CANADIAN (SYSTEMSPIL)

Systemspillet Canadian (også kendt som Super Yankee) er blevet yderst populært indenfor de sidste par år. Og med god grund. Læs med, og bliv klogere på systemet.

HVAD ER CANADIAN (SYSTEMSPIL)?

Canadian – også kendt som Super Yankee – er et systemspil, hvor du vælger fem væddemål, som kombineres på 26 forskellige kuponer. Det lyder uoverskueligt, men det er det faktisk slet ikke.

Kort sagt går systemet ud på, at du spiller på fem forskellige kampe, og så vinder du, hvis minimum to af dine spil går hjem.

Jo flere af dine valgte spil der går hjem, og jo højere oddset er på de vundne spil, jo større bliver gevinsten selvfølgelig.

Sådan kombineres dine fem valgte væddemål:

Canadian
10 x doubler
10 x tripler
5 x firlinger
1 x femling

Giver det mening?

Idéen er, at dine fem valgte spil kombineres ligeligt på samtlige kuponer. Eksempelvis laves der ti kuponer med to spil på hver, sådan at du har én double-kupon med samtlige mulige kombinationer af dine fem valgte spil.

Det samme gør sig gældende for de ti kuponer med tre spil på hver, og de fem kuponer med fem spil på hver, mens den ene kupon med fem spil selvfølgelig indeholder alle dine fem valgte spil.

Andre systemspil?

Blandt andre populære systemspil kan nævnes en Trixie, hvor du fordeler tre udvalgte kampe ud på doubler og tripler. Måske er det noget for dig?

HVAD KAN JEG VINDE MED CANADIAN?

Fordelen ved et systemspil som dette er, at alle dine spil ikke behøver at gå hjem, for at du vinder en gevinst. Som nævnt er det kun to af dine spil, som behøver at gå hjem, før du vinder på en af dine kuponer.

Du skal dog være opmærksom på én ting!

Du være være opmærksom på, at indsatsen for systemspillet kan være højere end den gevinst, som du vinder – især hvis det eksempelvis kun er to af dine valgte spil, der går hjem.

Hvis det kun er to af dine spil, som går hjem, vinder du nemlig kun på en enkelt af systemspillets 26 kuponer, og så skal oddset være meget højt for, at du ikke ender med at tabe penge på din Canadian.

Husk, at din gevinst ikke nødvendigvis er højere end indsatsen i Canadian.

Peter S.

Den højeste gevinst udløses selvfølgelig, hvis samtlige fem spil rammer rigtigt, for så vinder du på alle 26 kuponer.

Der kan dog også være gode gevinster at hente, hvis tre eller fire af dine spil går hjem – især hvis oddsene på disse er høje.

Hvis fire af dine valgte spil går hjem, så vinder du på 11 af de 26 kuponer:

  • 6 x doubler
  • 4 x tripler
  • 1 x firlang

Rammer du rigtigt på tre af dine spil, så vinder du på fire af dine kuponer:

  • 3 x doubler
  • 1 x tripler

Herefter afhænger gevinsten selvfølgelig af, hvor højt oddsene er på de kuponer, der er gået hjem.

Det er altid en god idé at finde en bookmaker, som tilbyder favorable odds. Vi har skrevet en anmeldelse om hver af de største udbydere af betting, hvor et vurderingsparametre er odds. Læs f.eks. om 888sport – de scorer højt på odds.

HVOR MEGET SKAL JEG SPILLE?

I et Canadian-systemspil kombineres dine fem valgte spil som nævnt på 26 forskellige kuponer.

Vigtigt:

Reelt spiller du derfor 26 kuponer, og den indsats, som du vælger skal derfor ganges med 26. Vælger du en indsats på 10 kroner bliver den samlede pris for Canadian-spillet derfor 260 kroner.

Når du har valgt dine spil, kan du få vist en oversigt over, hvad du kan vinde på hver enkelt af de 26 kuponer.

Her kan du med fordel udregne, hvor mange af spillene der skal gå hjem, før du har tjent indsatsen hjem igen, så du er sikker på, at systemspillet kan betale sig.

Læs også: Anmeldelse af NordicBet

HVILKE BOOKMAKERE TILBYDER CANADIAN?

Canadian (eller Super Yankee) systemspillet er meget almindeligt, og kan findes hos langt de fleste bookmakere, herunder Unibet, 888sport, Danske Spil, Betfair og Bwin.

Systemet er præcist det samme uanset om det kaldes det ene eller det andet, så du vælger blot fem spil, finder enten Canadian eller Super Yankee, og indtaster hvor meget du vil spille for.

Hvis du ønsker at kombinere fire kampe fremfor fem, kan du med fordel vælge Yankee-systemspillet, som er lillebror til Super Yankee- og Canadian-systemspillet.

Bedste bookmaker til Canadian?

Det kan være svært at udpege én bookmaker til at være den bedste til Canadian, da systemspillet er så grundlæggende og tilbydes af stort set alle.

Vi anbefaler, at du finder en spiludbyder, som matcher dine krav til spiludvalg, odds, bruger-interface, m.m. Du kan altid læse vores omfattende anmeldelser af de mest populære udbydere her på siden.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening