FCK – Brøndby: optakt m. odds og startopstillinger – 19/2 2017

Det er den største kamp på dansk jord, og så får vi den endda, når Superligaen starter op igen. New Firm er ærkerivalopgøret imellem FC København og Brøndby, og det ligger endda sådan, at de to hold er nummer et og to i Superligaen lige nu. Bedre start kan vi ikke få på foråret, hvor der for alvor kommer gang i løjerne. Vi er klar med optakt, startopstillinger og odds på FCK – Brøndby. Kickoff søndag klokken 13.

Odds på FC København-Brøndby

Bookmakerne er klar med odds på New Firm imellem FC København og Brøndby i Superligaen.

Hvem vinder kampen?
FC København: 1,83 (Bet365)
Uafgjort: 3,50 (Unibet)
Brøndby: 4,40 (bwin)

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,98 (Betsafe)
Under 2,5 mål: 1,81 (Nordicbet)

Handicap (0-1)
FC København: 3,40 (888sport)
Brøndby: 2,00 (Bet365)

Startopstillinger m. skader og karantæner

FC Københavns forventede startopstilling: (4-4-2) Olsen – Ankersen, Zanka, Nilsson, Augustinsson – Falk, Matic, Kvist, Toutouh – Cornelius, Santander

Brøndbys forventede startopstilling: (4-3-1-2) Rønnow – Larsson, Arajuuri, Röcker, Sikosek – Phir, Kalmar, Nørgaard – Mukhtar – Wilczek, Pukki

Brøndby har hverken skader eller karantæner.

Hos FC København må man undvære Benjamin Verbic, Danny Amankwaa og Nikolaj Thomsen med skader. Erik Johansson har karantæne grundet et rødt kort.

Betting: Det ender uafgjort i Parken

Det er den første kamp  foråret, og så lægger man ud med et højintenst opgør som dette. Som altid i New Firm handler det om ikke at tabe, så man ikke overlader håneretten til modstanderen. Det er især vigtigt for fansene.

FC København har et solidt forspring til Brøndby på ni point, og det skal gerne holdes til næste runde. De har også en hård kamp i benene mod Ludogorets, som heldigvis blev vundet med 2-1 ude i torsdags.

For Brøndby handler det om ikke at tabe yderligere terræn, og de kan nok godt nøjes med uafgjort i Parken, som de ikke har vundet i siden 2004.

Med uafgjort kan begge gå til næste runde med hovedet holdt højt, og så har man ikke tabt ansigt til ærkerivalen.

Odds 3.45 på uafgjort finder du hos 888sport.

Læs også: 888sports velkomstbonus

Optakt: FCK har krammet på Brøndby

FC København har slet ikke tabt i denne sæson endnu. Det er blevet til 16 sejre og fem uafgjorte i 21 kampe. I Parken har de ni sejre og en uafgjort i 10 kampe.

Brøndby har 12 sejre, seks uafgjorte og tre nederlag i 21 kampe. På udebane er det blevet til fem sejre, tre uafgjorte og to tabte kampe i 10 forsøg.

FC København spillede torsdag aften mod Ludogorets i den første 16-delsfinale i Europa League. Københavnerne vandt en vigtig 2-1 sejr på et bulgarsk selvmål og en scoring fra Youssef Toutouh. Desvætte blev Jan Gregus udvist, og William Kvist har karantæne til returopgøret.

Løverne har fået en ny mand i truppen ved navn Uros Matic. Hans storebror er den kendte Chelsea-spiller Nemanja Matic. Begge spiller de på det serbiske landshold.

Brøndby har fået flere nye spillere til truppen. Adam Kwarasey, Gregor Sisosek, Zsolt Kalamr og Kevin Mensah er nye i truppen. Til gengæld har man solgt profilen Andrew Hjulsager til Celta Vigo.

Topscorer i Superligaen er Teemu Pukki, Brøndby, mens holdkammeraten Kamil Wilczek ligger nummer tre med 10 mål. Bedste FCK´er er Andreas Cornelius med seks mål.

De sidste 10 indbyrdes opgør har givet fem uafgjorte, fire FCK-sejre og en Brøndby-gevinst. Det var 27. september 2015 på Brøndby Stadion, hvor den tidligere FCK´er Martin Albrechtsen blev matchvinder.

Seneste kamp endte 1-1 på Brøndby Stadion 28. august 2016. Andrija Pavlovic bragte FCK foran, inden Andrew Hjulsager udlignede.

Brøndby har ikke vundet i Parken siden 2004, hvor de vandt 3-1 og blev mestre. Det er efterhånden mange år siden.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening