Reklame*. Vilkår gælder. Spil med omtanke. 18+.

MELODI GRAND PRIX

Få de bedste odds på MGP 2017
Se alle odds på MGP →Spil på vinderen →
0Days0Timer0Minutter0Sekunder

ODDS PÅ MELODI GRAND PRIX 2017

Deltagere888sportNordicBet
Ida Una – ‘One’2,002,25
Sada Vidoo – ‘Northern Lights’
2,753,00
Anja – ‘Where I Am’
5,506,00
Jeanette Bonde – ‘Hurricane’10,0019,50
Johanna Beijbom – ‘A.S.A.P.’
10,0014,50
Thomas Ring – ‘Vesterbro’
25,0045,00
Anthony – ‘Smoke In My Eyes’
15,0029,00
René Machon – ‘Warriors’30,0025,00
Rikke Skytte – ‘Color My World’40,0030,00
Calling Mercury – ‘Big Little Lies’50,0075,00

BOOKMAKERE TIL MGP

Nordicbet har de højeste odds på favoritterne ved det danske MGP. Som ny spiller får du også en 100% velkomstbonus op til 2.000 kroner.

 OPRET KONTO

888sport har et stort udvalg af odds på MGP og andre TV-shows. Blandt andet X Factor. Som ny spiller får du en startbonus op til 2.000 kroner.

 OPRET KONTO

Regler og vilkår gælder.

SPIL PÅ DANSK MELODI GRAND PRIX / 25. FEBRUAR 2017

Ida Una med ”One”
Ida Una er bookmakernes favorit som den samlede vinder. Det er første gang nogensinde, at den unge sønderjyde skal optræde ved et Melodi Grand Prix – og faktisk har bookmakernes favorit ikke den store musikerfaring. Ida Una skal således bruge dette Grand Prix til at slå sit navn fast, og det skal ske i samarbejde med Peter Bjørnskov og Lene Dissing, der har taget sig af tekst og musik. Sangen ”One” er et popnummer, der sætter fokus på at passe hinanden og på vores jord.

Få odds 2,25 på Ida Una – KLIK HER >>

Thomas Ring med ”Vesterbro”
Thomas Ring er et forholdsvis kendt ansigt for dem, der følger med i diverse underholdningsprogrammer i TV. Det er nemlig X Factor-vinderen fra 2010, der skal udføre sang nummer to, og den 36-årige københavner er derfor ikke helt ukendt. Både musik og tekst er udarbejdet af Thomas selv, og der venter en lille forsmag på det kommende album fra Thomas, der bliver hans tredje i alt, men det første på dansk. Som sangtitlen afslører, tager ”Vesterbro” udgangspunkt i den københavnske bydel.

Få odds 45,00 på Thomas Ring – KLIK HER >>

Rikke Skytte med ”Color My World”
Den blot 18-årige Rikke Skytte står foran sin Grand Prix-debut, og forud for showet er der næppe mange, der kender den lyshårede aalborgenser. Det bliver første gang, at Rikke skal optræde for så mange mennesker på en gang, og det er derfor heldigt, at hun har stærkt team i ryggen. Mads Løkkegaard, Joël Pagiël MacDonald, Mohamed Alitou og Laura Kloos har således taget sig af musik og tekst til ”Color My World, der handler om skabe og farve sin verden på ny.

Få odds 40,00 på Rikke Skytte – KLIK HER >>

Anja med ”Where I Am”
Det var lige ved og næsten for Anja sidste år, der dog på målstregen måtte se sig besejret af Lighthouse X, der løb med sejren ved det seneste Melodi Grand Prix. I år satser Anja på at gå hele vejen, og det skal ske i alliance med Angel Tupai og Michael D’Arcy, der sammen med Anja selv har stået for tekst og musik. ”Where I Am” er en personlig sang, der handler om, at man skal blive bedre til at give sig hen i et forhold. Sangen er, ligesom Anja selv, australsk inspireret, og der er her tale om et meget personligt nummer.

Få odds 6,00 på Anja – KLIK HER >>

Calling Mercur med “Big Little Lies”
De to gymnasievenner er klar til deres livs aften, og i forhold til, at det ved de to foregående Grand Prix-udgaver er grupper, der har vundet, er Calling Mercur godt stillet. Duoen består af Jeppe Norup og Joel Peters – begge på 25 år. Thomas Sardorf, Rune Braager og Martin Luke Brown har været inde over musik og tekst af ”Big Little Lies”, der er et stille kærlighedsnummer, der handler om at miste en, man elsker, fordi man har fortalt nogle løgne.

Få odds 75,00 på Calling Mercur – KLIK HER >>

Anthony med ”Smoke In My Eyes”
Denne optræden ved Melodi Grand Prix er Anthonys comeback til musikken. I 2014 vandt han for første gang nogensinde X Factor som gruppe, og nu er Anthony klar til at optræde med ”Smoke In My Eyes”. Bag sangen står Kim Nowak-Zorde, Kasper Larsen, Hans Petersen, Ollie Marland og Phil Plested, og det er en uptempo-popsang, der nok skal sætte gang i Boxen. Sangen handler helt klassisk om en fyr, der bliver forelsket i en pige, der gør ham lidt skør. ”Smoke In My Eyes er sang nummer seks.

Få odds 29,00 på Anthony – KLIK HER >>

René Machon med ”Warriors”
Én gang tidligere har René Machon stået på den store Grand Prix-scene. Det var i 2015, hvor det blev til en 7. plads med partneren, Tina. René har sunget hele sit liv og er nu klar til at indtage Grand Prix-scenen for anden gang. I baglandet står Astrid Cordes, Alexander Grandjean, Hans Petersen og Lars Andersen, der har bidraget til tekst og musik. ”Warriors” er en typisk Grand Prix-sang. Det er nemlig en stærk kærlighedssang, der handler om at kæmpe for den, man elsker og for sit forhold til vedkommende.

Få odds 40,00 på René Marchon – KLIK HER >>

Sado Vidoo med ”Northern Lights”
Sado Vidoo er ukendt blandt de fleste danskere, men fire ja’er til audition i den britiske udgave af X Factor, taler sit tydelige sprog om, at vi her har med en talentfuld sanger at gøre, der tilmed optrådte på Wembley under X Factor-finalen. Til dagligt lever Sado Vidoo som dukke med store kjoler og fuld makeup. Det kan måske skræmmende seerne en smule, og det er derfor vigtigt, at ”Northern Lights”, der handler om at være forenet, bliver leveret på bedste vis. Christoffer Lauridsen, Andreas Öhrn og Alessandra Günthardt står bag tekst og musik.

Få odds 3,00 på Sado Vidoo – KLIK HER >>

Jeanette Bonde med ”Hurricane”
Jeanette Bonde har som korsanger optrædt med blandt andet Stine Bramsen, Simon Kvamm, Shaka Loveless og en lang liste af andre store, danske sangere. Nu står Jeanette Bonde dog på egne med ”Hurricane”, som hun selv har været med til at skrive sammen med Alexander Grandjean, Jeppe Pilgaard Ulrichsen og Nermin Harambasic. ”Hurricane” handler om at stå ved den, man er – i alle tænkelige situationer. Det er en popsang med mange følelser involveret.

Få odds 22,00 på Jeanette Bonde – KLIK HER >>

Johanna Beijbom med ”A.S.A.P”
Johanna Beijbom har tidligere vundet Eurovision for Sverige, og hun er nu klar til at forsøge at gøre kunsten efter for Danmark. Fire gange tidligere har Johanna stået på Grand Prix-scenen – alle gange dog som korsanger. Dette er første gang, at Johanna selv skal stå i spotlyset, og der er lagt op til et brag af en afslutning på det danske Grand Prix. Tekst og musik er udarbejdet i samarbejde med Peter Wallevik, Daniel Heløy Davidsen, Patrick Devine, Christian Fast, Dimitri Stassos og Freja Jonsson Blomberg.

Få odds 25,00 på Johanna Beijbom – KLIK HER >>

Regler og jury

Igen i år tæller seerstemmer 50%, mens en bestemt udvalgt fagjury ligeledes udgør 50% af stemmerne. Det gælder både i den indledende runde og i finalerunden, hvor tre finalister skal dyste om den samlede sejr. Fagjuryen består i år af fem helt almindelige danskere, der alle er kæmpefans af Melodi Grand Prix og Eurovision. Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR, har vurderet, at der på denne måde er bedst mulighed for at udpege den sang, der kommer til at stå stærkt til Eurovision.

Rent sangmæssigt plejer det normalt at være en fordel enten at starte eller lukke ballet. Det er nemlig disse numre, der bedst bliver husket, og det er en ting, der er med til at bakke op om den store favoritværdighed til Ida Una. De midterste numre er som regel dem, man oftest glemmer. Om det samme bliver tilfældet i år, skal blive spændende at se.

Deltagere888sportNordicBet
Ida Una – ‘One’2,002,25
Sada Vidoo – ‘Northern Lights’
2,753,00
Anja – ‘Where I Am’
5,506,00
Jeanette Bonde – ‘Hurricane’10,0019,50
Johanna Beijbom – ‘A.S.A.P.’
10,0014,50
Thomas Ring – ‘Vesterbro’
25,0045,00
Anthony – ‘Smoke In My Eyes’
15,0029,00
René Machon – ‘Warriors’30,0025,00
Rikke Skytte – ‘Color My World’40,0030,00
Calling Mercury – ‘Big Little Lies’50,0075,00

Oprettet d. 22. februar 2017