SINGLE ODDS

Single odds

En Single er det simpleste spil overhovedet, og det betyder egentlig bare, at du kun oddser på én enkelt kamp. I en Single er der således kun et enkelt spil din kupon, og det kan i mange tilfælde godt betale sig at holde sig til det enkle. Mange vælger at kombinere to eller flere kampe på den samme kupon, fordi oddsene på de kombinerede kampe ganges op, sådan at det samlede odds bliver højere. Man skal dog huske på, at jo flere kampe, som kombineres, jo større er risikoen for, at én af kampene tabes, og at kuponen og den potentielle gevinst derved også er tabt. Hvor mange gange har man ikke ærgret sig over, at den sidste kamp, som lige skulle med på kuponen, endte med at blive den, der ødelagde en ellers fejlfri kupon?

Spil på single odds

Hvis man har udset sig et godt spil, kan det derfor ofte betale sig at spille det som Single og så eventuelt forøge indsatsen, fremfor at begynde at kombinere med andre spil for at få oddset og derved gevinsten højere op. Når du spiller en Single, er oddset måske lavere, end hvis du kombinere to eller flere kampe, men til gengæld er din chance for at vinde også betydeligt større, og på den lange bane kan det i mange tilfælde være profitabelt at nøjes med et enkelt spil per kupon.

Læs også: Bonus hos NordicBet

Indsatsen afhænger af gevinsten på oddset

Der kan være værdi i et Single-spil uanset om oddset er højt eller lavt – det vigtigste er selvfølgelig bare, at du tror på, at spillet kan gå hjem. Hvor meget man vil spille for er et temperamentsspørgsmål, men oftest vil man satse en større indsats på et spil med lavt odds, sådan at gevinsten bliver tilsvarende større, mens et spil med et højt odds kan spilles med en mindre indsats og stadig resultere i en stor gevinst.