ACCA EDGE

Acca Edge

Oplever du som så mange andre oddsere, at du har lavet den perfekte kupon, men at der altid liiige er én enkelt kamp, som smutter – selvfølgelig på grund af en scoring i sidste sekund eller en tilfældighed?

I så fald kan du med fordel prøve ACCA Edge, som er en eksklusiv feature, du kun finder hos Betfair. På alle kuponer med minimum tre spil, kan du tilføje ACCA Edge som en form for forsikring, der gør, at du får dine penge tilbage, hvis ét af spillene ikke går hjem. Oddset bliver reduceret en smule, hvis du vælger at tilføje ACCA Edge, men til gengæld er du så sikret mod den frustration, der ligger i at ryge på blot en enkelt kamp. Hvis du eksempelvis spiller 100 kroner på tre kampe, og det kun er to af dem, der går hjem, får du dine 100 kroner tilbage i kontanter (altså ikke som bonus), og der er således ingen skade sket.

Sådan forsikrer du hos Betfair

  1. Vælg tre eller flere spil på din kupon
  2. Vælg din indsats
  3. Sæt kryds i ’tilføj ACCA Edge”
  4. Placér spil
  5. Hvis én af dine ikke går hjem, får du din indsats retur

Eksempel på brug af ACCA Edge

Uden ACCA Edge  

Middlesbrough – Everton: 2

Burnley – Chelsea: 2

FCK – Brøndby: 1

FCN – Lyngby: 1

Silkeborg – Horsens: X

Indsats: 100 kroner

Odds: 36,78

Gevinst hvis 5 kampe går hjem: 3.678 kroner

Gevinst hvis 4 kampe går hjem: 0 kroner

Med ACCA Edge

Middlesbrough – Everton: 2

Burnley – Chelsea: 2

FCK – Brøndby: 1

FCN – Lyngby: 1

Silkeborg – Horsens: X

Indsats: 100 kroner

Odds: 31,08

Gevinst hvis 5 kampe går hjem: 3.108 kroner

Gevinst hvis 4 kampe går hjem: 100 kroner

Læs også: Velkomstbonus hos Betfair

Hvornår skal jeg forsikre mine kampe?

Du kan bruge ACCA Edge på alle kuponer, som indeholder tre eller flere spil. Featuren kan bruges på alle sportsspil, herunder også livespil. Der er hverken begrænsninger på, hvor højt oddset skal være, eller hvor meget du skal satse. Du har således altid mulighed for at tilføje ACCA Edge til din kupon, hvis den blot indeholder minimum tre spil.

Velkomstbonus hos Betfair

Hvis du vil prøve ACCA Edge, kan du som ny kunde hos Betfair få en flot velkomstbonus. Bookmakeren tilbyder nemlig en 100% indbetalingsbonus på helt op til 1.000. Betfair fordobler din første indbetaling, og hvis du eksempelvis indsætter 1.000 kroner, kvitterer Betfair således yderligere 1.000 i bonus. Du aktiverer indbetalingsbonussen ved at benytte promokoden ZSKACD, når du opretter din Betfair-konto, og derefter sætte penge ind. Den bonus som Betfair sætter ind på din konto skal gennemspilles fire gange til odds 1,80 eller højere, før pengene kan udbetales.