POKERSTARS SPORTS

På denne side finder du vores anmeldelse af PokerStars Sports. Her kan du blive klogere på, hvordan du kan finde tilbud med PokerStars velkomstbonus, når de er aktuelle.

POKERSTARS DANMARK VELKOMSTBONUS

På skrivende fod for denne anmeldelse, var der ikke nogen aktuel velkomstbonus med PokerStars bonuskode. Men du kan nemt klikke dig videre fra denne anmeldelse med fx linket ovenfor. På den måde kan du tjekke om der en PokerStars velkomstbonus, når du læser anmeldelsen. Når du kommet videre til bookmakeren, skal du blot klikke på ”kampagner” med gave-symbolet i det øverste højre hjørne.

Læs alle vilkår HER*.

POKERSTARS BONUSDETALJER
VelkomstbonusTBA
Minimum DepositumTBA
Andre fordeleLIVE ODDS, SPÆNDENDE ODDS, MOBILAPP
PokerStars BonuskodeTBA
trin 1

1.  Gå til Pokerstars*

Pokertars Sport hjemmeside

trin 2

2. Opret konto

Lav en konto, og kom i gang ved at foretage en indbetaling

trin 3

3. Modtag bonus

VILKÅR OG BETINGELSER FOR POKERSTARS BONUSKODE

Hvis du opretter dig med en velkomstbonus, vil der altid være vilkår og betingelser i den forbindelse. På nuværende tidspunkt er der ikke nogen startbonus, men alligevel kan du forvente betingelser, som minder om følgende:

  • Velkomstbonus er kun til nye kunder
  • Minimum odds
  • Minimumsindbetaling

Som sagt var der ikke nogen aktuel velkomstbonus, da vi skrev denne anmeldelse. Derfor er de ovennævnte betingelser kun vejledende og til at give en ide af hvad du måske kan forvente. Husk altid at tjekke vilkår og betingelser for PokerStars Sports bonus til både nye og eksisterende medlemmer.

SÅDAN SPILLER DU HOS POKERSTARS SPORTS I DANMARK

I det samme højre hjørne, som er nævnt ovenfor, kan du finde valgmuligheden for at oprette konto. Her skal du blot klikke på den knap og derefter udfylde formularen. Du kan følge processen trin-for-trin nedenfor.

  • Klik på linket nedenfor for at gå videre til PokerStars Sports.
  • Tryk på den neonfarvede ”opret konto” i det øverste højre hjørne.
  • Udfyld oprettelsesformularen og indtast en eventuel PokerStars bonuskode.
  • Send formularen afsted.
  • Bekræft din konto med NemId.
  • Gennemfør din første indbetaling.
  • Gå i gang med at spille.

ODDS HOS BETSTARS

Pokerstars Sports Odds

Det er muligt at placere sportsvæddemål på over 30 forskellige sportsgrene hos bookmakeren. Der er især mange muligheder for sport betting på fodbold, tennis, NBA-basketball, NHL-ishockey og meget mere.

Her skiller bookmakeren sig især ud ved at have kampe med over 210 forskellige spilmarkeder, hvilket er mange, når man sammenligner med andre betting sider. Du kan spille på alt fra 1X2 til over/under, Asian Handicap og meget mere.

En anden interessant egenskab er sektionen for ”odds boost”, som du finder på forsiden for sportsvæddemål. Du skal blot rulle en smule ned på siden, og her kan du se udvalgte forbedrede PokerStars odds. Nedenunder den sektion finder du også udvalgte populære bruger væddemål, som giver dig en ide af hvad andre har spillet på.

Du kan nemt sammensætte din spillekupon med det brugervenlige og intuitive design. Her skal du blot klikke på de PokerStars odds, som du ønsker at spille på. Lidt efter lidt kan du tilføje odds til din spillekupon i højre side af skærmen, fastsætte indsats og derefter placere væddemål kuponen.

POKERSTARS SPORTS LIVE BETTING

Bookmakeren byder på en bred vifte af live betting. Det finder du ved at klikke på livespil yderst til venstre i menuen. Der især typisk mange fodbold væddemål med livespil, men det er bestemt ikke det eneste. Du kan ofte også finde live betting på tennis, håndbold, basketball, e-sport og andre sportsgrene.

Netop med live betting, kan du måske vælge at nyde glæde af cash-out-funktionen. Her kan du opnå en gevinst eller formindske et eventuelt tab på dit væddemål, før at spillet lukkes. Cash out er en valgmulighed, som er tilgængelig på udvalgte begivenheder både inden for pre-match væddemål og live betting, og det vil altid figurere klart og tydeligt.

Pokerstars Sports Live Betting

LIVE STREAMING HOS POKERSTARS DANMARK

I skrivende stund er der ingen live streaming af sport eller andre begivenheder hos bookmakeren. Det betyder at du endnu ikke kan live streame fodbold og lignende hos PokerStars Sports, men man ved aldrig om det kan komme i fremtiden.

POKERSTARS APP

Som noget utroligt positivt, er det muligt at downloade en PokerStars Sports mobil app til Android, iOS og Windows. Det byder på en mere brugervenlig oplevelse, hvor du kan placere væddemål direkte fra fx din iPhone eller iPad.

Typisk kan du også undgå at logge ind med NemID via denne mobile PokerStars app, så længe at du har sørget for at verificere din konto via en desktop-browser minimum én gang (inden for 30 dage).

Pokerstars Sports Betalingsmetoder

TILGÆNGELIGE BETALINGSMETODER

Der er et fint udvalg af betalingsmetoder til både indbetaling og udbetaling. Ligesom hos andre bookmakere, vælger du den samme metode til både indbetaling og udbetaling. Typisk behandles udbetalinger med Neteller, Skrill og PayPal inden for en time, mens bankoverførsler normalt administreres inden for 24 timer. Dog kan der gå 3-5. dage med bankoverførsel, og 3-10 hverdage med udbetaling til betalingskort. Det afhænger dog mest af alt af din betalingsudbyder.

Nedenfor kan du se en liste over tilgængelige betalingsmetoder.

Enkelte af nævnte betalingsmetoder er kun tilgængelige enten som indbetaling eller udbetaling. Desuden kan visse betalingsmetoder være ekskluderet fra tilbud med PokerStars velkomstbonus. Derfor er det som altid vigtigt at tjekke vilkår og betingelser for bonus.

POKERSTARS SPORTS KUNDESERVICE

Du kan nemt få hjælp hos bookmakeren. Først og fremmest kan du besøge FAQ-sektionen ved at klikke enten øverst på siden til venstre eller i bunden af siden. Det er en lille smule begrænset support, sammenlignet med andre bookmakere. Du kan ikke kontakte dem via telefonen, og der er ingen menneskelig live chat. Til gengæld kan du ”tale” med hjælpe robotten, som er døbt Stella. Du kan også sende en e-mail via kontaktformularen, som du kan se et eksempel på nedenfor.

STARS REWARDS LOYALITETSPROGRAM

Som nævnt lidt længere oppe, kan der være bonus til eksisterende medlemmer. Det kan blandt andet være i forbindelse med loyalitetsprogrammet med titlen Stars Rewards. Du kan optjene såkaldte ”Reward points”, når du spiller om penge på siden og opfylder vilkår og betingelser. Det kan du læse meget mere om direkte på spillesiden.

5 fede features hos PokerStars

Stort spiludvalg med mange spilmuligheder på de enkelte begivenheder
BetStars har flere hundrede spilmuligheder på de populære fodboldkampe. Derfor kan du typisk finde lige netop det spil, som du er interesseret i.

Livebetting med gode muligheder
Ligesom det er tilfældet prematch, kan du live spille på mange forskellige ting. Det er langt fra altid tilfældet, at bookmakerne har været i stand til at fastholde et stort marked live – så det taler klart til BetStars fordel.

Gebyrfri indbetaling med mulighed for både Skrill og Neteller
Når du indbetaler penge til BetStars, så foregår det uden nogen form for gebyrer. Du har samtidig mulighed for at indbetale via et hav af forskellige kanaler, inklusive Skrill og Neteller.

SAMLET POKERSTARS SPORTS ANMELDELSE

Generelt byder bookmakeren på en brugervenlig, intuitiv platform med gode muligheder for både pre-match og live betting. Det er især positivt at der en god PokerStars app, som gør det nemt at placere væddemål, indbetale, udbetale, og meget mere via smartphones og tablets. Du kan vælge mellem en bred vifte af betalingsmetoder, og indtjene point i det fine Stars Rewards loyalitetsprogram. Alt i alt en god betting oplevelse på en platform, som også byder på casino og poker.

Pokerstars FAQ

Klik på ”Opret konto” i højre hjørne af websitet for at oprette en konto. Her kan du udfylde personlige oplysninger, og i løbet af få minutter har du så en konto til rådighed.

Nej, det behøver du ikke. Dine eksisterende login-oplysninger fra PokerStars giver dig adgang til sportsbetting hos Pokerstars*. Systemerne snakker sammen.

Nej, du kan gebyrfrit foretage indbetalinger hos Pokerstars. Uanset hvilken indbetalingsmetode du vælger.

Hvis du ønsker at spille fra mobil/tablet, skal du have fat i Pokerstars app. Den kan hentes gratis i App Store, og den fungerer mere eller mindre ligesom websitet.

Du trykker på de spil, du gerne vil vædde på, og så dukker der en kupon op i højre side af skærmen. Her skal du bekræfte dit køb, når du er tilfreds med dine valgte væddemål.

Ikke på alt, men på meget. BetStars tilbyder livespil på en række forskellige begivenheder, og typisk udmærker bookmakeren sig ved at give dig rigtigt mange spilmuligheder på de enkelte begivenheder.

Ja, det er der. Beløbet varierer fra sportsgren til sportsgren, og fra spil til spil. Du kan se det maksimale beløb ved at logge ind og vælge den begivenhed, du gerne vil spille på.

Singlespil er betegnelsen for væddemål, du indgår på én begivenhed (og kun én begivenhed). Kombinationsspil er spil på to eller flere begivenheder. Hvis du kombinerer væddemål, skal du ramme alle kombinerede væddemål for at få din gevinst. Medmindre du spiller systemer (se herunder).

BetStars tilbyder en række forskellige systemspil. Systemspil er varianter af spil, hvor du ikke nødvendigvis behøver at ramme alle dine spil for at få en gevinst. Eksempelvis kan du spille ”2 ud af 3”-systemet, hvor du indgår i alt fire væddemål og altså får gevinst, hvis blot to af dine tre spil rammer. Gevinsten bliver dog – selvsagt – større, hvis du rammer på alle dine spil.

Cash Out er en funktion, der gør det muligt for dig at tage pengene, inden dit væddemål er afgjort. Du kan altså anvende funktionen til at hjemtage en tidlig gevinst, hvis begivenheden – på Cash Out tidspunktet – har udviklet sig til fordel for dig. Du kan også bruge Cash Out, hvis det går skidt for dit væddemål, og du vil sørge for at undgå et fuldstændigt tab.

Typisk sker resulteringen af dit væddemål inden for ganske få minutter. Der kan dog gå helt op til en time i særlige tilfælde.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening