LUK VÆDDEMÅL

Luk væddemål, Cash out, Tag pengene – kært barn har mange navne. Denne feature har reddet rigtig mange oddsere penge. Du bør også bruge den, hvis du ikke allerede gør. Læs mere her.

Luk væddemål

Hvad er “Luk væddemål”?

Flere og flere bookmakerne giver dig mulighed for at gøre brug af ”Luk væddemål”-funktionen, hvor du kan lukke (afslutte) en kupon før tid, hvis du er blevet usikker på, om den nu vil gå hjem.

Uanset om du har en eller flere væddemål i gang, udregner bookmakeren løbende værdien af din kupon og tilbyder, at du kan vælge at lukke kuponen for X antal kroner frem for at vente til at kampene, du har spillet på, er slut.

Hvis du lukker din kupon, vil din gevinst selvfølgelig ikke være lige så stor, som hvis du venter til alle kampene er spillet.

Det kan dog alligevel være fordelagtigt at lukke før tid, hvis du fornemmer, at du måske er ved at tabe på et eller flere af dine spil – og på den måde redde noget af gevinsten frem for at tabe det hele.

Du kan gardere dig yderligere..

I relation til lukning af odds, bør du helt sikkert overveje at benytte Acca Edge funktionen hos Betfair. Det går kort ud på, at du kan sikre din indsats, hvis du på en kupon med flere skulle misse én enkelt og dermed taber.

Kært barn har som nævnt mange navne, og du kan derfor finde ”Luk væddemål”-funktionen under forskellige navne hos de forskellige bookmakere.

Hos Bet365 kalder de det blot ”Luk væddemål”, men hos Betfair hedder det ”Cash Out”, og hos Danske Spil skal du kigge efter ”Tag pengene”. Se oversigt her:

  • Bet365: Luk væddemål
  • Betfair: Cash Out
  • Danske Spil / Oddset: Tag pengene

Herunder finder du en gennemgang af fordele og ulemper ved at benytte at lukke et væddemål før tid, samt hvordan du benytter funktionen hos henholdsvis Bet365, Betfair og Danske Spil.

Luk odds: Fordele og ulemper

Det kan være meget fordelagtigt at lukke et væddemål før tid, men samtidigt koster det dig selvfølgelig en del af gevinsten, og det gælder derfor om at afveje, hvad der kan betale sig.

Hvis dit hold har en snæver føring, og du sidder med en fornemmelse af, at resultatet hurtigt kan gå den forkerte vej, kan det være fornuftigt at lukke væddemålet, inden katastrofer indtræffer.

Det samme gør sig gældende, hvis du eksempelvis har spillet på fire kampe, og de tre første er gået hjem, mens du er blevet usikker på den sidste.

På den måde kan du sikre en gevinst, og derved eliminere risikoen for at tabe det hele, men ulempen er selvfølgelig, at du giver afkald på en del af gevinsten.

Når du lukker (afslutter) et væddemål vil din gevinst være den kalkulerede værdi af det uafsluttede spil.

Peter L.

Når du lukker et væddemål, og den sidste af dine kampe er slut, vil du således altid sidde tilbage med enten glæde eller ærgrelse – alt efter om din kupon var gået hjem eller ej, hvis du havde undladt at lukke den.

Hvis du kun mangler en eller flere kampe, der er på vej ind i de døende minutter, og som alle er på vej til at gå hjem, kan det ofte være en god idé at lukke dem kort før tid.

Jo tættere du er på at vinde, jo højere gevinst får du selvfølgelig, hvis du lukker væddemålet, og det er derfor oftest ikke mange så penge, du går glip af, hvis du lukker væddemålet sent.

Et godt tip (du bør læse dette):

Har du eksempelvis spillet på en fodboldkamp, hvor det står 1-0, og kampuret nærmer sig 90. minut, kan det være fordelagtigt at lukke spillet. Alt kan ske, når et hold jagter en scoring i overtiden, og der findes ikke noget mere frustrerende end at tabe sit væddemål på grund af en overtidsscoring.

Overvej derfor at lukke spillet og sikre gevinsten, som næsten er lige så stor, som hvis du tager chancen og lader væddemålet kører kampen ud.

Du kan også vælge at lukke et væddemål for at mindske et tab. Spiller dit hold forfærdeligt, og er modstanderen måske kommet foran?

Hvis du føler dig sikker på, at du ikke kommer til at vinde på din kupon, kan det mest fornuftige i nogle tilfælde være at redde, hvad der reddes kan. Det er altid surt at lukke et væddemål til mindre, end hvad man har satset, men på den anden side kan det også være bedre at redde en flig af indsatsen hjem, frem for at tabe rub og stub.

Bookmakere, hvor du kan lukke dit odds

Luk dine væddemål hos Bet365

bet365 var en af de første – hvis ikke den allerførste – bookmaker, der tilbød sine spillere at lukke væddemål før tid.

Af samme årsag fungerer funktionen virkelig godt hos bet365, og du har derfor hele tiden fuld kontrol over din kupon. Funktionen er ikke tilgængelig på samtlige kampe og spil, men hvis du spiller på eksempelvis fodbold, tennis eller basketball, kan du stort set altid gøre brug af ”luk væddemål”-funktionen.

Læs også: bet365s bonus + anmeldelse

Bet365 har endda videreudviklet funktionen, således at du også har mulighed for at lukke dele af dit væddemål. Det vil sige, at hvis hele din kupon eksempelvis kan lukkes til 100 kroner, så kan du vælge at lukke halvdelen og derved få udbetalt 50 kroner med det samme, mens de sidste 50 kroner kører videre.

bet365 er klart en af de absolut bettingudbydere, du kan vælge. De giver 1.000 kr. i bonus til nye spillere, hvilket kan gøre valget nemmere. Hent din bonus her!

Sådan bruger du ”luk væddemål” hos Bet365

Når du logger ind på bet365-konto kan du gå ind under ’Mine væddemål’ og se alle dine igangværende væddemål.

Her vil du få en oversigt over de kuponer, som du har mulighed for at lukke, og hvor mange penge du får udbetalt, hvis du vælger at lukke. Du klikker blot på ’luk væddemål’, og så kan du med det samme se pengene gå ind på din saldo.

Cash Out hos Betfair

Betfair har fået inkorporeret deres ”Cash Out”-funktion rigtig godt, og du kan således vælge at lukke et væddemål før tid, hvis du føler, at det er det smarteste.

Funktionen kan ikke bruges i forbindelse med alle kampe og begivenheder, men du kan, før du placerer dit væddemål, se hvilke kampe og hvilke markeder, der understøttes af ”Cash Out” – og det er efterhånden rigtig mange.

Med ”Cash Out+” kan du desuden vælge at lukke en del af dit væddemål, lige som det er tilfældet hos Bet365.

Med kampagnekode ZSKACO kan du hente en bonus på 2.000 kr. hos Betfair.

Brug bonuskoden: ZSKACO

Sådan bruger du ”Cash Out” hos Betfair

Når du er inde på dit spil, kan du se, hvor stor en gevinst, du kan få, hvis du vælger at lukke væddemålet. Du lukker spillet ved blot at klikke på den gule ”Cash Out”-knap, og så ryger pengene straks ind på din saldo.

Hvis ”Cash Out+” er tilgængeligt på dit spil, kan du ved hjælp af slideren vælge, hvor stor en del af spillet du vil lukke.

Læs også: Anmeldelse af Betfair + info om bonus

Tag Pengene hos Danske Spil

Danske Spil tilbyder, at du kan benytte ”Tag Pengene”-funktionen i forbindelse med udvalgte spil på fodbold, tennis, ishockey, basketball og amerikansk fodbold, hvor du kan lukke 1X2-, over/under-, halvegs- og handicapspil.

Du kan sikre dig, at du kan benytte funktionen på den eller de kampe, som du vil spille på, ved at kigge efter pengesæk-ikonet ud for det pågældende spil.

Vi har skrevet en anmeldelse af Danske Spil, hvor vi gennemgår dem fra A til Z. Du kan læse den her og finde info om bonus.

Sådan bruger du ”Tag Pengene” hos Danske Spil

Hos Danske Spil kan du vælge ’aktive spil’ ude i højre side, og her du kan se alle dine igangværende væddemål.

Herunder finder du også en fane, der hedder ’Tag pengene’, hvor du kan finde de kuponer, som du har mulighed for at lukke. Du kan selvfølgelig se, hvilket beløb du kan lukke spillet til, og hvis du ønsker at tage pengene, klikker du blot på den grønne knap.

Vi håber at du har fået ordentligt styr på, hvordan du lukker væddemål.

Hos Danske Spil – også kaldet Oddset – kan du hente en bonus på 500 kr.

Oprettet d. 8. marts 2017