PRICE RUSH

Price Rush

Med Betfairs eksklusive feature kan du være heldig at få forhøjet dit odds kvit og frit – og helt uden at du selv skal røre en finger.

Betfair har indført Price Rush for at sikre dig de højest mulige odds på singlespil, og bookmakeren tjekker derfor løbende, om de har mulighed for at tilbyde dig et højere odds på dit spil. Hvis dette er tilfældet, bliver oddset på dit spil opdateret og forhøjet helt automatisk. Betfair tjekker kun for højere odds på dit spil, og dit odds vil derfor aldrig kunne falde. Med andre ord kan dit odds kun gå en vej, og det er op!

Sådan fungerer Price Rush

Betfair har en Spillebørs, hvor spillere kan købe og sælge odds af og til hinanden, uden at Betfair er involverede. Konceptet svarer til handel med aktier, og det betyder, at når odds udbydes og købes mellem spillere, så regulerer oddsene sig i takt med udbud og efterspørgsel. Med Price Rush kan du være heldig at drage fordel af Betfair-brugernes indbyrdes handel af odds, og det bedste er, at du slet ikke behøver at sætte dig ind i, hvordan Spillebørsen fungerer.

Læs også: Velkomstbonus hos Betfair

Når du har placeret et helt normalt singlespil hos Betfair, tjekker bookmakeren nemlig automatisk, om det som du har spillet på, kan findes til et bedre odds på Spillebørsen. Hvis Betfair finder dit spil til et højere odds, forhøjes oddset på dit spil automatisk, og du er således sikker på, at du altid får det absolut højeste odds, som Betfair kan tilbyde. Har du spillet på noget til odds 41, som efterfølgende kan findes til odds 70 på Betfairs Spillebørs, vil dit odds blive forhøjet 70, og det vil komme til at fremgå af din kupon, at oddset er blevet forhøjet grundet Price Rush.

Hvordan bruger jeg Price Rush?

Price Rush tilbydes på udvalgte markeder indenfor fodbold, tennis, golf og basketball, og featuren er også tilgængelig på udvalgte livespil. På Betfairs hjemmeside kan du i menulinjen vælge ”Price Rush” og derved få vist en oversigt over de spil, som Betfair tilbyder Price Rush på. Du skal ikke tilvælge Price Rush, og det koster dig ikke noget at have muligheden for at få forhøjet dit odds. Hvis du spiller et singlespil, hvor Betfair tilbyder Price Rush, behøver du således ikke gøre andet end at håbe på, at oddset stiger i Spillebørsen. Du vil kunne se det ændrede odds ved at gå ind under ”Min konto” og derefter ”Mine spil”.

1. Gå til Betfair.dk

2. Klik på Price Rush i menulinjen.

3. Placér dit spil.

4. Hvis oddset på dit spil stiger i Spillebørsen, forhøjes dit odds automatisk.