odds på ufc
Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

Conor McGregor gør comeback i UFC, når han søndag d. 7. oktober kl. 04:00 (dansk tid) skal i oktagonen mod Khabib Nurmagomedov. Du kender formentlig allerede McGregor, men hvem er den 29-årige russer, han skal kæmpe mod? Vi giver dig de bedste odds på MMA-kampen, og så gør vi dig selvfølgelig klogere på Nurmagomedov..

Spil på McGregor mod Khabib Nurmagomedov

> Få odds 9 på Khabib eller odds 14 på McGregor* (vilkår gælder)

I dette afsnit får du markedets bedste odds på kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor.

Hvem vinder kampen?
Khabib Nurmagomedov: Odds 1,67 – SPIL HER >>

Conor McGregor: Odds 2,50 – SPIL HER >>

Går kampen tiden ud?
Ja: Odds 4,25 – SPIL HER >>

Nej: Odds 1,25 – SPIL HER >>

Hvordan afgøres kampen?
Nurmagomedov på KO, TKO, submission eller DQ: Odds 2,10 – SPIL HER >>

Nurmagomedov på point eller teknisk afgørelse: Odds 5,00 – SPIL HER >>

Uafgjort: Odds 67,00 – SPIL HER >>

McGregor på KO, TKO, submission eller DQ: Odds 2,62 – SPIL HER >>

McGregor på point eller teknisk afgørelse: Odds 13,00 – SPIL HER >>

Antal omgange
Over 2,5: Odds 2,10 – SPIL HER >>

Under 2,5: Odds 1,72 – SPIL HER >>

Odds senest opdateret d. 1/10 kl. 16:28. Odds kan ændre sig.

Analyse: McGregor er underdog d. 7. oktober

Conor McGregor er sjældent bleg for at tale sig selv op i pressen, og den irske MMA-kæmper, der senest prøvede kræfter med boksning mod legendariske Floyd Mayweather, har da også et pænt CV. Det er dog ikke uden pletter, og McGregor har faktisk tabt tre af sine 24 professionelle kampe. Det seneste nederlag kom på submission mod Nate Diaz i 2016.

Hans modstander, Khabib Nurmagomedov, er ubesejret i sporten. Han har 26 sejre i 26 kampe, og han råder over en sublim freestyle wrestling-teknik. Conor McGregor vil gå efter det tidlige knockout, men hvis det glipper, kan han komme i store problemer mod den meget udholdende russer, hvis vinderchancer forøges, jo længere kampen bliver. Hvis det bliver klammeri, bør Conor McGregor ikke kunne matche sin modstander, og derfor er han underdog d. 7. oktober.

De to MMA-kæmpere har haft en ekstrem rivalisering med trashtalk uden for oktagonen, der blandt kulminerede med The Notorious’ vanvittige busangreb (rettet mod netop Khabib Nurmagomedov). Der er således lagt op til en ond affære, når de to fightere mødes i Las Vegas.

Vi hælder til teknisk sublime Nurmagomedov, der kan trække på både freestyle wrestling, sambo og judo, når han skal duellere mod hårdtslående McGregor, som ikke har været i oktagonen siden november 2016.

Spil på Khabib Nurmagomedov til odds 1,62 >>

Bookmakere med odds Khabib vs McGregor

En række bookmakere er selvfølgelig allerede ude med odds på titelkampen, og vi anbefaler de følgende for dig:

LeoVegas) Khabib vs. McGregor: 1,60 – 2,35

Nordicbet) Khabib vs. McGregor: 1,67 – 2,20

888sport) Khabib vs. McGregor: 1,60 – 2,35

Betfair) Khabib vs. McGregor: 1,57 – 2,50

bwin) Khabib vs. McGregor: 1,65 – 2,25

Bookmakerne er enige om, at det er Khabib Nurmagomedov, der fortjener favoritværdigheden.

Khabib – hvem er han?

Khabib Nurmagomedov er en 29-årig russisk MMA-kæmper. Han er ubesejret i sporten og præsterer et imponerende CV, der tæller 26 sejre i 26 kampe. Han har otte sejre på KO/TKO, otte sejre på submission og 10 sejre på decision. Khabib Nurmagomedov, der går under navnet ”The Eagle”, var senest i oktagonen d. 7. april 2018, hvor han erobrede den vakante letvægtstitel med en sejr på decision mod Al Iaquinta.

Kampsport ligger i blodet hos Khabib Nurmagomedov, hvis far har en historik inden for wrestling, judo og sambo. Og netop disse discipliner er Khabib Nurmagomedov blevet tæsket igennem fra en ung alder. I 2009 og 2010 vandt ”The Eagle” back-to-back guldmedaljer ved VM i Combat Sambo, og det er i høj grad teknikkerne fra netop sambo og freestyle wrestling, russeren trækker på i sine UFC-kampe. Khabib Nurmagomedov er et bæst på gulvet, og hvis han først får fat i sine modstandere, er han voldsomt overlegen. Han er kendt som en meget udholdende fighter, og kan han undgå at lade sig provokere af Conor McGregors øretæveindbydende adfærd, så bør han også kunne køre ireren træt i Las Vegas d. 7. oktober.

Khabib Nurmagomedov udkæmpede sine første 16 kampe i Rusland og Ukraine, men han har allerede optrådt i USA otte gange (og i Las Vegas tre gange). I sin seneste kamp mod Al Iaquinta, som blev afviklet i Brooklyn, dominerede russeren stort set i samtlige fem runder – og dermed var der aldrig tvivl om udfaldet.

> Få odds 9 på Khabib eller odds 14 på McGregor* (vilkår gælder)