HVILKEN BOOKMAKER ER BEDST

Er du også interesseret i, hvilken bookmaker der er bedst? Vi lister kriterier op for, hvad en god bookmaker skal opfylde.

Bookmaker kriterier

Spiludbud

Det mest relevante hos en bookmaker er selvfølgelig, at der er noget, som du har lyst til at spille på. Udbuddet af spil varierer, og der kan være stor forskel på, hvilke kampe du kan spille på, og hvor mange væddemål der udbydes på den enkelte kamp. I forhold til spiludbud er det relevant at se på, hvor mange sportsgrene og hvor mange kampe en bookmaker udbyder spil på samt mængden af spilmuligheder på de enkelte kampe.

Odds

Når du først har fundet det, som du gerne vil spille på, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan få et godt odds på netop det spil. Bookmakerne har altid forskellige odds på de forskellige spil, og du vil selvfølgelig helst spille hos den bookmaker, som giver det højeste odds, sådan at du får den størst mulige gevinst. Der vil aldrig være én bookmaker, som altid har højest odds på alle spil, men der findes bookmakere, som ofte er blandt dem, der har det højeste odds på et givent spil.

Hjemmeside

En overskuelig og brugervenlig hjemmeside er vigtig, når du skal navigere rundt i mellem forskellige kampe og finde netop det væddemål, som du vil spille. Udover at det skal være så nemt som muligt at finde rundt på en bookmakers hjemmeside, så kan det være et plus, hvis den indeholder funktioner som eksempelvis livestreaming eller mulighed for at se statistikker.

Mobil

Mange oddser mens de er på farten, og oftest er det også nemmest at spille på mobilen fremfor at skulle tænde sin computer, logge ind med NemID osv. Tendensen er derfor, at flere og flere bruger mobilen, når de skal oddse, og det stiller krav til, at bookmakerne enten har en app eller en hjemmeside, der fungerer godt på mobilen.

Bonus/tilbud

Alle bookmakere tilbyder forskellige bonusser og tilbud, men der kan være stor forskel på, hvad der tilbydes, og hvor ofte det tilbydes. Det er svært at forudsige præcist hvilke tilbud, der vil komme i fremtiden, men flere af bookmakerne har tilbud, som de jævnligt tilbyder.

Kundeservice

Hvis du på et tidspunkt oplever fejl eller har spørgsmål, er det selvfølgelig vigtigt, at en bookmaker har en god kundeservice, der kan give gode og hurtige svar. Der er forskel på om bookmakernes kundeservice kan træffes via telefon, mail eller livechat, og om kundeservice er åben hele døgnet eller kun i et givent tidsrum.

DE FIRE BEDSTE BOOKMAKERE

1. Bet365

Bet365 er verdens største bookmaker, og de har et kæmpemæssigt udvalg af forskellige spil. Du kan spille på stort set alle sportsgrene, der et hav af forskellige spil på hver enkelt kamp, og oddsene er altid blandt de højeste på markedet. Desuden er Bet365 førende indenfor liveodds, hvor du mens kampen er i gang kan spille på en lang række forskellige væddemål. Ydermere kan du hver eneste dag livestreame en masse kampe, så du gratis kan følge med i de forskellige kampe, som dækkes. Livestreaming er både mulig på computer og mobil, og hjemmesiden fungerer upåklageligt på begge platforme. Desuden har Bet365 udviklet en app, som ligner hjemmesiden, og som ligeledes fungerer godt. Udover livestreaming indeholder hjemmesiden også mulighed for at se statistik på kampene samt muligheden for at lukke væddemål, mens kampene stadig er i gang. Kundeservice kan træffes døgnet rundt på både telefon, mail og livechat, så der er rig mulighed for at få hjælp eller svar på spørgsmål, hvis det er nødvendigt.

Læs også: Bet365s anmeldelse

2. Unibet

Unibet har ligesom Bet365 et bredt udvalg af forskellige spil på alverdens sportsgrene, og de er ligeledes blandt de bookmakere, der tilbyder de højeste odds på markedet. Hjemmesiden fungerer som den skal både på computer og mobil, og Unibet har også udgivet en app. Du har mulighed for at finde statistikker på kampene, du kan finde videoer med spilforslag fra eksperter som Brian Laudrup, og Unibet tilbyder desuden også livestream af en lang række kampe. Der tilbydes en velkomstbonus, hvor du kan få fordoblet din første indbetaling op til 1.500 kroner, og derudover tilbyder Unibet sommetider frie spil eller forhøjede odds på udvalgte kampe. Hvis du har brug for hjælp kan du kontakte kundeservice per telefon, mail eller livechat. Unibets danske kundeservice har åbent fra klokken 8 til 24, men deres internationale kundeservice kan kontaktes døgnet rundt.

Læs også: Velkomstbonus hos Unibet

3. Danske Spil

Hos Danske Spil er spiludbuddet lidt mindre end hos de to ovennævnte, og gennemsnitligt har Danske Spil også lidt lavere odds end både Bet365 og Unibet. Til gengæld har Danske Spil ofte en del specials i forbindelse med de større kampe, og her kan man ofte finde høje odds. Hjemmesiden er god og overskuelig på computeren, men på mobilen er den lidt mindre brugervenlig. Danske Spil har udgivet en app, men den indeholder blot en link, som åbner hjemmesiden i browseren på din telefon, så der er ingen grund til at hente den. Danske Spil tilbyder livestream og har for nylig også inkorporeret Tag Pengene-funktionen, hvor du kan lukke et væddemål før kampene er slut, men funktionen virker endnu ikke lige så godt, som den eksempelvis gør hos Bet365. Hvis du gør brug af velkomstbonussen, får du fordoblet din første indbetaling op til 500 kroner, og Danske Spil afholder desuden jævnligt konkurrencer, hvor du kan optjene freebets – eksempelvis kunne du forud for EM-slutrunden optjene freebetkroner ved at besvare spørgsmål om EM og de deltagende hold. Danske Spils kundecenter har åbent mellem klokken 9 og 24, og du kan kontakte dem per telefon og mail.

4. Betfair

Betfair er ofte med i den gode ende, når man taler om markedets højeste odds. Der er masser af kampe fra forskellige sportsgrene at vælge imellem, og udbuddet af spil på hver enkelt kamp er fint. I forhold til de tre ovennævnte bookmakere, fremstår Betfairs hjemmeside en smule mindre overskuelig og brugervenlig. Hjemmesidens udseende er selvfølgelig en smagssag, men umiddelbart er den ikke lige så flot og indbydende, som nogle af konkurrenternes. Til gengæld har Betfair en flot velkomstbonus, hvor du kan få fordoblet din første indbetaling helt op til 3.000 kroner samt tilbud til nye spillere om forhøjede odds på udvalgte kampe. På hjemmesiden kan du finde statistik for indbyrdes opgør, og du kan desuden gøre brug af Cast Out-funktionen, hvor du kan lukke væddemål før tid. Hvis du vil kontakte Betfairs kundeservice, kan du gøre det via telefon, mail eller livechat. Telefonlinjen er åben mellem klokken 10 og 18.30.

Vi håber du er blevet klogere på “hvilken bookmaker er den bedste”.

Læs også: Velkomstbonus hos Betfair

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening