Annonce / Kommercielt indhold. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening.

SPIL PÅ ABRAHAM v NIELSEN BETTING

Vi giver dig de bedste odds på boksebraget mellem tysk-armenske Arthur Abraham og danske Patrick Nielsen. Du kan spille på kampen helt frem til kampstart lørdag d. 28. april kl. 23:00.

Bliver det en favoritsejr (odds 1,07) til rutinerede Abraham, eller kan Patrick Nielsen lukke munden på sine kritikere med en vild comeback-sejr til odds 7,70?

Odds på Mayweather mod McGregor

0Timer0Minutter

Odds på Arthur Abraham vs. Patrick Nielsen

Bookmakerne levner ikke Patrick Nielsen mange chancer i boksebraget mod 38-årige Arthur Abraham. Du finder her odds på vinderen og antallet af runder.

Hvem vinder kampen?

Arthur Abraham: 1,07 – SPIL HER >>*

Patrick Nielsen: 7,70 – SPIL HER >>*

Hvor mange runder bokses?

Over 9,5: 1,83 – SPIL HER >>*

Under 9,5: 1,83 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig.

Arthur Abraham – Patrick Nielsen: Optakt og info

Patrick Nielsen har fået en chance til, og der er derfor dømt comeback-brag, når han og den tidligere dobbelte verdensmester Arthur Abraham skal i ringen.

Tid
Kampen bokses lørdag d. 28. april kl. 23:00.

Sted
Kampen bokses i Baden-Arena i Offenburg, Tyskland. Arthur Abraham har bokset størstedelen af sine professionelle kampe foran tysk publikum, så man kan godt tale om en hjemmebanefordel til den 38-årige bokser her.

VM-bælter
Der er ikke nogen VM-bælter på højkant i denne ombæring. Både Arthur Abraham og Patrick Nielsen skal forsøge at rejse sig oven på sidste års nederlag. Danskeren har udtalt, at han betragter kampen som “vind eller forsvind” – med reference til, at han stopper karrieren endeligt, hvis han taber.

TV
Kampen vises direkte på TV3+ og Viaplay Sport.

Live streaming
Du kan streame kampen mellem Arthur Abraham og Patrick Nielsen, hvis du køber et abonnement til Viaplay Sport. Det koster 289 kroner i måneden.

Historien om kampen

D. 14. oktober 2017 led Patrick Nielsen karrierens mest smertefulde nederlag. Her entrerede den danske bokser Wembley med selvtilliden og forberedelserne i orden, men efter bare fem runder blev han brutalt knockoutet af John Ryder. I ugerne herefter var Patrick Nielsen i tvivl om, hvorvidt han skulle indstille karrieren – men han fik hanket op i sig selv, og han har siden forberedt sig frem mod en ny chance for at bevise sit værd i bokseringen. Og den har han nu fået.

Den tidligere dobbelte verdensmester Arthur Abraham er efterhånden blevet 38 år, men selvom han har bokset hele 52 professionelle kampe, føler han sig endnu ikke færdig i sporten. Abraham tabte også sin seneste kamp på Wembley – her mødte han talentfulde Chris Eubank Jr. d. 15. juli 2017. Abraham vil bruge kampen mod Nielsen til at vise, at han igen er klar til at kæmpe med om VM-bælterne, og Nielsen bruger braget i et desperat forsøg på at holde fast i boksekarrieren.

Arthur Abraham: 38 år men ikke færdig

 • Abraham har bokset hele 52 kampe i løbet af den professionelle karriere. Han har taget 46 sejre, og 30 af disse er kommet på KO/TKO.
 • Abraham er 38 år og kommer oprindeligt fra Armenien. Som 15-årig flyttede han med sine forældre til Tyskland, hvor han har kæmpet størstedelen af sine kampe.
 • Abraham var verdensmester i IBF middleweight fra 2005 til 2009 og verdensmester i WBO super-middleweight i 2012 og 2016.
 • Abraham er 175 centimeter høj, og han har et vingefang på 183 centimeter.
 • Abraham bliver kaldt “King Arthur” og “Abrahammer”.
 • Abraham tabte sin seneste kamp på enstemmig afgørelse til Chris Eubank Jr.

Patrick Nielsen: Drømmer om episk comeback

 • Patrick Nielsen har bokset 31 professionelle boksekampe. Han har trukket sig sejrrigt fra de 29 (i 14 tilfælde på KO/TKO).
 • Patrick Nielsen er lige fyldt 27 år. Han kommer oprindeligt fra Albertslund.
 • Patrick Nielsen vandt den internationale titel i WBA super-middleweight, da han besejrede Charles Adamu tilbage i 2015.
 • Patrick Nielsen måler 183 centimeter og han har et vingefang på 185 centimeter.
 • Patrick Nielsen tabte sin seneste kamp til John Ryder på en brutal knockout.

Betting: Spilanbefalinger til Abraham vs. Nielsen

Patrick Nielsen har et bjerg at bestige i dette match-up, og vi har svært ved at se danskeren finde våbnene, der kan drille “Kong Arthur”. Abraham er bundrutineret, og han har evnerne til at sende danskeren i gulvet.

Vi anbefaler følgende spil på boksebraget:

Arthur Abraham: 1,07 – SPIL HER >>*

Under 9,5 runder: 1,83 – SPIL HER >>*

Rigtig god fornøjelse!

*reklamelinks

Oprettet d. 22. marts 2018