LAND VINDER ODDS BOOKMAKER
Holland 3.25 Spil her
Sverige 5.00 Spil her
Frankrig 8.00 Spil her
Rusland 9.00 Spil her
Asebajdsjan 11.00 Spil her
Italien 21.00 Spil her
Malta 21.00 Spil her
Schweiz 21.00 Spil her
Australien 23.00 Spil her
Island 26.00 Spil her

SPILFORSLAG TIL EUROVISION SONG CONTEST

Her på siden elsker vi Eurovision, og vi har derfor lavet vores egne Eurovision spilforslag med tilhørende Eurovision odds, som du kan se herunder. Selvom Danmark ikke er blandt odds-favoritterne, er der stadig masser af værdi at hente hos de øvrige nationer.

Holland ender i top 3 (1.40)

Holland stiller med et rigtig stærkt bud i år, og Duncan Laurence formår med sangen ”Arcade” at appellere til et bredt publikum. Derfor kan Holland godt få sig en topplacering, og vi tror, at de kommer til at være med helt fremme. Vi spiller derfor på, at Bulgarien kommer i top 3, da sangen er frisk, og man får helt lyst til at synge med. Du kan få Eurovision odds 1.40.

→ Spil tippet hos 888sport

Danmark ender i top 10 (6.00)

Danmark går i år ind til Eurovision som lidt af en outsider. Sangen “Love is forever” som synges af danske Leonora er en glad sang med et smukt budskab, og på trods af, at vi i skrivende stund nok er præget lidt af de famøse danske briller, kan vi ikke andet end at tro, at netop denne sang ender i top 10. Der er tilmed god værdi i dette spil, hvis du tror på at Danmark blliver blandt de ti bedste nationer. Du kan få Eurovision odds 6.00 hos 888sport.

→ Spil tippet hos 888sport

Sverige ender i top 3 (1.75)

Sverige er og bliver en vaskeægte Eurovision nation. De er altid garant for en stærk Eurovision sang, og i år er ingen undtagelse. John Lundvik formår med sangen “Too late for love” at få folk op af stolene og ud på dansegulvet med denne chamerende ørehænger. I vores optik er der ingen tvivl om, at de slutter i toppen, men spørgsmålet er hvor højt. Vi satser og spiller på, at Sverige kommer i top 3. Du kan få Eurovision odds til 1.75.

→ Spil tippet hos 888sport

FLERE EUROVISION ODDS 2020

Bookmakerne tilbyder ikke kun Eurovision odds på vinderen af Eurovision Song Contest, der findes også en lang række specials, som kan gøre det en smule sjovere at følge med i Eurovision. Her er det også muligt at spille på semifinalerne. Du kan se et udpluk af de mange Eurovison odds-muligheder.

Vinder Holland?
Ja: 3.25
Nej: 1.30

Vinder Sverige?
Ja: 5.00
Nej: 1.14

Vinder Rusland?
Ja: 9.00
Nej: 1.03

Bedste nordiske land
Sverige: 1.15
Island: 7.50
Norge: 9.00
Danmark: 21.00
Finland: 51.00

Bedste prækvalificeret land
Frankrig: 1.65
Italien: 2.25
Spanien: 11.00
Storbritannien: 51.00
Israel: 101.00
Tyskland: 101.00

Danmarks endelige placering
1-5: 15.00
6-10: 7.00
11 elle dårligere: 1.05

Danmark – Norge (head to head)
Danmark: 3.20
Norge: 1.30

Danmark – Sverige (head to head)
Danmark: 8.00
Sverige: 1.04

Sverige – Rusland (head to head)
Sverige: 1.65
Rusland: 2.10

Hvor kommer vinderen fra?
1. semifinale: 9.00
2. semifinale: 1.30
Forhåndskvalificeret: 4.50

Værst placeret prækvalificeret land
Tyskland: 1.75
Israel: 2.50
Storbritannien: 3.50
Spanien: 9.00
Frankrig: 15.00
Italien: 26.00

REGLERNE VED DET INTERNATIONALE MELODI GRAND PRIX

  • Der bliver afholdt to semifinaler før den store finale. De to semifinaler kommer til at bestå af henholdsvis 17 og 18 lande i hver semifinale, hvoraf de 10 bedste fra hver semifinale går videre til den store finale.
  • Semifinalerne bliver afgjort ved hjælp af afstemning fra folk hjemme i stuerne og en fagkyndig jury.
  • Der er en fagkyndig jury i hvert land. Folkets stemmer og juryen bestemmer 50 procent hver af landets stemmer. Der stemmes fra hvert deltagende land på demokratisk vis.
  • Pointene fordeles fra 1-8, 10 og 12.
  • I semifinalerne kan det pågældende land kun stemme, hvis landet selv er med i semifinalen.
  • I finalen kan alle de deltagende lande stemme. Det land som får flest stemmer vinder Eurovision Song Contest 2020.
  • Spanien, Italien, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og værtslandet Israel deltager ikke i semifinalerne. De fem første lande bliver kaldt for The Big Five, og de er hvert år direkte kvalificeret til finalen grundet, at de bidrager med den største økonomiske støtte til Eurovision.
  • Den danske fagjury består i år af sangeren Johnny Reimar, sangeren Katinka Bjerregaard, sangeren Julie Berthelsen samt P4-værterne Anders Bisgaard og Henrik Milling.

LEONORAS CHANCER I TEL AVIV

Leonora vandt det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Love is forever”. Ved Melodi Grand Prix´et viste Leonora klasse, og overtrumfede samtlige andre sange.

Hendes sang er i skrivende stund en outsider til at vinde Eurovision 2019, men derfor ser vi stadig gode muligheder for, at hun kan ende i top 10.

Hun er god til at være meget indlevende på scenen, og hun har et glimt i øjet, som vi tror, at mange tilskuere og jurymedlemmer vil synes godt om. Det er blandt andet en af fordelene ved det danske Eurovision-bud i år.

Et andet stort plus for Leonora er hendes sproglige alsidighed. Udover engelsk synger hun også en smule på dansk og fransk. Det kan også have en indflydelse, da hun dermed har en større international appel end mange af sine konkurrenter fra de andre lande.

Hvis disse ting går op i højere enhed, har Danmark gode chancer for at ende i den gode halvdel af det samlede felt. Danmark er dog oppe imod mange gode nationer som Holland, Sverige og Rusland m.fl.

De kommer til at presse danskerne, og mange stemmer skal tippe Danmarks vej, hvis Danmark skal sikre sig sin fjerde titel ved Eurovision.

EUROVISION-FAVORITTERNE: TOP 5

Italien

Italien er den helt store favorit til at vinde Eurovision 2017 ifølge bookmakerne. I år stiller Italien op med sangen ”Occidentali´s Karma”, og den bliver sunget af Francesco Gabbani. Italien er en del af The Big Five, og derfor er landet direkte kvalificeret til finalen. Sangen handler om mange forskellige ting. I løbet af sangen nævner Francesco Gabbani både menneskelighed, sociale medier og evolution, så det er en sang, som har en bred appel. Sangen er kendt for dens spektakulære sceneshow, hvor en menneske forklædt som abe tidligere har været på scenen i forbindelse med sangen. Det vækkede mange tilskueres interesse for sangen, og sangen er siden da blevet meget omtalt. Sangen er alene siden februar måned blevet set over 100 millioner gange på YouTube, så det er en meget populær sang. Det er ikke en typisk Grand Prix-sang, men den er åbenbart meget tiltalende for publikum. Italien har en stolt Eurovision-tradition, da de har vundet konkurrencen to gange tidligere. Chancerne er store for, at det bliver en tredje titel til Italien ifølge bookmakerne.

Sverige

Vores svenske naboer har en stolt Eurovision-tradition, og landet har vundet konkurrencen hele syv gange. Landet vandt senest i 2015. I år stiller svenskerne op på med sangen ”I Can´t Go On” sunget af Robin Bengtsson. Sangen er et popnummer med gang i, og den har allerede været spillet en del i de europæiske radioer, så folk kender sangen godt. På scenen har Robin Bengtsson følgeskab af en del af baggrundsdansere. De er med til at sætte stemningen omkring nummeret ved at danse til det pulserende nummer.  Derudover er der også et spektakulært sceneshow i form af mange forskellige vilde farver. Sangen har en del power, og den kan meget vel gå i top 5. Sverige har også mulighed for at vinde, og vi synes, at sangen har langt mere europæisk appel end det italienske og portugisiske bud. Sverige er tit med fremme, hvor det er sjovt til Eurovision, og det kommer nok til at ske i år igen. Sidste år blev Sverige nummer fem.

Bulgarien

Bulgarien stiller i år op med et klassisk popnummer. Landet stiller op med sangen ”Beautiful Mess” sunget af Kristian Kostov, og den har en meget europæisk appel. Sangen har dog lidt forskellige mellemøstlige træk, og det er heller ikke overraskende fra Bulgariens side. Bulgarien har gode muligheder for at opnå en topplacering. Sangen bliver sunget på engelsk, hvilket er en klar fordel i forhold til deres italienske konkurrenter. Bulgarien opnåede deres hidtil flotteste placering i Eurovision-sammenhæng sidste år, da det blev til en fjerdeplads. Landet har kun været en del af Eurovision siden 2005, og landet har faktisk kun været i finalen to gange. Det kan derfor lyde overraskende for mange, at Bulgarien er en af favoritterne til at snuppe Eurovision-titlen. Sangen har dog noget fængende i form af melodien, og derudover har Kristian Kostov en ganske god stemme. Det kan være med til at give Bulgarien en topplacering.

Portugal

Portugal har en rigtig sjæler med til Eurovision 2017. Sangen ”Amar pelos dois” sunget af Salvador Sobral bliver nærmest fremført i a cappella med blide toner af klaver og violin. Den kunne næsten være med i et teaterstykke om kærlighed på Det Kongelige Teater. Salvador Sobral har en smuk stemme, og det er det, som tiltaler mange. Sangen er meget anderledes end mange af de andre, da sangen ikke bliver båret af et tempofyldt beat, men af sangerens stemme alene. Portugal har ellers ikke haft den store succes ved Eurovision. Deres bedste placering er en syvendeplads, og derfor kan det godt undre mange, hvorfor landet er en af favoritterne i år. Sangen er smuk, men om sangen kan få skrabet nok point sammen til en sejr, er et godt spørgsmål.

Armenien

Armeniens bud på en Eurovision-vinder i år er Artsvik med sangen ”Fly With Me”. Sangen har forskellige østeuropæiske, elektroniske toner, og derfor er der ingen tvivl om, at der er tale om en sang fra Østeuropa. Det kan være en fordel og en ulempe for landet, men sangen har en lille smule kant i forhold til deres modkonkurrenter. Armenien har blot været med i Eurovision siden 2006, og deres bedste placering fik de i 2008, da det blev til en fjerdeplads. I år er landet en af outsiderne til at vinde, og landet har mulighed for at få en topplacering, da sangen både er østeuropæisk, men samtidigt har toner af et europæisk elektronisk nummer.

OM EUROVISION SONG CONTEST 2020

• Eurovision 2020 bliver i år afholdt i Rotterdam i Holland, efter landet strøg helt til tops i Tel Aviv sidste år.

Værterne i år er tv-værterne Erez Tal og Assi Azar, supermodel Bar Refaeli, og KAN-vært Lucy Ayoub, som også var den israelske talsperson ved Eurovision 2018.

• Showet består i år af 41 forskellige lande. De fem største lande Spanien, Italien, Storbritannien, Frankrig og Tyskland bliver omtalt som The Big Five.

Ukraine var oprindeligt tilmeldt, men de valgte at trække sig fra konkurrencen d. 27. februar 2019, hvorfor der kun er 17 deltagere i den ene semifinale.

Danmark er placeret i semifinale 2 med blandt andre Sverige og Norge.

• Den første semifinale bliver afholdt d. 12. maj, mens den anden semifinale løber af stablen d. 14. maj

• Den store finale finder sted d. 16. maj 2020.

Du kan læse mere om Eurovision Song Contest 2020 på eurovisionodds.dk

Opdateret d. 3. februar 2020