Reklame*. Vilkår gælder. Spil med omtanke. 18+.

Live stream håndbold EM 2018

Er du på udkig efter live streaming af de kommende håndboldslutrunder? Så er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel viser vi dig, hvordan du nemt, hurtigt og 100 procent lovligt kommer i gang med at live streame håndboldkampene fra EM 2018 og VM 2019. Du er kun et par klik væk – snart er du klar til at se Danmark give den gas i hallerne.

Se EM i håndbold via streaming

Følg den simple trin-for-trin herunder, så er du klar til at live streame håndboldkampene ved EM og VM.

  1. Gå til Unibet.dk – KLIK HER
  2. Opret en konto / log ind.
  3. Sørg for at have penge på din spilkonto.
  4. Find den kamp, du ønsker at live streame.
  5. Start live streaming og nyd kampen.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Du kan spille på og live streame sport hos Unibet, hvis du sørger for at have penge stående på din sportssaldo – eller hvis du har afviklet et væddemål inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Streaming-kalender med Danmarks kampe

I dette afsnit har vi highlightet nogle af de største kampe, så du ved, hvad du har i vente ved den kommende EM-slutrunde for kvinder. Alle Danmarks kampe er selvfølgelig medtaget.

29. november: Frankrig – Rusland (åbningskamp)

30. november: Danmark – Sverige

1. december: Norge – Tyskland

2. december: Polen – Danmark

2. december: Sverige – Serbien

4. december: Danmark – Serbien

5. december: Norge – Rumænien

6. december: Ungarn – Spanien

6. – 12. december: Mellemrunde

14. december: Semifinaler

16. december: Finale

Bemærk: Det kan sagtens blive til mange flere danske kampe end de tre, der er listet ovenfor. Det danske kvindelandshold er stærkt, og det vil faktisk være decideret overraskende, hvis ikke holdet formår at spille sig videre fra en gruppe, der – foruden Danmark – tæller Serbien, Sverige og Polen. Formår de danske kvinder at spille sig videre fra det indledende gruppespil, venter der tre kampe i mellemrunden. Og går det lige så godt som i 2016, skal Danmark også spille både semifinale og bronzekamp.

Bemærk også: Vi har medtaget to af Norges indledende kampe. Vi bør holde et særligt øje med vores dygtige naboer, for de kan meget vel være med, hvor det er rigtigt sjovt. Norge har vundet guld ved 6 af de 7 seneste VM-slutrunder, og de går naturligvis ind til VM 2018 i Frankrig som forsvarende mestre.

Stream også håndbold VM 2019

Udover at du kan live streame kvindernes kommende EM-slutrunde fra d. 29. november til d. 16. december 2018, så kan du selvfølgelig også streame løs, når herrerne skal i aktion ved VM 2019 fra d. 10. til d. 27. januar. Et glimrende alternativ til dig, der ikke nåede at få billetter til Boxen i Herning.

VM i herrehåndbold er en kæmpe sportsbegivenhed med hele 24 deltagende nationer. Mikkel Hansen og co. er som minimum sikret tre kampe i gruppespillet, men det ville ligne de stærke danskere dårligt, om ikke de præsterede at avancere til mellemrunden (i så fald er der endnu flere fede kampe at glæde sig til). Danmark er havnet i Gruppe C, der også tæller Norge, Østrig, Tunesien, Chile og Saudi-Arabien.

Danmark nåede hele vejen til finalen i både 2011 og 2013, men i begge tilfælde endte det med sølvmedaljer. Franskmændene har været mest dominerende på det seneste, og de har således taget VM-guld i både 2009, 2011, 2015 og 2017.

Danmark deler VM-værtskabet med Tyskland. Det bliver første gang siden 1978, at danskerne har værtskabet for en VM-slutrunde i herrehåndbold.

Endnu mere streaming af håndbold hele sæsonen

Er du klar over, at du kan streame meget mere håndbold end bare de store håndboldslutrunder? Det kan du. Eksempelvis er der i hver eneste runde udvalgte kampe fra herrernes Bundesliga på streaming-programmet hos Unibet, ligesom du også kan følge udvalgte opgør fra den bedste svenske række. Hold øje med livestreaming-kalenderen hos Unibet, som løbende bliver opdateret.

100% lovligt stream uden abonnement

Når du live streamer hos en bookmaker, foregår det altid 100 % lovligt. Det er tilfældet, uanset om streamer håndbold, fodbold, tennis, badminton eller noget helt femte. Bookmakerne har købt rettighederne til at vise udvalgte kampe, og du kan derfor roligt – og med god samvittighed – gå på rov i det stadigt voksende udbud af live streaming hos bookmakerne. Du har, som tidligere nævnt, direkte adgang til række forskellige live-begivenheder, hvis blot du sørger for at have penge stående på din sportssaldo, eller hvis du har afviklet et væddemål inden for de seneste 24 timer.

TV 2 Play er dit alternativ – men det koster penge

Det er også muligt for dig at live streame håndbold via TV2 Play, men her skal du punge ud. For et abonnement på streamingtjenesten giver du henholdsvis 139 kr. eller 99. kr. hver måned – alt efter, om du kan håndtere reklamerne (hvilket du selvfølgelig er fri for, når du live streamer hos bookmakerne).

DR har vinket farvel til håndbold-rettigheder (jf. medieforlig)

Med medieforliget har DR sagt farvel til håndbold-rettighederne på blandt andet VM- og EM-slutrunder. Det betyder, at du for fremtiden vil have mærkbart mindre sport i dit TV – og derfor er det selvfølgelig nærliggende at afsøge, hvad der ellers er af muligheder for dig, der ikke er klar til at opgive de spektakulære sportsbegivenheder, som samler nationen. Der tegner sig et helt klart billede af, at live streamingen er den vej, flere og flere går – og i skrivende stund kan du altså gøre det ganske smertefrit og lovligt hos bookmakerne.