Ludogorets - FCK
Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

FC København gjorde det glimrende i Champions League, men der manglede lige en sejr eller to i Parken for, at de kunne være smuttet videre i den fine turnering. Nu er de dog stadig med i Europa League, og det skal blive meget interessant at følge dem i denne kamp. Optakten har ikke været så god med en del tabte træningskampe, men vi ved, at manager Ståle Solbakken altid er godt forberedt, så vi krydser fingre for et godt dansk resultat. Vi bringer her optakt og odds på Ludogorets – FCK. Kampen spilles torsdag den 16. februar klokken 19.00. Du kan se den på Kanal 5 eller via live stream hos dplay.

Odds på Ludogorets – FCK

Bookmakerne er klar med odds på den første kamp i 16-delsfinalerne for Ludogorets og FCK i Europa League.

Hvem vinder kampen?
Ludogorets: 2,50 (Bet365)
Uafgjort: 3,10 (Unibet)
FCK: 2,75 (bwin)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,88 (Betsafe)
Under 2,5 mål: 1,63 (Nordicbet)

Handicap
Ludogorets (0-1): 5,40 (888sport)
FCK (1-0): 1,55 (Bet365)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Ludogorets forventede startopstilling: (4-2-3-1): Stoyanov – Cicinho, Moti, Palomino, Minev – Dyakov, Anicet – Lukoki, Marcelinho, Wanderson – Cafu.

FCK forventede startopstilling: (4-4-2): Olsen – Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson – Falk, Kvist, Matic, Toutouh – Cornelius, Santander.

Ingen af de to hold har nogen i karantæne. Men ved næste gule kort, så ryger Matthias ”Zanka” Jørgensen og William Kvist ud samt Ludogorets´ Nathaniel.

FCK må undvære Benjamin Verbic, som også misser derbyet mod Brøndby i weekenden. Desuden er Danny Amankwaa, Nicolai Boilesen og Nikolaj Thomsen ude.

Betting: Både FCK og Ludogorets kommer på tavlen

FC København har ikke spillet perfekt i træningskampene op til denne kamp og Superliga-starten. Man har kun vundet en ud af fem kampe og senest tabte man til Rosenborg i Parken.

Men de er kendte for at få et godt resultat på udebane, hvor Ståle Solbakken parkerer sit hold knivskarpt i en 4-4-2 opstilling.

I Leicester tabte man kun 0-1, mens der var gevinst på 1-1 ude mod FC Porto og en sejr over Club Brügge i Champions League.

Ludogorets slog senest Montana med 4-0, så de kan godt finde ud af at lave mål, hvilket indikerer en tæt affære i det bulgarske.

Begge hold scorer til odds 1,87 ser glimrende ud.

Læs også: Anmeldelse af Cashpoint

FCK er stærke på udebane – Ludogorets tørster efter sejr

FCK har kun tabt en ud af seks udekampe i denne sæson i europæisk fodbold, og de lukkede ikke nogen mål ind i deres sidste tre Champions League-kampe.

Siden 2-0 sejren over Viktoria Plzen i play off til Champions League har Ludogorets ikke vundet en kamp i Champions League. De fik dog overraskende 2-2 ude mod PSG i deres sidste gruppekamp, hvilket skaffede Arsenal en førsteplads i gruppen.

Ludogorets har en gang tidligere spillet sig videre i Europa League. Det skete i 2014, hvor de slog Lazio i denne runde, inden de røg ud til Valencia.

FCK er også kun gået videre end gang. Det var i 2011, hvor de trak Chelsea, som vandt 2-0 i Parken, mens danskerne fik 0-0 på Stamford Bridge.

Det er første gang, at de to hold mødes. FCK har spillet fire gange mod bulgarske hold, vundet to, spillet en uafgjort og tabt en kamp.

Matthias ”Zanka” Jørgensen har dog mødt Ludogorets før, da han med PSV Eindhoven tabte to gange 0-2 i Champions League 2013/2014.

De to hold er begge mestre i deres respektive lande. Det er blot to ud af otte mesterhold i Europa League. De andre er APOEL Nicoasia, Cypern, Olympiakos, Grækenland, Hapoel, Israel, Legia Warszawa, Polen, Astra, Rumænien og Besiktas, Tyrkiet.