LIVE ODDS

Live odds og betting kan være med til at skabe en ekstra spænding i kampen og med en god mavefornemmelse for kommende mål, kort, mv., kan du vinde mange penge. Vil du lære mere om emnet, så læs med her. 

INTRODUKTION TIL LIVE ODDS

Det kan både give masser af spænding og penge på kontoen at spille på kampene, mens de er i gang, og derfor er der rigtig mange, der gør brug af muligheden for at live oddse.

Live odds betyder egentlig bare, at du spiller på en kamp, mens den bliver spillet.

Live odds-væddemål adskiller sig derfor fra før-kamps-væddemål ved, at spillet ikke placeres før kampen går i gang, men at du i stedet har mulighed for at se kampen an, før du placerer dit spil.

Live odds betyder egentlig bare, at du spiller på en kamp, mens den bliver spillet.

Fra artiklen

Live odds x singler

Vil du øge dine vinderchancer? Læs hvorfor du bør spille singler i stedet for at kombinere mange kampe og jagte et højt odds.

HVAD KAN JEG SPILLE PÅ LIVE?

Du kan spille live hos alle bookmakere, og du kan efterhånden spille på langt størstedelen af alle sportsgrene.

Udvalget af kampe, som du kan spille på, er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, men de største tilbyder live betting på et utal af kampe døgnet rundt.

Spilmulighederne på hver enkelt kamp er oftest færre, end hvis du spiller før kampen, men der er alligevel masser af muligheder.

Et hav af muligheder:

På en fodboldkamp kan du eksempelvis spille på, hvem der vinder kampen, hvilket hold der scorer næste mål, hvilken spiller der scorer næste mål, resultatet af den igangværende halvleg, antal hjørnespark, antal kort, handicap og så videre.

Spiller du på tennis, kan du eksempelvis live oddse på, hvem der vinder næste parti, hvem der vinder næste sæt, hvor mange partier der spilles i sættet, hvem der først vinder X antal sæt og så videre.

Fordele ved live betting

Den helt store fordel ved live betting er selvfølgelig, at du har mulighed for at følge kampen, mens du overvejer, hvad du vil spille på.

Du kan derfor se kampen an, før du placerer et spil, og hvis du er hurtig, og har set noget, som bookmakeren ikke har set, er der penge at hente.

Fordele
Bookmakeren ser ikke noget, som du ikke også kan se
Unikke taktiske ændringer
Sikre et højt odds ved at reagere hurtigt ved udskiftninger eller røde/gule kort

Prøv live odds hos 888sport*

I det hele taget er fordelen ved live betting, at bookmakeren ikke ser noget, som du ikke selv ser.

Før en kamp går i gang har bookmakeren oftest større viden om skader, karantæner og så videre end den normale spiller, hvilket giver bookmakeren bedre forudsætninger for at forudsige resultatet.

Når kampen først er gået i gang er forudsætningerne dog de samme for både bookmaker og spiller, så hvis du er skarp, har du mulighed for at slå bookmakeren.

Når du spiller live, har du mulighed for hurtigt at reagere, hvis der opstår skader, bliver foretaget udskiftninger eller uddelt røde kort.

Det samme gør sig gældende, hvis du spotter en taktisk ændring eller en udvikling i kampen, der gør, at det ene hold får en fordel, at der er stor chance for mange kort eller noget tredje.

Hvis du kan se en udvikling i kampen hurtigere end bookmakeren, er der derfor mulighed for at ramme et rigtig godt odds og tjene nogle penge.

Ulemper ved live betting

Oddsene ændrer sig hele tiden, og det foregår lynhurtigt, når du live oddser.

Det kan både være en fordel og en ulempe, alt efter om du formår at udnytte det.

Ulemper
Bookmakeren kan ændre oddsene hurtigt og automatisk
Lavere odds end før kampstart
Færre spilmuligheder

Hvis du er hurtig – og måske også lidt heldig – kan du ramme et rigtig godt odds, men hvis du er for langsom har bookmakeren nået at justere oddsene, før du når at placere dit spil.

Desuden reguleres oddsene afhængigt af, hvor mange der spiller på dem, så hvis du ikke er blandt de første, der opdager en god fidus, vil oddset formentlig nå at falde.

En anden ulempe er, at oddsene ofte er lidt lavere, og at der ikke er helt lige så mange forskellige spil at vælge imellem, som hvis du spiller før kampen.

STRATEGIER TIL LIVE BETTING

I dette afsnit vil vi præsentere dig for tre effektive strategier, som du kan anvende i bestræbelserne på at slå bookmakerne.

1. Spil efter stats på Bet365

Når du spiller live hos Bet365*, bliver du serviceret med et statistikapparat (højre side af skærmen), som giver dig en indikation på, hvordan det går i kampen. Ved den typiske fodboldkamp kan du følge med i antallet af angreb, antallet af farlige angreb, boldbesiddelsen og antallet af skudforsøg (på mål og ved siden af mål). Det hele er selvfølgelig fordelt på de to konkurrerende hold, så du kan få et indtryk af, hvem der har overtaget. Et dominerende hold vil ofte været holdet, der får scoret næste gang.

2. Se kampene på stadion, og få en fordel

Hvis du har taget turen ud til stadion, kan du i endnu højere grad fornemme, hvilket hold, der har momentum. En anden helt åbenlys fordel ved at være på stadion er, at du slipper for at følge med via et TV-signal, der altid er nogle sekunder forsinket (sekunder kan være dyrebare, når det handler om live betting, hvor bookmakerne hele tiden justerer oddsene). Som tilskuer på stadion kan du desuden hurtigt observere, hvis en spiller har problemer, hvis taktikken slet ikke fungerer, eller hvis et hold kollektivt mangler 10 procent på motivationen.

3. Udnyt kampsituationer som rødt kort, skader mv.

Specielle kampsituationer som eksempelvis røde kort og skader kan ændre kampbilledet fuldstændigt. Det siger sig selv, at Barcelona har sværere ved at vinde, hvis Lionel Messi løber rundt med en skade inde på banen. Ligesom et 10-mands mandskab, der har fået en mand udvist, har udfordringer ved at forsvare sig mod 11 spillere. Bookmakerne justerer selvfølgelig oddsene, når sådanne specielle kampsituationer indtræffer, men hvis du kommer bookmakerne i forkøbet, kan der være ekstra penge at hente. Måske du ser en profil, der tager sig til knæet, men som endnu ikke er blevet skiftet ud. Måske du når at placere dit spil, lige inden den temperamentsfulde defensive midtbanespiller snupper sit andet gule kort.

TOP 3: BOOKMAKERE TIL LIVE ODDS

1. BET365*

bet365 er den førende bookmaker, når det kommer til live odds. Du kan spille live hos bet365* på stort set hvad som helst, og der er oftest masser af spilmuligheder på hver enkelt kamp.

På den måde får du direkte billeder fra den kamp, du vil spille på, og det kan være meget praktisk, hvis der er tale om en kamp, som du ikke har mulighed for at se i TV. Læs desuden vores omfattende anmeldelse af bet365, som indeholder et afsnit om bonus.

2. 888sport*

888sport er helt med fremme i forhold til live odds, og bookmakeren giver dig mulighed for at spille på massevis af kampe indenfor forskellige sportsgrene.

Du kan live bette døgnet rundt hos 888sport, og kampstillingen og -statistikker opdateres konstant, så du hele tiden kan følge med i kampens udvikling. Der er masser af spilmuligheder, så du kan med sikkerhed finde et live bet, som er værd at smide et par kroner efter.

Du kan også læse vores anmeldelse af 888sport.

3. Nordicbet*

Nordicbet tilbyder selvfølgelig også live odds, og der er et utal af muligheder for, hvilke kampe du kan spille på, og hvilke spil du kan vælge mellem på den enkelte kamp.

Der er med andre ord masser at give sig i kast med, og hvis man er skarp, kan der være gode penge at hente.

Læs desuden vores vurdering/anmeldelse af NordicBet som udbyder, og se den samlede karakter, som vi har givet dem.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening