LIGE PÅ – HVAD INDEBÆRER DETTE?

Lige på

”Lige på” kan have flere betydninger indenfor betting, og vi vil her gennemgå og forklare de forskellige betydningerne.

”Lige på” når du spiller systemspil

Hvis du spiller systemspil, som eksempelvis 2/3, betyder det at spille ”lige på”, at du udover selve systemspillet også spiller en singlekupon med alle dine valgte kampe på. Her følger et eksempel:

Et normalt 2/3-systemspil består af tre doublere, hvor dine tre valgte kampe kombineres:

Kupon 1: spil A + spil B

Kupon 2: spil B + spil C

Kupon 3: spil A + spil C

Hvis alle dine tre valgte spil går hjem, så vinder du på alle tre doubler, og så vinder du en fin gevinst. Havde du også spillet ”lige på”, havde gevinsten dog været større, for så havde du udover de tre doublere også spillet en singlekupon med alle de tre kampe på:

Kupon 1: spil A + spil B

Kupon 2: spil B + spil C

Kupon 3: spil A + spil C

Kupon 4: spil A + spil B + spil C

Når du spiller ”lige på” tilføjer du således en singlekupon med alle dine valgte kampe på, og det kan gøres uanset, om du spiller systemspil med 3, 4 eller flere kampe.

Se også: Velkomstbonus hos Unibet

”Lige på” når du eksempelvis spiller på ishockey

Når du spiller på amerikanske sportsgrene som eksempelvis ishockey eller basketball, vil bookmakeren typisk anbefale dig at spille et handicap-væddemål. Ønsker du ikke et sådan handicapspil, skal du i stedet vælge ”lige på”. I denne forbindelse betyder ”lige på”, at du spiller, hvem der vinder kampen – uden at handicap eller noget andet spiller ind. Der er således tale om et ganske normalt 1X2-spil, hvor du har mulighed for at spille på hjemmeholdet, udeholdet eller uafgjort. Du vil oftest også have mulighed for at vælge 2-vejs-spillet, hvor du ikke kan spille på uafgjort, men hvor overtid i stedet er inkluderet, og hvor du så udelukkende har mulighed for at spille på enten hjemmeholdet eller udeholdet.