JETBULL BONUS

Du får 100 % på første indbetaling op til 1.000 kroner. Se hvordan nedenfor

Bonus hos Jetbull

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få op til 1.000 kroner (100 %) i bonus

Modtag din bonus

JETBULL BONUS

Jetbull er det nyeste skud på stammen i Danmark indenfor bookmakere. Med en glimrende velkomstbonus, indbydende hjemmeside og stor variation af væddemål er de klar til bide sig fast i Danmark. Du starter med at oprette din konto hos Jetbull og samtidig modtage din velkomstbonus her:

Fem steps til din bonus hos Jetbull

1. Gå til Jetbull – KLIK HER!

2. Opret en konto

3. Indsæt mellem 100 og 1.000 kroner

4. Du modtager herefter et tilsvarende beløb i bonus

5. Du er nu klar til at spille hos Jetbull

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

JETBULL BONUS…
Bonus - 7.5
Odds - 8.5
Website - 7.5
Mobil og app - 8
Support - 7

7.7

Jetbull tilbyder nye spillere en bonus op til 1.000 kroner, som er et ganske fint beløb. Odds er udemærkede, og det hele kører også rigtigt fint på mobil og tablet. Både website og support kunne dog godt gøres en smule bedre.

8

Bonuskode til Jetbull

Ønsker du at spille hos Jetbull, kan du nemt åbne en konto uden problemer. Oprettelsen foregår, som man kender det fra de fleste andre bookmakere, via NEMID, indbetalingsoplysninger og dine personlige oplysninger. Herefter er du ellers klar til at spille hos Jetbull – eneste krav til dig som ny spiller er, at du er 18+ og har et gyldigt CPR-nummer.

Opretter du en konto hos Jetbull, sikrer du dig en bonus på 1000 kroner. Der er, som hos alle andre bookmakere, visse gennemspilskrav, som du som ny spiller skal være opmærksom på. Du kan først foretage en udbetaling, når du har gennemspillet din bonus og dit indskud seks gange. Modtager du 200 kroner i bonus, skal du i alt spille for 2400 kroner. (Din bonus på 200 x 6 samt dit indskud på 200 x 6) Derudover er minimumsoddset, når du gennemspiller din bonus, 1,80, og den skal spilles igennem inden for 60 dage. Gennemspilskravene kan ved første øjekast virke uoverskuelige, men de er ganske fornuftige sammenlignet med andre bookmakere. Et markant minus hos Jetbull og deres bonus er dog, at det kun er de første 350 kroner på hvert enkelt spil, som tæller med i gennemspilskravene.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

En simpel, men god hjemmeside

Jetbulls hjemmeside fungerer ganske fint og vigtigst af alt, er den overskuelig og indbydende. Et flot layout, der gør det nemt at finde rundt i og som minder meget om det, konkurrenterne tilbyder. Hjemmesiden består hovedsageligt af odds samt casino, der gør det nemt for brugeren at finde rundt. Har du ofte siddet og ikke kunne finde, det du søgte hos én af de andre bookmakere, tilbyder Jetbull en rigtig god søgefunktion, der gør, at du nemt kan finde rundt i det store udvalg af spilmuligheder.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

Ingen app, men brugervenligt mobilsite

Jetbull har endnu ikke lanceret en mobil løsning, der gør, at du kan tage Jetbull med på farten. Dog kan du anvende deres hjemmeside, som må siges at være ganske mobil- og brugervenlig. Dette er naturligvis en rigtig stor fordel i og med, at flere og flere ser fordel i at kunne spille fra deres mobil eller tablet. Du kan via mobilen anvende den glimrende søgefunktion, placere væddemål og tjekke din konto præcis som på computeren. Du undgår derved også at skulle bruge dit NEMID, når du logger ind via din mobil.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

Indbetaling/udbetaling

For mange spillere er et effektivt og nemt ind- og udbetalingssystem helt centralt. Det er det hos Jetbull, der gør det nemt for dig at indsætte penge samt hive dine gevinster ud. Det eneste krav er, at dit indsatte beløb skal være på minimum 50 kroner. Der er en lang række muligheder, når du ønsker at indbetale til din spillekonto: VISA, Mastercard, Paypal, Mooneybookers, Maestro, Neteller, Ecocard, Trustly og bankoverførsel. Den første udbetaling, som du foretager hver måned, er gratis, men herefter vil Jetbull pålægge et gebyr på 1 procent af dit udbetalingsbeløb.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

Spiludvalget er i den gode ende

Hos Jetbull kan du finde et ganske stort udbud af væddemål. Det er både de traditionelle markeder, men du finder også et stort udbud af andre væddemålstyper som eksempelvis handicap, asian handicap eller forskellige specials. Kan du godt lide at spille på de lidt mindre sportsgrene, og ikke blot fodbold, der naturligvis er det største marked, giver Jetbull dig muligheden for at spille på næsten alle slags sportsgrene. Jo længere væk du bevæger dig væk fra de store sportsgrene og de store ligaer, vil spilmulighederne dog blive reduceret, men er du til disse mindre sportsgrene, er der glimrende odds at hente.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

Nem og overskuelig live-betting

Du finder naturligvis live betting hos Jebull. Ligesom det generelle spiludbud hos Jetbull finder du også en stor variation af live-spil. Det er overskueligt og nemt at finde ud af, og du får hurtigt som spiller et overblik over, hvilke kampe der er i gang. Et stort plus hos Jetbull er muligheden for at kombinere live-spil med væddemål, der først begynder senere. Så kan du stadig spille, det du havde planlagt, til trods for at du har været for sent på den. Denne funktion forbedrer oplevelsen, mens man dog savner muligheden for at kunne lukke sine væddemål – en funktion som er blevet ganske populær blandt mange bookmakere. Det er formentlig også et spørgsmål om tid, før denne funktion er tilgængelig hos Jetbull.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

Attraktive odds!

Jetbull er klar med ganske fornuftige odds, og derudover er de klar med oddsene i god tid, så du har mulighed for at forberede dig. Det gælder især fodbold, hvor Jetbull er ganske godt med i forhold til de førende konkurrenter. Når det kommer til de lidt mindre sportsgrene er kan Jetbull også her give dig ganske glimrende odds. Tilbagebetalingsprocenten ligger oppe på 95-97 procent i de store europæiske ligaer, hvilket vidner om de gode odds, som Jetbull kan tilbyde.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

God service og live-support

Spiller du hos Jetbull lover de, at dine e-mails bliver besvaret indenfor 24 timer. Du skal altså ikke tøve med at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget – udover e-mail kan det dog anbefales at gøre brug af deres live-support, som er den hurtigste vej, hvis du ønsker at få besvaret dine spørgsmål. Live-supporten finder du oppe i højre hjørne, og det er ganske nemt at finde ud af. Jetbull kan tilmeld bryste sig af at have vundet ’Bedste kundeservice’ i LiveHelpNow-udfordringen.

Få 100 & bonus på til 1.000 kroner hos Jetbull – klik her!

Anmeldelse af Jetbull

Jetbulls er kommet for at blive på det danske spillemarked. Hjemmesiden og førstehåndsindtrykket er indbydende, og man bliver taget seriøst som ny spiller. Dette illustreres bl.a. ved deres kundesupport, der er én af de bedste på markedet. Derudover tilbyder Jetbull høje odds og en bred vifte af spilmuligheder. Der er dog også visse mangler og minusser hos Jetbull. En mobil løsning er efterhånden påkrævet, hvis man vil gøre sig gældende blandt de mange bookmakere, og her halter Jetbull endnu efter. En yderligere væsentlig mangel, som gør, at Jetbull halter efter de førende bookmakere, er den manglende lukkefunktion. En funktion der er enorm populær og som gør det at spille sjovere og mere kontrollerende. Alt i alt kan Jetbull anbefales som et glimrende supplement til de større, veletablerede bookmakere.

BookmakerBonusStreamingAnmeldelseFå din bonus
1.000 kroner
Bet365Opret konto
500 kronerOddsetOpret konto
1.200 kroner888SportOpret konto
1.000 kronerbwinOpret konto
2.000 kronerBetfairOpret konto
1.500 kronerUnibetOpret konto
1.000 kronerBetsafeOpret konto
1.000 kronerJetbullOpret konto
1.000 kronerCashPointOpret konto
2.000 kronerNordicBetOpret konto
100 % BonusLeoVegasOpret konto

VAR BONUSSEN FRA JETBULL IKKE NOGET FOR DIG?

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "http://oddsbonussen.dk/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://oddsbonussen.dk/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }