bet365

Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

BET365 BONUS

Opret dig hos i dag og modtag en bet365 bonus. Regler og vilkår gælder.

bet365 Bonus
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

BONUSKODE TIL BET365 I 2022

BET365 ANMELDELSE
DETALJER
bet365 velkomstbonus
JA
Live streaming
AFHÆNGIGT AF PLACERINGEN

mobilapp
JA

bet365 bonus code
KRÆV HER

bet365 Velkomstbonus*
bet365 tilbyder dig en velkomstbonus*, hvis du ikke allerede har en konto hos bookmakeren. Du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der gælder en række vilkår og så skal du være min. 18 år.

NB! Tidligere modtog du en bonuskode fra bet365*, som skulle indtastes. Dette er ikke længere nødvendigt, så du skal blot aktivere bonussen under “Min konto” i stedet for at indtaste en tilbudskode.

Streaming hos bet365
I vores optik er bet365 blandt branchens bedste bookmakere, når det handler om streaming af sportsbegivenheder. Hos bet365 finder du din stream til en lang række forskellige sportsgrene. Bookmakeren har en enorm livestreaming kalender, og du kan overvære den direkte sports-transmission, hvis blot du har en enkelt krone stående på spilkontoen. Se bet365‘s regler og vilkår* for det fulde regelsæt i forbindelse med streaming.

trin 1

1.  Gå til bet365.dk*

Start med at gå til bet365’s hjemmeside

trin 2

2. Opret konto

Lav en konto, og kom i gang ved at foretage en indbetaling

trin 3

3. Modtag bonus

BET365.DK ANMELDELSE


På denne side finder du vores anmeldelse af bet365. Vi kommer blandt andet ind på bookmakerens flotte velkomsttilbud, store spiludvalg og velfungerende streaming-sektion. Vi anerkender bet365 som en af markedets førende bookmakere, så hvis du er til odds og spil, giver det mening for dig at oprette en konto hos bookmakeren. Alle nye spillere kan modtage en startbonus*, og så snart de er etablerede hos bookmakeren, kan de også se frem til at modtage særlige, fordelagtige, kampagnetilbud løbende. Vi ville vurdere denne bonus med 4,9/5 stjerner.

*18+, regler og vilkår gælder.

TILBUDSKODE TIL BET365

Velkomstbonussen* hos bet365 er aktuel for dig, der ikke allerede har en bet365-konto. Det står dig frit for, om du vil modtage en bet365 bonus, når du opretter dig. Hvis du vælger at takke “ja” til bonussen, skal du være opmærksom på, at bonus-accepten er behæftet med krav. Disse krav varierer fra bookmaker til bookmaker, og herunder kan du se, hvad du bør bide mærke i.

Bonusser er typisk behæftet med krav til minimum- og maksimumindbetaling, gennemspil/omsætning, minimumodds og varighed. Minimumindbetalingen og maksimumindbetalingen udgør det spænd, du skal ramme for overhovedet at kunne modtage bonussen. Når så bonussen er i din varetægt, bliver de øvrige termer relevante. Gennemspilskravet (som også kaldes omsætningskravet) er en størrelse, der beskriver, hvor mange gange – og til hvilket minimumodds – du skal spille din indbetaling og bonus igennem, inden du kan foretage en udbetaling. Minimumoddset angiver den nedre grænse, hvortil der som minimum skal spilles, hvis spillet skal tælle med i gennemspilskravet. Endelig skal du være opmærksom på din bonus’ varighed. Ofte har du et bestemt interval af dage (typisk 60 eller 90) til at frispille dine penge.

» Hos bet365 kan du modtage en startbonus*, når du laver din konto «

Hvis du ønsker at blive klogere på de specifikke krav, der gælder i forbindelse med bet365’s bonus, henviser vi til bookmakerens regler og vilkår*.

Bemærk! Det er ikke længere nødvendigt at indtaste en tilbudskode for at få velkomstpakken.

bet365 udbetalinger og indbetalinger

Udbetalingen: Klik på symbolet øverst til højre og vælg ”Udbetal”. Udbetalingstiden varierer med metoden, der er anvendt.

Du indbetaler til din konto ved at klikke på ”Indbetal” øverst i højre hjørne af skærmen. Vi har erfaret, at dine indbetalte penge fremgår på din spilkonto, straks efter indbetaling.

Live stream hos bet365

bet365 er i særklasse med hensyn til live streaming, hvis du spørger os. Bookmakeren tilbyder direkte billeder fra hele verden på tværs af et hav af forskellige sportsgrene. Du har adgang til bet365s enestående live streaming, hvis blot du har en spilkonto, hvorpå der står en enkelt krone. Live streamingen kan tilgås fra både mobil, tablet og computer. Hvis du er på udkig efter den perfekte streaming-bookmaker, bør du vende blikket mod bet365. Her finder du, i vores optik, markedets bedste live streaming.

Vurdering af websitet www.bet365.dk

Vi har testet bet365’s hjemmeside, og den imødekommer vores krav fuldt ud. Både overblikket og hastigheden er i topklasse, og dermed er kimen lagt for, at du kan få en god oplevelse, når du besøger bookmakerens hjemmeside. I topmenuen finder du adgangen til ”Sport” (default), ”Liveodds”, ”Casino” og ”Poker”, og til venstre har du en alfabetisk oversigt over de sportsgrene, som bet365 udbyder spil på. Midten af skærmen er opdelt i ”Liveodds” (til venstre) og ”Mest populære” (til højre), og yderst til højre har du et overblik over dine igangværende væddemål. Har du ikke en igangværende kupon, vil du opdage, at din kupon opstår ude i højre side – i takt med at du vælger de spil, du vil have med.

» bet365’s website giver dig overblik i verdensklasse, så du kan være sikker på at få en god oplevelse. «

Er du særligt interesseret i ”Liveodds”, så kan du klikke på linket i topmenuen, og så åbner live-universet sig for dig. Her har du live-begivenhederne listet op ude til venstre, et hav af spilmuligheder på din valgte live-begivenhed i midten, og et direkte signal til din live-begivenhed ude til højre (hvis ellers kampen er på listen over begivenheder, som bet365 live streamer). Et minus ved bet365’s hjemmeside er imidlertid, at der ikke eksisterer nogen søgefunktion, hvorfor du selv må gå på jagt efter dine ønskede begivenheder. Konkluderende vil vi dog slå fast, at bet365 leverer en rigtigt solid hjemmeside.

Odds hos bet365

Hvordan er spiludvalget hos bet365? Vi synes afgjort, at bet365 er blandt markedets absolut skarpeste bookmakere, når det kommer til spiludvalget. Bookmakeren giver dig odds på mere end 30 forskellige sportsgrene, og der burde således være noget interessant for dig, uanset hvad du er til. Vi har flere gange erfaret, at bet365 er hurtigt ude med odds på de forskellige begivenheder, og bookmakeren udmærker sig også ved altid at have konkurrencedygtige tilbagebetalingsprocenter på tværs af alle de udbudte sportsgrene. På hver enkelt sportsbegivenhed finder du et hav af spilmuligheder.

» Vores indtryk er, at bet365 ofte er hurtigt ude med stærke odds på en lang række begivenheder og arrangementer. «

Hvis du ønsker at blive klogere på, hvilke sportsgrene og spil, der udbydes hos bet365, kan du klikke dig ind forbi bookmakeren HER.

Tilbagebetalingsprocent hos bet365

Som vi kort berørte i forrige afsnit, skal bet365 roses for deres konkurrencedygtige tilbagebetaling på alle markeder. Vores indtryk er, at tilbagebetalingsprocenten varierer på tværs af markederne, men det er ikke noget, der er unikt for bookmakeren (det er almen praksis). Overordnet set er bet365 stærke på deres tilbagebetaling, og vi synes sagtens, at bookmakeren kan være niveauet bekendt.

bet365 mobil og app

Foretrækker du at spille fra mobil eller tablet, har bet365 en meget effektiv og velfungerende mobil-app, som du kan benytte. Vi har testet løsningen, og vi vurderer, at det mobile design (og den mobile funktionalitet) læner sig meget op af det, du møder på hjemmesiden – det er overskueligt, og det går hurtigt. Vi har erfaret, at du ikke behøver at bruge NemID, når du logger ind, og du kan have bookmakeren med i lommen, når du er på farten.

» Vi synes, at bet365 er et stykke foran sine konkurrenter med hensyn til mobil-app’en. Den får en stor anbefaling herfra. «

Vi oplever, at liveodds-sektionen er i særligt stor fokus på mobil-versionen, og det har som konsekvens, at du hurtigt og nemt kan placere dine live-væddemål. Ønsker du at live streame din begivenhed, er dette også muligt, hvis ellers din begivenhed fremgår af bet365’s live-kalender. Vi synes, at bet365 er et stykke foran sine konkurrenter med hensyn til mobil-app’en. Den får en stor anbefaling herfra.

Kontakt bet365: Chat og support

bet365 har en kundeservice-afdeling, hvor du kan få besvaret dine spørgsmål. I Danmark kan du lige nu komme i kontakt med bookmakeren via både chat, e-mail og telefon. Som et alternativ hertil, har vi gode erfaringer med at benytte bookmakerens egen FAQ, hvor du kan få besvaret typiske spørgsmål.


5 fede features hos bookmakeren

bet365 Velkomstbonus*
bet365 opererer med en bonus*, som nye spillere kan tage imod.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. | Min. 18 år | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | Selvudelukkelse via ROFUS.nu

Live streaming med masser af kampe på programmet hver dag
I vores optik har bet365 en enestående live streaming-sektion. Udvalget er meget stort.

Live betting med enormt spiludvalg
Sideløbende med, at du nyder den velfungerende live streaming-sektion, kan du kaste dig over en lige så velfungerende live betting-sektion. Du finder en lang række spilmuligheder på alle kampe, mens de afvikles.

Høj tilbagebetaling på alle store markeder
Vi oplever, at bet365 har en høj tilbagebetaling på alle store markeder.

Stærke tilbud til eksisterende kunder
bet365 har en lang række tilbud, som de stiller til rådighed for deres eksisterende kunder.

FAQ

Det afhænger helt af, hvad du er til. En fordel ved at spille live kan være, at du vinder indsigt i, hvordan holdene rent faktisk præsterer på dagen, inden du sætter dit væddemål. Mens du ved prematch-spil i højere grad forlader dig på forventninger til præstationen.

”Rediger væddemål” er en funktion, der gør det muligt for dig at bytte eller fjerne valg på ikke-afgjorte væddemål. Du har også mulighed for at modificere dit system med ”Rediger væddemål”, hvis du føler, at det forbedrer dine vinderchancer. Det er kun nogle bookmakere, der tilbyder funktionen.

Du indbetaler til din konto ved at klikke på ”Indbetal” øverst i højre hjørne af skærmen. Herefter vælger du din ønskede betalingsmetode, og så indtaster du beløbet, du ønsker at indbetale. Indtast dit sikkerhedsnummer, og så er du klar til at spille.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer purus ante, varius sed eleifend sit amet, egestas ut diam. Maecenas iaculis mauris at hendrerit sollicitudin. Integer venenatis ex ipsum, et vulputate sem placerat sit amet. Mauris lacinia aliquam quam sit amet auctor. Nam iaculis neque volutpat lorem condimentum, feugiat semper sem commodo. Aliquam odio nibh, gravida vel commodo sed, interdum varius lacus. Integer lectus risus, sodales vitae condimentum a, volutpat in enim. Nulla id mattis nibh. Proin nisi neque, sodales ut ornare nec, varius ut est. Nulla venenatis urna risus, sed ornare lectus facilisis eu. Proin nec sem lectus. Maecenas eget pretium turpis. Praesent tristique ullamcorper ligula sed aliquet. Quisque consequat quis leo et tristique. Morbi fringilla rhoncus lorem.

Udbetalingstiden varierer med metoden, der er valgt til udbetaling.

Luk væddemål” er en funktion, som nogle bookmakere anvender. Funktionen giver dig mulighed for tilbagebetaling, før begivenheden slutter. Funktionen gør det endvidere muligt for dig at lukke hele dit væddemål – eller dele af dit væddemål – med profit eller tab (afhængig af situationen i din valgte begivenhed).

”Doubler og ”Tripler” er betegnelser, man bruger, hvis der spilles på mere end én kamp. Hvis du har to kampe på din kupon, spiller du en ”Doubler”. Har du tre kampe, er det en ”Tripler”, der er tale om. Ved at kombinere flere kampe på samme kupon, får du et højere odds.

Spilmaks” refererer til det maksimale beløb, du kan spille på en begivenhed. Det varierer over markederne – og på tværs af bookmakerne, men på store fodboldkampe er det generelt ikke usædvanligt, at du kan spille mere end 100.000 kroner.

Du foretager en udbetaling ved at klikke på symbolet øverst til højre og vælge ”Udbetal”. Du vælger herefter, hvortil du ønsker at udbetale, indtaster beløbet og underskriver med din personlige kode (sikkerhedsforanstaltning).

Vi har ikke oplevet, at bookmakerne krævede abonnement eller havde skjulte gebyrer i forbindelse med ders live streaming.

Du kan finde svar på alle regelspecifikke spørgsmål i bookmakernes særlige regelsektioner. Find den sportsgren, som er relevant for dig, og læs dig til svaret.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening