BETSAFE BONUS

Du får 100 % på første indbetaling op til 1.000 kroner. Se hvordan nedenfor

Bonus hos Betsafe

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få op til 1.000 kroner (100 %) i bonus

Modtag din bonus

Betsafe tilbyder dig en 100 % bonus op til 1.000 kroner på din første indbetaling. Bonussen er tilgængelig i det øjeblik, du selv har aktiveret den under fanebladet “Mine bonusser”. Det er ikke nødvendigt at bruge en bonuskode hos Betsafe for at få fingrene i det ekstra penge at oddse for.

Fire steps til din bonus hos Betsafe

1) Gå til Betsafe.dk her!

2) Opret en konto hos Betsafe.

3) Indbetal minimum 100 kroner. Indbetaler du 1.000 kroner eller mere, får du den maksimale bonus.

4) Du modtager din bonus, når du selv har aktiveret den under “Mine bonusser”.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

BETSAFE BONUS…
Bonus - 8
Odds - 8
Website - 8
Mobil og app - 8
Support - 8

8

Betsafe klarer sig ganske fint, uden at vi dog finder nogle unikke features. Bonussen er udemærket, og der er også et fint udvalg af spil - samt gode odds. Fælles for Betsafe er dog, at de mangler det sidste, før de blander sig i toppen.

8

Bonuskode til Betsafe

Nøjagtigt som hos de fleste andre udbydere, er Betsafes bonus på 100 % bonus. Dog er der ikke krav om brug af bonuskode. De matcher det beløb, du som kunde indbetaler hos Betsafe første gang. Bonussen er på 100 % og kan benyttes på alle indbetalinger mellem 100 og 1.000 kroner. Du modtager din bonus, når du har indbetalt penge første gang og går til “Mine bonusser” i højre hjørne. Her kan du aktivere din bonus uden bonuskode, så den kommer ind på din Betsafe-konto med det samme. Indskud og bonus skal spilles igennem fire gange til minimum odds 1,50 for, at omsætningskravene bliver mødt. Modtager du en bonus på 1.000 kroner, skal der omsættes for i alt 8.000 kroner.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

Flot website der gør din betting overskuelig

Betsafe kom relativt sent på markedet i forhold til sine medaktører, men har gennem årene bidt sig fast som en større og større medspiller på markedet. Det ses blandt andet på Betsafes mange platforme, hvor både web- og mobil/tablet-versionen til Betsafe er blevet udviklet i stilsikkert design og masser af muligheder for at få afviklet sine spil nemt og hurtigt. Her er ingen ko på isen, når du nemt og hurtigt kan navigere dig rundt på Betsafe’s website og finde de spil du leder efter. Betsafe har desuden en velfungerende søgefunktion, der ikke bør undervurderes, da det er en feature der altid er rar at have ved hånden, når man ikke helt kan finde frem til præcis det specialspil man søger. Det flotte design og den overskuelig opbygning er helt sikkert noget der trækker op i den samlede vurdering af bookmakeren, og oveni kommer også gratis live streaming af fodbold og andre sportsbegivenheder.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

Fuld fokus på dansk fodbold og NFL

Betsafe valgte fra start af at fokusere på de skandinaviske markeder, og det fokus er kun blevet større i takt med årene, der er gået. Udvalget på Superliga-spil er exceptionelt højt sammenlignet med andre aktører, ligesom det generelle spiludbud også tilfredsstiller enhver smag – eksempelvis med over 100 specialspil på store ligaer som Premier League og Primera Division. Apropos specialspil, så har Betsafes danske afdeling fingeren på pulsen hvad angår næsten alt. Blandt andet blev der omgående sat odds på hvem, der skrev bogen “Den hemmelige socialdemokrat”, ligesom odds på seermagneter som X-factor og Vild med Dans naturligvis også er en del af Betsafes repertoire. Herudover er det også værd at nævne, at Betsafe er meget flittige hvad angår sæson- eller langtidsvæddemål, så hvis du i starten af sæsonen har styr på det hele, vil det ikke være dumt at tage et kig på Betsafes udbud af spil. Alt i alt er det svært at finde åbenlyse mangler i Betsafes meget alsidige spiludvalg.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

Betsafe har konkurrencedygtige odds

Betsafe er meget ofte ude med odds som nogle af de første bookmakere på markedet. Tilbagebetalingsprocenten er dog også derefter, specielt på specialvæddemålene, hvor tilbagebetalingsprocenten i enkelte tilfælde dumper ned på under 90 procent. Det ændrer dog ikke på, at de vigtigste markeder, såsom de største fodboldligaer og amerikanske giganter som NFL, NBA og NHL er ganske konkurrencedygtige, hvor store fodboldligaer jonglerer mellem 94 og 96 i tilbagebetaling, ligesom amerikanske sportsgrene er solidt forankret på mellem 95 og 96 procent. Ser man for eksempel på odds på ishockey, er Betsafe blandt de allerbedste på markedet hvis man måler på tilbagebetalingsprocent, hvor NHL bla. ligger på 94,7 %. På amerikanske sportsgrene, hvor visse bookmakere godt kan tøve med at komme med odds før ud på eftermiddagen, er Betsafe i øvrigt næsten altid blandt de udbydere, der er først ude med odds.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

Find samme odds og spil på Betsafes mobile appklikation

Betsafe tilbyder spil på farten på de mobile enheder, hvor deres mobilapplikation er en browserbaseret platform, der giver mulighed for at spille på de samme kampe og samme odds som desktop-sitet udbyder. Designet halter dog en smule og det bliver ofte en lidt langsom oplevelse, når man skal navigere rundt mellem de forskellige kategorier og sider. Samtidig skal det nævnes at den roste søgefunktion fra websitet er udeblevet på den mobile platform, hvilket er lidt ærgerligt når det i forvejen ikke er ligeså nemt at navigere rundt på mobilsitet. Du har dog en lang række funktioner tilgængelige på mobilen, hvor du kan finde kontohistorik, udbetale penge eller bare skabe kontakt til live-chatten. Overordnet set er Betsafes mobile løsning et område de godt kunne godt mere ud af, hvis de vil op og konkurrere med nogle af de større spillere på markedet.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

Risikofrie spil og forbedrede odds som kampagner

Betsafe har altid gjort meget ud af at have et stærkt sortiment af forskellige tilbud. Blandt andet med fanen “Super Odds”, hvor man kan score ekstra profitable odds på eksempelvis Manchester United-sejr med indlagt Wayne Rooney-scoring, der giver bedre odds, hvis man spiller det udfald udfra det normalt odds-sortiment. Derudover er der som regel masser af tilbud om freebets og indbetalingsbonusser ved større begivenheder som Champions Leagues store kampe, slutrunder, landskampe og meget andet.  Nu er Betsafe også begyndt næsten fast at give risikofrie væddemål til alle spillere, når Champions League og Europa League ruller over skærmen. Klik dig ind på Betsafes hjemmeside og se hvilke tilbud der lige nu er aktuelle – der vil altid være noget for en enhvers smag.

Få din bonus på 100 % op til 1.000 kroner hos Betsafe – klik her!

Support via telefon, chat og e-mail 

Betsafe yder noget af det bedste support på markedet, både hvad angår svartid og kvalitet. LIVE-chat, døgnbemandet e-mail support og telefonisk hotline sikrer kunden den optimale hjælp, når der er brug for det. Den danske LIVE-chat er åben fra 8-24 på hverdage og 11 til 24 i weekender, mens den engelske LIVE-chat aldrig holder lukket. Dette er helt klart et parameter der gør at Betsafe klarer sig godt igennem anmeldelsen, da de reelt set er blandt de top-3 bookmakere hvad angår kundesupport. Ser man også på ind- og udbetalinger, vil der være en lang række alternativer at vælge imellem. Dog skal det nævnes at Betsafe kun lader dig udbetale til den samme metode som du har indbetalt med.

Anmeldelse af Betsafe

Med Betsafes kraftige fokus på det danske marked, er det svært for den danske spiller at forbigå en seriøs og omfangsrig bookmaker. Samtidig er Betsafe måske den bedste bookmaker målt på kundeservice, hvor der ikke er en finger at sætte på supporten. Kombineret med utallige farverige indslag fra Betsafes PR-afdeling og odds, der for det meste er ganske konkurrencedygtige, ender Betsafe afgjort i den bedste ende af skalaen.

BookmakerBonusStreamingAnmeldelseFå din bonus
1.000 kroner
Bet365Opret konto
500 kronerOddsetOpret konto
1.200 kroner888SportOpret konto
1.000 kronerbwinOpret konto
2.000 kronerBetfairOpret konto
1.500 kronerUnibetOpret konto
1.000 kronerBetsafeOpret konto
1.000 kronerJetbullOpret konto
1.000 kronerCashPointOpret konto
2.000 kronerNordicBetOpret konto
100 % BonusLeoVegasOpret konto

VAR BONUSSEN FRA BETSAFE IKKE NOGET FOR DIG?

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
{ "homeurl": "http://oddsbonussen.dk/", "resultstype": "vertical", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 1, "charcount": 3, "noresultstext": "No results!", "didyoumeantext": "Did you mean:", "defaultImage": "http://oddsbonussen.dk/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 0, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 1, "lang": "en", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "trigger": { "delay": 300, "autocomplete_delay": 310 }, "overridewpdefault": 0, "override_method": "post", "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "left", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "description", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 0, "analyticsString": "", "show_more": { "url": "?s={phrase}", "action": "ajax" }, "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }