Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

new firm

Få forhøjet odds på FCK og Brøndby

FÅ ODDS 7.0 PÅ FCK →FÅ ODDS 16.0 PÅ BRØNDBY →

indeholder affiliate links / vilkår gælder

0Dage0Timer0Minutter0Sekunder

Spil 100 kroner på favoritten FCK til det normale odds – cirka 1,83. Vinder FCK, får du 700 kroner udbetalt. 183 kroner i kontant og 517 som bonus. Gælder for nye spillere. Vilkår gælder.

 OPRET KONTO

Spil 100 kroner på Brøndby til det normale odds – cirka 4,20. Vinder Brøndby, får du 1.600 kroner udbetalt. 420 kroner i kontant og 1180 kroner som bonus. Gælder for nye spillere. Vilkår gælder.

 OPRET KONTO

888sport tilbyder dig også en velkomstbonus op til 2.000 kroner, hvis du benytter tilbuddet på FCK eller Brøndby. Bonussen udbetales løbende i portioner af 100 kroner. Vilkår gælder.

 OPRET KONTO

Regler og vilkår gælder.

Odds på 1. målscorer i New Firm

I de seneste ti indbyrdes møder er hvert hold kommet først på måltavlen fem gange.

SpillerOdds
Andreas Cornelius, FCK5,75
Federico Santander, FCK5,75
Andrija Pavlovic, FCK6,75
Teemu Pukki, Brøndby9,00
Rasmus Falk, FCK9,00
Kamil Wilczek, Brøndby10,00
Youssef Toutouh, FCK10,00
Kasper Kusk, FCK10,00
Gustaf Nilsson, Brøndby11,00
Henry Mukhtar, Brøndby15,00

FC KØBENHAVN

Sæsonen indtil nu

FCK har sat sig ganske solidt på 1. pladsen i Superligaen, og som den første halvdel af sæsonen er gået, ligner det unægtelig, at københavnerne løber med endnu et mesterskab. Med den nye turneringsform i år er der dog fortsat en masse på spil, og Ståle Solbakken skal derfor sikre, at FCK-spillerne fortsat spiller med motivation – det bliver dog næppe et problem mod Brøndby. FCK er fortsat ubesejret i Superligaen, og det fortæller alt om den klasse, hovedstadsklubben besidder. Med ti point ned til dagens modstander fra Brøndby, har FCK tilmed råd til at fokusere på Europa League, hvor holdet som optakt til dette opgør har været i aktion mod Ludogorets.

Transfers og træningskampe
På transferfronten er den største nyhed afgangen af anfører, Thomas Delaney, der over de seneste par år har udviklet sig til en sand kulturbærer og frontfigur i det københavnske. Det bliver et kæmpe toprum, der skal udfyldes, og det kan tage tid. Foruden Delaney er Per Nilsson og Frederik Bay også fortid i FCK, mens Bashkim Kadrii er sendt til USA på leje. Her er der tale om tre marginalspillere. Som erstatning for Delaney er Uros Matic hentet til, og i det lange løb ligner det en spændende spiller, der dog her i starten kan blive udfordret på flere punkter. Foruden Matic er Nicolaj Thomsen tilmed hentet til klubben, men den tidligere AaB-spiller døjer dog med en skade og bliver derfor ikke aktuel til dette opgør.

Træningskampene for FCK er ikke gået helt efter planen med kun en sejr i seks forsøg. Det var i første kamp mod Halmstad, mens det sidenhen er blevet til nederlag mod Spartak Moskva, Jeonbuk FC og Rosenborg. Uafgjort mod Guangzhou og Molde er heller ikke umiddelbart tilfredsstillende for Ståle Solbakken og resten af FCK-holdet.  Vi vælger dog ikke at lægge for meget betydning i disse resultater, da FCK tidligere har vist svingende niveau i træningskampe.

Nøglen til at vinde
Der skal ikke være nogen tvivl om, at FCK råder over det bedste hold. Med hjemmepublikum i ryggen skal FCK-spillerne tilmed være i stand til at lægge maksimalt pres på Brøndby-spillerne. Nøglen for FCK bliver først og fremmest at vinde kampen på midten. Her tænkes især på Uros Matic, der skal ordentlig fra start. Formår FCK at sætte sig på kampen, vurderer vi ikke, at Brøndby-mandskabet kan stå distancen igennem 90 minutter.

BRØNDBY IF

Sæsonen indtil nu

Selvom Brøndby har ti point op til FCK, kan man på Vestegnen glæde sig over, at forspringet ned til FC Midtjylland tilsvarende er på ti point. Kampen her er derfor mere eller mindre gratis for Brøndby-lejren. En sejr til de blågule vil for en stund betyde fornyet spænding i toppen, mens et nederlag omvendt ikke vil ændre det store. Med kun tre nederlag i sæsonen er det bestemt ikke ufortjent, at Brøndby i øjeblikket er første-udfordrer til FCK. Alexander Zorniger har implementeret sin spillestil på et Brøndby-hold, der forsøger at stresse modstanderen med højt og aggressivt pres igennem 90 minutter. Af samme årsag er Brøndby det hold i Superligaen, der løber flest kilometer per kamp. Teemu Pukki har i Brøndby-angrebet udmærket sig på flotteste vis med 14 sæsonscoringer og en dertilhørende topscorertitel, og Pukkis kvaliteter kan der ligeledes blive brug for mod FCK’s stærke defensiv, der blot har lukket otte mål ind i denne sæson.

Transfers og træningskampe

Brøndby har i modsætning til FCK haft en mere travl transferperiode. Salget af Andrew Hjulsager trækker de fleste overskrifter for Brøndby, der ellers har brugt vinterpausen til at få ryddet gevaldigt op i truppen. Således er Christian ”Greko” Jakobsen, Martin Albrechtsen, Elbasan Rashani, Daniel Stückler, Marcos Urena og Mads Toppel alle fortid på Vestegnen. Ind den anden er vej er Paulus Arajurri, Adam Kwarasey, Gregor Sikosek, Kevin Mensah og Zsolt Kalmar hentet, og foruden Mensah er det forholdsvis ukendte navne for de fleste af os.

Træningskampene har dog ikke givet grund til bekymring over den store udskiftning. Brøndby er således gået ubesejret igennem seks træningskampe, og selvom flere modstandere har været langt under Brøndby niveau, er de opløftende resultater helt sikkert en ting, der giver grund til optimisme for de blågule. Roskilde KFUM, Hvidovre, FC Roskilde og Jeonbuk FC er alle blevet besejret, mens det er blevet til uafgjort mod Häcken og IFK Göteborg.

Nøglen til at vinde

Brøndby skal bryde noget af en ond cirkel, når de indtager græsset i Parken. Her er det ikke lykkedes at vinde i mere end 12 år, og det kan ikke undgås at påvirke Brøndby-spillerne i en eller anden form. Nøglen til sejr for Brøndby bliver først og fremmest at holde fokus på eget spil. Lykkedes det at præstere på samme niveau som i store dele af sidste halvsæson, selvom modstanderen er FCK, kan man ikke tillade sig helt at afskrive de blågule i kampen her. Følelserne sidder normalt udenpå tøjet i disse derby-kampe og med den store ballade om udebaneafsnittet er der næppe noget, Brøndby-spillerne hellere vil end at vinde i Parken – kan det overføres til spillet på banen, ligner det tilmed en nøgle til sejren.

Top fem: De vigtigste stats før FCK – BIF

1. FCK har historisk overtag

37 sejre til FCK, 18 uafgjorte og 21 sejre til Brøndby er status over de to holds tidligere Superliga-møder.

2. Brøndby med dårlige erfaringer i Parken

I Superliga-regi har Brøndby ikke vundet i Parken siden 19. september 2004. FCK og Brøndby har imellemtiden spillet 17 Superliga-kampe i Parken, der er endt med 12 FCK-sejre og otte uafgjorte.

3. FCK og Brøndby afvikles normalt uden det store drama

De seneste ti indbyrdes kampe i Superligaen har i alt budt på 36 gule og to røde kort – 16 gule og to røde til FCK og de resterende 20 gule til Brøndby.

4. Brøndby løber med afstand længst

Mens FCK i snit løber 114,8 kilometer per kamp, er Brøndby noteret for 124,5 kilometer per kamp. Gennemsnitsalderen er dog også 2,2 år ældre hos FCK – og det kan være noget af årsagen til den store forskel.

5. FCK er mest effektive foran mål

FCK har i denne sæson haft 6,2 på mål per kamp med en samlet scoringseffektivitet på 13%. Brøndby har ramt målet hele 8,1 gange i snit, men omvendt er den samlet scoringseffektivitet for Brøndby på 10%.

Top tre: Skarpe spilforslag til New Firm

  • New Firm ender uafgjort til odds 3,55

    FCK er favoritter, men med salget af Thomas Delaney mangler en vigtig figur på midten. Tilmed er Erik Johansson ude med karantæne, og Brøndby-holdet skal derfor være i stand til at byde sig til.

  • William Kvist får gult kort til odds 4,00

    William Kvist skal ind og tage ansvar fra kampens begyndelse, og med en ny midtbanemakker ved sin side kan der være flere ting, der ikke helt er overensstemt. Kvist har i denne sæson fået fire gule i 19 kampe.

  • Ludwig Augustinsson scorer på frispark til odds 24,00

    Venstrebacken for FCK har ved flere lejligheder vist prøver på sin sublime sparketeknik, og det betyder blandt andet, at Augustinsson tager sig af alle dødbolde omkring Brøndby-målet. Odds 24 er for højt til ikke at forsøge.

Oprettet d. 16. februar 2017