Liverpool – Arsenal: optakt m. odds og startopstillinger – 4/3 2017

Både Liverpool og Arsenal har været helt oppe at snuse til mesterskabskampen, men dårlige perioder har henvist begge hold til formentlig at måtte nøjes med at kæmpe med om de sekundære pladser. Uanset hvad så er der dog tale om en topkamp mellem Premier Leagues femte- og fjerdeplads, og en kamp mellem Liverpool og Arsenal er altid garant for masser af underholdning, intensitet og ikke mindst mål. Vi bringer her optakt og odds på Liverpool – Arsenal, som spilles lørdag den 4. marts klokken 18.30. Du kan se den på TV3+ eller via live stream hos Viaplay.

Odds på Liverpool – Arsenal

Bookmakerne er klar med odds på topkampen mellem Liverpool og Arsenal i Premier League.

Hvem vinder kampen?

Liverpool: 2,05 (888sport)

Uafgjort: 3,80 (Nordicbet)

Arsenal: 3,75 (Bwin)

Antal mål

Over 2,5 mål: 1,78 (888sport)
Under 2,5 mål: 2,14 (Betsafe)

Handicap (0-1)

Liverpool: 3,70 (Betfair)

Uafgjort: 4,00 (Bet365)

Arsenal: 1,83 (Bet365)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Liverpools forventede startopstilling: (4-3-3) Mignolet – Clyne, Lucas, Matip, Milner – Lallana, Can, Wijnaldum – Mané, Firmino, Coutinho

Arsenals forventede startopstilling: (4-2-3-1) Cech – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal – Xhaka, Coquelin – Walcott, Özil, Iwobi – Sanchez

Liverpool må undvære Jordan Henderson og Danny Ings, da de begge sidder ude med skader. Dejan Lovren og Marko Grujic er tilbage i træning, men det er uvist, hvornår de er fit til at spille.

Arsenal er definitivt uden Santi Cazorla og Mohamed Elneny, mens Mesut Özil, Laurent Koscielny, Lucas Pérez og Mathieu Debuchy alle meldes tvivlsomme til weekendens kamp. Aaron Ramsey og Yaya Sanogo er tilbage i træning, men de er formentlig ikke i kampform til at spille en rolle i kampen mod Liverpool.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Betting: Mål i begge ender

Opgørene mellem Liverpool og Arsenal byder stort set altid på masser af scoringer, og det er sjældent, at de to hold går fra en kamp mod hinanden, uden at de begge er kommet på tavlen. I de seneste 18 indbyrdes kampe på Anfield har begge hold scoret i hele 16 tilfælde, og meget taler derfor for endnu en kamp med scoringer i begge ender af banen. Både Liverpool og Arsenal har haft store problemer i forsvaret, og vi ved, at der er dygtige offensive kræfter på begge mandskaber, hvilket henholdsvis 55 og 54 Premier League-mål i sæsonen er en tydelige indikation på.

Liverpool og Arsenal udstiller som regel hinandens defensive svagheder, når de mødes, og den indbyrdes statistik taler sit tydelig sprog. Liverpool og Arsenal er ikke i stand til at holde hinanden fra fadet, og vi forventer, at lørdagens kamp bliver en gentagelse af de mange tidligere indbyrdes opgør med masser af scoringer i begge ender. Der er stor chance for, at nettene kommer til at blafre bag begge målmænd, og et spil på at begge hold scorer er derfor anbefalelsesværdigt.

Begge hold scorer findes til odds 1,65 hos Bwin.

Læs også: Anmeldelse af Bwin

Optakt: Ligner en åben og målrig kamp – som sædvanligt

Liverpool ligger nummer fem i Premier League efter fjorten sejre, syv uafgjorte og fem nederlag. Mange Liverpool-fans troede og håbede, at forrige spillerundes flotte sejr over Tottenham – som var The Reds første Premier League-sejr i 2017 – ville blive et vendepunkt, der kunne føre flere gode resultater med sig. Det blev dog ikke tilfældet, da Klopps mandskab i den seneste runde gæstede Leicester, hvorfra de måtte rejse hjem med et 3-1-nederlag i bagagen.

Arsenal er placeret på fjerdepladsen, hvor de har et enkelt point mere end Liverpool og har spillet en kamp mindre. Resultaterne har langt fra været overbevisende den seneste tid, hvor The Gunners indenfor de seneste fem kampe har tabt til både Watford, Chelsea og Bayern. Formkurven peger således den forkerte vej for Wenger og Co., og de dårlige resultater samt den manglende evne til for alvor at spille med om mesterskabet har endnu engang sat gang i rygter om, at den franske fodboldprofessor måske snart skal smides på porten.

Liverpool og Arsenal spiller som regel altid seværdige kampe, når de møder hinanden, hvilket 12 mål i de to sidste indbyrdes kampe vidner om. Sidst de to hold mødtes vandt Liverpool med 3-4, mens den forrige indbyrdes kamp end 3-3. Arsenal har ikke vundet på Anfield siden 2012, da Liverpool i deres tre sidste hjemmekampe mod Arsenal har hentet en enkelt sejr og to uafgjorte.

Liverpool har blot tabt en enkelt af de 12 Premier League-hjemmekampe, som de indtil videre har spillet i denne sæson, mens tre er endt uafgjort. Ser man på alle turneringer, har The Reds dog haft store problemer på Anfield, da de sidste seks hjemmekampe blot har budt på en enkelt sejr, mens man har tabt til Swansea, Southampton og Wolverhampton i henholdsvis Premier League, EFL Cup og FA Cup.

Arsenal vundet fire af deres seneste seks kampe på fremmed græs. De to øvrige kampe er blevet tabt, men med til historien hører, at de har mødt stærke modstandere som Chelsea og Bayern München. Arsenals seneste udekamp var mod Sutton United i FA Cup, og her vandt The Gunners med 0-2.

Med en sejr i lørdagens kamp kan Liverpool overtage fjerdepladsen fra Arsenal, og hvis resultaterne flasker sig, kan de endda også overhale Manchester City og indtage tredjepladsen – både Arsenal og Manchester City har dog spillet en kamp mindre end Liverpool.

Hvis Arsenal henter tre point mod Liverpool, og Manchester City samtidigt smider point, kan Wengers mandskab hoppe op på tredjepladsen og samtidigt bringe sig á point med Tottenham, som dog har en noget bedre målscore end de rødblusede.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening