BETFAIR BONUS

Du får 100 % på første indbetaling op til 2.000 kroner. Se hvordan nedenfor.

Bonus hos Betfair

STEP 2
Udfyld informationer og opret din konto

STEP 3
Indbetal og få op til 2.000 kroner (100 %) i bonus

Modtag din bonus

Betfair bonus

Betfair tilbyder som den eneste bookmaker i Danmark, at du selv kan vælge mellem to bonusser. Når du opretter en konto, kan din bonus fra Betfair således være 300 % bonus op til 600 kroner som freebets ELLER 100 % bonus op til 2.000 kroner. Vi bringer også en anmeldelse af Betfair, hvis du ikke allerede nu vil gøre brug af din kampagnekode.

KLIK HER, hvis du vil have 600 kroner freebets for 200 kroner.

Få din bonus hos Betfair

KLIK HER, hvis du vil have 100 % bonus op til 2.000 kroner

1) Når du har valgt din bonus via linket, klikker du på “Tilmeld dig nu”.

2) Nu opretter du en konto og sikrer dig, at der allerede står indtastet bonuskoden ZSKACO under “Kampagnekode”.

3) Hvis du har valgt 100 % bonussen, får du en bonus op til 2.000 kroner. Er din første indbetaling på 2.000 kroner, får du altså samlet 4.000 kroner indsat på din konto!

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

Betfair kører med en vanvittig god velkomstbonus på helt op til 2.000 kroner, og rigtigt gode omsætningskrav. Alt i alt ligger Betfair lunt i svinget på service, mobil og app.
Bonus - 8
Odds - 8.5
Website - 8
Mobil og app - 9
Support - 8.5

8.4

Betfair kører med en vanvittig god velkomstbonus på helt op til 2.000 kroner, og rigtigt gode omsætningskrav. Alt i alt ligger Betfair lunt i svinget på service, mobil og app.

Bonuskode til Betfair

Vi har været inde på, at Betfairs bonus er markant anderledes end andre danske bookmakeres. Først og fremmest skyldes det, at du kan vælge mellem to forskellige velkomsttilbud. Det gør også, at du skal vælge mellem to forskellige bonuskoder. Disse skiftes der løbende ud i hos Betfair, men heldigvis fungerer det således, at de automatisk står i oprettelsesformularen, når du benytter vores links. Du skal altså bare huske at klikke på det rigtige link. Kampagnekoderne ser normalt således ud “ZDKxxx”. Med de to forskellige koder kan du altså få to forskellige bonusser, men du kan kun vælge én af dem, når du åbner din konto.

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

To forskellige muligheder på hjemmesiden

Traditionelt set har Betfair altid været en spillebørs, hvor brugere selv har mulighed for at købe og sælge spil. Senere har Betfair dog udviklet sportsbook-delen, som er en fuldendt betting-platform som man ser det hos mange af de andre konkurrenter. Ser man på hvordan hjemmesiden er bygget om, er det i kategorierne i toppen du kan vælge om du vil have odds fra “Sportsbook” eller “Spillebørs”. Herefter navigerer du dig rundt via panelet til venstre, der giver et hurtigt overblik over diverse sportsgrene, og selvom man skal klikke sig i gennem et par sidekategorier eller tre, kommer man relativt hurtigt frem til sit ønskede marked, ligesom søgefunktionen i toppen af skærmen også er en glimrende genvej. Hjemmesiden er generelt nem og brugervenlig, men det er afgørende hvilke af de to platforme du vælger, da det i teorien er to forskellige bookmakere i en. På spillebørsen er det brugerne selv der udbyder spil, hvilket ofte betyder højere tilbagebetalingsprocenter men samtid også et lavere udbud.

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

Spiludvalget er størst hvis du vælger Sportsbook

På spillebørsen er det spillerne selv, der definerer spiludvalget alt efter, hvilke odds, der udbydes og efterspørges. Er man derfor interesseret i at spille på 0-0 i første halvleg af en fodboldkamp fra Grækenland, kan man godt blive skuffet, da der sjældent er likviditet at hente på de perifære ligaer rundt omkring i verden. Generelt er udbuddet på spillebørsen hos Betfair ganske nydeligt, hvor både håndbold, golf, i særdeleshed tennis samt basketball også er fint repræsenteret, naturligvis med et større udbud af likviditet på de største ligaer frem for de mindre. Vil du derimod være sikker på at finde en kamp eller et spil, er det sikre valg nok at vælge Sportsbook’en, der som tidligere nævnt er Betfairs traditionelle betting-platform. Her er spiludvalget godt repræsenteret på de klassiske bettingsportsgrene, hvor det især er fodbold, tennis og basketball der har størst fokus. På den negative side er det dog oftest at Betfair ikke har det store udbud af spilvarianter på mindre kampe eller ligaer, hvilket trækker en smule ned i den samlede anmeldelse. Spiller du dog mest på de store ligaer og oftest på de mere almindelige væddemål, vil Betfair udemærket kunne dække dit bettingbehov.

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

Spillebørsen giver tilbagebetalingsprocenter der ikke kan matches

Ser man udelukkende på spillebørsen er Betfair en klar nummer et på oddsfronten, eftersom der opereres med en teoretisk tilbagebetalingsprocent på 100 (før kommision), hvor andre bookmakere med dansk licens typisk opererer udfra tilbagebetalingsprocenter mellem 92 og 95, som man også oplever på Betfairs Sportsbook. Den lille håndfuld procenter kan klart spores på spillebørsens odds, der er markedets bedste i ekstremt mange tilfælde, når det kommer til at finde odds på de mest markante fodboldligaer i Europa. I forhold til sportsbook’en, der skal sammenlignes med andre bookmakere, er tilbagebetalingsprocenterne generelt i den lave ende af skalaen. Her er det især tennis og dansk håndbold der trækker det ned, hvor man i nogle tilfælde finder tilbagebetalingsprocenter i omegnen af 91%. Ser vi igen på spillebørsen, er det også muligt at sælge odds her, dvs. selv at agere bookmaker og tilbyde odds til andre Betfair-kunder, både før- og under kampene. I den forbindelse er det også værd at nævne Betfairs LIVE-betting, hvor der er ekstremt stor aktivitet på specielt fodbold og tennis på alle timer af døgnet. Vær desuden opmærksom på, at du kan spille kommissionen (det Betfair tager for at tilbyde platformen) helt ned på 1-2 %, hvorfor du faktisk kan få en tilbagebetaling på 98-99 %. Det fås ikke andre steder i Danmark.

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

Gennemført løsning til mobil og tablet

Hvis du istedet er mere til betting på farten, og ofte bruger din mobil eller tablet til dette formål, har Betfair en løsning der fuldt ud kan konkurrer med hvad man ellers kan finde på markedet. Betfair har både udviklet en fuldt dedikeret mobil-appklikation, men er også mulig at tilgå via en browserbaseret platform. Fælles for de to løsninger er dog en god brugeroplevelse, hvor du slipper for login med Nem-ID, men istedet bliver præsenteret for en 4-cifret PIN-kode der benyttes til mobilt login. Du finder desuden det samme spiludvalg og -varianter som på desktopsitet, og er alt i alt en løsning der trækker godt op i den samlede vurdering af bookmakeren.

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

Effektiv og god support hos Betfair

Betfair kan kontaktes på mail mellem 10.00 og 18:30, hvor den danske kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. I denne åbningstid hævder Betfair selv, at man svarer på e-mails indenfor højest 4 timer. I samme periode kan man også få direkte hjælp via dansk telefonhotline eller live-chat, og på alle øvrige tidspunkter sidder Betfairs internationale afdeling klar til at svare på mail 24 timer i døgnet. Du får derfor et forventeligt niveau af kundeservice, der må siges at være acceptabelt for en bookmaker af Betfairs størrelse.

Få din 100 % bonus på op til 2.000 kroner hos Betfair – klik her!

Anmeldelse af Betfair

Betfair adskiller sig markant fra andre bookmakere ved både at være en spillebørs og have en traditionel betting-platform, og der er ikke så meget at komme efter for underholdningsspilleren, der er ude efter farverige tilbud og saftige bonustilbud. Til gengæld er Betfair bedst hvor det gælder: Nemlig på høje odds og muligheden for selv at udbyde og efterspørge de odds, man har lyst til. Sammenholdt med et freebet, der er meget nemt at spille fri, er det umuligt at komme udenom Betfair blandt de bookmakere, der skal i enhver spillers portefølje.

BOOKMAKERBONUSSTREAMINGANMELDELSEFÅ DIN BONUS
1.000 kronerBet365
500 kronerOddset
1.200 kroner888Sport
1.000 kronerbwin
2.000 kronerBetfair
1.500 kronerUnibet
1.000 kronerBetsafe
1.000 kronerTipico
1.000 kronerJetbull
500 kronerTonyBet
1.000 kronerCashPoint
2.000 kronerNordicBet