Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

Introduktion

Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For at finde ud af mere om dette og om os, som datastyrer, kan du læse vore Privatlivspolitik.

Denne Cookiepolitik har til formål at gøre det klart for brugerne af hjemmesiden (“dig”) hvordan, hvornår og hvorfor vi bruger cookies.

For informationer om, hvordan du sletter eller blokerer cookies, se venligst afsnittet Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger? nedenfor. Før du foretager dig yderligere med hensyn til cookies, vil vi anbefale dig at læse denne politik.

Hvilke informationer kan du læse om i denne cookiepolitik?

1. Vores brug af cookies

2. Om cookies

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

3.1. Essentielle cookies

3.2 Præference- og funktionalitetscookies

3.3. Statistiske cookies

3.4. Marketing cookies

3.5. Tredjeparts cookies

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

4.2. Ændring i browserindstillinger

4.3. Hvordan deaktiveres Flash cookies

5. Variationsklausul

1. Vores brug af cookies

Enhver browser, der besøger vores hjemmeside, vil modtage cookies fra os. For så vidt som cookies, vi bruger, ikke er strengt nødvendige for at drive vores hjemmeside, vil vi bede dig om at give dit samtykke til vores brug af cookies, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, fordi vi ønsker, at alle vores brugere skal have den bedst mulige brugeroplevelse. Oplysninger, der leveres via cookies, gør det muligt for os at optimere din oplevelse på denne hjemmeside oddsbonussen.dk

Cookies indeholder normalt ikke nogen oplysninger, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvilke personlige data, der er relateret til vores brugere, som bliver behandlet.

Back to top

2. Om cookies

Cookies er små tekstfiler, der placeres på din enhed af hjemmesider, du besøger. Det gør det muligt for hjemmesiden at huske dine handlinger og præferencer (som f.eks. login, sprog, skriftstørrelse og andre visningsindstillinger) over en periode, så du behøver ikke at indtaste dem igen, når du kommer tilbage til hjemmesiden eller går fra en side til en anden. Brugen af cookies hjælper dig med at navigere effektivt mellem sider, de hjælper med at huske dine præferencer og forbedrer din browsing oplevelse på andre måder. Cookies kan også medvirke til at sikre, at den markedsføring, som du ser online, er mere relevant for dig og dine interesser.

Andre teknologier, herunder data, som vi gemmer i din webbrowser eller enhed, identifikatorer, der er knyttet til din enhed og anden software, bruges til lignende formål. I denne politik betegner vi alle disse teknologier som “cookies”.

Cookie kan klassificeres efter deres levetid, det domæne, som de hører til, og opbevaringssted.

Ved levetid, er cookies enten:

  • session cookies, der slettes, når brugeren lukker browseren – session cookies varer kun så længe som selve sessionen (normalt et enkelt besøg hos en hjemmeside eller en browser session).
  • vedholdende cookies, der forbliver i brugerens computer/enhed i en predefineret tidsperiode (medmindre de slettes af brugeren før perioden udløber). Vedholdende cookies hjælper os til at genkende dig, så det er lettere at vende tilbage til vores hjemmeside eller interagere med vores tjeneste uden at skulle logge ind eller ændre dine indstillinger hver gang. Når du er logget ind, forbliver en vedvarende cookie i din browser og vil blive læst igen, når du vender tilbage til vores hjemmeisde.

Hvad angår domænet, som de hører til, er der enten:

  • førstepart cookies, som er angivet af webserveren på den besøgte side og som deler samme domæne, eller
  • tredjepart cookies, som opbevares af et andet domæne end den besøgte sides domæne. Dette kan ske, når hjemmesiden refererer til en fil, som f.eks JavaScript, som ligger uden for sit domæne.

Under hensyntagen til hvor cookies gemmes, er der:

  • browser cookies, som sendes af en hjemmeside og gemmes på brugerens browser. Browser cookies gemmer mindre end Flash cookies, og kun browseren, hvor de gemmes, har adgang til dem.
  • flash cookies er kendt som lokale delbare objekter, og de skiller sig ud fra browser cookies på grund af mængden, typen og måden hvorpå data gemmes. De gemmes uden for browseren, og de kan være tilgængelige fra flere browsere på samme computer.

For at lære mere om cookies, kan du besøge www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Back to top

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

Vi bruger alle de typer af cookies, som er beskrevet ovenfor. En mere detaljeret beskrivelse af vores cookies, deres funktioner og kilder kan findes nedenfor.

3.1. Essentielle cookies

Essentielle cookies er nødvendige, for at vores hjemmeside kan fungere efter bedste evne. De hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktionaliteter, som f.eks. side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Denne type cookies kan bruges til at beskytte og accelerere vores hjemmeside ved automatisk at optimere leveringen af vores indhold. Det er således du får den hurtigste sideindlæsningstid og den bedste ydeevne. Essentielle cookies kan også bruges af sikkerhedsmæssige grunde og til at identificere vores betroede besøgende. De kan filtrere robotter og skelne dem fra legitime brugere, og ikke mindst forhindre enhver form for spamaktivitet på vores hjemmeside.

Disse cookies svarer ikke til nogen bruger-id i vores webapplikation, og cookies lagrer heller ingen personligt identificerbare informationer. Vi anbefaler dig til ikke at slukke for disse cookies. Hvis du indstiller din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, så skal du være opmærksom på, at nogle dele af hjemmeisden ikke vil fungere efterfølgende.

3.2. Præference- og funktionalitetscookies

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske informationer, der ændrer måden hvorpå hjemmesiden opfører sig eller ser ud, såsom dit foretrukne sprog eller den geografiske region, du befinder dig i. De kan også bruges til at tilbyde tjenester, du har bedt om, såsom at se en video, kommentere på en blog eller bruge live chat-tjeneste.

3.3. Statistiske cookies

Statistiske cookies hjælper hjemmesideejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere informationer anonymt. Vi bruger forskellige statistiske cookies for at analysere informationer om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Statistiske cookies kan behandle oplysninger om antallet af besøgende på hjemmesiden, hvor de besøgende kom fra, de sider, som de har besøgt, scrolling aktiviteter, downloads, informationer om brugeragenten, tid brugt på hjemmesiden og omtrentlig geografisk placering af enheden, som du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at udfærdige rapporter, der hjælper os til at forbedre hjemmesiden. Rapporter kan præsenteres visuelt via heat maps og anonymiserede skærmoptagelser. Alle data, vi behandler ved brug af denne type cookies, præsenteres i aggregeret format og/eller pseudonymiseret.

Vi bruger hovedsageligt statistiske cookies, der leveres af Google Analytics, Clicky, Hotjar, Visual Website Optimizer. Vær dog opmærksom på, at vi også kan bruge statistiske cookies fra andre virksomheder, for hvilke tjenester vi måske også bruger til statistiske og analytiske formål.

3.4. Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

Til markedsføringsformål bruger vi hovedsageligt Eloqua, Verizon Media Ad Platforms , OneSignal og Adform cookies på vores hjemmeside. Disse cookies tjener til det formål at tilpasse den måde hvorpå, vi kommunikerer med dig. Hvis du er logget ind på hjemmesiden og accepterer at modtage reklamemateriale, hjælper Eloqua cookies os til at evaluere dine personlige præferencer mod specifikt indhold, som vi yderligere bruger til at levere reklamemateriale til dig, som svarer til dine præferencer.

Vær opmærksom på, at vi muligvis bruger marketingcookies leveret af andre virksomheder. Desuden kan tredjepartscookies (se afsnit nedenfor) blive placeret af vores partnere for at markedsføre deres produkter. Tredjeparts salgsfremmende aktiviteter kan eksempelvis omfatte annoncer, såsom bannere eller mellemliggende annoncer.

Vi opfordrer dig til at besøge www.youronlinechoices.eu for at finde yderligere information om måden, vi reklamerer på, og de valg, der tilbydes i forbindelse med brugen af vores data.

3.5. Tredjeparts cookies

Tredjeparter kan indsætte cookies, når du besøger vores hjemmeside. Dette kan skyldes, at vi har hyret en tredjepart til at yde tjenester på vores vegne. I andre tilfælde skyldes dette, at vores hjemmesider har indhold eller annoncer fra tredjeparter, såsom videoer, nyhedsindhold eller annoncer, der leveres af andre annoncenetværk. Da din browser forbindes til disse tredjeparts webservere for at indhente det pågældende indhold, har tredjeparter mulighed for at indsætte eller læse deres egne cookies på din enhed og indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter på tværs af hjemmesider eller onlinetjenester. Tredjepart tracking cookies kan også være nødvendige for effektiv anvendelse af affiliate links og afviklingen af evt. affiliate aftaler, som vi har på plads.

Back to top

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies. Der er flere måder, du kan deaktivere cookies på.

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

Du kan vælge ikke at blive sporet af nogle af de tredjeparts serviceydere, som vi er afhængige af, ved hjælp af følgende instruktioner:

4.2. Ændringer i browserindstillinger

De mest udbredte webbrowsere giver dig muligheden for at styre de fleste cookies gennem dine browserindstillinger. Husk, at hvis du begrænser hjemmesidernes mulighed for at indsætte cookies, kan du forværre den generelle brugeroplevelse, da den ikke længere vil blive tilpasset til dig.

Hvis du stadig ikke ønsker at modtage cookies fra vores hjemmeside, så kan du ændre dine browserindstillinger på den enhed, du bruger, til at få adgang til vores tjenester. Nedenfor kan du finde instruktioner til, hvordan du deaktiverer cookies hos de mest populære internetbrowsere. Du kan også finde links til sektionen, hvor du kan styre dine cookies, hos de mest populære internetbrowsere. Læs venligst følgende instruktioner omhyggeligt:

  • Internet Explorer: klik på Tools knappen, dernæst på Internet Options. I General fanen, vælg Browser history, klik på Settings. Dernæst klik Select files og vælg de Cookies, du ønsker at deaktivere. Luk derefter vinduet med listen over cookies og klik to gange på OK for at vende tilbage til internettet. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Firefox browser: klik på Firefox Menu ikonet, derefter på Tools knappen, og derefter Options; i vinduet, der vises, skal du vælge Privacy og vælg Remove Specific Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og fjern dem. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Safari: klik på knappen Settings, derefter på Preferences. I vinduet, der vises, vælg Privacy/Security og klik på Show Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og klik på Delete eller Delete All. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Chrome: klik på Google Chrome menuen, dernæst Settings. Nederst på siden skal du klikke på Advanced Settings. I Privacy sektionen skal du klikke på Content Settings. For at deaktivere cookies:
    • Vælg ‘Block sites from storing any data’
    • Klik på ‘Cookies and site data’ og bevæg musen henover hjemmesiden, som har skabt den enkelte Cookie, og klik på X i højre hjørne eller klik på Remove All

    Mere information er tilgængelig her.

  • Safari (mobil) – For mere information besøg venligst følgende link.

For instruktioner om, hvordan du deaktiverer cookies på internetbrowsere, der ikke er angivet ovenfor, bedes du læse den dokumentation, som din browserproducent tilbyder.

4.3.Hvordan deaktiveres Flash cookies

Ændring af browserindstillinger vil ikke fjerne Flash cookies. Hvis du vil deaktivere Flash cookies, kan du få instruktionerne her. Hvis du deaktiverer Flash cookies, vil du ikke have adgang til flere af de funktioner, der gør din oplevelse mere effektiv, og nogle af vores tjenester vil ikke fungere ordentligt.

Back to top

5. Variationsklausul

Det kan blive nødvendigt at ændre i denne cookiepolitik grundet ændringer i tekniske og forretningsmæssige behov, eller for at overholde lovgivningsmæssige krav i EU’s databeskyttelseslov.

Væsentlige ændringer er de, der påvirker dine rettigheder med hensyn til beskyttelse og behandling af dine personlige data. Væsentlige ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) lancering af nye tjenester, udbredelse af nye teknologier og behandling af dine data til nye formål. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i cookiepolitikken, så vil vi give dig besked via vores tjenester eller på anden måde give dig muligheden for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Du vil blive bedt om at godkende behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med den opdaterede privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer dette, vil du muligvis ikke kunne bruge din konto og tjenester, som kun er tilgængelige for registrerede brugere.

Derudover foretager vi fra tid til anden mindre ændringer til vores cookiepolitik. Disse typer af ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) organisatoriske og grammatiske ændringer for at gøre politikken nemmere at læse. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, efter at vi har offentliggjort den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer, betyder det, at behandlingen af dine personlige data er underlagt den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne side for at være fuldt opdateret med de seneste informationer om brugen af cookies.

Back to top

Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

 

Introduktion

Med denne fortrolighedserklæring ønsker, vi at informere alle vors besøgende på vores side (‘dig’) hvilke personoplysningervi indsamler, når du besøger denne hjemmeside, samt hvordan vi anvender og behandler disse oplysninger. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for behandling af personoplysninger indsamlet på denne hjemmeside og ikke til databehandling, der finder sted på andre hjemmesider.

Denne hjemmeside er ejet af:

Denne fortrolighedserklæring er designet til at informere kunder og besøgende på denne hjemmeside (‘dig’) om, hvordan deres personoplysninger indsamles, bruges, gemmes eller på anden måde behandles, mens de browser på denne hjemmeside.

Denne fortrolighedserklæring er gældende fra den 25. maj 2018.

Typer af personoplysninger vi indsamler

Når du besøger vores hjemmeside behandler vi nogle af dine personoplysninger. Vi må indsamle to kategorier af personoplysninger:

Dine elektroniske identifikationsdata og oplysninger om din interaktion med vores partnerede hjemmesider. Elektroniske identifikationsdata indeholder tidspunkt og dato for din adgang til vores hjemmeside, din IP-adresse og den type browser, som du benyttede til til at besøge vores hjemmeside, det operativsystem du benytter, unikke enhedsidentifikatorer samt oplysninger om dit mobilnetværk.

Oplysninger om dine interaktioner med vores partnerwebsteder – uanset om du besøger, registrerer eller deltager i spilaktiviteter på nogen af vores hjemmesider. Disse oplysninger indleveres på et aggregeret niveau og kan ikke knyttes til din identitet.

Sådan behandler vi dine data (ifølge retsgrundlag)

Den legitime interesse for behandling af dine personoplysninger er med til at forbedre vores produkts effektivitet og vores service generelt. Vi bruger denne slags data til at måle den nuværende effektivitet af de annonceringskampagner, der implementeres på vores websted. Desuden er genereret information, der blev indsamlet under dit besøg på vores hjemmeside, også brugt til at forbedre din overordnede brugeroplevelse, at udvikle og forbedre indholdet på vores hjemmeside, sikre og vedligeholde webstedets funktionalitet og forhindre potentielle trusler.

Behandlingen af ​​oplysninger om den browser og det operativsystem, du bruger, er nødvendigt for at sikre, at vores tjenester leveres regelmæssigt. Så vi kan have brug for denne type data for at løse tekniske problemer, hvis de skulle opstå.

Til statistiske formål behandler vi data om dine aktiviteter på vores partnerwebsteder, hvilket er vigtigt for det legitime formål at beregne vores indtægter. Denne form for information om dig er sammenlignet med andre lignende data, som hjælper os med at oprette statistikker om brugen af vores service.

Sådan bruger vi cookies

Når du besøger vores hjemmeside, modtager din browser cookies fra os. Ved at bruge cookies. ønsker vi at give den bedst mulige oplevelse på vores websote, og til alle vores besøgende på internettet. Brug af cookies muliggør forbedring af websitfunktionaliteter, fremme af vores produkter og levering af indhold fra tredjemand. For yderligere oplysninger om, hvordan brugen af cookies fungerer, læs venligst vores Cookie Policy.

Sådan beskytter vi dine data

Vi sørger altid for, at dine data holdes opdaterede og bliver s sikkert. Uautoriseret offentliggørelse eller adgang, uautoriseret offentliggørelse, adgang til uautoriseret brug, potentielle data brud og andre ulovlige former for databehandling.

Baseret på vors forretningsmæssige behov og sikkerhedskrav, behandler vi personoplysninger, som vi samler tilstrækkeligt.

Dine rettigheder

  • Ret til adgang: Du har ret til at bede os om de personoplysninger, som vi har indsamlet
  • Ret til retskaffelse: Du har ret til at anmode om korrektion eller sletning af dine personoplysninger, som du finder unøjagtige
  • Ret til at blive glemt: Også kendt som retten til at slette, kan du kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Det kan ske i forskellige tilfælde: når dataene ikke længere er nødvendige; når du har trukket samtykke tilbage, og der ikke er noget andet lovligt grundlag, som vi kan fortsætte med at behandle det når du er indsigelse mod forarbejdning og der ikke er nogen overordnet legitim grund til at fortsætte når dataene er blevet behandlet korrekt, eller når dataene er blevet slettet for at overholde en juridisk forpligtelse
  • Ret til at begrænse behandling: Du har ret til, under begrænsede omstændigheder, at anmode om, at vi begrænser vores brug og behandler dine personoplysninger
  • Ret til indsigelse mod forarbejdning: Du har ret til, under begrænsede omstændigheder, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • Ret til data portabilitet: Du har ret til at anmode om overførsel af dine personoplysninger som vi behandler til en anden enhed, uden hindring fra os, hvis undersøgte transmission er teknisk muligt
  • Ret til at inddrage samtykke: Du har ret til at inddrage dit samtykke til enhver tid
  • Ret til at indgive en klage: Du har ret til at indgive en klage inden din lokale eller danske databeskyttelsesmyndighed hvis du føler gjorde dine rettigheder er i strid. Hvis du føler dig gjorde dine personoplysninger rettigheder er blevet overtrådt, eller hvis du har spørgsmål eller tvivl om behandlingen af ​​dine personoplysninger på denne hjemmeside, eller hvis du ønsker at sende os anmodningen angår dine rettigheder, kan du kontakte os på

Dataselskab og datastyring

I henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR”) er dataindhold defineret som “identificeret eller identificerbare fysiske personer”. Da personlig databehandling, der kan forekomme på vores hjemmeside, handler om dine personoplysninger, anses du for at være dataindhold. Derfor kan du således benytte dig af dine rettigheder, der ydes af GDPR.

Datastyring er den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab med andre personer) bestemmer, hvilke formål og hvilken måde personoplysninger der er, og som skal behandles. Med henblik på denne fortrolighedserklæring fastlægger vi derfor formålet med og midlerne til behandling af dine personoplysninger på denne hjemmeside. Vi anser os for at være en dataansvarlig over dine personoplysninger. At udøve datastyring skaber en forpligtelse, til at beskytte dine data med yderste forsigtighed og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Tredjepartsmodtagere, som vi deler dine data med

Vi kan muligvis dele dine personoplysninger med tredjeparts enheder. Disse enheder hjælper (f.eks. Analyser, vedligeholdelse, markedsføring, udvikling, forbedring af funktionaliteten).Under GDPR antager tredjemand, der behandler dine data, dataprocessorernes rolle. De er involveret i forarbejdning. Der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder din sikkerhed. Vi vil tage de nødvendig skridt for at sikre dine personoplysninger.

Det er også muligt, at vi kan dele dine personoplysninger med offentlige myndigheder og retshåndhævende organer, hvis vi er forpligtede eller lovligt forpligtede til at gøre det.

Overførsel til modtagere fra tredjelande

Som det blev nævnt i det foregående afsnit, sikrer vi, at du har det rette niveau for databeskyttelse, hvis vi overfører dine personoplysninger uden for EØS.

Der er tre kategorier af modtagere fra tredjelande, hvortil dine data kan overføres:

  • Modtager baseret i USA i overensstemmelse med Privacy Shield Framework. Du kan læse mere om denne ramme her
  • En modtager er et land, der anses for at have et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau, godkendt af Europa-Kommissionen. En liste over lande, der giver et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, er tilgængelig her
  • En modtager fra et land, der ikke har et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, ifølge Europa-Kommissionen. I så fald vil vi bruge kontrakter (databeskyttelsesaftaler), som kræver, at modtageren beskytter dine personoplysninger med de samme standarder som det ville være inden for EØS og gennemføre passende sikkerhedsforanstaltninger som defineret i den gældende databeskyttelseslov og især GDPR

Ændringer i fortrolighedserklæringen

Vi kan fra tid til anden opdatere denne politik, hvis vi finder det nødvendigt, og derfor foreslår vi, at du regelmæssigt gennemgår denne side.Der kan være to typer af ændringer, der kan finde sted: væsentlige og / eller mindre. Væsentlige ændringer kan forekomme, når vi ændrer måden at behandle dine personoplysninger på. Denne ændring kan påvirke dine rettigheder og forpligtelser vedrørende behandling af dine personoplysninger (fx hvis vi anvender nye tjenester på vores hjemmeside, der har væsentlig betydning for, hvordan vi behandler personoplysninger). Mindre ændringer har ingen indflydelse på dine rettigheder og forpligtelser vedrørende behandling af dine personoplysninger (fx sproglige korrektioner eller forbedringer, nye skrifttyper eller stilarter). Hvis der sker ændringer, vil du blive underrettet på forhånd, så du har mulighed for at gennemgå ændringerne, før opdateringerne effektueres.