Betfair

100% BONUS OP TIL 1.000KR

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser.

BETFAIR BONUS

Se kampagnekoden til Betfair bonus. Vælg mellem to velkomstbonusser. Vilkår gælder.

Betfair bonus

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser.

VELKOMSTBONUS HOS BETFAIR I 2022

100% BONUS OP TIL 1.000KR

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår* og betingelser.

BETFAIR BONUSDETALJER
Velkomstbonus:100% BONUS OP TIL 1.000KR
Minimum depositum:100 KR
Omsetningskrav:8X MED MINDST ODDS 1,95
Bonusudløb:90 DAGE
betfair bonuskode:KRÆV HER*

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser.

trin 1

1.  Gå til Betfair.dk*

Start med at gå til Betfairs hjemmeside

trin 2

2. Opret konto

Lav en konto, og kom i gang ved at foretage en indbetaling

trin 3

3. Modtag bonus

100% BONUS OP TIL 1.000KR

BETFAIR.DK ANMELDELSE

På denne side finder du vores anmeldelse af Betfair. Betfair eksisterer både som Sportsbook og Spillebørs, og vi har stillet skarpt på Sportsbook-delen i denne anmeldelse. Vi gennemgår blandt andet bookmakerens generøse velkomstbonus, spilmulighederne og de mange tilbagevendende kampagner til eksisterende spillere. Betfair er blandt markedets bedste, når det handler om at afvikle interessante konkurrencer med mange penge i præmiepuljen (+1.000.000 kroner ugentligt). Bookmakeren har også et særligt anbefalelsesværdigt velkomsttilbud, der giver nye spillere mulighed for at spille for 1.000 kroner ekstra i forbindelse med første indbetaling. Vi ville vurdere dette bonus med 4,3/5 stjerner.

BETFAIR BONUSKODE

Betfair opererer med en klassisk 100 % indbetalingsbonus, hvor logikken er, at du modtager et bonusbeløb, der svarer til det beløb, som du indsætter på din første indbetaling. Hos Betfair kan du få en 100 % bonus på op til 1.000 kroner, og bonussen er til rådighed til spil, så snart du har trykket ”aktivér” på kampagnesiden. For at kunne foretage en udbetaling skal du omsætte indbetaling + bonus otte gange til mindst odds 1,95 inden for 90 dage.

» Hos Betfair får du en 1100% BONUS OP TIL 1.000KR «

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser.

Vil du have en alternativ velkomstbonus? Så kan Betfair selvfølgelig også levere dette. Bookmakeren kører løbende på med velkomsttilbud, hvor oddset er boostet markant på en favoritsejr. Eksempelvis kunne nye spillere få odds 10 på Danmark mod Polen (i stedet for normale odds 2,37) med et maksimumindskud på 100 kroner. Gennemspilskravene på denne type boostede bonus er kun én gang til odds 1,50 – og det er meget favorabelt for dig. Betfair laver deres boostede odds på ugentlig basis, og tilbuddet foregår typisk på fodboldkampe. Gerne fra den danske Superliga, hvor Betfair fungerer som officiel bettingpartner.

Endelig kan nye spillere også tilmelde sig med ”betfair bonuskode”. Dette tredje bonustilbud følger formen ”Spil 200 kroner, få 600 kroner”, og her er gennemspilskravet for din bonus én gang til odds 1,50 inden for 90 dage.

Betfair udbetalinger og indbetalinger

Du har indtil flere indbetalingsmuligheder, når du vil sætte penge ind på din Betfair-konto. Du vælger selv, om du vil benytte Kredit-/debitkort, Bankoverførsel, PaysafeCard, Neteller, Skrill, Trustly eller PayPal. Minimumindbetalingen er 50 kroner, og du har mulighed for at indbetale flere hundredetusinde kroner, hvis du vil storgamble. Alle indbetalingsmetoderne er uden gebyr. Du indbetaler penge til din spilkonto ved at klikke på ”Indbetal” i øverste højre hjørne.

Hvis du vil udbetale penge, klikker du på ”Min konto” for derefter at vælge ”Min Betfair konto” og trykke på ”Udbetal penge”. Her er udgangspunktet, at du udbetaler via samme metode, som du indbetalte. Forvent at der kan gå op til fem hverdage, hvis du udbetaler til Kredit-/debitkort.

Betfair Spil Nu

Live stream med Betfair Video

Betfair* har lanceret live streaming-konceptet ”Betfair Video”, og her kan du live streame alverdens sportsbegivenheder nemt. Du finder blandt andet fodboldkampe fra Serie A, FA Cuppen og Æresdivisionen, tenniskampe fra US Open, Roland Garros og ATP Masters, og basketballkampe fra Euroleague, Eurocup og den spanske liga. Hvis du blot sørger for at have mindst én krone stående på din spilkonto, har du adgang til de direkte billeder hos Betfairs live streamingtjeneste. Der er begivenheder i kalenderen hver eneste dag, og live streamingen giver helt sikkert et ekstra krydderi til din samlede betting-oplevelse.

Betfair Spil På Sports

Vurdering af websitet www.betfair.dk

Betfairs website afviger fra flere af de øvrige bookmakeres ved, at der på forhånd er prioriteret mange begivenheder og elementer. Således vælger Betfair hver dag at promovere de kampagner og odds, som de vurderer er mest attraktive. Det betyder, at du har meget af det sjove og aktuelle inden for nær rækkevidde – men det betyder også, at der er længere til den almindelige navigation i sportsgrene og ligaer. Du finder dog links til både fodbold, tennis, håndbold og basketball i topmenuen til højre for en række fede features som ”Cash Out”, ”Price Rush” og ”Acca Edge”.

» Få adgang til mange fede features, bl.a. ”Cash Out”, ”Price Rush” og ”Acca Edge”. «

Disse features vil blive beskrevet indgående i bunden af denne artikel, i FAQ-afsnittet. I topmenuen har du også adgangen til livespil, og det er altså hertil du skal gå, hvis du vil spille på kampe, der allerede er gået i gang. I midten af hjemmesiden har Betfair opstillet en ”Højdepunkter”-menu, hvor fodbold- tennis- og basket-kampe fra alle de store ligaer og turneringer står listet med odds. Betfair er altså en bookmaker, der giver mere plads til prematch-spil end til live-spil – rent layoutmæssigt. Et minus ved hjemmesiden er, at der ikke eksisterer nogen søgemaskine. Fordi du ikke kan søge konkrete begivenheder frem, kan det til tider blive en anelse omstændigt at finde frem til rette sted.

Odds hos Betfair

Hos Betfair har du mulighed for at spille på stort set, hvad som helst. Du finder pt. 30 sportsgrene i arkivet, og der er selvfølgelig både de helt store – som fodbold, tennis og basket – og de mindre – som dart, netbold og volley. Spilmulighederne på de enkelte kampe er mange, men selvfølgelig flest på de store markeder. Betfair er lidt sene til at putte indhold i deres forskellige kategorier, og derfor vil du opleve, at du skal ganske tæt på kampstart for at få fat i eksempelvis de spillerspecifikke spil.

» Klassikere som ”Hvem vinder kampen?”, ”Hvor mange mål scores der?”, ”Scorer begge hold?”, ”Hvad er pausestillingen?” etc. er altid tilgængelige. «

Følger du med i den globale politiske dagsorden, er der noget særligt for dig hos Betfair. Bookmakeren har udviklet en tradition for at udbyde odds på diverse valg og afstemninger – i Danmark såvel som i resten af verden. Foretrækker du live-spil? Du finder altid fodbold- og tenniskampe i kalenderen, men du vil også opleve, at sportsgrene som cricket, golf, basketball, beachvolley og dart bliver udbudt til livespil.

Tilbagebetalingsprocent hos Betfair

Betfair er blandt de bedste på markedet, når det kommer til tilbagebetalingen. På de store fodboldmarkeder er det ikke usædvanligt at se en TPB på 95 %, og du kan endda opleve, at bookmakeren lægger sig endnu højere. Betfair opererer nemlig med en feature, som de kalder ”Price Rush”. Her forhører Betfairs Sportsbook sig hos Spillebørs-afdelingen for at se, om de på udvalgte kampe kan traktere med et endnu højere odds, end det faktisk udbudte. ”Price Rush” findes på singlespil inden for både fodbold, tennis, golf og basketball, og du er som minimum sikret dit oprindelige odds. Du kan altså kun profitere af, at Betfair anvender ”Price Rush” på dit spil.

Betfair mobil og app

Du bliver ikke skuffet, når du downloader Betfairs mobile applikation. Formatet minder meget om det, du møder på hjemmesiden, hvor de prioriterede højdepunkter indtager den centrale placering, mens navigationen foregår fra en topmenu. Det er let at sammensætte en kupon på mobilen – du klikker blot på de spil, du ønsker, og så tilføjes disse automatisk til en kupon, som du kan tilgå i øverste højre hjørne. Første gang du logger ind på appen, skal du anvende dit NemID. Herefter kan du få hurtig adgang med enten touch ID (fingeraftryk) eller en kort adgangskode, og således bliver dit log-in ikke særligt tidskrævende. Betfair kan sagtens være stolte af deres mobile produkt, så hvis du gerne vil oddse, mens du er på farten, fortjener bookmakerens mobile platform et download.

Tilbud og kampagner hos Betfair eksisterende brugere

Et af de steder, hvor Betfair for alvor excellerer, er på tilbuddet til de eksisterende brugere. Eksempelvis kan du hver eneste uge vinde 1.000.000 kroner i bookmakerens gratis konkurrence, Golden Goals. Her gælder det om at gætte den første målscorer i seks udvalgte kampe fra Premier League, og er du den eneste, der formår at gøre dette, kan du stikke en million kroner i lommen.

Et andet tilbagevendende koncept er ”Spil 250 kr. på multispil og få en 50 kroners bonus”. Spiller du mindst 250 kroner på en kupon med fire væddemål eller mere i løbet af ugen, får du et gratis spil på en 50’er stillet til rådighed af Betfair den følgende mandag.

» Bookmakeren er yderst innovativ med nye og spændende tilbud. «

Er du til spil på basketball? Hvis dit hold fører ved udgangen af 3. quarter, men taber kampen, giver Betfair dig indskuddet tilbage som et gratis spil (op til 250 kroner). Kampagnen gælder på ethvert NBA moneyline marked eller på ethvert kampodds marked på Euroleague og ACB.

Har du ikke tidligere benyttet Cash Out? Hvis du låser et spil med nettooverskud, første gang du anvender Cash Out-funktionen hos Betfair, kan du modtage en bonus på op til 250 kroner. Bemærk at du ikke er berettiget til nogen bonus, hvis du udbetaler undervejs med nettounderskud.

Ovenstående er et udpluk af de kampagner, Betfair helt aktuelt kører med. Bookmakeren er dog meget innovativ, og du vil hele tiden opleve, at der kommer nye og spændende tilbud. Opret dig i dag, og få glæde af Betfairs bonusser og tilbud til eksisterende kunder med det samme.

Kontakt Betfair: Chat og support

Betfair tilbyder dansk kundeservice i tidsrummet fra 10:00 til 18:30, mens den engelske kundeservice er tilgængelig hele døgnet. Henvender du dig via e-mail, bestræber Betfair sig på at besvare din henvendelse inden for fire timer. Er du på jagt efter den hurtige afvikling, kan du kontakte Betfair via live-chat. Her er den estimerede svartid 60 sekunder.

Foretrækker du at undgå direkte dialog med bookmakeren, kan du orientere dig i en FAQ, hvor du finder svar på de spørgsmål, som Betfair typisk møder. Klik på ”Hjælp” i topmenuen for at få adgang til både FAQ og de direkte kontaktmuligheder.

5 fede features på Betfair

100 % velkomstbonus op til 1.000 kroner
Betfair tager godt imod nye kunder med en stor Betfair bonus på op til 1.000 kroner.

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår* og betingelser.

Live streaming med store kampe i kalenderen hver dag
Hos Betfair kan du live streame indtil flere store sportsbegivenheder. Det gælder for eksempel både Serie A, FA Cuppen og Æresdivisionen i fodboldhenseende, mens der på tennissiden er adgang til US Open, Roland Garros og ATP Masters.

Fremragende tilbud til eksisterende kunder
Når du først er inde i Betfair-butikken, bliver du forkælet med en masse forskellige tilbud, bonusser og konkurrencer. Helt aktuelt kan alle Betfair-spillere gratis forsøge at vinde en million kroner på Premier League hver uge.

Høj tilbagebetaling på blandt andet fodbold
Betfair kan være særligt stolte af deres tilbagebetalingsprocent på de største fodboldmarkeder. Det er ikke usædvanligt, at du møder en TBP på 95 % her, og det må betegnes som meget konkurrencedygtigt.

Solid mobil app til dig, der er på farten
Hvis du godt kan lide at have bookmakeren med i lommen, skal du have fat i Betfairs mobile app. Den kan alt det, den skal kunne, og det er let og hurtigt at placere væddemål via den mobile platform, der designmæssigt minder om hjemmesiden.

BETFAIR FAQ

Betfair blev grundlagt af Andrew Black og Edward Wray tilbage i 2000. Oprindeligt fungerede Betfair udelukkende som en spillebørs, men siden er Sportsbook-forretningen kommet til. I 2016 fusionerede Betfair med Paddy Power.

Betfair trækker på deres status som spillebørs, når de tilbyder dig ”Price Rush” på udvalgte markeder inden for fodbold, tennis, golf og basketball. Bookmakeren scanner spillebørsen for at se, om de kan tilbyde dig et odds, der er endnu bedre end det, der er synligt i Sportsbooken. Med ”Price Rush” viser Betfair, at de vil gøre en ekstra indsats for, at du får en god spiloplevelse.

”Systemspil” er betegnelsen for den type spil, der ikke foregår ”lige på”, hvor du skal ramme alt. Du kan indgå forskellige systemvæddemål for at sikre, at du får en gevinst, selvom du skulle være uheldig at misse et eller flere af dine valg. Et klassisk systemspil er ”Trixien”, hvor du kun behøver at ramme to ud af tre kampe for at vinde. Her laver du i realiteten fire væddemål (tre doubler og en triple).

For at lave en udbetaling skal du gå til ”Min konto” og derefter ”Min Betfair konto”. Herefter vælger du ”Udbetal”. Indtast beløbet, som du ønsker at udbetale, og afvent at pengene står på din konto.

Ja, Betfair har lavet en velfungerende mobil app. Første gang du logger ind, skal du bruge NemID, men herefter er det tilstrækkeligt med Touch ID eller en adgangskode.

Som en sikkerhedsforanstaltning skal Betfair godkende din identitet. Det betyder blandt andet, at du skal være indstillet på at indsende billede af enten pas, kørekort eller nationalt identifikationskort, ligesom du også skal indsende dokumenter, der kan bekræfte henholdsvis adresse (regning fra offentlig virksomhed, skattebillet eller lignende) og kreditkort (forsiden af kortet).

Betfair har indført en ”Cash Out”-funktion, der gør det muligt for dig at afslutte dit væddemål, inden dette er afgjort. Du kan benytte Cash Out til at gardere dig mod et tab, eller til tidligt at hjemtage en gevinst, hvis udviklingen i dit væddemål har været favorabel.

”Acca Edge” er et koncept, hvori der er indlejret en cash back-garanti, hvis du kun misser en enkelt kamp på din kupon. Hvis du spiller med Acca Edge, accepterer du en mindre oddsreduktion mod garantien for, at du får din indsats tilbage, hvis du misser blot en enkelt kamp. Der vil være et Acca Edge-ikon, som du kan markere, når du placerer dit væddemål, hvis du ønsker at benytte funktionen.

Du foretager en indbetaling ved at klikke på ”Indbetal” i øverste højre hjørne af skærmen. Her tager du stilling til indbetalingsmetode, ligesom du vælger, hvor mange penge, du vil indbetale. Alle indbetalingsmetoder er gebyrfri hos Betfair.

Udbetalingstiden varierer med metoden. Der kan gå op til fem arbejdsdage med Kredit-/debitkort, mens der på Skrill, Neteller og Paypal går maksimalt 24 timer.

Som udgangspunkt sker dine udbetalinger via samme metode som dine indbetalinger. Du kan først ændre metoden, når du har matchet summen af dine indbetalinger med samme sum af udbetalinger for visse betalingsmetoder (Kort, Moneybookers, Neteller, Paypal), inden du kan udbetale overskydende penge tilbage via en anden betalingskilde. Tiltaget eksisterer som et værn mod bedrageri og hvidvask.

Vi håber du har fået besvaret alle dine spørgsmål, og du er klar til at bruge din Betfair bonus.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening