CASH OUT

Mange bookmakere giver sine brugere i højere grad mulighed for at gøre brug af ”Cash out” funktionen. ” Cash Out” funktionen indebærer, at du kan lukke din kupon, før alle dine kampe er færdigspillet, hvis du er kommet i tvivl, om din kupon vil gå hjem eller ej. Din bookmaker regner løbende værdien af din kupon ud, og det er underordnede, om du har et eller flere væddemål på din kupon. Bookmakeren giver dig derefter et bestemt beløb, som bookmakeren gerne vil købe din kupon for. Hvis du er usikker, om din kupon holder, så kan det være en god idé at gøre brug af “Cash Out”-funktionen. Ved at bruge “Cash-Out”-funktionen kan du nemlig nå at få en del af gevinsten, inden hele kuponen er tabt.

Vi giver dig her oversigt over fordele og ulemper ved at bruge “Cash Out” generelt. Derefter giver dig en gennemgang af forskellige bookmakere, som gør brug af ”Cash Out” funktionen, og en oversigt over fordele og ulemper ved de valgte bookmakeres “Cash Out”-funktioner.

CASH OUT: FORDELE OG ULEMPER

Kender du det, at man har spillet en kupon med seks kampe og kun mangler én kamp, og den kamp er lidt på vippen? Så kan det være en god idé at gøre brug af Cash Out-funktionen hos de forskellige bookmakere. Her kan du nemlig redde noget af gevinsten, hvis du ikke helt tror på din egen kupon. Du kan med fordel lukke din kupon, hvis dine første mange kampe er gået hjem, og du er foran i den sidste kamp indtil kort før tid. Her kan du bruge Cash Out-funktionen til at få næsten hele din oprindelige gevinst udbetalt, og dermed slippe for ærgrelse over, at modstanderholdet scorer til 1-1 i overtiden. Alt kan nemlig ske i overtiden, og hvor ærgerligt ville det være at tabe, fordi man lige ville have de sidste penge med. Du kan dermed mindske risikoen for at tabe hele gevinst. Når du har brugt Cash-Out-funktionen, er der ikke andet for end at vente i spænding på, om din kupon holder hjem eller ej. Hvis den ikke gør, kan du være taknemmelig for, at du brugte funktionen, og dermed fik lidt overskud.

Det kan derimod være en ulempe, hvis du kommer til at bruge funktionen på din kupon, og den så går hjem alligevel. Her kan man sidde tilbage med bitterhed over ikke at have troet mere på sin kupon. Du skal derfor være meget overbevist om, at kuponen ikke går hjem, før du overvejer at bruge Cash Out-funktionen. Bookmakerne er også kloge, og de tilbyder tit ikke så gode penge for din kupon, hvis den er ved at gå i vasken. Her handler det om at tage et valg.

Cash Out hos bet365

Bet365 er lidt anderledes i forhold til deres Cash Out-funktion, da du kan lukke din kupon delvist. Det vil sige, at du vælger et beløb af dit indskud, som du gerne vil lukke noget af din kupon for. Den resterende indsats fortsætter på resten af kuponen. Derudover kan du også bruge den automatiske Cash Out-funktion. Det betyder, at du fastsætter en bestemt grænse, hvor du gerne vil have din kupon skal lukke. Når værdien af din kupon overskrider grænsen, lukker bet365 kuponen automatisk. Det kan både være godt og dårligt. Hvis du har en kupon, hvor du er usikker, kan det være rart at lukke kuponen til at bestemt beløb, inden det går galt. Derimod kan det være ærgerligt at lukke en kupon, der kører godt, hvis man har sat det automatisk til. Derudover har bet365 den normalt Cash Out-funktion, som der er blevet nævnt i starten, hvor du kan lukke din kupon løbende. Du kan bruge Cash Out- funktionen på de fleste sportsgrene, og du har dermed mulighed for lukke din kupon før tid, lige meget om det er fodbold, håndbold eller tennis.

Læs også: Tipwin anmeldelse

Cash Out hos Betfair

Du kan også bruge “Cash Out”-funktionen hos Betfair, og det kan du gøre på mange forskellige sportsgrene heriblandt fodbold og tennis. Du kan godt lukke dit væddemål delvist, hvis “Cash Out+” er tilgængelig. “Cash Out” fungerer næsten på samme måde som hos bet365, når du gerne vil lukke hele din kupon. Betfair har et næsten lige så godt udvalg som bet365, men Betfair har specielt gode spilmuligheder på mindre sportsgrene blandt andet.  Du kan derfor få ganske favorable odds på blandt andet tennis og cykling hos Betfair, og dermed kan du score kassen, hvis du har en fidus til Chris Froome eller Rafael Nadal. Du kan bruge “Cash Out”-funktionen hos Betfair på næsten alle sportsgrene, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge funktionen, hvis du lyster.

Sådan bruger du ”Cash Out” hos Betfair

Hvis du har lyst til at bruge “Cash Out”-funktionen, skal du blot trykke på den gule knap for at lukke væddemålet. Når du har trykket på knappen, ryger pengene direkte ind på din konto. Du kan i nogle tilfælde bruge “Cash Out+”, hvor du kan lukke noget af væddemålet ved at bruge slideren til højre på siden.

Læs også: Betfairs bonus

Cash Out hos Danske Spil

Du kan ligesom hos Betfair og bet365 tage dine penge før tid. Her kan du bruge “Cash Out”-funktionen (de kalder det ”Tag Pengene” hos Danske Spil) på mange fodbold, basketball, tennis og ishockeykampe. Her kan du lukke blandt andet halvlegsspil, over/under spil og fuldtidspil (1X2). Du kan bruge funktionen, når der står et tal ved ”Tag Pengene”. Det angiver, at det er muligt for spilleren at tage pengene. Ikonet befinder sig i toppen af menuen på hjemmesiden.

Sådan bruger du ”Cash Out” hos Danske Spil

I højre side på Danske Spils hjemmeside kan du se dine nuværende væddemål i menuen ”Aktive spil” i højre side af menuen. I samme sektion kan du finde en knap, der hedder ”Tag Pengene”, hvor du kan se dine muligheder for at lukke sin kupon. Her kan du se, hvilket beløb bookmakeren tilbyder dig for din kupon. Hvis du vælger at benytte tilbuddet, skal du trykke på den grønne knap, og derefter bliver pengene sat direkte ind på din konto. Dette er Cash Out.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening