UNIBET BONUS

Du får 100 % på første indbetaling op til 1.500 kroner. Se hvordan nedenfor

Bonus hos Unibet

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få op til 1.500 kroner (100 %) i bonus

Modtag din bonus

Unibet bonus

Unibet tilbyder dig en 100 % velkomstbonus på op til 1.500 kroner på din første indbetaling – helt uden bonuskode. Bookmakeren fordobler altså din første indbetaling, så hvis du indsætter 1.500 kroner, får du tilsvarende 1.500 kroner gratis og har derfor 3.000 kroner at spille for i alt. Unibets bonus er tilgængelig fra det øjeblik, du har oprettet dig som ny kunde og laver din første indbetaling. Der skal hverken indtastes koder eller sendes bekræftelses-mails for at modtage den. Herudover tilbyder den skandinaviske bookmaker en af markedets bedste mobile applikationer, og må dermed siges at være blandt de bedste bookmakere vi har herhjemme. Læs med herunder og se hvordan du kommer igang med at spille hos Unibet.

Fire steps til din bonus hos Unibet

1) Gå til Unibet.dk her!

2) Opret en konto hos Unibet.

3) Indbetal minimum 100 kroner. Din 100 % indbetalingsbonus gælder op til 1.500 kroner.

4) Du modtager din bonus omgående.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Hvis du kender til odds, har du også hørt om Unibet. Det kan være grundet en super velkomstbonus - eller måske de forholdsvist høje odds? Vi har i hvert fald ikke det store at sætte på Unibet, udover det er en fremragende bookmaker!
Bonus - 9.5
Odds - 9
Website - 8.5
Mobil og app - 8.5
Support - 9

8.9

Hvis du kender til odds, har du også hørt om Unibet. Det kan være grundet en super velkomstbonus - eller måske de forholdsvist høje odds? Vi har i hvert fald ikke det store at sætte på Unibet, udover det er en fremragende bookmaker!

Bonuskode til Unibet

Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode fra Unibet for at modtage din velkomstbonus. Du indbetaler blot mellem 100 og 1.500 kroner, og så fordobler Unibet beløbet med det samme. Det vil sige, at hvis du indbetaler 1.500, så får du i alt 3.000 kroner at spille for. Bonussen indebærer et gennemspilskrav, og du skal således gennemspille indbetalingsbeløbet samt bonussen seks gange til minimum odds 1,40, før der kan foretages udbetalinger fra din konto. Du har således mulighed for at få en stor bonus, når du foretager en din første indbetaling, men det er vigtigt at have gennemspilskravet for øje, hvis du påtænker at skulle udbetale penge til din bankkonto på et tidspunkt.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Førende på mobil, tablet og web

Unibets hjemmeside er blandt de markant mere flotte i branchen. Forsiden vrimler med forskellige features, hvor det er nemt at se hvilke kampe og turneringer der lige nu er aktuelle, samt et komplet overblik over kommende kampe i flere forskellige sportsgrene. Genvejsfunktionen i venstre side, hvor man med et enkelt klik kan finde odds på de største ligaer som Premier League, Primera Division, NHL og NBA, er smart og nem at betjene. Herudover har Unibets website en velfungerende søgefunktion, der giver dig mulighed for at finde nøjagtig det spil eller den kamp du leder efter. Hvis du har problemer med selv at navigere dig rundt blandt de mange spilvarianter, er dette altså en kærkommen og nem metode til at finde frem til det du søger. Alt i alt giver Unibets hjemmeside en fuldendt brugeroplevelse, og der er ikke mange negative ting at pege ud.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Kæmpe udvalg af spil pre-match og LIVE

Unibet har gennem længere tid været blandt markedets større aktører på odds-delen, og der er ingen tegn på, at firmaet har tænkt sig at skære ned på den rolle. Special-odds har altid fyldt meget. Specielt på de skandinaviske markeder, ligesom fodboldentusiaster sjældent går galt i byen med odds på de store ligaer, hvor op mod 100 specialspil på de største kampe er en fryd for øjet. Samtidig er også sportsgrene som ishockey, tennis og basketball noget der fylder meget i Unibets program, hvor særligt ATP og WTA-turneringer nyder stort fokus, samt odds på NBA og NHL. I løbet af året er Unibet også blandt markedets ypperste hvad angår odds og udvalg på cykling og vintersport, så alt i alt er all-round-spilleren rigtig godt ekviperet med en konto hos Unibet. Skal man finde noget mindre positivt at sige om Unibet, kan det være spiludvalget på fx dansk håndbold eller ishockey, der ikke altid lever op til niveauet fra de andre ligaer. Her venter Unibet oftest på at andre bookmakere kommer med odds, og derefter kan man så finde specialspillene på Unibets side også.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Høje odds hos Unibet på fodbold og US Sports

Unibet er en topkandidat blandt markedets aktører, når det kommer til tilbagebetalingsprocenten på spillene. Et kig på en gennemsnitlig Premier League-runde afslører, at Unibet, blandt bookmakerne med dansk licens, ligger med den klart højeste tilbagebetalingsprocent med hele 95,1% hvor gennemsnittet er på 94,5%. Det samme gør sig gældende på eksempelvis herretennis, hvor Unibet opererer med 94,4 procent i tilbagebetaling mod markedets 93,8 i snit. Læg dertil, at Unibet oftest er blandt de første bookmakere til at komme ud med odds, hvorfor man tit kan være sikker på at finde lige det man søger blandt Unibets udvalg. Dette er derfor endnu et punkt, hvor Unibet udmærker sig særdeles positivt, og står stærkt i billedet i forhold til konkurrenterne.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Måske markedets bedste mobile applikation

Ser man på Unibets applikation til mobil eller tablet, finder man også her et produkt der scorer meget tæt på topkarakter. Du slipper for login med Nem-ID (og kan istedet benytte fingeraftryk til login, hvis den mobile enhed understøtter dette), finder det samme store udvalg af spil og væddemål, samt en brugeroplevelse der ikke levner meget tilbage at forlange. Du har nem og hurtig adgang til din kontooversigt, og mulighed for at se dine igangværende spilkuponer eller følge begivenheder live. Overordnet set er der ikke mange konkurrenter der være med på Unibets niveau i forhold til mobile applikationer, og hvis du er en flittig mobil-better, er du altså i trygge hænder hvis det er hos Unibet du har lyst til at spille.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Bonus og promotions til gamle Unibet-kunder

Hos Unibet kan du følge dine kampe helt til dørs via LIVE streaming i høj kvalitet fra flere begivenheder så som basketball, tennis og fodbold. Er du i øvrigt i tvivl om, hvor vidt det hold du har spillet på kan holde føringen, så kan du benytte Unibets “Ca$h-In”-funktion, hvor du kan få udbetalt din potentielle gevinst, mens kampen stadig er i gang. Her kan du altså sikre et mindre plus på kampen, men nå at få lidt ud af væddemålet inden kampens resultat ændrer sig og du har tabt det hele. Unibet opererer også med hyppige kampagner om at få sit første mobil-spil gratis, særlige kampagner ved større begivenheder og flere andre spændende tilbud, som kan hentes både via mail og SMS. Samtidig kører Unibet et hav af konkurrencer så som Live betting Championships, hvor der er over 50.000 danske kroner i puljen.

Modtag 100 % bonus op til 1.500 kroner hos Unibet – klik her!

Dansk support fra 08:00 til 00:00

Unibet holder høj standard på kundeservicedelen, hvor der både kan skabes kontakt via mail, LIVE-chat og gratis, dansk telefon-hotline. Den danske kundeservice er tilgængelig mellem 08:00 og 00:00, mens natteravne kan få kontakt til den døgnbemandede, engelske support. Her vil du altid møde kompetent hjælp, der uden store problemer kan give dig den fornødne hjælp til at komme videre. Unibet tilbyder herudover hurtige og sikre overførsler, og dine udbetalinger foregår nemt og problemfrit og står på din bankkonto indenfor 3-5 hverdage. Som betalingsmetoder understøtter Unibet hele paletten, lige fra online wallets, som Neteller eller Skrill, til bankoverførsler eller udbetaling til kreditkort.

Anmeldelse af Unibet

Unibet tilhører eliten blandt bookmakere, og det er meget svært at slå ned på et punkt, hvor Unibet hænger efter sine konkurrenter. Uanset om man er hyggespiller, eller går efter at få de højeste odds, scorer Unibet høje karakterer på samtlige parametre. Du kan trygt lægge din betting-aktivitet i hænderne på Unibet, der både på mobil, tablet eller desktop giver en oplevelse ud over det sædvanlige. De får derfor en flot anmeldelse med på vejen og den højest mulige karakter!

BOOKMAKERBONUSSTREAMINGANMELDELSEFÅ DIN BONUS
1.000 kronerBet365
500 kronerOddset
1.200 kroner888Sport
1.000 kronerbwin
2.000 kronerBetfair
1.500 kronerUnibet
1.000 kronerBetsafe
1.000 kronerTipico
1.000 kronerJetbull
500 kronerTonyBet
1.000 kronerCashPoint
2.000 kronerNordicBet