Cashpoint

Få 100% i velkomstbonus op til 500kr

18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

CASHPOINT BONUS

Opret din Cashpoint konto i dag for at få Cashpoint bonus. Samme odds og udvalg som i kiosken.

VELKOMSTBONUS HOS CASHPOINT I 2022

CASHPOINT BONUSDETALJER
VelkomstbonusFå 100% i velkomstbonus op til 500kr
Anden bonusXTREME BONUS FRA 5% -30% BONUS
IndbetalingsmetoderNETELLER, MONEYBOOKERS, VISA, MASTERCARD, BANKOVERFØRSEL
Tilgængelige sportsgreneTENNIS, ISHOCKEY, BASKETBALL, HÅNDBOLD, BASEBALL, VOLLEYBALL ELLER ENHVER ANDEN SPORT

Cashpoint Bonus – 500kr Velkomstbonus
Cashpoint giver dig op til 500 kr Velkomstbonus. Denne Cashpoint bonus gælder kun for nye spillere. En udbetaling kan foretages, når indbetaling og bonus er gennemspillet 6 gange til mindst odds 1,8 inden for 90 dage. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

➤ Opret konto i dag hos CashPoint*
Op til DKK 500 velkomstbonus. Minimum odds på 1,8. Indbetaling skal gennemspilles mindst 6. Bonusbetingelserne skal være opfyldt inden for 90 dage. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. 18+ år.

Boost dine odds med xTreme-bonus
Spil hos Cashpoint og få en xTreme-bonus på dine kombinationskuponer. Logikken i konceptet er egentlig meget simpel; jo flere kampe, du kombinerer på din kupon, jo større bliver din xTreme-bonus, hvis du vinder. En kombination af fem kampe giver 5 % i bonustillæg, mens den maksimale 30-kampskombination giver dig 30 % i bonus. Oddsene skal mindst være 1,51 for at tælle med.

trin 1

1.  Gå til Cashpoint*

Start med at gå til Cashpoints hjemmeside

trin 2

2. Opret konto

Lav en konto, og kom i gang ved at foretage en indbetaling

trin 3

3. Modtag bonus

Få 100% i velkomstbonus op til 500kr

CASHPOINT.DK ANMELDELSE


På denne side finder du vores anmeldelse af Cashpoint. Bliv blandt andet klogere på bookmakerens velkomstbonus, spiludvalg, tilbagebetaling og live streaming-udbud. Cashpoint er en af de nyere bookmaker på det danske marked, og vi bestræber os på at forøge dit kendskab til spiludbyderen i det følgende skriv.

SÅDAN SPILLER DU HOS CASHPOINT DANMARK

Du kan både spille i kiosken og på nettet hos Cashpoint. Vores videoguide til, hvordan du får bedst ud af Cashpoint.dk, er lige på trapperne.

SÅDAN SPILLER DU HOS CASHPOINT DANMARK

Cashpoint udbetalinger og indbetalinger

Skal du have penge ud fra Cashpoint, foregår det med et klik på ”Konto” og ”Udbetaling”. Udgangspunktet er, at pengene udbetales via samme metode, som blev anvendt ved indbetalingen. Alle indbetalinger og udbetalinger er gebyrfrie, og det er et anseeligt plus ved Cashpoint. Behandlingstiden varierer med metoden; Neteller og Moneybookers er de hurtigste varianter, mens bankoverførsler typisk tager 2-3 bankdage.

Klikker du på ”Indbetal nu”, kan du foretage din indbetaling hos Cashpoint. Her kan du vælge imellem indbetalingsmetoderne Neteller, Moneybookers, VisaMasterCard og bankoverførsel. Klik på din foretrukne metode, indtast beløb og kontooplysninger, og så er du klar til at spille for dine indbetalte penge i løbet af et kort øjeblik.

Spil Nu hos Cashpoint

Live stream hos Cashpoint

Som noget nyt har Cashpoint fået integreret en live streaming-sektion på deres site. Du kan altså se direkte billeder, når dine live-væddemål afgøres, og det må betegnes som et stort plus. Selve billedet er større end det, du finder hos andre bookmakere, og du får således en ganske fin oplevelse, når du sidder og kigger på tennis fra de lavere rækker.

»Du kan se direkte billeder, når dine live-væddemål afgøres, og det må betegnes som et stort plus. «

Udvalget af kampe er ikke så stort, men du finder streaming til blandt andet Bundesligaen og Copa del Rey, mens du også møder ITF-tennis, MLB og spansk håndbold. Du kan live streame hos Cashpoint, hvis du har minimum én krone på kontoen – eller hvis du har placeret et væddemål inden for de seneste 24 timer. Tjenesten stilles til rådighed uden nogen form for abonnement eller pay-per-view.

Live Stream hos Cashpoint
Spil På Cashpoint Sports

Vurdering af websitet www.cashpoint.dk

Cashpoint, som du måske har set i gadebilledet rundt omkring i Danmark, har et udmærket online-produkt. Websitet ser ikke specielt fancy ud, men du har de væsentligste ting inden for rækkevidde, når du befinder dig på startsiden. Du finder en oversigt over alle de udbudte sportsgrene ude til venstre, du har live-spillene og de mest populære begivenheder i midten, og så har du muligheden for at sammensætte din kupon ude til højre. I en lille menu over sportsgrenene er der hurtige links til dagens program, videostreams og livebetting. Man savner en søgefunktion, der kan fremskynde navigationsprocessen på sitet, selvom step-by-step vejen frem til et ønsket spil er overkommelig. Cashpoint er oprindeligt en tysk bookmaker, og der er enkelte oversættelsesfejl hist og her. Det er dog ikke noget, der forstyrrer den samlede oplevelse voldsomt.

Odds hos Cashpoint

Cashpoint sportsspil udbyder mange tusinde spilmuligheder hver eneste dag. Bookmakeren har udvidet spiludbuddet de seneste år, og du kan aktuelt spille på mere end 20 forskellige sportsgrene. Fokus er selvfølgelig størst på fodbolden, hvor du kan komme rundt i et utal af forskellige nationer og ligaer. Cashpoint* tilbyder spil ned til Danmarksserien i Danmark, og i England finder du spilmuligheder på 11 forskellige rækker. Det siger noget om, hvor vidt spiludbuddet rækker på fodbold.

» Du kan aktuelt spille på 20+ sportsgrene! «

På de største fodboldkampe har du lige i omegnen af 100 spilmuligheder, og det er spil som 1X2, dobbeltchance, handicap, over/under og begge hold scorer – ja/nej, som du finder. Bookmakeren mangler de spillerspecifikke spil på, hvem der scorer og eventuelt får kort, men er du ikke fristet af sådanne varianter, har du, hvad du skal bruge hos Cashpoint – når det kommer til fodbold.

Vil du spille på tennis, ishockey, basketball, håndbold, baseball, volleyball eller en anden sportsgren, så har du muligheden herfor hos Cashpoint. Det er dog et klart minus, at spiludbuddet på disse sportsgrene er meget begrænset.

Tilbagebetalingsprocent hos Cashpoint

Cashpoint er fint med, når det kommer til tilbagebetalingen på væddemål. De ligger med et gennemsnit på mellem 93 og 94 procent, og er således på linje med flere af de anerkendte bookmakere i Danmark. Vil du spille på store markeder som Superligaen eller Premier League, får du flottere tilbagebetaling. Tager du spil fra Danmarksserien, falder tilbagebetalingen. Hvis du er en spiller, som godt kan lide at være ude i god tid med dine væddemål, kan du have særligt glæde af at spille på de store markeder hos Cashpoint. Af og til stikker bookmakeren nemlig positivt ud her.

Cashpoint har eksisteret i udlandet i mange år, så deres produkt er gennemtestet. Det giver dig sikkerhed i, at tingene foregår, som de skal.

Spil Nu hos Cashpoint

Cashpoint mobil og app

Du kan have Cashpoint med i lommen. Bookmakeren har nemlig en mobil app, der gør det muligt for dig at spille, mens du sidder i toget, hos vennerne eller i en anden kontekst, hvor der ikke lige er en computer i nærheden. App’en virker, men den er en anelse tung at danse med, og overblikket er det ikke bedste. Men det væsentligste er selvfølgelig, at du kan få placeret dit spil, og det kan du. Login foregår uden brug af NemID – du indtaster blot brugernavn og adgangskode.

» Cashpoint app’en virker, men den er en anelse tung at danse med, og overblikket er det ikke bedste, hvilket er super ærgerligt. «

Bonusser til eksisterende kunder hos Cashpoint

Cashpoint anvender et særligt koncept, som de kalder for ”cash.points”, til at tilgodese deres eksisterende kunder. Du optjener såkaldte cash.points hver gang, du spiller, og du kan veksle disse point til tilgodehavender, som du kan benytte på sportsvæddemål. Jo flere point, du får samlet sammen, jo større er dine bonusmuligheder. Pointene udregnes på formlen: Indsats x antallet af væddemål. Således vil en multikupon med fem væddemål, spillet for 100 kroner, give 500 cash.points til banken. Når du har samlet 50.000 point sammen, får du en 50’er at spille for.

Du kan hele tiden holde øje med kampagneudbuddet ved at klikke på ”Tilbud”, som findes nederst til venstre på hjemmesiden.

Kontakt Cashpoint: Chat og support

Vil du i kontakt med en kundeservicemedarbejder fra Cashpoint, så foregår det via e-mail. Der er ikke specificeret nogen åbningstid, og det er ikke muligt at komme i kontakt med Cashpoint via telefon. Cashpoint har nu en dansk chat-support.

» Vi anbefaler, at du tjekker CashPoint’s FAQ afsnit igennem inden du kontakter dem, da de kan have lange svartider. «

Du kan til tider opleve en meget lang svartid, og vi anbefaler derfor, at du tager et kig i bookmakerens forholdsvis udførlige FAQ, som du finder ved at klikke på ”Hjælp”. Her har Cashpoint besvaret de spørgsmål, som spillerne typisk stiller.

4 fede features på Cashpoint

Live streaming med stort billede
Cashpoint har for nyligt lanceret en streaming-service. Udvalget er ret begrænset, men til gengæld kan du nyde et billede, der er betragteligt større end det, du normalt finder hos bookmakerne.

God tilbagebetaling på fodbold
Cashpoint er en fin bookmaker, hvis du vil oddse på fodbold. Du finder flotte tilbagebetalingsprocenter på de store fodboldrækker, særligt hvis du er ude i god tid.

Gebyrfri ind- og udbetaling
Der er ingen gebyrer forbundet med ind- og udbetalinger hos Cashpoint, og det må fremhæves som et særligt stort plus ved bookmakeren. Du kan benytte varianter som Neteller og Moneybookers.

Mobil app, så du kan spille på farten
Cashpoints mobile app er ikke den skarpeste, men du kan placere spil, mens du er på farten. Og det er jo egentlig det, det handler om. Login foregår uden NemID.

Bedømmelse 4,5/5 stjerner

CASHPOINT FAQ

Du opretter en konto ved at klikke på ”Tilmeld NU”-knappen, som er placeret i øverste højre hjørne på forsiden. Herefter indtaster du en række personlige oplysninger, og derefter er du klar til at spille.

Du skal indtaste personlige information af sikkerheds- og lovmæssige årsager. Cashpoint bliver nødt til at sikre, at du har den nødvendige minimumsalder, ligesom de skal være sikre på, hvem du er – ift. gevinstudbetalinger.

Klik på ”Glemt dit password?”-linket i øverste højre hjørne, og følg trinnene.

Lige så snart du har oprettet dig, og foretaget din første indbetaling, kan du spille hos Cashpoint.

Din bonus er til rådighed til spil, så snart du har foretaget din første indbetaling.

Cashpoint opererer med en maksimal indsats på 9.999 kroner pr. væddemål.

Klik på ”Min konto” for at få et overblik over din spilhistorik. Her kan du både se, hvad du aktuelt har af spil på sportsbook, og hvad du tidligere har spillet. Du finder også en historik over dine ind- og udbetalinger.

Udbetalingstiden varierer alt efter dit valg af udbetalingsmetode. Neteller og Moneybookers afvikles typisk i løbet af 24 timer, mens bankoverførsler og udbetalinger til kreditkort kan tage op til 5 bankdage.

Ja, Cashpoint tilbyder live streaming på udvalgte begivenheder. Udbuddet er ikke det største, men til gengæld er kvaliteten af selve live streamingen helt i top. Billedet er større end det, du normalt oplever ved online bookmakere.

Ja, Cashpoint udbyder live odds. Udvalget er dog begrænset, og bookmakeren har sine klare forcer på prematch fodbold.

Cashpoint giver dig nogle gange muligheden for at tilbagekøbe dine spil. Når funktionen er til rådighed, kan du vælge at tage en tidlig gevinst – eller at gardere dig mod et potentielt stort tab.

Ja, du har mulighed for at få spærret din spilkonto. Du skal tage kontakt til Cashpoint, hvis du ønsker at begrænse din adgang til bookmakeren.

Husk at bruge din Cashpoint bonus inden den forsvinder!

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening