bwin

Risikofrit spil op til 1000 kr

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu |

BWIN BONUS

Modtag bwin bonus på op til 1000 kroner i Back Up spil. Vilkår gælder.

VELKOMSTBONUS HOS BWIN

BWIN BONUSDETALJER
VelkomstbonusRisikofrit spil op til 1000 kr
Minimum indbetaling100 KR.
Gyldighed7 DAGE
Bwin bonuskode

Bwin Bonus – Risikofrit spil op til 1000 kr

Bwin belønner nye kunder med et Back Up på op til 1000 kroner på første indbetaling. Der er tale om etBack Up spil, hvilket vil sige, at hvis du taber på dit første væddemål, så får du din tabte indsats tilbage som et freebet. Indbetaler du 1000 kroner vil du altså modtage et Back Up spil til en værdi af 1000 kr. Du har 7 dage til at benytte dig af dit Back Up spil.

 >Modtag 1000 kroner i Back Up spil hos bwin*

Læs alle vilkår HER*.

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu |
trin 1

1.  Gå til Bwin.dk*

Start med at gå til Bwins hjemmeside

trin 2

2. Opret konto

Lav en konto, og kom i gang ved at foretage en indbetaling

trin 3

3. Modtag bonus

Risikofrit spil op til 1000 kr

BWIN.DK ANMELDELSE

Du finder her en anmeldelse af bwin, hvor vi blandt andet ser nærmere på bookmakerens velkomstilbud, mange kampagner og bonusser til eksisterende kunder, flotte spiludvalg og brugervenlige mobilløsning. Der er masser af gode grunde til at oprette en konto hos bwin*, hvis du endnu ikke har en – i det følgende kan du læse hvilke. Vi vil give bonusen 4,3/5 stjerner.


BWIN BONUSKODE

Bwin tilbyder en 100% bonus i form af et Back Up spil til samme værdi som din første indbetaling op til 1000 kr. Det betyder at hvis du taber på dit første væddemål, så får du din indsats tilbage i form af et freebet. Så hvis du indsætter 1000 kroner på din første indbetaling, så modtager du et Back Up spilo på 1000 kroner på din spillekonto. Du kan nu frit placere et væddemål til 1000 kr. som back up bet,, da du blot vil få din gevinst retur, hvis du mod forventning skulle tabe på dit væddemål. Bemærk at du har 7 dage fra modtagelse til at gøre brug af dit Back Up spil.

» Bwin tilbyder nye spillere et 100 % Back Up spil op til 1000 kroner. «

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et back up spil svarende til indbetalingen (op til 1000 kr.) | Få din indsats retur som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Regler og vilkår gælder* | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu

Bemærk venligst: Bwin kører pt. ikke med nogen former for bwin bonuskode eller tilbudskode for at modtage en velkomstbonus. Du skal blot følge linket og oprette dig direkte hos dem.

Vil du læse andre anmeldelser på vores side? Læs vores Mr Green anmeldelse.

Bwin udbetalinger og indbetalinger

Når du skal have udbetalt penge, kan du gøre det via VISA-kort, Entropay, PayPal, Skrill, Neteller eller traditionel bankoverførsel. Bwin behandler udbetalinger inden for 24 timer, mens ventetiden på hvornår pengene står på din bankkonto afgøres af, hvilken udbetalingsmetode, du gør brug af. Der er ingen gebyrer forbundet med udbetalinger hos bwin.

Du kan benytte alverdens betalingskort og -tjenester til at indbetale penge, heriblandt VISA-kort, MasterCard, PayPal, Skrill, Neteller og bankoverførsel.

bwin Spil Nu

Vurdering af websitet www.bwin.dk

Bwins hjemmeside er bygget op omkring den klassiske struktur med din igangværende kupon i højre side, mulighed for at vælge sportsgrene og ligaer i venstre side og spilmuligheder i midten. På denne måde kan du hele tiden følge med i, hvordan din kupon ser ud, og menuen i venstre side giver dig mulighed for at finde netop den kamp, du vil spille på. Sidstnævnte kan også gøres lynhurtigt ved hjælp af den praktiske søgefunktion, hvor du blot indtaster et hold-, spiller- eller liganavn. Desuden finder du på startsiden en oversigt over ’højdepunkter’, det vil sige de mest populære kampe, hvor du finder de største og mest spillede sportsbegivenheder.

» Bwin har fået udviklet en ganske fornuftig hjemmeside, som har mange af de mest populære funktioner du skal bruge, når du oddser. «

Du kan også vælge ’live-højdepunkter’, hvor du kan se hvilke gode kampe, der er i gang netop nu, og hvad du kan spille på. På bwin’s hjemmeside finder du også fanen ’Video’, som leder videre til et videoarkiv, hvor du blandt andet kan se samtlige mål fra hver eneste Bundesliga-runde. Der er også sektionen ’Live-spil’, hvor du i menuen i venstre side kan vælge sportsgren, land og kamp, mens du i midten kan se de mange forskellige spilmuligheder på den valgte begivenhed. Ikke mindre væsentligt er det, at højre side byder på livedækning med animationer. Her vises der eksempelvis stillingen, hvem der har bolden, om der er gang i et farligt angreb osv., hvis du har klikket ind på en fodboldkamp. Bwin sender også live billeder fra nogle kampe inden for blandt andet fodbold og tennis, så du kan følge den pågældende kamp på nærmeste hold, mens du oddser.

bwin Spil På Sport

Odds hos Bwin

Bwin dækker et utal af forskellige sportsgrene, så uanset om du vil oddse på fodbold, tennis og ishockey eller skihop, rally og skak, skal der nok være noget for dig. Bookmakeren nøjes heller ikke med at dække de bedste og største begivenheder og turneringer, men giver dig i stedet mulighed for at spille på eksempelvis de fem bedste ligaer i tysk fodbold, den schweiziske ishockeyliga og de mindre tennisturneringer. Med hensyn til spilmuligheder finder du over 100 forskellige væddemål på fodboldkampene fra Superligaen og de store europæiske ligaer som Premier League, Bundesligaen og La Liga.

» Find 100+ oddsmuligheder på fodboldkampe fra Superligaen og de store europæiske ligaer som Premier League, Bundesligaen og La Liga. «

På en fodboldkamp indebærer udvalget af væddemål – foruden de klassiske spil som 1X2, over/under, handicap, ciffertips – også muligheden for at spille på, hvor mange mål der bliver scoret inden for tidsrummet 0-15 minutter, 15-30 minutter osv. Du kan også satse på om et af holdene scorer i begge halvlege, og hvis du spiller på tennis tæller mulighederne blandt andet odds på, om der kommer tiebreak i 1. sæt, eller om en af spillerne taber første sæt for derefter at vinde kampen.

Tilbagebetalingsprocent hos Bwin

Bwin tilbyder fine odds på langt de fleste sportsgrene og turneringer, men deres forcer i forhold til tilbagebetalingsprocenter ligger i tennis og fodbold. På både ATP- og WTA-tennis ligger bwin med helt i toppen, når det kommer til høje odds. På fodboldscenen er der især høje odds at hente på Superligaen samt spansk og fransk fodbold, hvis du spiller hos bwin. Kan lide at oddse på fodbold og tennis er der således god værdi at hente, og så vil du ikke blive skuffet, når du spiller hos bwin.

Bwin mobil og app

Hvis du bruger din mobiltelefon eller tablet til at spille fra, vil du med sikkerhed ikke fortryde at hente bwin’s* mobilapp eller besøge mobilversionen af bookmakerens hjemmeside. Udseendet på mobilløsningen er faktisk flottere end den normale hjemmeside, og det elegante layout bakkes op af en super god brugeroplevelse. Du navigerer let rundt på siden, hvor du i toppen af skærmen finder en knap, der leder dig hen til menuen, hvor du vælger sportsgren, land og så videre. Når du har fundet og valgt det (eller de) væddemål, du vil spille, vil din kupon kunne tilgås ved at tryk i bunden af skærmen. En klar fordel ved mobilapp’en og mobilversionen af hjemmesiden er desuden, at du ikke behøver at bruge NemID til at logge ind.

» En klar fordel ved Bwins mobilapp er, at du ikke behøver at bruge NemID til at logge ind. «

Derudover spilles dit første væddemål på din mobil som back up bet, hvilket betyder, at du får din indsats (max. 100 kroner) tilbage som bonus, hvis du taber på det første væddemål,, du spiller på mobilapp’en. Kan du lide at oddse, mens du er på farten, så er bwin’s mobilløsning absolut en anbefaling værdig.

bwin Modtag Bonus

Er bwins startbonus ikke nok? Se flere tilbud

Bwin lancerer ofte nye kampagner, bonusser og tilbud til de eksisterende kunder, og det betyder, at der ofte er både gevinster og masser af sjov at hente. Et eksempel herpå er det såkaldte ’predictor’, hvor der hver gang bliver udloddet 750.000 kroner til den eller de spillere, der kan ramme plet med deres gratis gæt på minuttallet for første scoring i to udvalgte kampe. Et andet eksempel er ’sort vs. gul’-konkurrencen, hvor bwin havde fået lavet en Hollywood-produceret film af et hektisk race mellem en sort og en gul bil. Her kunne spillerne gratis spille på, hvilken af de to biler, der ville vinde racet. Bwin har også kørt den såkaldte ’fredagsbombe’, som bliver udløst, hvis et givent scenarie bliver en realitet – for eksempel hvis der i en udvalgt kamp bliver scoret flere mål i anden halvleg end i den første. Hvis fredagsbomben bliver udløst, og du har spillet og vundet på den udvalgte kamp, tillægger bwin 25 % ekstra gevinst på dit spil.

Kontakt Bwin: Chat og support

Skulle uheldet være ude, og du har brug for hjælp, har bwin selvfølgelig et kundeservice-team siddende klar til at assistere dig. Hjælpen sidder klar ved telefonen alle dage mellem klokken 12 og 20, og du har også mulighed for at få support via live chat med en medarbejder samt sende en mail via bwin’s kontaktformular. Desuden har bookmakeren en hjælpesektion med svar på de oftest stillede spørgsmål, så du selv kan finde svar på det, som brugerne oftest spørger til.

5 fede features på Bwin

Bwin bonus op til 1000 kroner i Back up spil
Du får et 100% Back Up  spil op til 1000 kroner, når du opretter dig som ny kunde hos bwin.
18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et back up spil svarende til indbetalingen (op til 1000 kr.) | Få din indsats retur som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk: 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS.nu

Cash Out – luk væddemål før tid
Er du blevet i tvivl om, hvorvidt din kupon kommer til at gå hjem? Så luk kuponen før tid med bwin’s Cash Out-funktion, som kan benyttes på mange væddemål. Du får selvfølgelig ikke hele den oprindelige gevinst udbetalt, men hvis alternativet er, at du ingenting vinder, kan det hurtigt betale sig at tage pengene før tid.

Mægtig mobilløsning som gør det let at spille på farten
Uanset om du bruger bwin’s mobilapp eller mobilversionen af hjemmesiden, er du sikret en fremragende brugeroplevelse. Langt de fleste spillere bruger jævnligt mobilen til at oddse, og hvis du er en af dem, kan du med fordel benytte bwin’s mobilløsning.

Søgefunktion på hjemmesiden fungerer fantastisk
Er søgefunktion virkelig så vigtig? Ja, hvis du hurtigt vil finde en bestemt kamp eller begivenhed, så er det legende let, når du benytter søgefunktionen. Bwin’s hjemmeside fungerer i det hele taget upåklageligt, og på den lange bane er det super vigtigt for brugeroplevelsen.

Fede kampagner og tilbud – og masser af dem
Bwin er på ingen måde nærige med kampagner, tilbud og bonusser til deres eksisterende kunder, og det betyder, at det aldrig er kedeligt at være kunde hos dem. De forskellige tilbud gør det både sjovere og mere profitabel at spille hos bwin, og det er en af bookmakerens klare forcer.

BWIN FAQ

Bwin drives af Selskabet ElectraWorks Limited, der som så mange andre bookmakere har hovedkvarter i Gibraltar. ElectraWorks Limited blev grundlagt i 1997, og østrigeren Norbert Teufelberger er administrerende direktør.

Du indsætter penge på din spillekonto ved at trykke på den gule ’Indbetal’-knap i øverste højre hjørne af skærmen. Knappen fremgår altid i toppen af skærmen – uanset hvilken side du inde på.

Når du skal udbetale penge fra din spillekonto, skal du trykke på ’Min konto’ i toppen af skærmen. Herefter trykker du på ’udbetalinger’ i venstre side af skærmen, og vælger hvilken udbetalingsmetode du vil gøre brug af.

Det kommer an på, hvilken udbetalingsmetode du benytter. Bwin behandler udbetalinger i løbet af 24 timer, og herefter vil der typisk gå mellem 2 og 5 arbejdsdage, før du har pengene på din bankkonto, hvis du udbetaler via betalingskort eller bankoverførsel.

Med funktionen ’Cash Out’ har du mulighed for at lukke en kupon, før kampen(e) er slut. Gevinsten vil være mindre end den oprindelige potentielle gevinst, men til gengæld kan du tage pengene med det samme.

Ja, bwin er godkendt af Spillemyndigheden og har licens til at udbyde spil i Danmark.

Ja, bwin’s mobilapplikation findes både til Android og iOS, så uanset hvilken telefon eller tablet du har, kan du benytte bwin’s mobilløsning.

Maksimumgrænsen for en kupon bliver afgjort af den mulige gevinst, og den afhænger derfor af, hvad du spiller på. På langt de fleste spil er der dog muligheder for at spille meget høje beløb.

Nej, du har ikke mulighed for at kombinere livespil med væddemål på begivenheder, der er endnu ikke er startet på den samme kupon.

Hvis du har spillet på en begivenhed, som bliver udskudt, og som ikke genoptages indenfor 72 timer, bliver oddset sat til 1,00.

Ja, bwin live streamer udvalgte kampe inden for eksempelvis fodbold, tennis og ishockey, og du kan se med, hvis du har penge på din spillekonto eller har placeret væddemål i løbet af de sidste 24 timer. Live streaming foregår under fanen ’Live-spil’, og herunder kan du så vælge en kamp i venstre side. Ved at vælge ’Kalender’ og herefter trykke på den gule play-knap kan du se, hvilke begivenheder der fremtidigt vil blive live streamet.

Hvis du vil spille systemspil, skal du først vælge de væddemål, du ønsker at spille på, og derefter trykke på ’system’ i højre side af skærmen. Herefter vil du kunne vælge system og indsats.

Tak fordi du har kigget med – husk at bruge din bwin bonus.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening