LIVE ODDS

Live odds kan være med til at skabe en ekstra spænding i kampen og med en god mavefornemmelse for kommende mål, kort, mv., kan du vinde mange penge. Vil du lære mere om emnet, så læs med her. 

Live odds

Introduktion til live odds

Det kan både give masser af spænding og penge på kontoen at spille på kampene, mens de er i gang, og derfor er der rigtig mange, der gør brug af muligheden for at live oddse.

Live odds betyder egentlig bare, at du spiller på en kamp, mens den bliver spillet.

Live odds-væddemål adskiller sig derfor fra før-kamps-væddemål ved, at spillet ikke placeres før kampen går i gang, men at du i stedet har mulighed for at se kampen an, før du placerer dit spil.

Live odds betyder egentlig bare, at du spiller på en kamp, mens den bliver spillet.

Fra artiklen

Live odds x singler

Vil du øge din vinderchancer? Læs hvorfor du bør spille singler i stedet for at kombinere mange kampe og jagte det et højt odds.

Hvad kan jeg spille på live?

Du kan spille live hos alle bookmakere, og du kan efterhånden spille på langt størstedelen af alle sportsgrene.

Udvalget af kampe, som du kan spille, er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, men de største tilbyder live odds på et utal af kampe døgnet rundt.

Spilmulighederne på hver enkelt kamp er oftest færre, end hvis du spiller før kampen, men der er alligevel masser af muligheder.

Et hav af muligheder:

På en fodboldkamp kan du eksempelvis spille på, hvem der vinder kampen, hvilket hold der scorer næste mål, hvilken spiller der scorer næste mål, resultatet af den igangværende halvleg, antal hjørnespark, antal kort, handicap og så videre.

Spiller du på tennis, kan du eksempelvis live odds på, hvem der vinder næste parti, hvem der vinder næste sæt, hvor mange partier der spilles i sættet, hvem der først vinder X antal sæt og så videre.

Fordele ved live odds

Den helt store fordel ved live odds er selvfølgelig, at du har mulighed for at følge kampen, mens du overvejer, hvad du vil spille på.

Du kan derfor se kampen an, før du placerer et spil, og hvis du er hurtigt, og har set nogen, som bookmakeren ikke har set, er der penge at hente.

  • Fordele
  • Bookmakeren ser ikke noget, som du ikke også kan se
  • Unikke taktiske ændringer
  • Sikre et højt odds ved at reagere hurtigt ved udskiftninger eller røde/gule kort

I det hele taget er fordelen ved live odds, at bookmakeren ikke ser noget, som du ikke selv ser.

Før en kamp går i gang har bookmakeren oftest større viden om skader, karantæner og så videre end den normale spiller, hvilket giver bookmakeren bedre forudsætninger for at forudsige resultatet.

Når kampen først er gået i gang er forudsætningerne dog de samme for både bookmaker og spiller, så hvis du er skarp, har du mulighed for at slå bookmakeren.

Når du spiller live, har du mulighed for hurtigt at reagere, hvis der opstår skader, bliver foretaget udskiftninger eller uddelt røde kort.

Det samme gør sig gældende, hvis du spotter en taktisk ændring eller en udvikling i kampen, der gør, at det ene hold får en fordel, at der er stor chance for mange kort eller noget tredje.

Hvis du kan se en udvikling i kampen hurtigere end bookmakeren, er der derfor mulighed for at ramme et rigtig godt odds og tjene nogle penge.

Ulemper ved live odds

Oddsene ændrer sig hele tiden, og det foregår lynhurtigt, når du live oddser.

Det kan både være en fordel og en ulempe, alt efter om du formår at udnytte det.

  • Ulemper
  • Bookmakeren kan ændre oddsene hurtigt og automatisk
  • Lavere odds en før kampstart
  • Færre spilmuligheder

Hvis du er hurtig – og måske også lidt heldig – kan du ramme et rigtig godt odds, men hvis du er for langsom har bookmakeren nået at justere oddsene, før du når at placerer dit spil.

Desuden reguleres oddsene afhængigt af, hvor mange der spiller på dem, så hvis du ikke er blandt de første, der opdager en god fidus, vil oddset formentlig nå at falde.

En anden ulempe er, at oddsene ofte er lidt lavere, og at der ikke er helt lige så mange forskellige spil at vælge imellem, som hvis du spiller før kampen.

Top 3: Bookmakere til live odds

1. bet365

bet365 er den førende bookmaker, når det kommer til live odds. Du kan spille live på stort set hvad som helst, og der er oftest masser af spilmuligheder på hver enkelt kamp.

Du kan følge kampstillingen live, og bet365 live streamer endda over 60.000 sportsbegivenheder årligt, så du kan se fodbold, tennis, ishockey og meget andet, mens du oddser.

På den måde får du direkte billeder fra den kamp, du vil spille på, og det kan være meget praktisk, hvis der er tale om en kamp, som du ikke har mulighed for at se i TV. Læs desuden vores omfattende anmeldelse af bet365, som indeholder et afsnit om bonus.

bet365 tilbyder en velkomstbonus på 1.000 kr. til alle nye spillere. Opret dig som kunde og få bonussen her.

2. 888sport

888sport er helt med fremme i forhold til live odds, og bookmakeren giver dig mulighed for at spille på massevis af kampe indenfor forskellige sportsgrene.

Bookmakeren 888sport giver en solid bonus på 1.200 kr. til nye spillere – det er helt klart værd at tjekke ud.

Du kan live oddse døgnet rundt hos 888sport, og kampstillingen og -statistikker opdateres konstant, så du hele tiden kan følge med i kampens udvikling. Der er masser af spilmuligheder, så du kan med sikkerhed finde et live odds, som er værd at smide et par kroner efter.

888sport tilbyder nye kunder en velkomstbonus på 1.200 kroner, så du kan få en god start hos dem. Du kan også læse anmeldelse af 888sport.

3. Nordicbet

Nordicbet tilbyder selvfølgelig også live odds, og der er et utal af muligheder for, hvilke kampe du kan spille på, og hvilke spil du kan vælge mellem på den enkelte kamp.

Der er med andre ord masser af at give sig i kast med, og hvis er skarp, kan der være gode penge at hente.

Hvis du endnu ikke er kunde hos Nordicbet, kan du endda få en velkomstbonus på hele 2.000 kroner, så du har masser af penge på lommen, når du skal i gang med at live oddse.

Læs desuden vores vurdering af NordicBet som udbyder, og se den samlede karakter, som vi har givet dem.