Bayern München – Arsenal: optakt m. odds og startopstillinger – 15. februar 2017

Der er lagt op til noget af et brag, når disse to giganter tørner sammen. Tyske og engelske hold giver altid hinanden gode kampe,og disse to hold har underholdt os ved flere lejligheder. Arsenal tabte 1-5, sidst de var på Allianz Arena, og det må ikke ske igen. Omvendt har Bayern krammet på dem, da de har slået The Gunners ud ved to lejligheder i ottendedelsfinalerne i Champions League. Kampen spilles onsdag den 15. februar klokken 20.45. Du kan se den på 3+ eller via live stream hos Viaplay.

Odds på Bayern München – Arsenal

Bookmakerne er klar med odds på den første kamp i ottendedelsfinalerne for Bayern München og Arsenal i Champions League.

Hvem vinder kampen?
Bayern München: 1,50 (Bet365)
Uafgjort: 4,60 (Unibet)
Arsenal: 6,75 (bwin)

Antal mål
Over 2,5 mål: 1,64 (Betsafe)
Under 2,5 mål: 2,32 (Nordicbet)

Handicap
Bayern München (0-1): 2,18 (888sport)
Arsenal (1-0): 2,62 (Bet365)

Startopstillinger m. skader og karantæner

Bayern München forventede startopstilling: (4-2-3-1): Neuer – Lahm, Martinez, Hummels, Alaba – Alcantara, Vidal – Costa, Robben, Müller – Lewandowski.

Arsenal forventede startopstilling: (4-2-3-1): Cech – Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal – Coquelin, Xhaka – Walcott, Özil, Sanchez – Giroud

Ingen af de to hold har nogen i karantæne. Men ved næste gule kort får Philipp Lahm og Jerome Boateng karantæne. Hos Arsenal er ingen i fare for at sidde over ved et gult kort.

Bayern er uden Jerome Boateng til dette opgør, mens Franck Ribéry er tvivlsom. Arsenal må undvære Santi Cazorla, mens Aaron Ramsey er tvivlsom.

De to hold har begge lavet ændringer til deres CL-trup inden knockoutfasen. Bayern har smidt Holger Badstuber og Julian Green ud, mens Christian Früchtl er kommet ind. Arsenal har Per Mertesacker, Ryan Huddart, Reiss Nelson og Danny Welbeck tilbage, mens Chuba Akpom, Krystian Bielik, Marc Bola, Aaron Eyoma, Kaylen Hinds, Carl Jenkinson, Stephy Mavididi, Tyrell Robinson og Gedion Zelalem er ude.

Betting: Arsenals besøg i Bayern bliver målrigt

Begge hold har scoret i deres 15 seneste kampe i alle turneringer, hvilket er ret imponerende. Arsenal har spillet tre kampe på Allianz Arena fra 2013-2015, og de har scoret i alle kampene.

Den første kamp var endda en flot sejr på 2-0,men det var ikke nok efter Bayerns sejr på 3-1 på Emirates. Dernæst 1-1 og siden en enkelt pind i en 1-5 nedtur.

Bayern scorede både ude og hjemme mod Arsenal i alle kampe på nær to,så de kender også vejen til netmaskerne.

Begge hold kommer med angrebsspillet i højsædet, så de vil ikke stå tilbage på banen og lade sig mose. Det bliver pænt underholdende, og vi forventer en del mål i opgøret.

Læs også: 2.000 kroner bonus hos Nordicbet

Bayern München er bare Arsenals skrækmodstander

Arsenal er slået ud af ottendedelsfinalerne seks år i træk. Bayern har været bødlen i 2013 og 2014, mens de også slog englænderne ud i 2005.

Bayern München har vundet de sidste 15 hjemmekampe i Champions League, hvilket er rekord. De tre af sejrene er kommet i denne sæson.

Ud af de sidste 10 indbyrdes opgør har Bayern vundet de fem, Arsenal tre, mens to kampe er endt uafgjort. Målscoren er 17-11 i tyskernes favør.

Bayern München har mødt engelske hold 22 gange på eget græs. De har vundet 13, spillet seks uafgjorte og kun tabt tre, deriblandt til Arsenal i 2013.

Arsenal tabte ikke en kamp i gruppespillet og blev nummer et. Sidste gang, det skete, var i sæsonen 2005/2006, hvor de gik hele vejen til finalen, som dog blev tabt 1-2 til FC Barcelona.

Apropos Barcelona, så slog de Arsenal ud i sidste sæson. Uden at rulle sig voldsomt ud vandt catalanerne 2-0 på Emirates og 3-1 på Camp Nou, selvom Mohamed Elneny scorede et kongemål for Arsenal.

18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening