Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

Alt du skal bruge til EM i håndbold

Vi klæder dig på til EM i håndbold 2018. I denne sektion finder du alt, hvad du skal bruge til kvindernes EM-slutrunde i Frankrig. Hvem er favoritterne? Hvornår skal Danmark spille? Hvad kan jeg oddse på? Vi har svarene til dig.

> Odds på EM i håndbold

> Live stream EM i håndbold

> Kampprogram til EM i håndbold

På siderne ovenfor går vi i dybden med henholdsvis odds, live streaming og kampprogram.

FAQ

Herunder kan du finde hurtige svar på typiske spørgsmål i forbindelse med EM i håndbold.

– Hvor kan jeg se slutrunden?

Du kan live streame og spille på EM-kampene hos Unibet. Foretrækker du at se kampene i TV, skal du have fat i TV2 og TV2 Sport. TV2 har sikret sig de eksklusive rettigheder til slutrunden.

– Hvornår spilles den?

Slutrunden starter d. 29. november og slutter d. 16. december 2018. Gruppespillet afvikles fra d. 29. november til d. 5. december, og så følger mellemrunden fra d. 6. til d. 12. december. Semifinalerne spilles d. 14. december, og så er der finale + bronzekamp d. 16. december.

– Hvornår spiller Danmark?

Danmark spiller mod Sverige d. 30. november (kl. 18:00), mod Polen d. 2. december (kl. 15:00) og mod Serbien d. 4. december (kl. 21:00). Går Danmark videre fra det indledende gruppespil, venter flere kampe i mellemrunden fra d. 6. til d. 12. december.

– Hvor afholdes EM?

Det er Frankrig, der har værtskabet for EM 2018. Kampene afvikles i fem forskellige byer, nemlig Nantes, Nancy, Montbeliard, Brest og Paris. Danmarks indledende gruppespilles foregår i Nantes. Semifinaler, bronzekamp og finale afvikles i AccorHotels Arena i Paris.

– Hvem er favorit?

Norge er den helt store favorit ved EM 2018. Nordmændene er forsvarende mestre, og de har vundet turneringen hele syv gange tidligere. Norge har vundet 6 af de 7 seneste EM-slutrunder.

– Hvem er med ved EM 2018?

I alt 16 nationer deltager ved slutrunden. Norge, Ungarn, Frankrig og Danmark er med fra Pot 1. Rumænien, Spanien, Serbien og Montenegro er med fra Pot 2. Holland, Tyskland, Rusland og Sverige er med fra Pot 3. Tjekkiet, Polen, Kroatien og Slovenien er med fra Pot 4.

– Hvor mange hold går videre fra gruppespillet?

De 16 hold spiller indledningsvis i fire grupper med fire hold i hver. De tre bedste herfra avancerer til mellemrunden, hvor 12 hold kæmper i to grupper med seks hold i hver. Kun de to bedste hold fra mellemrundegrupperne avancerer direkte til semifinalerne.

– Hvornår vandt Danmark sidst?

Danmark snuppede EM-guldet tilbage i 2002. Dengang var det med spillere som Karin Mortensen, Line Daugaard og Kristine Andersen på holdkortet.

– Hvem har vundet flest medaljer ved EM?

Norge har vundet 11 medaljer ved 12 afviklinger og topper dermed listen suverænt. Nr. 2 på listen er faktisk Danmark, der præsterer 3 guldmedaljer og 2 sølvmedaljer (alle i perioden fra 1994 til 2004).

– Hvordan har Danmark klaret sig mod Norge?

Norge er ikke ligefrem nogen ønskemodstander for Danmark. Danskerne har tabt til nordmændene syv gange i træk, senest ved Golden League-stævnet d. 30. september 2018 (20-25).

Spil på kampene hos…

LeoVegas

Nordicbet

Bethard

Mr. Green

Betfair