odds på champions league 2018/19
Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

Inden længe går starten på verdens mest prestigefulde fodboldturnering, Champions League. Vi giver dig både odds, spilforslag på vinderen, topscoreren og gruppevinderne – og så kigger vi også nærmere på potentielle overraskelser og flops. Herudover får du selvfølgelig et overblik over de bedste odds til Champions League 2018/2019.

Odds på Champions Leagues vinder

Herunder ser du vinderoddsene på Champions League 2018/2019.

Manchester City: Odds 5,25 – SPIL HER >>

Barcelona: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Juventus: Odds 8,00 – SPIL HER >>

Bayern München: Odds 8,50 – SPIL HER >>

Paris SG: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Real Madrid: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Liverpool: Odds 12 – SPIL HER >>

Atletico Madrid: Odds 15 – SPIL HER >>

Tottenham: Odds 26 – SPIL HER >>

Manchester United: Odds 31 – SPIL HER >>

Ifølge LeoVegas er det mest sandsynlige, at Manchester City endelig lykkes med at vinde titlen. Favoritfeltet tæller også prominente klubber som Barcelona, Juventus og Bayern München – mens tiltroen ikke er specielt stor til de forsvarende mestre fra Real Madrid, der altså sendte talismanske Cristiano Ronaldo afsted til Den Gamle Dame forud for sæsonstart.

Vores bud: Juventus vinder CL 2018/2019

Juventus nåede helt frem til Champions League-finalen i både 2015 og 2017, og med købet af Cristiano Ronaldo har Den Gamle Dame signaleret, at man mener titelbuddet alvorligt. Italienerne er brølestærke i organisationen, og nu har de frataget den måske største konkurrent, Real Madrid, sit farligste våben. Juventus vinder Serie A på cruise control hvert år, og kan derfor prioritere den europæiske fodbold højt.

Spil på Juventus som vinder til odds 8,00 >>

Topscorer i CL 18/19 – odds på Ronaldo, Messi og de andre

Vil du spille på en topscorer i Champions League? Så er du havnet det rigtige sted.

Cristiano Ronaldo: Odds 5,50 – SPIL HER >>

Lionel Messi: Odds 5,50 – SPIL HER >>

Sergio Agüero: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Harry Kane: Odds 11 – SPIL HER >>

Mohamed Salah: Odds 11 – SPIL HER >>

Antoine Griezmann: Odds 12 – SPIL HER >>

Robert Lewandowski: Odds 13 – SPIL HER >>

Edinson Cavani: Odds 14 – SPIL HER >>

Neymar: Odds 15 – SPIL HER >>

Kylian Mbappe: Odds 19 – SPIL HER >>

LeoVegas har størst fidus til Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, der tørner ud for henholdsvis Juventus og Barcelona. I næste række kommer Premier League-profilerne Sergio Agüero (Manchester City), Harry Kane (Tottenham) og Mohamed Salah (Liverpool).

Vores bud: Cristiano Ronaldo bliver topscorer i CL 2018/2019

Det er svært at komme uden om Cristiano Ronaldo, når man skal pege på en potentiel topscorer i Champions League. Den portugisiske superstjerne er løbet med topscorertitlen seks gange i træk (fire gange alene, og to gange delt med hhv. Messi og Neymar). Nu spiller Cristiano Ronaldo i Juventus, hvor der indtil videre ikke har været så mange mål i støvlerne – men når scenen bliver europæisk, plejer den ikoniske offensivspiller at vide, hvor målet står.

Spil på Cristiano Ronaldo som topscorer til odds 5,50 >>

odds på champions leagues topscorer

Spil på vinderne i gruppe A – H

Er du klar over, at du kan spille på, hvem der vinder de respektive grupper? Se gruppeodds og vores vinderbud i det følgende.

Gruppe A

Atletico Madrid: Odds 1,55 – SPIL HER >>

Dortmund: Odds 3,75 – SPIL HER >>

Monaco: Odds 8,00 – SPIL HER >>

Club Brugge: Odds 21 – SPIL HER >>

Vores bud: Atletico Madrid

Gruppe B

Barcelona: Odds 1,45 – SPIL HER >>

Tottenham: Odds 4,00 – SPIL HER >>

Inter: Odds 8,50 – SPIL HER >>

PSV: Odds 34 – SPIL HER >>

Vores bud: Barcelona vinder Gruppe B

Gruppe C

PSG: Odds 1,90 – SPIL HER >>

Liverpool: Odds 2,50 – SPIL HER >>

Napoli: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Røde Stjerne: Odds 61 – SPIL HER >>

Vores bud: Liverpool vinder Gruppe C

Gruppe D

Porto: Odds 2,25 – SPIL HER >>

Schalke 04: Odds 2,90 – SPIL HER >>

Galatasaray: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Lokomotiv Moskva: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Vores bud: Porto vinder Gruppe D

Gruppe E

Bayern München: Odds 1,18 – SPIL HER >>

Benfica: Odds 8,75 – SPIL HER >>

Ajax: Odds 11 – SPIL HER >>

AEK Athen: Odds 31 – SPIL HER >>

Vores bud: Benfica vinder Gruppe E

Gruppe F

Manchester City: Odds 1,20 – SPIL HER >>

Lyon: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Hoffenheim: Odds 13 – SPIL HER >>

Shakhtar Donetsk: Odds 18 – SPIL HER >>

Vores bud: Manchester City vinder Gruppe F

Gruppe G

Real Madrid: Odds 1,25 – SPIL HER >>

Roma: Odds 5,00 – SPIL HER >>

CSKA Moskva: Odds 18 – SPIL HER >>

Viktoria Plzen: Odds 36 – SPIL HER >>

Vores bud: Roma vinder Gruppe G

Gruppe H

Juventus: Odds 1,52 – SPIL HER >>

Manchester United: Odds 3,90 – SPIL HER >>

Valencia: Odds 7,50 – SPIL HER >>

Young Boys: Odds 26 – SPIL HER >>

Vores bud: Juventus vinder Gruppe H

Odds senest opdateret d. 18. september kl. 08:52. Odds kan ændre sig.

vinder-odds på champions league

Favoritterne: Vinder City endelig CL? Og hvad med Ronaldos Juventus?

Bookmakernes favoritter til titlen er Manchester City, Barcelona, Juventus, Bayern München, PSG og Real Madrid – i prioriteret rækkefølge. Real Madrid har vundet titlen tre gange i træk, men når de ikke findes blandt de absolutte topfavoritter hos bookmakerne, hænger det naturligvis sammen med, at Cristiano Ronaldo er fortid i klubben. Portugiseren tørner nu ud for Juventus, hvorfor italienerne har fået en mere seriøs kandidatur.

Topfavoritten er Manchester City, som er brølestærkt besat på alle positioner. Pep Guardiola blev hentet til klubben for at sikre Champions League-trofæet, men indtil videre er spanieren floppet med exit i 1/8-finalerne og kvartfinalerne i hhv. 2016/2017 og 2017/2018.

Barcelona vandt senest titlen i 2014/2015-sæsonen, og selvom man aldrig skal afskrive et mandskab med Lionel Messi på holdkortet, er catalanernes spil efterhånden ret forudsigeligt.

Bayern München vandt i 2012/2013, og de var tæt på at spille sig i finalen i den seneste udgave. Ligesom det er tilfældet med Juventus i Italien, har Bayern München i Tyskland så lidt konkurrence, at man kan gå all-in på Champions League sæson efter sæson.

Det dyrtindkøbte PSG-projekt er spændende, men spørgsmålet er, om Neymar og co. måske bliver lullet en smule i søvn i Ligue 1.

Rundt om Champions League 2018/19

Læser du med endnu, fortjener du et par modige forudsigelser.

Dynamitpuljen = Gruppe B

Gruppe B, som består af Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven og Inter, må betegnes som turneringens stærkeste gruppe. Det catalanske klassemandskab har vist højt niveau ved et utal af lejligheder, og Tottenham er et hold, der bare bliver stærkere sæson for sæson. PSV Eindhoven er budt ind med back-to-back CL-gruppespil (og avancerede faktisk i 2015/2016), mens Inter – en tidligere mastodont – er tilbage på den helt store scene.

Årets flop = Manchester City

Pep Guardiola har tilsyneladende fundet opskriften på succes i Premier League, mens det kniber med at indfri det enorme forventningspres i Champions League. I den aktuelle udgave af Europas mest prestigefulde fodboldturnering regnes englænderne som topfavoritter – det kan næsten kun ende med skuffelse. Gruppespillet ser mildest talt overkommeligt ud for Manchester City, men herefter vil sværhedsgraden formentlig stige betragteligt.

Årets overraskelse = Roma

Romerne viste tænder, da de lavede deres mindeværdige comeback mod Barcelona i sidste sæson. De er havnet i en overkommelig gruppe, hvor de bør kunne drille Real Madrid i kampen om førstepladsen.

Årets langgaber = Manchester United

Jose Mourinho er pt. meget udskældt i Manchester United, men han sidder fortsat på trænerposten. Portugiseren har en ekstremt defensiv fodboldfilosofi, og han er ikke ked af ”at parkere bussen”, hvis det er påkrævet. Forvent at se Manchester United forsøge at spille sig videre i Champions League med meget konservativ fodbold.

Årets forsvarsspiller = Virgil van Dijk

Liverpool har set skarpere ud i defensiven end vanligt, og det skyldes ikke mindst Virgil van Dijk, der for alvor er trådt i karakter i centerforsvaret. Han bør få rigeligt at se til, når man tager Jürgen Klopps offensive filosofi in mente, og han ligner en mand, der kan løfte opgaven.