Optakt: Man City – Liverpool m. odds og startopstillinger

Både Manchester City og Liverpool har hårdt brug for en sejr for at følge med Chelsea på førstepladsen. Tottenham er inde for rækkevidde, og med en sejr til et af holdene, kan de komme meget tæt på Tottenham. Det bliver ihvertfald en kamp mellem to angrebsivrige hold, så det bliver næsten med garanti en underholdende affære. Vinder Manchester City, der er placeret som nummer tre i Premier League? Eller bliver det Liverpool på fjerdepladsen, som dermed kan gå forbi Manchester City i tabellen med en sejr? Vi bringer her optakt og odds på Manchester City – Liverpool som spilles søndag d. 19. marts klokken 17.30 på Tv3 SPORT 2 eller via live stream hos ViaPlay.

Odds på Manchester City – Liverpool

Bookmakerne er klar med odds på topkampen mellem Manchester City og Liverpool i Premier League.

Hvem vinder kampen?

Manchester City: 2,03 (NordicBet)

Uafgjort: 3,75 (NordicBet)

Liverpool: 3,80 (Betfair)

Antal mål

Over 2,5 mål: 1,67 (888sport)
Under 2,5 mål: 2,28 (Betsafe)

Handicap (0-1)

Manchester City: 3,40 (888sport)

Uafgjort: 4,00 (bet365)

Liverpool: 1,85 (bwin)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Manchester Citys forventede startopstilling: (4-1-4-1) Caballero – Clichy, Kolarov, Stones, Sagna – Fermandinho – Sane, De Bruyne, Silva, Sterling – Aguero

Liverpools forventede startopstilling: (4-3-3) Mignolet – Clyne, Matip, Klavan, Milner – Wijnaldum, Can, Lallana – Mane, Origi, Coutinho

Manchester City må se bort fra Ilkay Gündogan og Gabriel Jesus, som begge er ude med længerevarende skader. Vincent Kompany er til gengæld tilbage i træning efter en måneds skadespause.

Liverpool må undvære Jordan Henderson og Danny Ings, da de begge sidder ude med skader. Daniel Sturridge er tvivlsom til kampen, mens Roberto Firmino er tilbage i træning efter en lårskade.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Betting: Over 2,5 mål

Opgørene mellem Manchester City og Liverpool byder stort set altid på masser af scoringer, og det er sjældent, at de to hold går fra en kamp mod hinanden, uden at de begge er kommet på tavlen. Sidste kamp var dog en undtagelse, da Liverpool vandt opgøret med 1-0. I ni ud af 17 opgør mellem de to klubber på Etihad Stadium er kampen endt med over 2,5 mål. Vi tror på, at begge hold gerne frem på banen, og det kan komme til at koste i begge ender. Liverpool har det dårligste forsvar af de to hold, hvis man kigger på de to holds målscorer. Begge hold scorer til gengæld mange mål, da Liverpool har banket 60 mål i kassen, mens Manchester City næsten følger trop med 53 mål indtil videre i Premier League.

Vi tror ikke på, at Manchester City og Liverpool kan holde målet rent, og at vi derfor får seværdig og underholdende kamp med en masse mål. Det bliver sandsynligt et meget målrigt opgør, som de to hold har spillet så mange gange før. Der er stor chance for, at nettene kommer til at blafre bag begge målmænd, og et spil på, at der kommer over 2,5 i kampen er derfor et godt spil

Der scores over 2,5 mål til odds 1,67 hos 888sport.

Læs også: Anmeldelse af 888sport

Optakt: Ligner en åben og målrig kamp – som sædvanligt

Liverpool ligger nummer fem i Premier League efter 16 sejre, syv uafgjorte og fem nederlag. Mange Liverpool-fans troede og håbede, at flotte sejr over Tottenham for et par runder siden – som var The Reds første Premier League-sejr i 2017 – ville blive et vendepunkt, der kunne føre flere gode resultater med sig. Det blev dog ikke tilfældet, da Klopps mandskab gæstede Leicester i runden efter, hvorfra de måtte rejse hjem med et 3-1-nederlag i bagagen. Derefter har de fået sig to sejre over Arsenal og Burnley, og der er dermed tilbage på rette spor igen.

Manchester City er placeret på tredjepladsen, hvor de har et point ned til Liverpool, og de har endda spillet én kamp mindre. City røg ud af Champions League tidligere på ugen efter et nederlag på 3-1 til Monaco. Holdet er dermed presset til at gøre det godt i Premier League, og Manchester City har også spillet godt. Før nederlaget til Monaco havde Manchester City heller ikke tabt i 10 kampe i træk, og de scorede mål på samlebånd. Manchester City har farlige Sergio Aguero på toppen, og han har scoret 12 mål i Premier League indtil videre.  Det bliver nøglen til sejr for Josep Guardiolas tropper, at Sergio Aguero får gang i målscoringen i kampen, da de muligvis kun spiller med ham på toppen.

Manchester City og Liverpool spiller som regel altid seværdige kampe, når de møder hinanden, men i sidste opgør vandt Liverpool over Manchester City med 1-0 på Anfield Road. Før denne kamp havde holdene dog scoret 15 mål samlet i fire Premier League-kampe. Sidst de to hold mødtes på Etihad Stadium vandt Liverpool med hele 1-4. Det var tilbage i 2015, men Manchester CIty har noget at hævne sig på. City har nemlig ikke vundet over Liverpool i de seneste fem opgør, og Liverpool har dermed godt fat i Guardiolas tropper for tiden.

Manchester City har haft lidt problemer med at vinde deres hjemmekampe, da hele fem ud af 13 hjemmekampe er endt i et uafgjort resultat. Manchester City har til gengæld kun tabt én hjemmekamp i denne sæson, og det var til Chelsea i december måned sidste år. Den seneste hjemmekamp i Premier League endte med et skuffende 0-0 resultat med Stoke, men før denne kamp besejrede City Huddersfield i FA Cuppen, Monaco i Champions League og Swansea i Premier League meget sikkert.

Liverpool har tabt fire ud af 14 Premier League-udekampe, som de indtil videre har spillet i denne sæson, mens fire er endt uafgjort. Ser man på de sidste fire udekampe, har The Reds kun fået én sejr, så her er holdet lidt i problemer. De har tabt til Leicester og Hull i de seneste to udekampe, mens det blev til en sejr over Plymouth i FA Cuppen.

Med en sejr i lørdagens kamp kan Manchester City overtage andenpladsen fra Tottenham, hvis de ikke vinder. De kan dermed komme et skridt tættere på Chelsea på førstepladsen.

Hvis Liverpool henter tre point mod Mancester City, kan holdet komme tættere på Manchester City på tredjepladsen, men Jürgen Klopps tropper har spillet en kamp mere end Manchester City.

 

 
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening