omgang havde forladt og ikke ville tilbage til. Her opstår der en kamp om forholdet til nevøen og fortiden med ekskonen, og det er gennemgående for filmen.

Få odds 26,00 på Manchester by the Sea – SPIL HER >>

Lion er en dramatisk fortælling, hvor den femårige indiske dreng, Saroo, bliver væk fra sin familie på vej til Calcutta.  Saroo må i stedet leve som hjemløs, indtil han fra et børnehjem bliver adopteret af et australsk par. Som Saroo bliver ældre, dukker barndommens minder frem, og han sætter sig for at finde sine biologiske forældre. Filmen er nomineret til seks Oscars, men er er i denne kategori oppe imod et stærkt felt.

Få odds 70,00 på Lion – SPIL HER >>

Arrival er nomineret til otte Oscars, men er i denne kategori ikke levnet mange chancer. Filmen er bygget op af, at jorden får besøg fra det ydre rum. Det kaster flere problemstillinger af sig, men det største problem er først og fremmest at kommunikere med rumvæsenerne. Jordens skæbne står på spil, og den manglende evne til at samarbejde på tværs af landegrænser er det helt store drama i filmen.

Få odds 100,00 på Arrival – SPIL HER >>

Hacksaw Ridge er et krigsdrama fra Anden Verdenskrig. Det er en fortælling om en kristen amerikansk samarit, Desmond Doss, der nægter at bære skydevåben. Doss tillægger det femte bud, ”Du må ikke slå ihjel”, stor vægt og er i krig for at redde såredes liv – ikke for at dræbe. Kontraster er der rigeligt af i et blodigt slag med en soldat uden skydevåben. Hacksaw Ridge er i alt er nomineret til seks Oscars.

Få odds 100,00 på Hacksaw Ridge – SPIL HER >>

Fences er instrueret af Denzel Washington. Filmen foregår I 1950’erne, hvor fortællingen om en sort familiefar fra arbejderklassen udfoldes. Faren forsøger at opfostre sin familie, men må i sidespor med det kæmpe mod de mange raceproblemer, der var i tidsperioden var i USA. Fences er nomineret til i alt fire Oscars, men i denne kategori vurderer bookmakerne ikke mange chancer for filmen.

Få odds 100,00 på Fences – SPIL HER >>

Hell or High Water foregår i det vestlige Texas, og her samarbejder en fraskilt far med sin kriminelle søn for at redde familiens farm. Det fører til et bankrøveri af den bank, der vil sætte farmen på tvangsauktion, og det er den gennemgående scene for filmen. Hell og High Water er nomineret til fire Oscars, men den moderne western forventes ikke at vinde en Oscar i denne kategori og er i stedet en af bookmakernes helt store outsidere til prisen.

Få odds 100,00 på Hell or High Water – SPIL HER >>

Vores bud
La La Land er spået en stor Oscar-aften, og det virker i den grad sandsynligt, at La La Land kåres som bedste film. Bookmakerne holder filmen som kæmpefavorit, og da det tilmed bakkes om af filmanmeldere, eksperter og generelt Oscar-interesserede, har vi også svært ved at komme udenom La La Land.

Bedste instruktør

Ikke overraskende er Damien Chazelle med La La Land den helt store favorit til at vinde prisen i denne kategori. Der skal en overraskelse af de helt store til, hvis ikke Chazelle løber med prisen, og det er tæt på umuligt at spå om, hvem prisen ellers vil gå til. Barry Jenkins med Moonlight og Kenneth Lonergan med Manchester by the Sea er de to nærmeste udfordrere, mens Mel Gibson med Hacksaw Ridge og Denis Villeneuve med Arrival ikke er levnet ret store chancer. Damien Chazelle og La La Land er svære at komme udenom.

 • Denis Villeneuve, Arrival
 • Mel Gibson, Hacksaw Ridge
 • Damien Chazelle, La La Land
 • Kenneth Lonergan, Manchester by the Sea
 • Barry Jenkins, Moonlight

Bedste kvindelige skuespiller

La La Land præger også denne kategori, og her er Emma Stone den helt store favorit til at vinde prisen. Den ene af to hovedpersoner i La La Land udmærker sig på fornemmeste vis, og de øvrige nominerede i denne kategori er ikke levnet ret store chancer. Natalie Portmand fra Jackie er største konkurrent til Emma Stone, mens hverken Isabelle Huppert fra Elle, Ruth Negga fra Loving eller Myral Streep fra Florence Foster Jenkins er vurderet som sandsynlige vindere. Igen er La La Land – og dermed Emma Stone – svær at forbigå.

 • Isabelle Huppert, Elle
 • Ruth Negga, Loving
 • Natalie Portman, Jackie
 • Emma Stone, La La Land
 • Meryl Streep, Florence Foster Jenkins

Bedste mandlige skuespiller

Det ligner på forhånd en kamp mellem Casey Affleck fra Manchester by the Sea og Denzel Washington fra Fences. Det er to hovednavne i filmbranchen, og mens begge har været nomineret før, har Denzel Washington allerede vundet to Oscars. Ryan Gosling fra La La Land er største udfordrer til de to førstnævnte, men sammen med Andrew Garfield fra Hacksaw Ridge og danske Viggo Mortensen fra Captain Fantastic virker det usandsynligt, at vinderen skal findes blandt de tre sidstnævnte. Set med danske briller er der ikke den store grund til optimisme. Viggo Mortensen er således bookmakernes største outsider.

 • Casey Affleck, Manchester by the Sea
 • Denzel Washington, Fences
 • Ryan Gosling, La La Land
 • Viggo Mortensen, Captain Fantastic
 • Andrew Garfield, Hacksaw Ridge

Bedste kvindelige birolle

På forhånd ligner Viola Davis med sin rolle i Fences det sikreste bud på en Oscar-vinder i år. To gange tidligere har Viola Davis været nomineret til en Oscar uden at vinde, men det ligner unægtelig, at tredje gang bliver lykkens gang. Michelle Williams fra Manchester by the Sea og Naomie Harris fra Moonlight er bookmakernes bedste bud på udfordrere til prisen, mens både Nicole Kidman fra Lion og Octavia Spencer fra Hidden Figures er vurderet minimale chancer. Viola Davis er dog på alle områder svær at se bort fra.

 • Viola Davis, Fences
 • Naomie Harris, Moonlight
 • Nicole Kidman, Lion
 • Octavia Spencer, Hidden Figures
 • Michelle Williams, Manchester by the Sea

Bedste mandlige birolle

Her er Mahershala Ali fra Moonlight den helt store favorit, og det er imponerende med tanke på, at det er første gang nogensinde, at Mahershala Ali er nomineret til en Oscar. Hvis ikke han vinder, bliver det med stor sandsynlighed Dev Patel fra Lion, der er næststørst favorit ifølge bookmakerne. Jeff Bridges fra Hell or High Water, Lucas Hedges fra Manchester by the Sea og Michael Shannon fra Nocturnal Animal er vurderet begrænsede chancer, og det ligger mest i kortene, at Mahershala Ali løber med prisen.

 • Jeff Bridges, Hell or High Water
 • Mahershala Ali, Moonlight
 • Lucas Hedges, Manchester by the Sea
 • Dev Patel, Lion
 • Michael Shannon, Nocturnal Animals

Bedste udenlandske film 

Der er på forhånd forholdsvis tæt løb mellem Toni Erdmann og The Salesman, mens de resterende tre film, En mand der hedder Ove, Tanna og danske Under Sandet ikke er vurderet ret gode chancer. Toni Erdmann er en tysk film, mens The Salesman er en fransk/iransk film. Det ligner forud for showet, at vinderen skal findes blandt de to, men med danske briller håber vi selvfølgelig på krigsdramaet, Under Sandet. Instruktør, Martn Zandvliet, har på forhånd udtalt, at han er optimist, men der skal ske et mindre mirakel, hvis Danmark skal vinde en Oscar i denne kategori.

 • En mand der hedder Ove
 • Tanna
 • The Salesman
 • Toni Erdmann
 • Under Sandet

Bedste visuelle effekter

Der findes også i denne kategori en klar favorit, der med stor sandsynlighed løber med prisen. Her er der tale om Junglebogen, som mange kender til. Næststørste favorit er Rogue One: A Star Wars Story, mens der næppe er fidus i at spille på hverken Doctor Strange, Kubo and the Two Strings eller Deepwater Horizon. Junglebogen er Disneys tegnefilm sammenholdt med moderne teknologi, og vi har svært ved at se bort fra Junglebogen som vinder i denne kategori.

 • Deepwater Horizon
 • Doctor Strange
 • Junglebogen
 • Kubo – den modige samurai
 • Rogue One: A Star Wars Story

Bedste dokumentar

Fortællingen om opvæksten i en ghetto med drømmen om at blive rig synes at have ramt helt rigtigt. OJ: Made in America er således storfavorit til at vinde prisen i denne kategori. Ser man bort fra OJ: Made in America ligner 13. bedste bud på en vinder, mens det i høj grad forholder sig usandsynligt, at prisen går til enten I am Not Your Negro, Life, Animated eller Fire at Sea. Bookmakerne har godt øje til OJ: Made in America, og vi er ikke uenige.

 • Fire at Sea
 • I am Not Your Negro
 • Life, Animated
 • OJ: Made in America

Bedste kortfilm 

Heller ikke i denne kategori ligner det dansk succes. Silent Nights er instrueret af Aske Bang, men ifølge bookmakerne er der tre bedre bud på en prisvinder i kategorien her. Det ligner derfor på forhånd, at Silent Nights og vi danskere kun kan glæde os over, at La Femme et le TGV er vurderet de mindste chancer i denne kategori. Ennemis Entreniers er den helt store favorit til prisen, og ellers det ligner tæt løb mellem Timecode og Sing på de sekundære placeringer.

 • Ennemis Interieurs
 • La Femme et le TGV
 • Silent Nights
 • Sing
 • Timecode

Vores bud på de 14 andre kategorier

Bedste korte dokumentar
Extremis til odds 1,50

Bedste filmatisering
Moonlight til odds 1,14

Bedste fotografering
La La Land til odds 1,14

Bedste filmredigering
La La Land til odds 1,11

Bedste lydredigering
Hacksaw Ridge til odds 1,55

Bedste lydmix
La La Land til odds 1,12

Bedste makeup
Star Trek Beyond til odds 1,17

Bedste originale manuskript
Manchester by the Sea til odds 1,60

Bedste kostumedesign
La La Land til odds 1,65

Bedste musik
La La Land til odds 1,10

Bedste sang
City of Stars (La La Land) til odds 1,16

Bedste scenografi
La La Land til odds 1,04

Bedste animationsfilm
Zootopia til odds 1,20

Bedste korte animationsfilm
Piper til odds 1,20

Om Oscars

Uddelingen af de eftertragtede statuetter finder i år sted natten til mandag den 27. februar klokken 02:30. Det er den 89. udgave af showet, der TV-transmitteres i mere end 200 lande – inklusiv Danmark, hvor TV2 sender fra søndag klokken 22:55. I år er det komikeren, Jimmy Kimmel, der er som vært skal lede slagets gang. Kimmel er kendt fra sit eget talkshow, og det er en populær herre, der har pådraget sig Oscar-værtrollen.

Selve udvælgelsen af de film, der skal nomineres starter i nomineringsprocessen. Her bliver en række film udvalgt, og efterfølgende er det så op til akademiet (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) at stemme på, hvilke film der endegyldigt skal nomineres. Når de nominerede film er på plads, sættes en ny afstemning i gang, og filmen med flest stemmer kåres som vinderen.

0Days0Timer0Minutter0Sekunder

OSCARS 2017

Få de bedste odds på alle 24 kategorier
Spil på Oscars 2017Se odds på alle nominerede →

Oprettet d. 22. februar 2017