NORDICBET BONUS

Du får 100 % på første indbetaling op til 2.000 kroner. Se hvordan nedenfor

Live odds hos NordicBet

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få op til 2.000 kroner (100 %) i bonus

Modtag din bonus

Nordicbet bonus

Nordicbet tilbyder dig en 100 % bonus op til 2.000 kroner på din første indbetaling. Det er IKKE nødvendigt med en bonuskode, hvis du bruger linket nedenfor. Det kræver blot, at du opretter en konto, indsætter penge og efterfølgende aktiverer din bonus. Så kan du både spille for din indbetaling og pengene fra Nordicbet. Læs også vores anmeldelse af den danske bookmaker.

Få din bonus hos Nordicbet

1) Gå til Nordicbet.dk her!

2) Opret en konto hos Nordicbet.

3) Indsæt mellem 100 kroner og 2.000 kroner for maksimal bonus.

4) Aktiver din bonus, så indsættes den på din konto med det samme.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Måske finder du ikke altid de højeste odds hos NordicBet, men til gengæld finder du et utal af danske kampe at spille på, og en stor velkomstbonus. Det hele kører fint på mobil og tablet, og derfor tør vi godt anbefale NordicBet herfra!
Bonus - 10
Odds (udvalg) - 8
Website - 8
Mobil og app - 8
Support - 8

8.4

Måske finder du ikke altid de højeste odds hos NordicBet, men til gengæld finder du et utal af danske kampe at spille på, og en stor velkomstbonus. Det hele kører fint på mobil og tablet, og derfor tør vi godt anbefale NordicBet herfra!

Bonuskode til Nordicbet

Nordicbets indbetalingsbonus er en klassisk 100 % bonus, hvor din første indbetaling svarer til det beløb, du modtager i bonus. Bonussen er på 100 %, og kan benyttes på alle indbetalinger mellem 100 og 2.000 kroner. Indsætter du 2.000 kroner, har du altså 4.000 kroner at spille for. Mens du indbetaler, er det IKKE nødvendigt at bruge en bonuskode – det var det tidligere. Nu skal du, efter at have indbetalt minimum 100 kroner, gå til ‘Min Konto’ og aktivere din indbetalingsbonus, hvorefter Nordicbet vil sætte et beløb matchende din indebetaling 100 % ind på din spillekonto. Bonussen skal omsættes seks gange til mindst odds 2,00 for, at pengene kan udbetales.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Nyt og velfungerende design på hjemmesiden

Nordicbet var blandt de allerførste aktører i branchen, og havde i en lang årrække mulighed for at tilvælge kategorien “Klassisk odds-visning”, hvor oddsene fremstår som de gjorde i starten af det 21. århundrede. Dette er dog skrottet til fordel for et nyt design, der er mere tidsvarende og ligner konkurrenternes mere. Hjemmesiden fungerer upåklageligt og har bla. en velfungerende søgefunktionen i venstre side af skærmen, hvor man på få sekunder kan søge på de kampe, man har udset sig som spilobjekter. Herudover er navigationen nem via sportsgrens-tabellen til venstre og der er ikke mange sekunders forsinkelse, når man skal manøvrere gennem de forskellige sider. Websitet er også tilgængeligt på både mobil og tablet, og det har fået en gevaldig overhaling og forbedring efter nogle år, hvor det også trængte.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Fuld fokus på fodbold og Danmark hos Nordicbet

Som navnet antyder, har Nordicbet stort fokus på det skandinaviske marked. Dækningen af Superligaen med special-odds og tidlige odds ude på næste runde fås ikke meget bedre end hos Nordicbet. Spillere, der vil hygge sig med et spil på seriebold i enten Danmark, Norge eller Sverige er også særdeles godt inde, eftersom Nordicbets udvalg strækker sig langt ned i amatørrækkerne i både fodbold og håndbold. Samtidig har Nordicbets oddssættere også fingeren på pulsen på utrolig mange områder, hvilket medfører et hav af specialspil på alt fra Dronningens Nytårstale, Michael Laudrups næste klub og mange andre ting, som både involverer sportslige- og ikke-sportslige væddemål. Hertil kommer odds på de alle de store fodboldligaer, US sports med mere. Samtidig har Nordicbet også gået samme vej som Unibet og Bet365, sådan så det nu er muligt at live streame flere begivenheder på Nordicbets hjemmeside. Overordnet set er der ikke en finger at sætte på det udvalget Nordicbet kan præsentere, og det er samtidig prisværdigt at se en bookmaker der prøver at differentiere sig fra mængden, ved at have en ekstraordinær dækning på de lavere skandinaviske fodboldrækker.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Flotte odds på fodbold og amerikansk sport

Hvor Nordicbet er meget flot med på udvalget i de forskellige ligaer, og oddsene følger stort set efter. Nordicbet tilbyder ikke de allerhøjeste odds i Danmark, men den skandinaviske bookmaker kommer godt med op i toppen, og tilbyder en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 94,4%. Specielt udmærker Nordicbet sig ved ofte at have bedste odds på de store amerikanske sportsgrene så som NFL, NHL og NBA, mens du naturligvis også får værdi for pengene, når du spiller på Champions League, Premier League, Superligaen og så videre. Generelt ligger tilbagebetalingen her på 93-96 %, hvilket absolut er pænt med både afstikkere til højere og lavere odds. Tommelfingerreglen er, at desto større kampen er, desto højere tilbagebetaling. Samtidig skal det nævnes at Nordicbet ofte er nogle af de første på markedet til at komme på spil på bla. dansk håndbold, hvorfor man i nole tilfælde kan være heldig at finde et skævt sat odds inden hele markedet udbyder det og det reguleres.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Splinterny mobil applikation fra Nordicbet

Nordicbet har for nyligt lanceret en helt ny mobil applikation til mobil og tablet, der må siges at sætte mange af konkurrenter i skak, både hvad angår design og funktionalitet. Applikationen giver mulighed for det samme spiludvalg som på desktop-versionen, men giver desuden en lækker og brugervenlig oplevelse, når du navigerer dig rundt mellem både live-spil eller prematch-væddemål. Samtidig har du nem adgang til din kontohistorik, og kan tjekke gennemspilningskravene til din bonus, mens du også har en fuldt integreret søgefunktion tilgængelig, så du lynhurtigt kan finde frem til præcis det spil du leder efter på farten. Tidligere har Nordicbets store udfordring netop været det mobile marked, men med denne nye applikation, er det endnu et sted hvor den nordiske bookmaker scorer meget tæt på en topkarakter. Spiller du ofte på mobilen bør Nordicbets mobile løsning nu være blandt dine alternativer.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Second Chance og andre gode tilbud fra Nordicbet

Nordicbet er meget aktive hvad angår kampagner og tilbud til eksisterende kunder. En stor succes har været kampagnen “Second Chance”, hvor spillere har mulighed for at få refunderet deres tabte spil i tilfælde af, at noget ekstraordinært sker. Det kan være, at indsatserne tilbagebetales til alle, der har spillet første målscorerspil på en FC Barcelona-kamp, hvis hverken Messi, Suarez eller Neymar scorer. “Second Chance”-kampagnen illustrerer fint, at Nordicbet er blandt de mere kreative bookmakere i branchen, ligesom man kan score sæsonkort til sin yndlingsklub i Superligaen i en af Nordicbets andre kampagner. Dertil kommer gratis live streaming til alle, som spiller hos Nordicbet. Klik dig ind på Nordicbets hjemmeside og se hvilke aktuelle kampagner der lige nu udbydes.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Åben for support 20 timer i døgnet på flere platforme

Med både LIVE-chat, e-mail kontakt og telefon sidder Nordicbet klar til at hjælpe alle sine spillere. Live-chatten er åben døgnet rundt, men vil du være sikker på at få dansk hjælp, kan denne kontaktes i tidsrummet 08.00-24.00. Svartiden er kort og niveauet højt, når det kommer til at løse problemer, hvorfor der ikke er en finger at sætte på den support Nordicbet tilbyder deres kunder. Også ind- og udbetalinger foregår upåklageligt til en lang række metoder, såsom online wallets eller bankoverførsler. Det skal nævnes at Nordicbet arbejder med princippet om, at man skal udbetale et tilsvarende beløb som indbetalingen fra en hvilken som helst kilde, før man kan benytte nogle af de andre udbetalingsmetoder.

Få 2000 kroner i bonus hos Nordicbet – klik her!

Anmeldelse af Nordicbet

Selvom Nordicbet hænger lidt hvad angår odds og tilbagebetalingsprocenten, er der masser af ting, som er med til at overskygge det enkelte, lille minus. Nordicbet har klart størst fokus på de danske ligaer, og er derfor tæt på uundværlig for spilleren, der både går efter konkurrencedygtige odds, men også foretrækker et bredt udvalg med en kreativ vinkel på oddsene. Herudover lægger vi stort vægt på at Nordicbet prøver at skille sig ud fra mængden, ved fx at have en ekstraordinær god dækning på de lavere fodboldrækker i norden. Hertil kommer en splinter ny mobilapplikation hvilket samlet set er med til at sikre en topkarakter i vores anmeldelse.

BOOKMAKERBONUSSTREAMINGANMELDELSEFÅ DIN BONUS
1.000 kronerBet365
500 kronerOddset
1.200 kroner888Sport
1.000 kronerbwin
2.000 kronerBetfair
1.500 kronerUnibet
1.000 kronerBetsafe
1.000 kronerTipico
1.000 kronerJetbull
500 kronerTonyBet
1.000 kronerCashPoint
2.000 kronerNordicBet

VAR BONUSSEN FRA NORDICBET IKKE NOGET FOR DIG?

[wpdreams_ajaxsearchpro id=2]