Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Introduktion

 

Vi ønsker at være gennemsigtige over for vores brugere om, hvordan vi indsamler og bruger deres data. For at finde ud af mere om dette og om os, som datastyrer, kan du læse vore Privatlivspolitik.
Denne Cookiepolitik har til formål at gøre det klart for brugerne af hjemmesiden (“dig”) hvordan, hvornår og hvorfor vi bruger cookies.

For informationer om, hvordan du sletter eller blokerer cookies, se venligst afsnittet Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger? nedenfor. Før du foretager dig yderligere med hensyn til cookies, vil vi anbefale dig at læse denne politik.

Hvilke informationer kan du læse om i denne cookiepolitik.

1. Vores brug af cookies

2. Om cookies

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

3.1. Essentielle cookies

3.2 Præference- og funktionalitetscookies

3.3. Statistiske cookies

3.4. Marketing cookies

3.5. Tredjeparts cookies

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

4.2. Ændring i browserindstillinger

4.3. Hvordan deaktiveres Flash cookies

5. Variationsklausul

1. Vores brug af cookies

Enhver browser, der besøger vores hjemmeside, vil modtage cookies fra os. For så vidt som cookies, vi bruger, ikke er strengt nødvendige for at drive vores hjemmeside, vil vi bede dig om at give dit samtykke til vores brug af cookies, når du besøger vores hjemmeside første gang.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside, fordi vi ønsker, at alle vores brugere skal have den bedst mulige brugeroplevelse. Oplysninger, der leveres via cookies, gør det muligt for os at optimere din oplevelse på denne hjemmeside.

Cookies indeholder normalt ikke nogen oplysninger, der personligt identificerer en bruger, men personlige oplysninger, som vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er gemt i og hentet fra cookies. I vores privatlivspolitik kan du læse mere om, hvilke personlige data, der er relateret til vores brugere, som bliver behandlet.
Back to top

2. Om cookies

Cookies er små tekstfiler, der placeres på din enhed af hjemmesider, du besøger. Det gør det muligt for hjemmesiden at huske dine handlinger og præferencer (som f.eks. login, sprog, skriftstørrelse og andre visningsindstillinger) over en periode, så du behøver ikke at indtaste dem igen, når du kommer tilbage til hjemmesiden eller går fra en side til en anden. Brugen af cookies hjælper dig med at navigere effektivt mellem sider, de hjælper med at huske dine præferencer og forbedrer din browsing oplevelse på andre måder. Cookies kan også medvirke til at sikre, at den markedsføring, som du ser online, er mere relevant for dig og dine interesser.

Andre teknologier, herunder data, som vi gemmer i din webbrowser eller enhed, identifikatorer, der er knyttet til din enhed og anden software, bruges til lignende formål. I denne politik betegner vi alle disse teknologier som “cookies”.

Cookie kan klassificeres efter deres levetid, det domæne, som de hører til, og opbevaringssted.
Ved levetid, er cookies enten:

  • session cookies, der slettes, når brugeren lukker browseren – session cookies varer kun så længe som selve sessionen (normalt et enkelt besøg hos en hjemmeside eller en browser session). 
  • vedholdende cookies, der forbliver i brugerens computer/enhed i en predefineret tidsperiode (medmindre de slettes af brugeren før perioden udløber). Vedholdende cookies hjælper os til at genkende dig, så det er lettere at vende tilbage til vores hjemmeside eller interagere med vores tjeneste uden at skulle logge ind eller ændre dine indstillinger hver gang. Når du er logget ind, forbliver en vedvarende cookie i din browser og vil blive læst igen, når du vender tilbage til vores hjemmeisde.

Hvad angår domænet, som de hører til, er der enten:

  • førstepart cookies, som er angivet af webserveren på den besøgte side og som deler samme domæne, eller
  • tredjepart cookies, som opbevares af et andet domæne end den besøgte sides domæne. Dette kan ske, når hjemmesiden refererer til en fil, som f.eks JavaScript, som ligger uden for sit domæne.

Under hensyntagen til hvor cookies gemmes, er der:

  • browser cookies, som sendes af en hjemmeside og gemmes på brugerens browser. Browser cookies gemmer mindre end Flash cookies, og kun browseren, hvor de gemmes, har adgang til dem.
  • Flash cookies er kendt som lokale delbare objekter, og de skiller sig ud fra browser cookies på grund af mængden, typen og måden hvorpå data gemmes. De gemmes uden for browseren, og de kan være tilgængelige fra flere browsere på samme computer.

For at lære mere om cookies, kan du besøge www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Back to top

3. Hvilke cookies bruger vi og hvad er deres formål?

Vi bruger alle de typer af cookies, som er beskrevet ovenfor. En mere detaljeret beskrivelse af vores cookies, deres funktioner og kilder kan findes nedenfor.

3.1. Essentielle cookies

Essentielle cookies er nødvendige, for at vores hjemmeside kan fungere efter bedste evne. De hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktionaliteter, som f.eks. side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Denne type cookies kan bruges til at beskytte og accelerere vores hjemmeside ved automatisk at optimere leveringen af vores indhold. Det er således du får den hurtigste sideindlæsningstid og den bedste ydeevne. Essentielle cookies kan også bruges af sikkerhedsmæssige grunde og til at identificere vores betroede besøgende. De kan filtrere robotter og skelne dem fra legitime brugere, og ikke mindst forhindre enhver form for spamaktivitet på vores hjemmeside.

Disse cookies svarer ikke til nogen bruger-id i vores webapplikation, og cookies lagrer heller ingen personligt identificerbare informationer. Vi anbefaler dig til ikke at slukke for disse cookies. Hvis du indstiller din browser til at blokere eller advare dig om disse cookies, så skal du være opmærksom på, at nogle dele af hjemmeisden ikke vil fungere efterfølgende.

3.2. Præference- og funktionalitetscookies

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske informationer, der ændrer måden hvorpå hjemmesiden opfører sig eller ser ud, såsom dit foretrukne sprog eller den geografiske region, du befinder dig i. De kan også bruges til at tilbyde tjenester, du har bedt om, såsom at se en video, kommentere på en blog eller bruge live chat-tjeneste.
 
 
 

3.3. Statistiske cookies

Statistiske cookies hjælper hjemmesideejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere informationer anonymt. Vi bruger forskellige statistiske cookies for at analysere informationer om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Statistiske cookies kan behandle oplysninger om antallet af besøgende på hjemmesiden, hvor de besøgende kom fra, de sider, som de har besøgt, scrolling aktiviteter, downloads, informationer om brugeragenten, tid brugt på hjemmesiden og omtrentlig geografisk placering af enheden, som du bruger til at få adgang til vores hjemmeside. Vi bruger disse oplysninger til at udfærdige rapporter, der hjælper os til at forbedre hjemmesiden. Rapporter kan præsenteres visuelt via heat maps og anonymiserede skærmoptagelser. Alle data, vi behandler ved brug af denne type cookies, præsenteres i aggregeret format og/eller pseudonymiseret.
Vi bruger hovedsageligt statistiske cookies, der leveres af Google Analytics, Clicky, Hotjar, Visual Website Optimizer. Vær dog opmærksom på, at vi også kan bruge statistiske cookies fra andre virksomheder, for hvilke tjenester vi måske også bruger til statistiske og analytiske formål.
 
 

3.4. Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

Til markedsføringsformål bruger vi hovedsageligt Eloqua og Adform cookies på vores hjemmeside. Disse cookies tjener til det formål at tilpasse den måde hvorpå, vi kommunikerer med dig. Hvis du er logget ind på hjemmesiden og accepterer at modtage reklamemateriale, hjælper Eloqua cookies os til at evaluere dine personlige præferencer mod specifikt indhold, som vi yderligere bruger til at levere reklamemateriale til dig, som svarer til dine præferencer.

Vær opmærksom på, at vi kan bruge marketing cookies, der leveres af andre virksomheder, for hvilke tjenester vi kan bruge til markedsføring. 

3.5. Tredjeparts cookies

Tredjeparter kan indsætte cookies, når du besøger vores hjemmeside. Dette kan skyldes, at vi har hyret en tredjepart til at yde tjenester på vores vegne. I andre tilfælde skyldes dette, at vores hjemmesider har indhold eller annoncer fra tredjeparter, såsom videoer, nyhedsindhold eller annoncer, der leveres af andre annoncenetværk. Da din browser forbindes til disse tredjeparts webservere for at indhente det pågældende indhold, har tredjeparter mulighed for at indsætte eller læse deres egne cookies på din enhed og indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter på tværs af hjemmesider eller onlinetjenester. Tredjepart tracking cookies kan også være nødvendige for effektiv anvendelse af affiliate links og afviklingen af evt. affiliate aftaler, som vi har på plads.

Back to top

4. Hvordan kan jeg ændre mine cookieindstillinger?

Du kan til enhver tid vælge at deaktivere nogle eller alle cookies. Der er flere måder, du kan deaktivere cookies på.

4.1. Frameld tredjeparts service vi bruger

Du kan vælge ikke at blive sporet af nogle af de tredjeparts serviceydere, som vi er afhængige af, ved hjælp af følgende instruktioner:

4.2. Ændringer i browserindstillinger

De mest udbredte webbrowsere giver dig muligheden for at styre de fleste cookies gennem dine browserindstillinger. Husk, at hvis du begrænser hjemmesidernes mulighed for at indsætte cookies, kan du forværre den generelle brugeroplevelse, da den ikke længere vil blive tilpasset til dig.

Hvis du stadig ikke ønsker at modtage cookies fra vores hjemmeside, så kan du ændre dine browserindstillinger på den enhed, du bruger, til at få adgang til vores tjenester. Nedenfor kan du finde instruktioner til, hvordan du deaktiverer cookies hos de mest populære internetbrowsere. Du kan også finde links til sektionen, hvor du kan styre dine cookies, hos de mest populære internetbrowsere. Læs venligst følgende instruktioner omhyggeligt:

  • Internet Explorer: klik på Tools knappen, dernæst på Internet Options. I General fanen, vælg Browser history, klik på Settings. Dernæst klik Select files og vælg de Cookies, du ønsker at deaktivere. Luk derefter vinduet med listen over cookies og klik to gange på OK for at vende tilbage til internettet. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Firefox browser: klik på Firefox Menu ikonet, derefter på Tools knappen, og derefter Options; i vinduet, der vises, skal du vælge Privacy og vælg Remove Specific Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og fjern dem. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Safari: klik på knappen Settings, derefter på Preferences. I vinduet, der vises, vælg Privacy/Security og klik på Show Cookies. Vælg de cookies, som du ønsker at deaktivere og klik på Delete eller Delete All. Flere instruktioner er tilgængelige her.
  • Chrome: klik på Google Chrome menuen, dernæst Settings. Nederst på siden skal du klikke på Advanced Settings. I Privacy sektionen skal du klikke på Content Settings. For at deaktivere cookies:
    • Vælg ‘Block sites from storing any data’;
    • Klik på ‘Cookies and site data’ og bevæg musen henover hjemmesiden, som har skabt den enkelte Cookie, og klik på X i højre hjørne eller klik på Remove All.

Mere information er tilgængelig her.

  • Safari (mobil) – For mere information besøg venligst følgende link.

For instruktioner om, hvordan du deaktiverer cookies på internetbrowsere, der ikke er angivet ovenfor, bedes du læse den dokumentation, som din browserproducent tilbyder.

4.3.Hvordan deaktiveres Flash cookies

Ændring af browserindstillinger vil ikke fjerne Flash cookies. Hvis du vil deaktivere Flash cookies, kan du få instruktionerne her. Hvis du deaktiverer Flash cookies, vil du ikke have adgang til flere af de funktioner, der gør din oplevelse mere effektiv, og nogle af vores tjenester vil ikke fungere ordentligt.

Back to top

5. Variationsklausul

Det kan blive nødvendigt at ændre i denne cookiepolitik grundet ændringer i tekniske og forretningsmæssige behov, eller for at overholde lovgivningsmæssige krav i EU’s databeskyttelseslov.

Væsentlige ændringer er de, der påvirker dine rettigheder med hensyn til beskyttelse og behandling af dine personlige data. Væsentlige ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) lancering af nye tjenester, udbredelse af nye teknologier og behandling af dine data til nye formål. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i cookiepolitikken, så vil vi give dig besked via vores tjenester eller på anden måde give dig muligheden for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Du vil blive bedt om at godkende behandlingen af dine personlige data i overensstemmelse med den opdaterede privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer dette, vil du muligvis ikke kunne bruge din konto og tjenester, som kun er tilgængelige for registrerede brugere.

Derudover foretager vi fra tid til anden mindre ændringer til vores cookiepolitik. Disse typer af ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) organisatoriske og grammatiske ændringer for at gøre politikken nemmere at læse. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, efter at vi har offentliggjort den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer, betyder det, at behandlingen af dine personlige data er underlagt den opdaterede cookiepolitik med mindre ændringer.

Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne side for at være fuldt opdateret med de seneste informationer om brugen af cookies.

Back to top
a

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

 

Introduktion

Med denne fortrolighedserklæring ønsker, vi at informere alle vors besøgende på vores side (‘dig’) hvilke personoplysningervi indsamler, når du besøger denne hjemmeside, samt hvordan vi anvender og behandler disse oplysninger. Denne fortrolighedserklæring gælder kun for behandling af personoplysninger indsamlet på denne hjemmeside og ikke til databehandling, der finder sted på andre hjemmesider.

Denne hjemmeside er ejet af:

Denne fortrolighedserklæring er designet til at informere kunder og besøgende på denne hjemmeside (‘dig’) om, hvordan deres personoplysninger indsamles, bruges, gemmes eller på anden måde behandles, mens de browser på denne hjemmeside.

Denne fortrolighedserklæring er gældende fra den 25. maj 2018.

Typer af personoplysninger vi indsamler

Når du besøger vores hjemmeside behandler vi nogle af dine personoplysninger. Vi må indsamle to kategorier af personoplysninger:

Dine elektroniske identifikationsdata og oplysninger om din interaktion med vores partnerede hjemmesider. Elektroniske identifikationsdata indeholder tidspunkt og dato for din adgang til vores hjemmeside, din IP-adresse og den type browser, som du benyttede til til at besøge vores hjemmeside, det operativsystem du benytter, unikke enhedsidentifikatorer samt oplysninger om dit mobilnetværk.

Oplysninger om dine interaktioner med vores partnerwebsteder – uanset om du besøger, registrerer eller deltager i spilaktiviteter på nogen af vores hjemmesider. Disse oplysninger indleveres på et aggregeret niveau og kan ikke knyttes til din identitet.

Sådan behandler vi dine data (ifølge retsgrundlag)

Den legitime interesse for behandling af dine personoplysninger er med til at forbedre vores produkts effektivitet og vores service generelt. Vi bruger denne slags data til at måle den nuværende effektivitet af de annonceringskampagner, der implementeres på vores websted. Desuden er genereret information, der blev indsamlet under dit besøg på vores hjemmeside, også brugt til at forbedre din overordnede brugeroplevelse, at udvikle og forbedre indholdet på vores hjemmeside, sikre og vedligeholde webstedets funktionalitet og forhindre potentielle trusler.

Behandlingen af ​​oplysninger om den browser og det operativsystem, du bruger, er nødvendigt for at sikre, at vores tjenester leveres regelmæssigt. Så vi kan have brug for denne type data for at løse tekniske problemer, hvis de skulle opstå.

Til statistiske formål behandler vi data om dine aktiviteter på vores partnerwebsteder, hvilket er vigtigt for det legitime formål at beregne vores indtægter. Denne form for information om dig er sammenlignet med andre lignende data, som hjælper os med at oprette statistikker om brugen af vores service.

Sådan bruger vi cookies

Når du besøger vores hjemmeside, modtager din browser cookies fra os. Ved at bruge cookies. ønsker vi at give den bedst mulige oplevelse på vores websote, og til alle vores besøgende på internettet. Brug af cookies muliggør forbedring af websitfunktionaliteter, fremme af vores produkter og levering af indhold fra tredjemand. For yderligere oplysninger om, hvordan brugen af cookies fungerer, læs venligst vores Cookie Policy.

Sådan beskytter vi dine data

Vi sørger altid for, at dine data holdes opdaterede og bliver s sikkert. Uautoriseret offentliggørelse eller adgang, uautoriseret offentliggørelse, adgang til uautoriseret brug, potentielle data brud og andre ulovlige former for databehandling.

Baseret på vors forretningsmæssige behov og sikkerhedskrav, behandler vi personoplysninger, som vi samler tilstrækkeligt.

Dine rettigheder

  • Ret til adgang: Du har ret til at bede os om de personoplysninger, som vi har indsamlet
  • Ret til retskaffelse: Du har ret til at anmode om korrektion eller sletning af dine personoplysninger, som du finder unøjagtige
  • Ret til at blive glemt: Også kendt som retten til at slette, kan du kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Det kan ske i forskellige tilfælde: når dataene ikke længere er nødvendige; når du har trukket samtykke tilbage, og der ikke er noget andet lovligt grundlag, som vi kan fortsætte med at behandle det når du er indsigelse mod forarbejdning og der ikke er nogen overordnet legitim grund til at fortsætte når dataene er blevet behandlet korrekt, eller når dataene er blevet slettet for at overholde en juridisk forpligtelse
  • Ret til at begrænse behandling: Du har ret til, under begrænsede omstændigheder, at anmode om, at vi begrænser vores brug og behandler dine personoplysninger
  • Ret til indsigelse mod forarbejdning: Du har ret til, under begrænsede omstændigheder, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • Ret til data portabilitet: Du har ret til at anmode om overførsel af dine personoplysninger som vi behandler til en anden enhed, uden hindring fra os, hvis undersøgte transmission er teknisk muligt
  • Ret til at inddrage samtykke: Du har ret til at inddrage dit samtykke til enhver tid
  • Ret til at indgive en klage: Du har ret til at indgive en klage inden din lokale eller danske databeskyttelsesmyndighed hvis du føler gjorde dine rettigheder er i strid. Hvis du føler dig gjorde dine personoplysninger rettigheder er blevet overtrådt, eller hvis du har spørgsmål eller tvivl om behandlingen af ​​dine personoplysninger på denne hjemmeside, eller hvis du ønsker at sende os anmodningen angår dine rettigheder, kan du kontakte os på

Dataselskab og datastyring

I henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (“GDPR”) er dataindhold defineret som “identificeret eller identificerbare fysiske personer”. Da personlig databehandling, der kan forekomme på vores hjemmeside, handler om dine personoplysninger, anses du for at være dataindhold. Derfor kan du således benytte dig af dine rettigheder, der ydes af GDPR.

Datastyring er den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab med andre personer) bestemmer, hvilke formål og hvilken måde personoplysninger der er, og som skal behandles. Med henblik på denne fortrolighedserklæring fastlægger vi derfor formålet med og midlerne til behandling af dine personoplysninger på denne hjemmeside. Vi anser os for at være en dataansvarlig over dine personoplysninger. At udøve datastyring skaber en forpligtelse, til at beskytte dine data med yderste forsigtighed og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Tredjepartsmodtagere, som vi deler dine data med

Vi kan muligvis dele dine personoplysninger med tredjeparts enheder. Disse enheder hjælper (f.eks. Analyser, vedligeholdelse, markedsføring, udvikling, forbedring af funktionaliteten).Under GDPR antager tredjemand, der behandler dine data, dataprocessorernes rolle. De er involveret i forarbejdning. Der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder din sikkerhed. Vi vil tage de nødvendig skridt for at sikre dine personoplysninger.

Det er også muligt, at vi kan dele dine personoplysninger med offentlige myndigheder og retshåndhævende organer, hvis vi er forpligtede eller lovligt forpligtede til at gøre det.

Overførsel til modtagere fra tredjelande

Som det blev nævnt i det foregående afsnit, sikrer vi, at du har det rette niveau for databeskyttelse, hvis vi overfører dine personoplysninger uden for EØS.

Der er tre kategorier af modtagere fra tredjelande, hvortil dine data kan overføres:

  • Modtager baseret i USA i overensstemmelse med Privacy Shield Framework. Du kan læse mere om denne ramme her
  • En modtager er et land, der anses for at have et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau, godkendt af Europa-Kommissionen. En liste over lande, der giver et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, er tilgængelig her
  • En modtager fra et land, der ikke har et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, ifølge Europa-Kommissionen. I så fald vil vi bruge kontrakter (databeskyttelsesaftaler), som kræver, at modtageren beskytter dine personoplysninger med de samme standarder som det ville være inden for EØS og gennemføre passende sikkerhedsforanstaltninger som defineret i den gældende databeskyttelseslov og især GDPR

Ændringer i fortrolighedserklæringen

Vi kan fra tid til anden opdatere denne politik, hvis vi finder det nødvendigt, og derfor foreslår vi, at du regelmæssigt gennemgår denne side.Der kan være to typer af ændringer, der kan finde sted: væsentlige og / eller mindre. Væsentlige ændringer kan forekomme, når vi ændrer måden at behandle dine personoplysninger på. Denne ændring kan påvirke dine rettigheder og forpligtelser vedrørende behandling af dine personoplysninger (fx hvis vi anvender nye tjenester på vores hjemmeside, der har væsentlig betydning for, hvordan vi behandler personoplysninger). Mindre ændringer har ingen indflydelse på dine rettigheder og forpligtelser vedrørende behandling af dine personoplysninger (fx sproglige korrektioner eller forbedringer, nye skrifttyper eller stilarter). Hvis der sker ændringer, vil du blive underrettet på forhånd, så du har mulighed for at gennemgå ændringerne, før opdateringerne effektueres.

odds på ufc
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Conor McGregor gør comeback i UFC, når han søndag d. 7. oktober kl. 04:00 (dansk tid) skal i oktagonen mod Khabib Nurmagomedov. Du kender formentlig allerede McGregor, men hvem er den 29-årige russer, han skal kæmpe mod? Vi giver dig de bedste odds på MMA-kampen, og så gør vi dig selvfølgelig klogere på Nurmagomedov..

Spil på McGregor mod Khabib Nurmagomedov

> Få odds 9 på Khabib eller odds 14 på McGregor* (vilkår gælder)

I dette afsnit får du markedets bedste odds på kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor.

Hvem vinder kampen?
Khabib Nurmagomedov: Odds 1,67 – SPIL HER >>

Conor McGregor: Odds 2,50 – SPIL HER >>

Går kampen tiden ud?
Ja: Odds 4,25 – SPIL HER >>

Nej: Odds 1,25 – SPIL HER >>

Hvordan afgøres kampen?
Nurmagomedov på KO, TKO, submission eller DQ: Odds 2,10 – SPIL HER >>

Nurmagomedov på point eller teknisk afgørelse: Odds 5,00 – SPIL HER >>

Uafgjort: Odds 67,00 – SPIL HER >>

McGregor på KO, TKO, submission eller DQ: Odds 2,62 – SPIL HER >>

McGregor på point eller teknisk afgørelse: Odds 13,00 – SPIL HER >>

Antal omgange
Over 2,5: Odds 2,10 – SPIL HER >>

Under 2,5: Odds 1,72 – SPIL HER >>

Odds senest opdateret d. 1/10 kl. 16:28. Odds kan ændre sig.

Analyse: McGregor er underdog d. 7. oktober

Conor McGregor er sjældent bleg for at tale sig selv op i pressen, og den irske MMA-kæmper, der senest prøvede kræfter med boksning mod legendariske Floyd Mayweather, har da også et pænt CV. Det er dog ikke uden pletter, og McGregor har faktisk tabt tre af sine 24 professionelle kampe. Det seneste nederlag kom på submission mod Nate Diaz i 2016.

Hans modstander, Khabib Nurmagomedov, er ubesejret i sporten. Han har 26 sejre i 26 kampe, og han råder over en sublim freestyle wrestling-teknik. Conor McGregor vil gå efter det tidlige knockout, men hvis det glipper, kan han komme i store problemer mod den meget udholdende russer, hvis vinderchancer forøges, jo længere kampen bliver. Hvis det bliver klammeri, bør Conor McGregor ikke kunne matche sin modstander, og derfor er han underdog d. 7. oktober.

De to MMA-kæmpere har haft en ekstrem rivalisering med trashtalk uden for oktagonen, der blandt kulminerede med The Notorious’ vanvittige busangreb (rettet mod netop Khabib Nurmagomedov). Der er således lagt op til en ond affære, når de to fightere mødes i Las Vegas.

Vi hælder til teknisk sublime Nurmagomedov, der kan trække på både freestyle wrestling, sambo og judo, når han skal duellere mod hårdtslående McGregor, som ikke har været i oktagonen siden november 2016.

Spil på Khabib Nurmagomedov til odds 1,62 >>

Bookmakere med odds Khabib vs McGregor

En række bookmakere er selvfølgelig allerede ude med odds på titelkampen, og vi anbefaler de følgende for dig:

LeoVegas) Khabib vs. McGregor: 1,60 – 2,35

Nordicbet) Khabib vs. McGregor: 1,67 – 2,20

888sport) Khabib vs. McGregor: 1,60 – 2,35

Betfair) Khabib vs. McGregor: 1,57 – 2,50

bwin) Khabib vs. McGregor: 1,65 – 2,25

Bookmakerne er enige om, at det er Khabib Nurmagomedov, der fortjener favoritværdigheden.

Khabib – hvem er han?

Khabib Nurmagomedov er en 29-årig russisk MMA-kæmper. Han er ubesejret i sporten og præsterer et imponerende CV, der tæller 26 sejre i 26 kampe. Han har otte sejre på KO/TKO, otte sejre på submission og 10 sejre på decision. Khabib Nurmagomedov, der går under navnet ”The Eagle”, var senest i oktagonen d. 7. april 2018, hvor han erobrede den vakante letvægtstitel med en sejr på decision mod Al Iaquinta.

Kampsport ligger i blodet hos Khabib Nurmagomedov, hvis far har en historik inden for wrestling, judo og sambo. Og netop disse discipliner er Khabib Nurmagomedov blevet tæsket igennem fra en ung alder. I 2009 og 2010 vandt ”The Eagle” back-to-back guldmedaljer ved VM i Combat Sambo, og det er i høj grad teknikkerne fra netop sambo og freestyle wrestling, russeren trækker på i sine UFC-kampe. Khabib Nurmagomedov er et bæst på gulvet, og hvis han først får fat i sine modstandere, er han voldsomt overlegen. Han er kendt som en meget udholdende fighter, og kan han undgå at lade sig provokere af Conor McGregors øretæveindbydende adfærd, så bør han også kunne køre ireren træt i Las Vegas d. 7. oktober.

Khabib Nurmagomedov udkæmpede sine første 16 kampe i Rusland og Ukraine, men han har allerede optrådt i USA otte gange (og i Las Vegas tre gange). I sin seneste kamp mod Al Iaquinta, som blev afviklet i Brooklyn, dominerede russeren stort set i samtlige fem runder – og dermed var der aldrig tvivl om udfaldet.

> Få odds 9 på Khabib eller odds 14 på McGregor* (vilkår gælder)

odds på champions league 2018/19
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Inden længe går starten på verdens mest prestigefulde fodboldturnering, Champions League. Vi giver dig både odds, spilforslag på vinderen, topscoreren og gruppevinderne – og så kigger vi også nærmere på potentielle overraskelser og flops. Herudover får du selvfølgelig et overblik over de bedste odds til Champions League 2018/2019.

Odds på Champions Leagues vinder

Herunder ser du vinderoddsene på Champions League 2018/2019.

Manchester City: Odds 5,25 – SPIL HER >>

Barcelona: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Juventus: Odds 8,00 – SPIL HER >>

Bayern München: Odds 8,50 – SPIL HER >>

Paris SG: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Real Madrid: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Liverpool: Odds 12 – SPIL HER >>

Atletico Madrid: Odds 15 – SPIL HER >>

Tottenham: Odds 26 – SPIL HER >>

Manchester United: Odds 31 – SPIL HER >>

Ifølge LeoVegas er det mest sandsynlige, at Manchester City endelig lykkes med at vinde titlen. Favoritfeltet tæller også prominente klubber som Barcelona, Juventus og Bayern München – mens tiltroen ikke er specielt stor til de forsvarende mestre fra Real Madrid, der altså sendte talismanske Cristiano Ronaldo afsted til Den Gamle Dame forud for sæsonstart.

Vores bud: Juventus vinder CL 2018/2019

Juventus nåede helt frem til Champions League-finalen i både 2015 og 2017, og med købet af Cristiano Ronaldo har Den Gamle Dame signaleret, at man mener titelbuddet alvorligt. Italienerne er brølestærke i organisationen, og nu har de frataget den måske største konkurrent, Real Madrid, sit farligste våben. Juventus vinder Serie A på cruise control hvert år, og kan derfor prioritere den europæiske fodbold højt.

Spil på Juventus som vinder til odds 8,00 >>

Topscorer i CL 18/19 – odds på Ronaldo, Messi og de andre

Vil du spille på en topscorer i Champions League? Så er du havnet det rigtige sted.

Cristiano Ronaldo: Odds 5,50 – SPIL HER >>

Lionel Messi: Odds 5,50 – SPIL HER >>

Sergio Agüero: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Harry Kane: Odds 11 – SPIL HER >>

Mohamed Salah: Odds 11 – SPIL HER >>

Antoine Griezmann: Odds 12 – SPIL HER >>

Robert Lewandowski: Odds 13 – SPIL HER >>

Edinson Cavani: Odds 14 – SPIL HER >>

Neymar: Odds 15 – SPIL HER >>

Kylian Mbappe: Odds 19 – SPIL HER >>

LeoVegas har størst fidus til Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, der tørner ud for henholdsvis Juventus og Barcelona. I næste række kommer Premier League-profilerne Sergio Agüero (Manchester City), Harry Kane (Tottenham) og Mohamed Salah (Liverpool).

Vores bud: Cristiano Ronaldo bliver topscorer i CL 2018/2019

Det er svært at komme uden om Cristiano Ronaldo, når man skal pege på en potentiel topscorer i Champions League. Den portugisiske superstjerne er løbet med topscorertitlen seks gange i træk (fire gange alene, og to gange delt med hhv. Messi og Neymar). Nu spiller Cristiano Ronaldo i Juventus, hvor der indtil videre ikke har været så mange mål i støvlerne – men når scenen bliver europæisk, plejer den ikoniske offensivspiller at vide, hvor målet står.

Spil på Cristiano Ronaldo som topscorer til odds 5,50 >>

odds på champions leagues topscorer

Spil på vinderne i gruppe A – H

Er du klar over, at du kan spille på, hvem der vinder de respektive grupper? Se gruppeodds og vores vinderbud i det følgende.

Gruppe A

Atletico Madrid: Odds 1,55 – SPIL HER >>

Dortmund: Odds 3,75 – SPIL HER >>

Monaco: Odds 8,00 – SPIL HER >>

Club Brugge: Odds 21 – SPIL HER >>

Vores bud: Atletico Madrid

Gruppe B

Barcelona: Odds 1,45 – SPIL HER >>

Tottenham: Odds 4,00 – SPIL HER >>

Inter: Odds 8,50 – SPIL HER >>

PSV: Odds 34 – SPIL HER >>

Vores bud: Barcelona vinder Gruppe B

Gruppe C

PSG: Odds 1,90 – SPIL HER >>

Liverpool: Odds 2,50 – SPIL HER >>

Napoli: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Røde Stjerne: Odds 61 – SPIL HER >>

Vores bud: Liverpool vinder Gruppe C

Gruppe D

Porto: Odds 2,25 – SPIL HER >>

Schalke 04: Odds 2,90 – SPIL HER >>

Galatasaray: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Lokomotiv Moskva: Odds 7,00 – SPIL HER >>

Vores bud: Porto vinder Gruppe D

Gruppe E

Bayern München: Odds 1,18 – SPIL HER >>

Benfica: Odds 8,75 – SPIL HER >>

Ajax: Odds 11 – SPIL HER >>

AEK Athen: Odds 31 – SPIL HER >>

Vores bud: Benfica vinder Gruppe E

Gruppe F

Manchester City: Odds 1,20 – SPIL HER >>

Lyon: Odds 9,00 – SPIL HER >>

Hoffenheim: Odds 13 – SPIL HER >>

Shakhtar Donetsk: Odds 18 – SPIL HER >>

Vores bud: Manchester City vinder Gruppe F

Gruppe G

Real Madrid: Odds 1,25 – SPIL HER >>

Roma: Odds 5,00 – SPIL HER >>

CSKA Moskva: Odds 18 – SPIL HER >>

Viktoria Plzen: Odds 36 – SPIL HER >>

Vores bud: Roma vinder Gruppe G

Gruppe H

Juventus: Odds 1,52 – SPIL HER >>

Manchester United: Odds 3,90 – SPIL HER >>

Valencia: Odds 7,50 – SPIL HER >>

Young Boys: Odds 26 – SPIL HER >>

Vores bud: Juventus vinder Gruppe H

Odds senest opdateret d. 18. september kl. 08:52. Odds kan ændre sig.

vinder-odds på champions league

Favoritterne: Vinder City endelig CL? Og hvad med Ronaldos Juventus?

Bookmakernes favoritter til titlen er Manchester City, Barcelona, Juventus, Bayern München, PSG og Real Madrid – i prioriteret rækkefølge. Real Madrid har vundet titlen tre gange i træk, men når de ikke findes blandt de absolutte topfavoritter hos bookmakerne, hænger det naturligvis sammen med, at Cristiano Ronaldo er fortid i klubben. Portugiseren tørner nu ud for Juventus, hvorfor italienerne har fået en mere seriøs kandidatur.

Topfavoritten er Manchester City, som er brølestærkt besat på alle positioner. Pep Guardiola blev hentet til klubben for at sikre Champions League-trofæet, men indtil videre er spanieren floppet med exit i 1/8-finalerne og kvartfinalerne i hhv. 2016/2017 og 2017/2018.

Barcelona vandt senest titlen i 2014/2015-sæsonen, og selvom man aldrig skal afskrive et mandskab med Lionel Messi på holdkortet, er catalanernes spil efterhånden ret forudsigeligt.

Bayern München vandt i 2012/2013, og de var tæt på at spille sig i finalen i den seneste udgave. Ligesom det er tilfældet med Juventus i Italien, har Bayern München i Tyskland så lidt konkurrence, at man kan gå all-in på Champions League sæson efter sæson.

Det dyrtindkøbte PSG-projekt er spændende, men spørgsmålet er, om Neymar og co. måske bliver lullet en smule i søvn i Ligue 1.

Rundt om Champions League 2018/19

Læser du med endnu, fortjener du et par modige forudsigelser.

Dynamitpuljen = Gruppe B

Gruppe B, som består af Barcelona, Tottenham, PSV Eindhoven og Inter, må betegnes som turneringens stærkeste gruppe. Det catalanske klassemandskab har vist højt niveau ved et utal af lejligheder, og Tottenham er et hold, der bare bliver stærkere sæson for sæson. PSV Eindhoven er budt ind med back-to-back CL-gruppespil (og avancerede faktisk i 2015/2016), mens Inter – en tidligere mastodont – er tilbage på den helt store scene.

Årets flop = Manchester City

Pep Guardiola har tilsyneladende fundet opskriften på succes i Premier League, mens det kniber med at indfri det enorme forventningspres i Champions League. I den aktuelle udgave af Europas mest prestigefulde fodboldturnering regnes englænderne som topfavoritter – det kan næsten kun ende med skuffelse. Gruppespillet ser mildest talt overkommeligt ud for Manchester City, men herefter vil sværhedsgraden formentlig stige betragteligt.

Årets overraskelse = Roma

Romerne viste tænder, da de lavede deres mindeværdige comeback mod Barcelona i sidste sæson. De er havnet i en overkommelig gruppe, hvor de bør kunne drille Real Madrid i kampen om førstepladsen.

Årets langgaber = Manchester United

Jose Mourinho er pt. meget udskældt i Manchester United, men han sidder fortsat på trænerposten. Portugiseren har en ekstremt defensiv fodboldfilosofi, og han er ikke ked af ”at parkere bussen”, hvis det er påkrævet. Forvent at se Manchester United forsøge at spille sig videre i Champions League med meget konservativ fodbold.

Årets forsvarsspiller = Virgil van Dijk

Liverpool har set skarpere ud i defensiven end vanligt, og det skyldes ikke mindst Virgil van Dijk, der for alvor er trådt i karakter i centerforsvaret. Han bør få rigeligt at se til, når man tager Jürgen Klopps offensive filosofi in mente, og han ligner en mand, der kan løfte opgaven.

nyhed fra nordicbet
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Vi har taget hul på januar måned i 2018, og det betyder, at transfervinduet er åbent hos Nordicbet. Hvis du skifter til bookmakeren inden d. 1. februar, får du en særlig Transfer Window Bonus på helt op til 2.500 kr. Bonussen består af den klassiske 100 % indbetalingsbonus på op til 1.000 kr. + Transfer Window bonusser på op til 6 x 250 kr.

Nordicbet Transfer BonusDetaljer
BonusbeløbOp til 2.500 kr
Bonus inkludererOp til 1.000 kr. + Transfer Window bonusser på op til 6 x 250 kr
Type bonusMatch bonus
Nordicbet BonusKlik her

Få din Transfer Window Bonus hos Nordicbet

1. Opret en konto hos Nordicbet – KLIK HER!

2. Indbetal op til 1.000 kr. og få en 100 % indbetalingsbonus.

3. Modtag 6 x 250 kr. i Transfer Window bonusser i løbet af de første seks måneder af 2018.

Skift til Nordicbet og få transferbonusser

Nordicbets særlige januar-kampagne er for nye spillere, der opretter en konto mellem d. 1. januar og d. 31. januar 2018. For spillere, der opretter sig i denne periode, har bookmakeren krydret den sædvanlige velkomstbonus med en særlig Transfer Window Bonus, der udbetales i månedlige rater af 250 kr. Du får din månedlige rate udbetalt, når du har omsat for 1.000 kr. til mindst odds 1,50 i den pågældende måned. Du kan i alt få seks Transfer Window Bonus udbetalinger frem mod d. 30. juni.

Læs også om: Nordicbets velkomstbonus

Gennemspilskrav
Den klassiske 100 % indbetalingsbonus skal gennemspilles i alt seks gange til mindst odds 2,00 indenfor 60 dage, inden en udbetaling kan foretages. De månedlige rater af 250 kr. har et gennemspilskrav på tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage.

Regler og vilkår gælder.

optakt til DK-kamp
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Det danske herrelandshold i fodbold skal på en enormt vigtig udebaneopgave denne tirsdag, hvor VM-skæbnen afgøres i en direkte duel med Irland. Det omvendte opgør endte med 0-0, og derfor er spændingen intakt forud for playoff-returen på Aviva Stadium. Kan Danmark sikre adgang til VM 2018, eller er irerne stærke nok til at slukke for det danske VM-håb? Vi kigger nærmere på kampen med optakt, odds, skader og forventede startopstillinger i denne artikel. Irland – Danmark fløjtes i gang tirsdag d. 14. november kl. 20:45 og kan overværes på Kanal 5.

Odds på Irland – Danmark

Bookmakerne regner med, at Irland og Danmark kommer til at udkæmpe et meget jævnbyrdigt playoff-opgør i det irske. Danskerne regnes pt. for smalle favoritter.

Hvem vinder kampen?

Irland: 3,10 – SPIL HER!

Uafgjort: 3,00 – SPIL HER!

Danmark: 2,80 – SPIL HER!

Antal mål

Over 2,5 mål: 3,05 – SPIL HER!

Under 2,5 mål: 1,44 – SPIL HER!

Handicap (1-0)

Irland: 1,49 – SPIL HER!

Uafgjort: 4,00 – SPIL HER!

Danmark: 6,40 – SPIL HER!

Startopstillinger, skader og karantæner til Irland – DK

Hverken Irland eller Danmark ventes at foretage de store ændringer i kølvandet på 0-0-resultatet fra det omvendte opgør. En oplagt irsk ændring er dog et bytte mellem Callum O’Dowda og David Meyler på midtbanen. Sidstnævnte sad ude med karantæne i det omvendte opgør, men han kan være med igen her.

Irland manglede James McCarthy, Sean Maguire og Richard Keogh i det omvendte opgør, og trioen sidder ude med skader igen her. Til gengæld var det positivt for irerne, at både Jeff Hendrick og Stephen Ward blev klar i tide.

Danmark måtte klare sig uden både Riza Durmisi og Henrik Dalsgaard senest, og de to back-spillere er ude igen. Nicolai Jørgensen var blevet klar til kamp, og han fik samtlige 90 minutter. Nicklas Bendtner fik bare 20 minutter på banen, og den formstærke Rosenborg-angriber kæmper for mere tid på landsholdet.

Eftersom der ikke blev uddelt en eneste advarsel i det omvendte opgør, har hverken Irland eller Danmark karantæneproblemer til opgøret.

Irlands forventede startopstilling: Randolph – Christie, Duffy, Clark, Ward – Arter, Brady, Meyler, Hendrick – McClean, Murphy.

Danmarks forventede startopstilling: Schmeichel – Ankersen, Kjær, Bjelland, Larsen – Kvist, Eriksen, Delaney – Cornelius, Jørgensen, Sisto.

Betting: Få mål og stort playoff-drama i Irland – Danmark

Det hele endte 0-0, da holdene i lørdags krydsede klinger i Telia Parken. Overskriften ”Irland ville ikke, Danmark kunne ikke” synes rimelig oven på et kampforløb, hvor irerne til tider forsvarede sig med samtlige 10 markspillere, mens danskerne forgæves forsøgte at finde huller i den irske forsvarsmur. Forud for kampen havde Åge Hareide givet udtryk for, at 0-0 ikke ville være noget dårligt resultat, og det var åbenlyst for enhver, at Martin O’Neill havde samme overbevisning i det irske trænersæde. Resultatet fastholder spændingen frem mod tirsdagens VM-playoffbrag i Irland, hvor det sagtens kan blive lige så taktisk og målfattigt. Eftersom Irland ikke fik scoret på udebane, bliver de nødt til at forsøge at holde Christian Eriksen og co. fra fadet på Aviva Stadium, da blot en enkelt dansk scoring kan blive fatal. Formår Danmark at score i ordinær tid, skal Irland nemlig score mindst to gange for at avancere samlet.

Den danske offensiv var blevet boostet med Nicolai Jørgensens comeback senest, men Feyenoord-angriberens indflydelse var til at overse. I kvalifikationen generelt har Christian Eriksen været den klart største danske trussel, men det er man selvfølgelig opmærksomme på i det irske, hvorfor Tottenham-spilleren kommer til at opleve tæt oppasning i hele kampen. Og skulle Christian Eriksen eller en anden dansker slippe igennem, så har Darren Randolph i Irland-målet vist, at han har gode plankeværks-egenskaber.

Hvordan ser det så ud med Irlands scoringsmuligheder? Mens der er et par kompetente spillere i den irske offensiv, er det først og fremmest defensiven, der har været imponerende i kvalifikationen. Derfor spår vi Irland svære vilkår i bestræbelserne på at komme på tavlen mod Danmark, der har leveret solide kollektive forsvarspræstationer af flere omgange. Kasper Schmeichel har holdt buret rent i tre af de fem seneste kvalifikationskampe, og det virker som om, at arbejdsopgaverne er fint afstemt i den danske defensiv.

En enkelt scoring kan sagtens blive kampafgørende her, og vi synes, at værdien ligger i et spil på maksimalt ét mål i opgøret.

Vores bud: Der kommer under 1,5 mål i kampen til odds 2,40 hos Betfair.

Læs også om: Betfair velkomstbonus

Optakt: Irland – Danmark d. 14. november 2017

– Irland har ikke formået at kvalificere sig til VM-slutrunden siden 2002.

– I 2009 nåede irerne frem til kvalifikationens playoff-fase (ligesom nu). Her røg man ud på en meget kontroversiel episode, hvor Thierry Henry tog hånden til hjælp for at sende Frankrig videre til slutrunden.

– Danmark missede VM-kvalifikationen til 2014 i Brasilien, men deltog så sent som i 2010.

– I 2010 fik Danmark én sejr og to nederlag i gruppespillet, hvorfor dette blev endestationen.

– Både Irland og Danmark har en kvartfinale som bedste resultat ved VM.

 

– Irland har præsteret 2-2-1 (4-2) på hjemmebane i VM-kvalifikationen indtil videre.

– James McClean er den mest scorende irske spiller (fire mål).

– Danmark har leveret 3-1-1 (10-5) på udebane i VM-kvalifikationen før dette opgør.

– Christian Eriksen er den danske topscorer (otte mål).

– Christian Eriksen fører også for Danmark på assist-listen (tre oplæg).

 

– Irland har holdt buret rent i samtlige deres tre seneste kvalifikationskampe.

– Samtlige de otte seneste irske kvalifikationskampe er gået under linjen på 2,5 mål.

– Danmark har spillet til nul i to af deres tre seneste kvalifikationskampe.

– Fire af danskernes otte seneste kvalifikationskampe er gået under linjen på 2,5 mål.

– Det omvendte opgør mellem Irland og Danmark var nationernes første møde i 10 år.

Scenarier: Hvilke resultater sender Danmark videre?

Eftersom det første opgør er færdigafviklet, kender vi nu betingelserne for det danske avancement til VM-slutrunden i 2018. Den omvendte kamp endte 0-0, og det efterlader os med følgende:

– Hvis kampen ender med irsk sejr, kommer Danmark ikke med til VM 2018.

– Hvis kampen ender med en målrig pointdeling (som 1-1, 2-2, 3-3 osv.), kommer Danmark med til VM 2018.

– Hvis kampen ender med dansk sejr, kommer Danmark med til VM 2018.

– Hvis kampen ender med 0-0, skal der spilles forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence.

optakt rumaenien danmark
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Et meget vigtigt opgør i VM kvalifikationen finder sted, når Danmark tager til Stadionul Dr. Constantin Radulescu for at møde Rumænien. Danmark vandt senest i VM-kvallen over Kazakhstan, mens Rumænien tabte på hjemmebane til Polen. Danmark har dog ikke været skarpe udebane på det seneste, men kan Danmark besejre Rumænien i den vigtige VM-kval kamp, og dermed komme tættere på en VM-billet?  Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Rumænien – Danmark, som spilles søndag den 26. marts klokken 20.45. Du kan se kampen på Kanal 5.

Odds på Rumænien – Danmark

Bookmakerne tror, at det bliver en meget tæt kamp mellem Rumænien og Danmark. Bookmakerne ser dog Danmark som smalle favoritter.

Hvem vinder kampen?
Rumænien: 2,95 (bwin)
Uafgjort: 3,10 (Danske Spil)
Danmark: 2,70 (bwin)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,50 (888sport)
Under 2,5 mål: 1,54 (Betsafe)

Handicap (1-0)
Rumænien: 1,50 (bet365)
Uafgjort: 4,25 (888sport)
Danmark: 5,60 (888sport)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Den rumænske trup har ikke så mange internationale, kendte navne i truppen. De mest kendte er Fiorentinas førstemålmand Ciprian Tatatusana, Napoli-forsvaren Vlad Chriches og spydspidsen fra Bursaspor Bogdan Stancu. Mange af de andre spillere spiller i den rumænske liga, mens der er et par stykker som til dagligt spiller i den belgiske liga. Rumænerne må undvære Stancu, da han er ude med en skade. Det giver plads til Claudiu Kesurü, som også er en yderst farlig spiller. Han er topscorer for Ludogorets i Bulgarien, og han scorede blandt mod FCK, da de to hold spillede.

Hareide har sendt Kasper Dolberg hjem til Ajax, da han har en lyskenskade. Derudover har Åge Hareide ladet blive Viktor Fischer og Pierre-Emil Højbjerg blive hjemme grundet manglende spilletid og kamptræning i deres respektive klubber. Nikolai Jørgensen har også døjet med småskavanker, men han burde være klar fra start alligevel.

Rumæniens forventet startopstilling: (4-2-3-1): Tatarusanu – Benzar, Grigore, Chiriches, Tosca  – Prepelita, Marin – Popa, Stanciu, Chipciu – Kesurü

Danmarks forventet startopstilling: (3-4-1-2) Schmeichel – Kjær, Christensen, Vestergaard – Ankersen, Kvist, Delaney, Durmisi – Eriksen – Jørgensen, Cornelius

Betting: Danmark vinder den vigtige udekamp

Det bliver en meget spændende kamp, når Rumænien tager imod Danmark på Arena Nationala. Begge hold er pressede inden opgøret, og et nederlag til et af holdene vil få fatale konsekvenser for deres videre kvalifikation til VM i 2018. Danmark tabte noget overraskende til Montenegro på hjemmebane, og derfor har danskerne været presset siden den kamp. Rumænien tabte deres seneste hjemmekamp med 0-3 til topholdet Polen, og man skal langt tilbage for at finde den sidste hjemmesejr for rumænerne. Sidste sejr kom d. 3. juni 2016 mod Georgien i en venskabskamp. I VM-kvalen har Rumænien tabt til Polen og spillet uafgjort med Montenegro på hjemmebane, og her har holdet kun scoret én gang. Danmarks udebanestatistik er heller ikke noget at tabe hurra for. Danmark har kun fået to point i otte udekampe. Deres seneste udebanesejr var over Serbien i 2014, så det er ved at være længe siden, at Danmarks drenge har vundet på fremmed græs. Det bliver med garanti en meget intens kamp, hvor begge hold godt kan være lidt påpasselige med at åbne for meget op for modstanderen. Danmark har muligvis formstærke Nikolai Jørgensen og Andreas Cornelius på toppen, og de kommer til at skulle slås med de rumænske forsvarsspillere. Christian Eriksen bliver en af de vigtigste spillere for Danmark, da han kommer til at fordele spillet, og dermed er være med til at skabe danske målchancer. Vi tror ikke, at Danmark får mange chancer, men de chancer, som de får, udnytter danskerne. Vi spiller derfor på, at Danmark tager sejren over Rumænien, og dermed kommer et skridt tættere på VM. Montenegro møder samtidigt topholdet Polen, hvor et nederlag til Montenegro er en mulighed. Derfor er kampen ekstra vigtig.

Danmark vinder over Rumænien til odds 2,70 hos bwin.

Læs også: bet365s velkomstbonus

Optakt: Danmark kæmper på udebane

Rumænien er ikke prangende på hjemmebane. De har både tabt til Polen og Albanien i kvalkampe, mens holdet en del gange har spillet uafgjort mod blandt andet Bulgarien, Spanien og Finland. Rumænien er placeret som nummer 39 på verdensranglisten, og de har det seneste tid rykket op af listen. Holdet er placeret som nummer fire i gruppen efter Polen, Montenegro og Danmark. Rumænien har vundet over Armenien med hele 0-5. Derudover har holdet spillet uafgjort med Kazakhstan og Montenegro, mens det er blevet til et nederlag til topholdet Polen.

Rumænien har scoret seks mål i fire kampe. Rumænerne lavede dog fem ud af seks mål i kampen mod Armenien. Rumænernes topscorer er Adrian Popa, og han har scoret to mål. Holdets største profil er nok målmand Ciprian Tatatusana fra Fiorentina. Han står fast for Serie A-klubben, og han bliver en nøglespiller i kampen mod Danmark. Rumænien har kun lukket fire mål ind i fire kampe. Her er det kun Polen, der for alvor har formået at åbne deres forsvar, da de vandt med 0-3.

Tidligere var Rumænien meget stærke på hjemmebane, og i 2013 fik holdet både point med Grækenland og Argentina. Holdet har dog ikke vundet deres seneste fire hjemmekampe.

Danmark har ikke været godt spillende på udebane. De har ikke vundet udekamp siden november 2014. Danskerne har blandt andet tabt Portugal, Sverige, Skotland, Polen og modstanderne fra Rumænien. Danmark er placeret som nummer 48 på verdensranglisten, og her er modstanderne fra Rumænien ni pladser bedre end Danmark.

Danmark må undvære Ajax-spydspidsen Kasper Dolberg, og Danmark må derfor sætte sin lid til Nikolai Jørgensen, Andreas Cornelius eller Martin Braithwaite. Danskerne vandt deres seneste kamp mod Kazakhstan med 4-1 i VM-kvalen, og det gjorde, at Danmark spillede sig tilbage i kampen om en plads til VM. Christian Eriksen fra Tottenham er Danmarks topscorer med tre mål, og han bliver også en vigtig spiller for danskerne.

Danmark har kun scoret fire mål i de sidste otte kampe, og den seneste udekamp i VM-kvalen tabte Danmark med 2-3 til topholdet Polen. Det bliver derfor en meget vigtig kamp for Danmark. De er placeret som nummer tre i gruppen med seks point. De har et point op til Montenegro på andenpladsen, mens Polen er stukket af på førstepladsen. Danmark har vundet over Kazakhstan og Armenien i gruppen, mens det er blevet til nederlag til både Polen og Montenegro.

De to hold har mødt hinanden syv gange tidligere. Her har Rumænien vundet tre gange, mens danskerne har fået tre point i to tilfælde. Deres sidste møde var i 2014, hvor Rumænien vandt sikkert med 2-0 på Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

optakt manchester city liverpool
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Både Manchester City og Liverpool har hårdt brug for en sejr for at følge med Chelsea på førstepladsen. Tottenham er inde for rækkevidde, og med en sejr til et af holdene, kan de komme meget tæt på Tottenham. Det bliver ihvertfald en kamp mellem to angrebsivrige hold, så det bliver næsten med garanti en underholdende affære. Vinder Manchester City, der er placeret som nummer tre i Premier League? Eller bliver det Liverpool på fjerdepladsen, som dermed kan gå forbi Manchester City i tabellen med en sejr? Vi bringer her optakt og odds på Manchester City – Liverpool som spilles søndag d. 19. marts klokken 17.30 på Tv3 SPORT 2 eller via live stream hos ViaPlay.

Odds på Manchester City – Liverpool

Bookmakerne er klar med odds på topkampen mellem Manchester City og Liverpool i Premier League.

Hvem vinder kampen?

Manchester City: 2,03 (NordicBet)

Uafgjort: 3,75 (NordicBet)

Liverpool: 3,80 (Betfair)

Antal mål

Over 2,5 mål: 1,67 (888sport)
Under 2,5 mål: 2,28 (Betsafe)

Handicap (0-1)

Manchester City: 3,40 (888sport)

Uafgjort: 4,00 (bet365)

Liverpool: 1,85 (bwin)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Manchester Citys forventede startopstilling: (4-1-4-1) Caballero – Clichy, Kolarov, Stones, Sagna – Fermandinho – Sane, De Bruyne, Silva, Sterling – Aguero

Liverpools forventede startopstilling: (4-3-3) Mignolet – Clyne, Matip, Klavan, Milner – Wijnaldum, Can, Lallana – Mane, Origi, Coutinho

Manchester City må se bort fra Ilkay Gündogan og Gabriel Jesus, som begge er ude med længerevarende skader. Vincent Kompany er til gengæld tilbage i træning efter en måneds skadespause.

Liverpool må undvære Jordan Henderson og Danny Ings, da de begge sidder ude med skader. Daniel Sturridge er tvivlsom til kampen, mens Roberto Firmino er tilbage i træning efter en lårskade.

Ingen af holdene har spillere i karantæne.

Betting: Over 2,5 mål

Opgørene mellem Manchester City og Liverpool byder stort set altid på masser af scoringer, og det er sjældent, at de to hold går fra en kamp mod hinanden, uden at de begge er kommet på tavlen. Sidste kamp var dog en undtagelse, da Liverpool vandt opgøret med 1-0. I ni ud af 17 opgør mellem de to klubber på Etihad Stadium er kampen endt med over 2,5 mål. Vi tror på, at begge hold gerne frem på banen, og det kan komme til at koste i begge ender. Liverpool har det dårligste forsvar af de to hold, hvis man kigger på de to holds målscorer. Begge hold scorer til gengæld mange mål, da Liverpool har banket 60 mål i kassen, mens Manchester City næsten følger trop med 53 mål indtil videre i Premier League.

Vi tror ikke på, at Manchester City og Liverpool kan holde målet rent, og at vi derfor får seværdig og underholdende kamp med en masse mål. Det bliver sandsynligt et meget målrigt opgør, som de to hold har spillet så mange gange før. Der er stor chance for, at nettene kommer til at blafre bag begge målmænd, og et spil på, at der kommer over 2,5 i kampen er derfor et godt spil

Der scores over 2,5 mål til odds 1,67 hos 888sport.

Læs også: Anmeldelse af 888sport

Optakt: Ligner en åben og målrig kamp – som sædvanligt

Liverpool ligger nummer fem i Premier League efter 16 sejre, syv uafgjorte og fem nederlag. Mange Liverpool-fans troede og håbede, at flotte sejr over Tottenham for et par runder siden – som var The Reds første Premier League-sejr i 2017 – ville blive et vendepunkt, der kunne føre flere gode resultater med sig. Det blev dog ikke tilfældet, da Klopps mandskab gæstede Leicester i runden efter, hvorfra de måtte rejse hjem med et 3-1-nederlag i bagagen. Derefter har de fået sig to sejre over Arsenal og Burnley, og der er dermed tilbage på rette spor igen.

Manchester City er placeret på tredjepladsen, hvor de har et point ned til Liverpool, og de har endda spillet én kamp mindre. City røg ud af Champions League tidligere på ugen efter et nederlag på 3-1 til Monaco. Holdet er dermed presset til at gøre det godt i Premier League, og Manchester City har også spillet godt. Før nederlaget til Monaco havde Manchester City heller ikke tabt i 10 kampe i træk, og de scorede mål på samlebånd. Manchester City har farlige Sergio Aguero på toppen, og han har scoret 12 mål i Premier League indtil videre.  Det bliver nøglen til sejr for Josep Guardiolas tropper, at Sergio Aguero får gang i målscoringen i kampen, da de muligvis kun spiller med ham på toppen.

Manchester City og Liverpool spiller som regel altid seværdige kampe, når de møder hinanden, men i sidste opgør vandt Liverpool over Manchester City med 1-0 på Anfield Road. Før denne kamp havde holdene dog scoret 15 mål samlet i fire Premier League-kampe. Sidst de to hold mødtes på Etihad Stadium vandt Liverpool med hele 1-4. Det var tilbage i 2015, men Manchester CIty har noget at hævne sig på. City har nemlig ikke vundet over Liverpool i de seneste fem opgør, og Liverpool har dermed godt fat i Guardiolas tropper for tiden.

Manchester City har haft lidt problemer med at vinde deres hjemmekampe, da hele fem ud af 13 hjemmekampe er endt i et uafgjort resultat. Manchester City har til gengæld kun tabt én hjemmekamp i denne sæson, og det var til Chelsea i december måned sidste år. Den seneste hjemmekamp i Premier League endte med et skuffende 0-0 resultat med Stoke, men før denne kamp besejrede City Huddersfield i FA Cuppen, Monaco i Champions League og Swansea i Premier League meget sikkert.

Liverpool har tabt fire ud af 14 Premier League-udekampe, som de indtil videre har spillet i denne sæson, mens fire er endt uafgjort. Ser man på de sidste fire udekampe, har The Reds kun fået én sejr, så her er holdet lidt i problemer. De har tabt til Leicester og Hull i de seneste to udekampe, mens det blev til en sejr over Plymouth i FA Cuppen.

Med en sejr i lørdagens kamp kan Manchester City overtage andenpladsen fra Tottenham, hvis de ikke vinder. De kan dermed komme et skridt tættere på Chelsea på førstepladsen.

Hvis Liverpool henter tre point mod Mancester City, kan holdet komme tættere på Manchester City på tredjepladsen, men Jürgen Klopps tropper har spillet en kamp mere end Manchester City.

 

optakt ajax football club copenhagen
Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

FCK fik en drømmestart, da hollænderne gæstede Parken, og Ståle Solbakkens tropper endte da også med en 2-1-sejr og dermed et udmærket udgangspunkt for returkampen i Amsterdam. Københavnerne må dog forvente at blive sat under et massivt pres på Amsterdam Arena, hvor Ajax sædvanligvis er meget stærke. Kan FCK sikre en plads i Europas Leagues kvartfinaler, eller må løverne rejse slukørede hjem fra Holland? Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på Ajax – FCK, som spilles torsdag den 16. marts klokken 21.05. Du kan se kampen på Kanal 5.

Odds på Ajax – FC København

Bookmakerne er klar med odds på returopgøret i Europa League-ottendedelsfinalen mellem Ajax og FCK.

Hvem vinder kampen?
Ajax: 1,75 (888sport)
Uafgjort: 3,70 (Betfair)
FCK: 5,50 (Bet365)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,05 (Bet365)
Under 2,5 mål: 1,78 (Nordicbet)

Handicap (0-1)
Ajax: 2,95 (888sport)
Uafgjort: 3,50 (Bwin)
FCK: 2,25 (Bet365)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Ajax Amsterdam forventet startopstilling: (4-3-3) Onana – Veltman, Sanchez, Viergever, Sinkgraven – Ziyech, Schöne, van de Beek – Traoré, Dolberg, Younes

FC København forventet startopstilling: (4-4-2) Olsen – Ankersen, Okore, Johansson, Augustinsson – Toutouh, Matic, Kvist, Verbic – Santander, Cornelius

Ajax-angriberen Pelle Clement meldes tvivlsom, men han ville efter al sandsynlighed alligevel ikke være i spil til kampen mod FCK. Resten af truppen er skadesfri.

Rasmus Falk er blevet skadet, og han kommer derfor ikke til at deltage i det vigtige returopgør. Det samme gælder for Nikolaj Thomsen og Danny Amankwaa, som fortsat døjer med skader. Til gengæld ser Benjamin Verbic til at være på vej tilbage i fulde omdrejninger, da han startede inde i weekendens kamp mod Esbjerg, hvor det blev til cirka en times spil for sloveneren.

Både Ajax og FCK må undvære deres normale anførere, idet Davy Klaassen og Mathias Zanka Jørgensen sidder ude med karantæne grundet for mange gule kort.

I den første kamp måtte Peter Bosz undvære karantæneramte Joël Veltman og Davison Sanchez, som normalt er faste startere i Ajax-forsvaret, men de er begge klar til at deltage i returopgøret i Amsterdam. 

Betting: Hollænderne løber med sejren

FCK endte med sejren i den første kamp, men i perioder var de i store problemer. Hollænderne er dygtige til at kontrollere kampene, og både Younes, Dolberg og Traoré viste prøver på deres evner i den første kamp. Klaassen sidder ude med karantæne, men Bosz har den dygtige Ziyech stående klar i kulissen, og Klaassen bliver formentlig lettere at erstatte, end Zanka gør hos FCK.

Zanka og Johansson har sammen spillet på højt internationalt niveau igennem det meste af sæsonen, og det ligner et stort tab for løverne, at Solbakken er tvunget til at skulle spille med en ny konstellation i midterforsvaret. Okore er en god stopper, men han mangler kamptræning, og det kan blive straffet af Ajax dygtige offensive kræfter.

Omvendt får Ajax de to forsvarsspillere Joël Veltman og Davison Sanchez tilbage, og det vil formenlig stabilisere forsvaret hos hollænderne. De to profiler er faste mænd på holdkortet, og man må gå ud fra, at de kommer til at erstatte Tete og De Ligt, som spillede henholdsvis højreback og midtstopper i den første kamp.

Ajax er uhyggeligt stærke på hjemmebane, og selvom FCK har leveret fine resultater på udebane i denne sæson, så er Amsterdam ArenA et meget svært sted at være på besøg. Hollænderne har vundet 15 ud af de sidste 16 hjemmekampe, mens en enkelt er endt uafgjort, og Ajax er således meget sejrsvante, når de spiller foran deres egne fans.

Der er lagt op til en nervepirrende og højintens kamp, når Ajax og FCK skal duellere om, hvem der skal videre til kvartfinalerne i Europa League, og vi frygter, at hollænderne trækker det længste strå. Vi krydser fingre for FCK men sætter en håndfuld mønter på en Ajax-sejr.

Du kan få odds 1,75 på 1-tallet hos 888sport.

Læs også: 888sports velkomstbonus

Optakt: Ajax er overbevisende i Amsterdam

Ajax har spillet 13 hjemmekampe i denne sæsons Æresdivision, og de har vundet ti af dem, mens kun en enkelt er blevet tabt – og det var lige i starten af den nye sæson. Siden nederlaget har Amsterdam-holdet spillet 16 kampe på Amsterdam Arena – i alle turneringer – og heraf er det blevet til 15 sejre og en enkelt uafgjort. Hollænderne har således ikke tabt hjemme siden september måned.

FCK har dog også en rigtig fin statistik, hvis man ser på deres udebanekamp i denne sæson. Her er det kun blevet til et enkelt nederlag, da man tabte til Leicester i oktober, og siden da har københavnerne vundet ni kampe og spillet én uafgjort. Den uafgjorte kamp faldt i sidste Superliga-spillerunde, hvor FCK måtte nøjes med 1-1 mod FC Nordsjælland.

Ajax vandt weekendens kamp mod Twente med 3-0 – i en kamp hvor Kasper Dolberg desuden noterede sig for to scoringer. Bosz’ mandskab er dog fortsat fire point efter Feyenoord, som fører Æresdivisionen.

FCK spillede mod Esbjerg i søndags, og her kunne løverne hente en 2-0-sejr til trods for, at Solbakken gav startpladser til flere af dem, som normalt ikke spiller så meget. FCK bevarede således forspringet på 12 point ned til Brøndby.

Ajax mødte polske Legia Warszawa i sekstendedelsfinalen, og her vandt hollænderne samlet med 1-0 efter 0-0 i Polen og 1-0 i Amsterdam.

FCK slog som bekendt bulgarske Ludogorets i sekstendedelsfinalen. Den første kamp blev spillet i Bulgarien, hvor københavnerne hentede en 1-2-sejr, mens kampen returkampen i Parken endte 0-0.

Begge mandskaber har en dansk angriber i fin målform – i form af Kasper Dolberg og Andreas Cornelius. De scorede begge i den første kamp mellem FCK og Ajax, og med scoringer i weekendens kampe har de nu begge lavet tre mål i de seneste tre kampe.

 

Alle links markeret med stjerne (*) er reklamelinks, og vi kan generere indtjening på baggrund af disse.

Der er lagt i ovnen til to hæsblæsende kampe, når FCK og Ajax skal kæmpe om en plads i Europa Leagues kvartfinaler, og de to kombattanter lægger ud med en kamp i Parken. De to Ajax-danskere Kasper Dolberg og Lasse Schöne vender således hjem til Danmark for at forsøge at sikre et godt udgangspunkt til returkampen på Amsterdam ArenA, men de vil med sikkerhed få kamp til stregen af Ståle Solbakkens tropper. Vi bringer her optakt, startopstillinger og odds på FCK – Ajax, som spilles torsdag den 9. marts klokken 19.00. Du kan se kampen på Kanal 5.

Odds på FC København – Ajax

Bookmakerne er klar med odds på den første kamp i Europa League-ottendedelsfinalen mellem FCK og Ajax.

Hvem vinder kampen?
FC København: 2,50 (Nordicbet)
Uafgjort: 3,20 (Bet365)
Ajax: 3,25 (888sport)

Antal mål
Over 2,5 mål: 2,40 (Betfair)
Under 2,5 mål: 1,61 (888sport)

Handicap (0-1)
FC København: 4,75 (Bet365)
Uafgjort: 3,95 (888sport)
Ajax: 1,57 (Bet365)

Startopstillinger m. skader og karantæner

FC København forventet startopstilling: (4-4-2) Olsen – Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson – Falk, Matic, Kvist, Toutouh – Cornelius, Santander

Ajax Amsterdam forventet startopstilling: (4-3-3) Onana – Tete, Westermann, Riedewald, Viergever – Klaassen, Schöne, Ziyech – Traoré, Dolberg, Younes

FCK er fortsat uden Nicolaj Thomsen og Danny Amankwaa, som sidder ude med skader. Derudover er det usikkert, hvornår Benjamin Verbic igen er klar til at spille.

Hos Ajax er den unge angriber Pelle Clement skadet, mens holdets faste venstreback Nick Viergever er tvivlsom grundet lyskeproblemer.

Derudover må hollænderne undvære de to forsvarsspillere Joël Veltman og Davison Sanchez, som begge afsoner karantæne på grund af for mange gule kort.

Betting: Uafgjort i det første opgør

FCK skal selvfølgelig gå efter at få det bedst mulige resultat i den første kamp, som spilles hjemme i Parken, men spørgsmålet er om københavnerne kan formå at spille sig til en sejr.

FCK er uhyggeligt stærke på hjemmebane, hvor de næsten ikke indkasserer nogle mål, men de har spillet uafgjort i deres seneste tre europæiske kampe. Desuden har offensiven haltet lidt efter vinterpausen, og hvis man ser bort fra weekendens storsejr over Horsens, har spillet ikke flydt optimalt for løverne. Det kan derfor blive svært at bryde igennem Ajax-forsvaret, som ikke lukker mange mål ind og som har holdt nullet i fire ud af deres sidste fem udekampe.

Hollænderne kommer i forrygende form efter at have hentet ni sejre og to uafgjorte i forårssæsonens første elleve kamp, hvor Ajax således er ubesejrede. Amsterdam-holdet har spillet uafgjort i deres tre seneste Europa League-kampe på udebane, og et X i Parken bør være tilfredsstillende for Ajax, der har mulighed for at afgøre sagerne i returkampen hjemme på Amsterdam ArenA.

Ståle Solbakken vil formentlig gå efter en sejr, men han kan meget vel blive nødt til at tage til takke med et uafgjort resultat i den første af to kampe.

Du kan hente odds 3,20 på X’et hos Bet365.

Læs også: Bet365’s velkomstbonus

Optakt: FCK er bundsolide hjemme, men Ajax kommer i god form

FCK har i denne sæson haft lutter succesoplevelser hjemme i Parken, hvor de ikke har tabt en eneste gang indtil videre – og det er til trods for, at de har spillet en række svære europæiske kampe. Løverne måtte tage til takke med to gange 0-0 i forårssæsonens første to kampe på eget græs, men det gik noget bedre i den seneste hjemmekamp mod Horsens, hvor FCK vandt med hele 5-0.

Ajax-holdet drager til København i fantastisk form, da de er ubesejrede i forårssæsonen og har vundet ni ud af 11 kampe efter vinterpausen. Peter Bosz’ mandskab har været godt spillende på udebane i denne sæson, hvor de blot har tabt én ud af 13 kampe i Æresdivisionen, men de spillede dog uafgjort ude med Groningen i weekenden.

FCK fører som bekendt Superligaen komfortabelt, mens Ajax i øjeblikket er placeret på andenpladsen i den hollandske liga, som føres af Feyenoord, der har fire points forspring.

Ajax er endt i Europa League, da de ikke formåede at kvalificere sig til Champions League. De tabte til FK Rostov i den afgørende kvalifikationsrunde og måtte derfor nøjes med Europa League-gruppespil. Her vandt de deres gruppe foran Celta Vigo, Standard Liege og Panathinaikos efter at have vundet fire kampe og spillet to uafgjort.

Ajax vandt Europa League i 1992, og Amsterdam-klubben har desuden vundet Champions League fire gange, hvoraf den seneste triumf var i 1995.

Den danske Ajax-angriber Kasper Dolberg står noteret for 11 mål i Æresdivisionen, og det 19-årige stjerneskud har overrasket alt og alle i denne sæson, hvor han med sin uimponerede tilgang og kølighed i afslutningerne har spillet sig til en fast plads i startopstillingen. I Europa League har Dolberg scoret to gange.