BWIN BONUS

Bwin giver 1.000 kroner i bonus til nye spillere. Se hvordan nedenfor.

bwin bonus

STEP 2
Klik på “Registrer dig nu” og opret din konto.

STEP 3
Indbetal mellem 100 og 1.000 kroner – du modtager straks din bonus.

Modtag din bonus

Hos bwin modtager du en 100% velkomstbonus op til 1.000 kroner. Der er ingen krav om brug af bonuskode til denne kampagne. Du skal blot følge guidens trin-for-trin nedenfor, så ryger der automatisk en indbetalingsbonus ind på din konto efter oprettelse.

Fire steps til din bonus hos bwin

1. Gå til bwin.dk – KLIK HER!

2. Opret en konto

3. Indbetal mindst 100 kroner (1.000 kroner udløser den maksimale bonus)

4. Du modtager straks din bonus

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

BWIN BONUS…
Bonus - 9
Odds - 8.5
Website - 9
Mobil og app - 9.5
Support - 8

8.8

Hos bwin ved de, at et stort spiludvalg, adgang fra mobil og gratis live streaming er noget, der tæller for spillerne. Derfor er det også lige præcis, hvad du får hos dem.

9

Bonuskode til bwin

Det er den helt klassiske startbonus, bwin disker op med til dig – og heldigvis for det. Her er ingen freebets eller gennemspilskrav, som ikke er til at gennemskue. Derimod er det hele meget simpelt. Opret en konto, indbetal penge og modtag din bonus. Så indsætter bwin et tilsvarende beløb med det samme. Indbetaler du 100 kroner, har du altså 200 kroner at spille for. Indbetaler du 1.000 kroner, har du 2.000 kroner at spille for.

Du skal omsætte bonussen 10 gange i løbet af 60 dage, før denne og gevinster herfra kan udbetales. Har du fået 100 kroner i bonus, skal du altså omsætte for mindst 1.000 kroner (men ikke nødvendigvis indbetale mere end de 100 kroner), før du kan udbetale det hele til din bankkonto eller kreditkort. Dette er klart blandt de mere favorable vilkår for dig som spiller.

Minimumsoddset er 1,70, hvis dit væddemål skal tælle med i omsætningskravet.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Flot og overskuelig hjemmeside

Hvis du sætter pris på en lækker og overskuelig hjemmeside, som giver et godt overblik over de forskellige spilmuligheder, så vil et besøg hos bwin.dk ikke skuffe dig. Hjemmesiden er lavet i et enkelt design, og det er nemt at navigere rundt på siden, hvor man hurtigt finder de spil, man søger. Der er gjort brug af den klassiske opbygning med en menu med sportsgrene i venstre side, din igangværende kupon i højre og spilmulighederne i midten. Efter at du har valgt en sportsgren i venstre side af skærmen, kommer de forskellige lande til syne, og når du igen klikker dig videre, bliver du præsenteret for de ligaer i det pågældende land, som du kan spille på. Det er således super nemt at finde netop den kamp, som du ønsker at spille på. Som om det ikke skulle være nok, findes der også en søgefunktion, hvor du blot kan indtaste et hold eller et navn, hvorefter alle relevante spil vil komme frem. I det hele taget er det nemt og hurtigt at finde rundt på siden, og bwin har endda lagt et par ekstra funktioner ind, som gør brugeroplevelsen endnu bedre. Eksempelvis har du mulighed for at udpege dine favoritligaer, så du efterfølgende kan finde alle spil på netop disse ligaer under knappen ’mine favoritter’. Hvis du vil følge med i de kampe, som du spiller på, kan du også gøre dette, da bwin live streamer kampe og begivenheder indenfor en lang række sportsgrene. En tredje smart feature er, at stillingen kommer til syne, når du vælger en liga i menuen, således at du kan få et hurtigt overblik over, hvordan de forskellige hold er placeret i tabellen, før du placerer dit væddemål.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Kæmpe spiludvalg – spil på hvad som helst

Du løber aldrig tør for spilmuligheder hos bwin, og uanset hvilken kamp du vælger, så bør der være mulighed for at finde et godt odds. Bwin har nemlig et stort spiludvalg, og især på fodbold er der et utal af forskellige væddemål per kamp. På de store fodboldkampe er der mere end 200 forskellige væddemål at vælge imellem, og selv i de mindre ligaer er der masser af spilmuligheder på de enkelte kampe. Bwin dækker samtlige fodboldligaer, som du kan komme i tanke om, og uanset om du har en fidus til den algeriske, den chilenske eller den indonesiske liga, så kan du finde odds på det hos bwin. Hvis du ikke er til fodbold, så frygt ej. Bwin tilbyder nemlig spil på mere end 30 forskellige sportsgrene, og udover de klassiske og mest populære sportsgrene, kan du finde odds på alt fra langrend til skak. Derudover har bwin valgt at satse stort på e-sport, og bookmakeren dækker derfor alle de største begivenheder indenfor e-sport. Som et supplement til sportsvæddemål, findes der hos bwin også en række spilmuligheder på kategorier som politik og underholdning, hvor du kan spille på, hvem der vinder et forestående præsident- eller folketingsvalg, eller hvem der løber med sejren ved Oscar-uddelingen eller Melodi Grand Prix.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Blandt markedets højeste odds

På selve oddssætningen er bwin ligeledes med helt fremme i topfeltet med nogle af de højeste odds på markedet. Fra kamp til kamp plejer de store bookmakere at skiftes til at tilbyde det højeste odds, og her er bwin absolut også med. På en række kampe tilbyder bwin således højeste odds på markedet, og hvis de ikke har højeste odds, så er det som regel ikke langt fra. Uanset hvad kommer du i hvert fald sjældent til at ærgre dig over at skulle nøjes med lave odds, hvis du vælger at spille hos bwin.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Bwins app og mobil-version er i TOP

Mange oddsere bruger deres telefon lige så meget som deres computer, når der skal spilles, og det er der da også rig mulighed for hos bwin. Bwin har både en mobilside, hvor hjemmesiden er specielt tilpasset til at fungere optimalt på mobil og tablet, og en app, som du gratis kan hente til både iOS- og Android-enheder. Både mobilside og app indeholder en række brugbare funktioner, men den vigtigste af dem er, at du har mulighed for at live streame kampe og sportsbegivenheder direkte på din mobil eller tablet.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Freebets, Cash Out og PROTEKTOR-forsikring

Udover det Joker-væddemål, som nye kunder får tildelt, har bwin også en række andre tilbud. Eksempelvis kan du ved at spille på kampene i kvalifikationen til fodbold-VM i Rusland optjene freebets, uanset om du vinder eller taber dine væddemål. Derudover har Bwin en Cash Out-funktion, der giver dig mulighed for at lukke en kupon før tid, hvis du undervejs bliver i tvivl om, hvorvidt den kommer til at gå hjem eller ej. Bookmakeren har ligeledes indført PROTEKTOR, som lader dig tilkøbe en ’forsikring’ til din kupon, som gør at du kan vælge et antal kampe på kuponen, som kan tabes, uden at kuponen også tabes. Hvis du eksempelvis spiller fire kampe og køber en forsikring på én kamp, så vil kuponen give gevinst, selv hvis det kun er tre af kampene, der går hjem.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Telefonisk kundeservice alle ugens dage

Det er sjældent, at man har brug for at komme i kontakt med en bookmakers kundeservice, men når uheldet endelig er ude, så er det vigtigt, at man nemt og hurtigt kan få den hjælp, man har brug for. Bwins kundeservice har åbent for telefonopkald alle dage, og det er muligt at kontakte dem mellem klokken 10 og 22 i hverdage og mellem klokken 12 og 22 på lørdage og søndage. Derudover findes der en kontaktformular på hjemmesiden, som man kan udfylde og derefter få svar per email.

Få 1.000 kroner i bonus hos bwin – KLIK HER!

Anmeldelse af bwin

Bwin er et virkelig stærkt bud, når der skal vælges mellem de mange forskellige bookmakere på markedet. Spiludvalget er kæmpestort, oddsene er høje og både hjemmeside, mobilside og app fungerer optimalt. Læg dertil muligheden for at lukke kuponer før tid samt den nye spændende PROTEKTOR-funktion, og så har bwin alt, hvad der skal til for at blande sig med markedets allerbedste bookmakere. Det eneste minus er måske, at bwin ikke tilbyder en velkomstbonus på linje med mange af de andre bookmakere, hvor du får fordoblet din første indsats. Til gengæld sikrer Joker-væddemålet, at du kommer godt fra start, da bwin trøster med et freebet, hvis du skulle tabe dit første spil.

Hvis du vil have endnu mere information om bwin, kan du læse mere om bookmakeren ved at klikke her.

BookmakerBonusStreamingAnmeldelseFå din bonus
1.000 kroner
Bet365Opret konto
500 kronerOddsetOpret konto
1.200 kroner888SportOpret konto
1.000 kronerbwinOpret konto
2.000 kronerBetfairOpret konto
1.500 kronerUnibetOpret konto
1.000 kronerBetsafeOpret konto
1.000 kronerJetbullOpret konto
1.000 kronerCashPointOpret konto
2.000 kronerNordicBetOpret konto
100 % BonusLeoVegasOpret konto

VAR BONUSSEN FRA 888SPORT IKKE NOGET FOR DIG?

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "http://oddsbonussen.dk/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://oddsbonussen.dk/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }